Du behøver ikke at lade være med at bruge din terrasse i de koldeste måneder. Med en infrarød terrassevarmer, så kan du få varmen på en dejlig og komfortabel måde.

De danske sæsoner er smukke

Forårets skønne farver kan sagtens nydes fra din terrasse, uden at du skal finde de lange underbukser frem.

En terrassevarmer er en populær løsning, der gør det muligt for dig, at holde varmen på terrassen, selv når det er koldt udenfor.

De infrarøde terrassevarmere udsender infrarøde kortbølge stråler. De her infrarøde stråler, de opvarmer ikke luften, men blot det de rammer. Det er foretrukket og populært til terrassevarmere, da det er en rigtig behagelig måde at opleve varmen på.

Det er næsten den samme fornemmelse, som man kan få af solens stråler. Her kan du bare tænde og slukke når du vil og få glæde af den hele året rundt.

Vi kommer nedenunder med vores bud på en infrarød terrassevarmer. De har alle sammen deres fordele og vi håber at vi kan hjælpe dig, med at finde en der passer lige til dit behov.

Der er bud på terrassevarmere, til at hænge under en parasol, stå på terrassebordet, hænge op af husmuren og endda et cafebord inklusiv en terrassevarmer!


Hortus lofthængt terrassevarmer 


Hortus terrassevarmer hængemodelDette er en god terrassevarmer, som benytter et halogen rør på 1500 watt til at varme jer op. Dette er en lang bedre løsning for miljøet i forhold til gas. 

For at tænde den skal du bare hive i en snor og så er der fuld varme på allerede efter fem sekunder. Den kan dække et område på ca. 4-5 m2. Det passer meget godt til, at 4-6 personer kan få varme ud af den, hvis I sidder lidt tæt. 

Med hensyn til miljøet så udleder den ca. 1 kg. Co2 i timen. Den er sat til at have en energiudnyttelse på 80% fra producentens side. Regnet ud pr. time betyder det, at den koster 3,10 kr. at have tændt og den kan varme i 5.000 timer.

Den er let at ophænge, da der medfølger en kæde på 60 cm. og en ledning på 180 cm.

Fordele

 • Lavt CO2 udslip
 • Nem at hænge op
 • Dækker bredt
Ulemper

 • Lavere IP-certificering end andre

Specifikationer:

 • Halogenrør
 • Dimensioner: H: 37 cm – Ø: 42 cm
 • Effekttrin: 600/1500W
 • IP-certificering: IP24
 • Funktionstid: 5000 timer
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

 


Tansun Infarød Terrassevarmer Rio


Tansun Infarød Terrassevarmer RioDenne terrassevarmer varmer ved hjælp af infarød og koster derfor i gennemsnit 3 kr. pr. time at benytte. Det gør også, at den er langt bedre for miljøet, end hvis du bruger andre former for opvarmere.

Den kan dække et område på 9-12 m2, og du har både mulighed for at bruge den indenfor og udenfor. Lyset fra den er blødt, så det er ikke noget problem at sidde under den i flere timer ad gangen.

Den er ikke så stor, så du tænker ikke så meget over, at den er der. Men du kan mærke den. Størrelsen på den er 39 x 10 x 10,8 cm. Den kommer i et simpelt hvidt design. 

Den har en lang levetid på mellem 7.000 til 10.000 timer, så den er utrolig billig i forhold til, hvor lang tid du kommer til at kunne benytte den.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hortus terrassevarmer – hængemodel 1500 W – Giver varme, når det bliver koldt


Hortus terrassevarmer - hængemodel 1500 W – Giver varme, når det bliver koldt
Hvis du vil gøre det nemmere at holde varmen, når du sidder på din terrasse, i forteltet til din campingvogn eller måske endda bare i din udestue, så er en terrassevarmer som denne en fabelagtig investering, som med garanti vil kunne give dig flere timers hygge trods kulden. 

Den opnår sin fulde effekt på ca. 5 sekunder, efter den er blevet tændt, så det må i den grad siges at være en hurtig løsning, når det begynder at blive koldt. 

Den skal blot hænges i loftet i en krog ved hjælp af den medfølgende kæde. Derefter skal den sluttes til et strømstik, og så vil den virke.

Specifikationer:

 • Den har en højde på 29 cm
 • Den har en diameter på 42 cm
 • Den er lavet af plastik og aluminium
 • Den har infrarøde halogenrør
 • Den har en maksimal effekt på 1500 watt
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Infrarød terrassevarmer med fod


Terrassevarmer med fodHvis du er på udkig efter en terrassevarmer med et lækkert design, fremstillet i praktisk rustfrit stål.

Fordelen ved den her terrassevarmer, det er at den kan stå selv. Du behøver ikke at have et sted at hænge den, for at nyde den dejlige varme fra den her terrassevarmer.

Dens højde er på 106 cm, hvilket gør den perfekt egnet til at have stående på terrassebordet, hvor den kan give en dejlig varme og et passende lysskær. Den giver en behagelig varme og den størrelse er passende, til de fleste behov.

Den kan både anvendes til indendørs og udendørs brug. Ledningen er på én meter og effekten er på 2100W. Terrassevarmeren er tilmed vandafvisende.

Vægt: 9,4 kilogram.

Dimensioner: Længde 60 cm, bredde 60 cm, højde 106 cm.

 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hortus terrassevarmer hængemodel halogen rør 1500 Watt IP 24 – Få varmen på 5 sekunder


Hortus terrassevarmer hængemodel halogen rør 1500 Watt IP 24 – Få varmen på 5 sekunderHvis du vil kunne sidde ude i al slags vejr, så er denne terassevarmer fra Hortus måske noget for dig. Den skal bare hænges op og sættes til et strømstik for at kunne give dig en dejlig, behagelig varme, når du gerne vil sidde ude og ikke vil fryse. Den vil virke på omkring blot 5 sekunder.

Den består af:

 • Et infrarødt halogenrør
 • En ledning på 180 cm
 • En kæde til at hænge den i på 60 cm

Den kan også bruges indenfor, hvis man vil have en varmekilde i nærheden.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Lækker infrarød terrassevarmer i stor størrelse, designet til montering på væg


Terrassevarmer dobbeltVores mest effektive terrassevarmere – Den er i dobbelt størrelse, hvilket betyder, at den kan opvarme op imod 17 kvadratmeter.

Det anbefales at den hænges 180-250 cm over jorden, for at varmen bliver fordelt fyldestgørende. Nu højere den bliver hængt, nu mere bliver varmen spredt.

Den er effektiv nok til en terrasse af en stor størrelse. Denne terrassevarmer har hele 2000W og den kan samtidigt indstilles til blot 1000W, hvis der ønskes en mindre kraftig effekt.

Terrassevarmeren er vandafvisende, har en ledningen på to meter og kan benyttes både indendørs og udendørs.

Der medfølger en praktisk fjernbetjening, hvorfra du enkelt kan styre alle dens funktioner.

Vægt: 4,8 kilogram.

Dimensioner: Længde 60 cm, bredde 8 cm, højde 25 cm.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Infrarød terrassevarmer fra Solamagic


Terrassevarmer fra SolamagicTerrassevarmere fås i flere materialer – og vi er så heldige at vi kan tilbyde en i pulverlakket aluminium, til dig der ønsker et produkt i god kvalitet. Den er perfekt til opvarmning af din altan eller terrasse.

Varmelampen har tilmed en vippefunktion, så du kan indstille den retning der passer dig bedst.

Der er mulighed for montering på stativ, markise og på husmur.

Effekten af denne infrarøde terrassevarmer er 2000W og den kan opvarme 16 kvadratmeter.

Vægt: 3 kilogram.

Dimensioner: Længde 48,3 cm, bredde 17,6 cm, højde 23 cm.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

 


Udsøgt infrarød varmelampe fra Solamagic


Udsøgt varmelampe fra SolamagicDenne varmelampe, som fungerer perfekt som en terrassevarmer, går ikke på kompromis med kvaliteten. Den har en effektiv varmeevne og der er med det her produkt, mulighed for at justere vinklen.

Den kan monteres på et stativ og på husmur.

Den er produceret i pulverlakeret aluminium, der giver et lækkert fuldendt finish.

Effekten er på 2000 W og den kan opvarme 16 kvadratmeter.

Vægt: 3,3 kilogram.

Dimensioner: Længde 51,6 bredde cm, 17,6 cm, højde 23 cm.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Infrarød terrassevarmer til parasol


Terrassevarmer til parasolHer har vi en terrassevarmer i høj kvalitet. Den er tre-armet, så den giver en god fordeling varmen. Denne terrassevarmer kan både benyttes indendørs og udendørs. Det er et rigtig godt produkt, dog er det designet til parasol.

Terrassevarmeren her, er altså tiltænkt dig der allerede har, eller ønsker at have en parasol på din altan.

Super lækker terrassevarmer, den har en ledning på to meter, en effekt på 2000 W og er endda vandafvisende.

Den kan indstilles i tre forskellige styrker, så du kan tilpasse den til dit behov. Så er den både egnet til indendørs og udendørs brug. Den kan sidde på parasol stænger med en diameter på 25 mm til 48 mm.

Fordele

 • Justerbar
 • IP certificeret
 • 3 indstillinger
Ulemper

 • Skal monteres på parasol

Specifikationer:

 • Vægt: 4,7 kg
 • Dimensioner: L: 100 x B: 100 x H: 8,5 cm
 • Effekt: 2000 Watt
 • 3 indstillinger: 650W/1300W/2000W
 • Funktionstid: Ca. 5000 timer
 • IP-certificering: IP34

Fritstående terrassevarmer med høj effekt


Terrassevarmer sort, stål - 5-13kW varmeeffekt – Enkel og effektiv modelMed denne skønne terrassevarmer er der rig mulighed for at nyde de sene aftener på terrassen eller altanen. Når mørket falder på, kan du nemlig let varme et område med en radius op til 4,5 meter op med denne enkle model.

Terrassevarmeren består af en solid stander, et brænderhoved i god kvalitet og en beskyttende skærm. Selve varmeren er 220 cm høj, og reflektoren er 81,3 cm i diameter. Den er udført i sort metal og aluminium, der giver den et elegant og enkelt look.

Denne terrassebrænder kan holde terrassen opvarmet imellem 11,5 til 45 timer med en flaske gas på 11 kg.

Fordele

 • Fritstående
 • God radius
 • Solid
Ulemper

 • Fylder meget

Specifikationer:

 • Rækkevidde: 4,5 m radius
 • Gasbrænder
 • Drifttid med 11 kg. Gasflaske: 11,5 – 45 timer
 • Farve: sort metal og aluminium
 • Elektronisk tænding
 • Let justering fra 5 til 13 kW
 • Højde: 220 cm
 • Vægt: 20,5 kg (uden gasflaske)

Kraftig infrarød terrassevarmer til at hænge på væggen


Terrassevarmer med LED-lysLeder du efter en udsøgt terrassevarmer, der praktisk kan monteres på husmuren eller lignende?

Så er du heldig. Den her terrassevarmer kan både justeres i vinkel og i højden. Den har samtidigt LED lys og alle dens funktioner, kan styres via en medfølgende fjernbetjening.

Den giver en behagelig varme fra de infrarøde stråler og den kan opvarmer hele ni kvadratmeter. Det er et godt bud og passer perfekt til dig, hvis du ønsker en terrassevarmer, der kan monteres på husmuren.

Terrassevarmeren har en ledning på to meter, den er vandafvisende og så kan du nyde dens dejlige varme både indenfor og udenfor. Effekten er 1500W og den varmer ni kvadratmeter.

Vægt: 3,2 kilogram.

Dimensioner: Længde 75 cm, bredde 15 cm, højde 13 cm.

Infrarød terrassevarmer i sortlakeret aluminium


Dette er en terrassevarmer af høj kvalitet, der kan hænge fra loft. Den har et flot stilrent design og kan benyttes til enhver terrasse.

Fordelen ved det her produkt, det er at den kan hænge selv. Den kan samtidigt også monteres på en parasol, det er dog ikke en nødvendighed.

Her er effekten på 1500 W, ledningen er to meter og den er også vandafvisende. Designet til brug indendørs og udendørs.

Hvis du ønsker en stilren terrassevarmer, du ikke behøver at montere under en parasol, så er det her et godt bud!

Vægt: 2 kilogram.

Dimensioner: Længde 42,5 cm, bredde 42,5 cm, højde 31 cm.

Cafebord med infrarød terrassevarmer


Hvad er et cafebord uden en effektiv terrassevarmer inklusiv?

Denne terrassevarmer er en smart to-i-en løsning.

Du kan nyde godt af de mange praktiske funktioner, ved det her produkt.

Det er en praktisk to-i-en løsning, du kan få mange fordele af.

Terrassevarmeren er på 1600W og kan desuden reguleres i to trin.

Ledningen er på 180 cm., produktet er vandafvisende og kan desuden også benyttes indendørs, hvis du finder det passende..

Dimensioner: 750x700x700

Se også denne lignende artikel på vores side: Sovepose test – Få en god og varm nattesøvn ude i naturen

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter