Der er ikke nogen tvivl om, at de mange robotter for alvor har overtaget vores hjem.

Det har længe været populært at have både en robotplæneklipper og en robotstøvsuger, men på det seneste er det dog også blevet muligt at investere i en robotgulvvasker, der – som navnet kraftigt antyder – naturligvis kan bruges til at vaske dit gulv med.

Det er en fantastisk maskine for dig, der ikke er interesseret i, at vaske dit gulv på egen hånd.

Du kommer selvfølgelig ikke udenom, at der ikke just er tale om en maskine, der er livsnødvendig for dig, men det er dog alligevel en fantastisk maskine, der kan være med til at gøre hverdagen langt nemmere for dig, da du dermed slipper for at skulle vaske dit gulv på egen hånd.

Du kan derimod komme hjem, lægge dig på sofaen og bruge tid på at se din yndlingsserie i stedet for vaske gulv.

Se anmeldelser af robotgulvasker her

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

iRobot Braava 390T robotgulvvasker


irobot-braava-390t_2iRobot Braava 390T Gulvrengøringsrobot er en rigtig smart gulvrengøringsrobot fra iRobot, der er i stand til at klare hele rengøring af dine hårde gulve, så det ikke længere er noget, som du selv skal bruge din tid på.

Selve maskinen er udstyret med en mikrofiberklud (der er mulighed for at gøre brug af både engangs- og genanvendelige mikrofiberklude), hvorfor du kan vælge at lade robotten enten feje eller vaske dine gulve, hvilket du kan indstille ved at gøre brug af et enkelt tryk på en knap.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Ydermere, så sørger robotten også hele tiden for at registrere hvor den har været henne, og hvor den derfor skal bevæge sig hen, så du dermed hele tiden er sikret den absolut mest effektive rengøring.

Det er endvidere også særdeles simpelt at montere rengøringskludene på robotten, da det kan gøres ved hjælp af en magnetisk rengøringspude. Når du har monteret kluden, så er der ikke andet at gøre end at placere robotten på gulvet og vælge ét af de to rengøringsprogrammer ved et enkelt tryk på en knap.

Som sagt, så sørger iRobot Braava 390T Gulvrengøringsrobot selv for at tjekke, hvor den har været henne i hjemmet og hvor den skal gå hen for at sikre, at det hele bliver gjort rent.

Den er nemlig udstyret med et NorthStar-navigationssystem, hvorfor denne robot faktisk fungerer som en indendørs GPS.

Ydermere, så er der også tale om en meget lydsvag robot, hvorfor du nemt kan have den kørende i huset uden at den kommer til at virke alt for forstyrrende.

Som tidligere nævnt, så kan du gøre brug af iRobot Braava 390T til at rengøre alle former for hårde gulvoverflader, hvilket blandt andet inkluderer fliser, trægulve, laminat og vinyl.

Du kan desuden vælge mellem både en hvid og sort farve.

Den vejer 1,8 kg. og måler 21,6 cm. i bredden, 24,4 cm. i dybden såvel som 7,9 cm. i højden, hvorfor den også kan komme ind under de fleste sofaer o.lign.

Roomba 981 robotstøvsuger fra iRobot


Roomba 981 robotstøvsuger fra iRobotHvem er glad for at støvsuge? Det er en huslig pligt, hvor du ikke kan fordrive tiden med at føre en samtale eller lytte til en podcast, for din støvsuger laver rædsom støj. Ønsker du at outsource den kedelige opgave, kan du investere i en robotstøvsuger. Roomba 981 fra iRobot er en fiks elektronisk rengøringsassistent, der i seancer op til 120 minutter ad gangen renser gulvet i stuen, køkkenet eller bryggerset for skidt og snavs, så du får lov at slippe for opgaven.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Smart robotstøvsuger med effektiv tæpperens

Du kan følge robotstøvsugeren digitalt via iRobot HOME App, der også giver dig mulighed for programmering. Ikke at du behøver foretage dig så meget, når det kommer til opsætning af Roomba 981, for med sine sensorer navigerer den selv gennem hjemmet og opfanger snavset effektivt med sine roterende sidebørster. Du kan smertefrit integrere Roomba 981 i hjemmet.

Maskinen benytter sig af det eftertragtede AeroForce system, der er skræddersyet til sugning af gulvtæpper og gør, at Roomba 981 brillerer, når det gælder at suge al snavset dybt nede i tæppet op, uden at tæppet lider skade. Du kan altså roligt overlade tæpperne, der er den absolut værste overflade at støvsuge, til robotstøvsugeren, der med knofedt får det fjernet.

Poseløs støvsuger med automatisk opladning

Ladestation følger med til Roomba 981 fra iRobot, og støvsugeren sørger selv for at finde tilbage til ladestationen, når batteriet er ved at løbe tør. Det sikrer dig mod, at maskinen går død under et møbel, hvor du ikke kan finde eller nå den. Robotstøvsugeren er selvfølgelig poseløs, hvor al opsuget snavs gemmes i en beholder. Det gør det let for dig at tømme beholderen i skraldespanden og tørre den af. At eje en Roomba 981 bliver altså en snild sag.

Xiaomi Mi Roborock S6 hvid robotstøvsuger


Xiaomi Mi Roborock S6 hvid robotstøvsugerRoborock S6 robotstøvsugeren fra Xiaomi giver dig et reelt alternativ til at støvsuge selv og flytte rundt på møbler bare for at kunne suge skidtet under dem væk. Dens motor har en betydelig sugkraft på ca. 2000 pascal, så vedholdende snavs skal støvsugeren nok gøre kål på. 

Denne fikse maskine er mere støjsvag end sine forgængere. Lydniveauet på 58 dB gør, at du ikke er i tvivl om, hvornår støvsugeren er i gang. Du kan ikke tage middagslur i dens nærhed, men den genererede støj er lige præcist udholdelig at være omkring i en daglig husholdning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Batteri med 2,5 timers levetid

Som så mange andre robotstøvsugere bruger Roborock S6 ikke nogen pose, der skal smides væk efter opbygning. I stedet bliver skidtet suget op i filteret, hvis indhold du tømmer i skraldespanden uden problemer. Filteret vasker du så af – og voila! Så er det klar til at blive sat ind i maskinen igen, og den kan fortsætte sin støvsugning. Det er den miljøvenlige løsning.

Batteriet har meget lang levetid for en robotstøvsuger, nemlig 2,5 timer. Det giver den rigeligt med tid til at suge støvet op i de fleste stuer og køkkener. Når batteriet er ved at løbe tør, finder støvsugeren selv tilbage til ladestationen, der følger med. Opladningen klarer den selv.

Sensorer beskytter robotstøvsugeren

Med sine indbyggede sensorer sørger støvsugeren selvfølgelig selv for ikke at køre op mod den samme væg 7000 gange. Den gæve robot finder vej i dit hjem og render hverken i vejen for dig eller laver klodset kamikazeaktion mod køleskabet. Den falder heller ikke ned ad trapper, så du kan trygt lade Roborock S6 gøre sit job i fred og bruge al din tid på andre ting.

Ønsker du en robotstøvsuger til at hjælpe i den daglige husholdning, er Roborock S6 for dig.

iRobot Braava 380T robotgulvvasker


iRobot Braava 380T GulvrengøringsrobotVille du ønske, at du kunne få rene gulve uden alt det hårde arbejde, der oftest er forbundet med, at skulle vaske ét eller flere gulve?

Hvis ja, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal ud og investere i en gulvrengøringsrobot, hvilket meget vel kunne være en iRobot Braava 380T Gulvrengøringsrobot, der både kan indstilles til at kunne feje dine gulve eller vaske dine gulve ved hjælp af en mikrofiberklud.

Hvis du sætter pris på, at du får fat i en robot, der kan bevæge sig nærmest lydløst rundt i hele hjemmet, så er der ikke nogen tvivl om, at denne model er et rigtig godt valg, da den bevæger sig lydløst rundt og samtidig registrerer løbende, hvor den har været henne og hvor den efterfølgende skal bevæge sig hen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Dermed er du sikret, at gulvet bliver rengjort på mest effektiv vis, så du ikke kan se, at den har glemt flere områder i eksempelvis stuen eller køkkenet.

Modsat mange andre gulvrengøringsrobotter, så bliver din Braava 380T leveret med en hurtigoplader, hvilket gør det muligt for dig at lade robotten op på blot to timer, hvilket der ikke er mange andre robotter, der kan.

Der er tale om en særdeles brugervenlig gulvrengøringsrobot, som alle og enhver kan finde ud af, at gøre brug af, da du ikke skal andet end en montere rengøringskludene på robotten ved hjælp af den magnetiske rengøringspude, hvorefter du blot skal placere robotten på gulvet, og derefter skal du vælge ét af de to medfølgende rengøringsprogrammer, hvilket du kan gøre ved at trykke på en enkelt knap – og så er den klar til at gøre dit gulv rent.

For at den ikke skal bruge unødigt batteri, så vender den automatisk tilbage til startpositionen og slukker, når den er færdig med at rengøre dine gulve.

Du kan også læse vores videokamera test her

Hvad er vigtigt, når du skal købe en robotgulvvasker?

Der er ikke nogen tvivl om, at der er mange forskellige ting, som du skal have styr på, hvis du gerne vil købe en ny robotgulvvasker, som du kan gøre brug af derhjemme, i sommerhuset, på kontoret eller hvor end du har intentioner om, at den skal bruges henne.

Som tidligere nævnt, så er det meget vigtigt, at du ikke bare sørger for at forhaste dit køb og ender med at købe en robotgulvvasker, som reelt set ikke dækker dine behov eller som har alt for mange funktioner i forhold til, hvad der egentlig er påkrævet af den.

Nedenfor kan du se en række forskellige ting, som du bør tage et nærmere kig på, når du skal ud og købe en robotgulvvasker.

Navigationsteknologi:

Det er meget vigtigt, at du sørger for at vælge en robotgulvvasker, der er udstyret med en velfungerende og god navigationsteknologi, for uden en sådan teknologi, så ender du blot med at investere i en robotgulvvasker, der kommer til at køre ind i dine møbler, og det er der ikke meget mening i.

Hvis du derimod sørger for at sikre dig, at du vælger en maskine, der er udstyret med et velfungerende navigationsteknologi, som eks. har fået gode anmeldelser eller er blevet bevist som et rigtig godt system, som fungerer som det skal, så kan du være sikker på at du får både en præcis og effektiv rengøring.

Der vil ikke være meget ved, at sætte din robotgulvvasker til at gøre dit gulv rent for at finde ud af efterfølgende, at det kun er cirka halvdelen af dit gulv, som den har gjort rent, og du derfor alligevel skal i gang med moppen på egen hånd, for så er din robotgulvvasker faktisk intet andet end overflødig.

Arealdækning:

Du skal selvfølgelig også holde øje med forskellige modellers arealdækning, da der er forskel på, hvor stort et areal de mange modeller kan dække.

Du finder ikke en model, der kan dække flere hundrede m2 på en opladning, men derimod svinger det oftest mellem 20 m2 og 30 m2 på en opladning, så hvis du primært har større rum i dit hus eller i din lejlighed, så er det selvfølgelig en god idé, at du går på jagt efter en robotgulvvasker, der har så stor en arealdækning som overhovedet muligt.

Du kan naturligvis sagtens blot lade din robotgulvvaske køre to gange i ét lokale, men hvis du har mulighed for at investere i en robotgulvvasker, der kan klare det samme lokale på kun én opladning, så kan det naturligvis bedre betale sig for dig og er også med til at gøre det nemmere for dig at gøre brug af dine robotgulvvasker.

Det er ikke noget problem, at skulle lade din maskine køre to gange i ét lokale, men meningen med at investere i en robotgulvvasker er, at gøre det nemmere for dig selv – ikke sværere.

 

 

Forfatter