Robotgulvvasker test – Få rene gulve uden at løfte en finger

Rate this post

Der er ikke nogen tvivl om, at de mange robotter for alvor har overtaget vores hjem.

Det har længe været populært at have både en robotplæneklipper og en robotstøvsuger, men på det seneste er det dog også blevet muligt at investere i en robotgulvvasker, der – som navnet kraftigt antyder – naturligvis kan bruges til at vaske dit gulv med.

Det er en fantastisk maskine for dig, der ikke er interesseret i, at vaske dit gulv på egen hånd.

Du kommer selvfølgelig ikke udenom, at der ikke just er tale om en maskine, der er livsnødvendig for dig, men det er dog alligevel en fantastisk maskine, der kan være med til at gøre hverdagen langt nemmere for dig, da du dermed slipper for at skulle vaske dit gulv på egen hånd.

Du kan derimod komme hjem, lægge dig på sofaen og bruge tid på at se din yndlingsserie i stedet for vaske gulv.

Se anmeldelser af robotgulvasker her

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

iRobot Braava 390T robotgulvvasker

iRobot Braava 390T
2.295 kr.

iRobot Braava 390T Gulvrengøringsrobot er en rigtig smart gulvrengøringsrobot fra iRobot, der er i stand til at klare hele rengøring af dine hårde gulve, så det ikke længere er noget, som du selv skal bruge din tid på.

Selve maskinen er udstyret med en mikrofiberklud (der er mulighed for at gøre brug af både engangs- og genanvendelige mikrofiberklude), hvorfor du kan vælge at lade robotten enten feje eller vaske dine gulve, hvilket du kan indstille ved at gøre brug af et enkelt tryk på en knap.

Ydermere, så sørger robotten også hele tiden for at registrere hvor den har været henne, og hvor den derfor skal bevæge sig hen, så du dermed hele tiden er sikret den absolut mest effektive rengøring.

Det er endvidere også særdeles simpelt at montere rengøringskludene på robotten, da det kan gøres ved hjælp af en magnetisk rengøringspude. Når du har monteret kluden, så er der ikke andet at gøre end at placere robotten på gulvet og vælge ét af de to rengøringsprogrammer ved et enkelt tryk på en knap.

Som sagt, så sørger iRobot Braava 390T Gulvrengøringsrobot selv for at tjekke, hvor den har været henne i hjemmet og hvor den skal gå hen for at sikre, at det hele bliver gjort rent.

Den er nemlig udstyret med et NorthStar-navigationssystem, hvorfor denne robot faktisk fungerer som en indendørs GPS.

Ydermere, så er der også tale om en meget lydsvag robot, hvorfor du nemt kan have den kørende i huset uden at den kommer til at virke alt for forstyrrende.

Som tidligere nævnt, så kan du gøre brug af iRobot Braava 390T til at rengøre alle former for hårde gulvoverflader, hvilket blandt andet inkluderer fliser, trægulve, laminat og vinyl.

Du kan desuden vælge mellem både en hvid og sort farve.

Den vejer 1,8 kg. og måler 21,6 cm. i bredden, 24,4 cm. i dybden såvel som 7,9 cm. i højden, hvorfor den også kan komme ind under de fleste sofaer o.lign.

 

iRobot Braava 380T robotgulvvasker

iRobot Braava 380T Gulvrengøringsrobot
0 kr.

Ville du ønske, at du kunne få rene gulve uden alt det hårde arbejde, der oftest er forbundet med, at skulle vaske ét eller flere gulve?

Hvis ja, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal ud og investere i en gulvrengøringsrobot, hvilket meget vel kunne være en iRobot Braava 380T Gulvrengøringsrobot, der både kan indstilles til at kunne feje dine gulve eller vaske dine gulve ved hjælp af en mikrofiberklud.

Hvis du sætter pris på, at du får fat i en robot, der kan bevæge sig nærmest lydløst rundt i hele hjemmet, så er der ikke nogen tvivl om, at denne model er et rigtig godt valg, da den bevæger sig lydløst rundt og samtidig registrerer løbende, hvor den har været henne og hvor den efterfølgende skal bevæge sig hen.

Dermed er du sikret, at gulvet bliver rengjort på mest effektiv vis, så du ikke kan se, at den har glemt flere områder i eksempelvis stuen eller køkkenet.

Modsat mange andre gulvrengøringsrobotter, så bliver din Braava 380T leveret med en hurtigoplader, hvilket gør det muligt for dig at lade robotten op på blot to timer, hvilket der ikke er mange andre robotter, der kan.

Der er tale om en særdeles brugervenlig gulvrengøringsrobot, som alle og enhver kan finde ud af, at gøre brug af, da du ikke skal andet end en montere rengøringskludene på robotten ved hjælp af den magnetiske rengøringspude, hvorefter du blot skal placere robotten på gulvet, og derefter skal du vælge ét af de to medfølgende rengøringsprogrammer, hvilket du kan gøre ved at trykke på en enkelt knap – og så er den klar til at gøre dit gulv rent.

For at den ikke skal bruge unødigt batteri, så vender den automatisk tilbage til startpositionen og slukker, når den er færdig med at rengøre dine gulve.

iRobot Scooba 450 robotgulvvasker

iRobot Scooba 450 Gulvvasker
0 kr.

Den sidste i vores robotgulvvasker test er topmodellen fra iRobot.

Der er ikke nogen tvivl om, at det er de færreste, der rent faktisk godt kan lide og vaske gulve og gøre rent, og hvis du er én af de mange personer, der også helst vil være foruden, så vil du med garanti blive forelsket i den nye iRobot Scooba 450 robotgulvvasker, da den leverer op til 3 gange bedre rengøringsresultater end tidligere modeller, fordi den er blevet udstyret med et nyudviklet 3-trins rengøringssystem, der endvidere er blevet udstyret med det nye “Pre-Soak”-system.

Endvidere, så gør iRobot Scooba 450 brug af iAdapt, der er iRobots helt egen og endda patenterede navigationsteknologi, der sikrer at robotten kan navigere sikkert rundt i hjemmet.

Èn af de ting, der er med til at adskille denne model fra de mange andre modeller på markedet er, at den er modificeret til våde gulve, så din rengøring dermed bliver så præcis og effektiv som muligt.

Du finder ikke én eneste robotgulvvasker, der er nemmere at gøre brug af end iRobot Scooba 450, da du blot skal fylde vand med eller uden sæbe i rentvandsbeholderen, hvorefter du skal indstille din robot til, om den skal gøre rent i enten 20 eller 40 minutter, hvilket naturligvis afhænger af det areal, som den skal gøre rent.

Indstiller du den til 40 minutter, så vil det svare til det maksimale areal, der lyder på 28 m2.

Når robotten er færdig, så skal du blot tømme beskidtvandsbeholderen, og det kan ligeledes også være en rigtig god idé at rense dine børster og dit filter.

Herefter skal den faktisk bare sættes til ladning og når den er færdig med at lade op, så er den klar til næste rengøring, hvor ovenstående blot skal gentages. Det bliver ganske enkelt ikke meget mere simpelt end det. Det skal desuden siges, at den indeholde op til 0,72 liter vand ad gangen.

Hvorfor du skal købe en robotgulvvasker

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at du skal gå ud og investere i en robotgulvvasker, men det er naturligvis primært af den grund, at du dermed kan slippe for at skulle gøre rent derhjemme.

Med en robotgulvvasker som eksempelvis én af de tre ovennævnte, så skal du aldrig gøre rent længere, da du både kan bruge en sådan maskine til at feje, men faktisk også til at vaske hele dit gulv.

Det eneste du kræver er, at du har gulve med en hård overflade, hvilket eksempelvis kunne være enten fliser, trægulve, laminat og vinyl – og selvfølgelig også et bredt spektrum af andre gulvtyper, men det eneste krav er, at der er tale om et hårdt gulv, for der er selvfølgelig ikke mulighed for at vaske et gulvtæppe el.lign., men du kan derimod få en robotstøvsuger til disse opgaver, men det er dog ikke dét, det handler om.

Det er dog vigtigt, at du ikke bare forhaster dig ud og køber en robotgulvvasker, for der er findes rigtig mange forskellige på markedet og det er bestemt ikke sikkert, at det lige netop er det første alternativ, der er det bedste valg for dit vedkommende.

Du skal derimod sørge for at danne dig et godt overblik over markedet, men hvad der er endnu mere vigtigt er, at du danner dig et overblik over, hvad du reelt set har behov for og hvor mange penge du er villig til at betale for din kommende robotgulvvasker.

Hvis du ikke sørger for at gøre dette, så kan du meget hurtigt komme til at bruge alt for mange timer på at kigge det store udvalg igennem.

Det bliver meget nemmere, hvis du ved, hvad du er på udkig efter, hvilket du naturligvis kun gør, hvis du tager dig tid til at finde ud af det – og derfor rådes du bestemt til at investere lidt tid i, at kigge på markedet og danne dig et overblik.

 

Du kan også læse vores videokamera test her

Hvad er vigtigt, når du skal købe en robotgulvvasker?

Der er ikke nogen tvivl om, at der er mange forskellige ting, som du skal have styr på, hvis du gerne vil købe en ny robotgulvvasker, som du kan gøre brug af derhjemme, i sommerhuset, på kontoret eller hvor end du har intentioner om, at den skal bruges henne.

Som tidligere nævnt, så er det meget vigtigt, at du ikke bare sørger for at forhaste dit køb og ender med at købe en robotgulvvasker, som reelt set ikke dækker dine behov eller som har alt for mange funktioner i forhold til, hvad der egentlig er påkrævet af den.

Nedenfor kan du se en række forskellige ting, som du bør tage et nærmere kig på, når du skal ud og købe en robotgulvvasker.

Navigationsteknologi:

Det er meget vigtigt, at du sørger for at vælge en robotgulvvasker, der er udstyret med en velfungerende og god navigationsteknologi, for uden en sådan teknologi, så ender du blot med at investere i en robotgulvvasker, der kommer til at køre ind i dine møbler, og det er der ikke meget mening i.

Hvis du derimod sørger for at sikre dig, at du vælger en maskine, der er udstyret med et velfungerende navigationsteknologi, som eks. har fået gode anmeldelser eller er blevet bevist som et rigtig godt system, som fungerer som det skal, så kan du være sikker på at du får både en præcis og effektiv rengøring.

Der vil ikke være meget ved, at sætte din robotgulvvasker til at gøre dit gulv rent for at finde ud af efterfølgende, at det kun er cirka halvdelen af dit gulv, som den har gjort rent, og du derfor alligevel skal i gang med moppen på egen hånd, for så er din robotgulvvasker faktisk intet andet end overflødig.

Arealdækning:

Du skal selvfølgelig også holde øje med forskellige modellers arealdækning, da der er forskel på, hvor stort et areal de mange modeller kan dække.

Du finder ikke en model, der kan dække flere hundrede m2 på en opladning, men derimod svinger det oftest mellem 20 m2 og 30 m2 på en opladning, så hvis du primært har større rum i dit hus eller i din lejlighed, så er det selvfølgelig en god idé, at du går på jagt efter en robotgulvvasker, der har så stor en arealdækning som overhovedet muligt.

Du kan naturligvis sagtens blot lade din robotgulvvaske køre to gange i ét lokale, men hvis du har mulighed for at investere i en robotgulvvasker, der kan klare det samme lokale på kun én opladning, så kan det naturligvis bedre betale sig for dig og er også med til at gøre det nemmere for dig at gøre brug af dine robotgulvvasker.

Det er ikke noget problem, at skulle lade din maskine køre to gange i ét lokale, men meningen med at investere i en robotgulvvasker er, at gøre det nemmere for dig selv – ikke sværere.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑