Kender du det når man skal skære et lækkert stykke kød ud til nogle store saftige bøffer, men at kniven ikke er ordentlig skarp og derfor bliver kødet flosset og ikke særlig pænt at se på.

Vi alle sammen kender nok til det med at have uskarpe knive og det er derfor vi har taget et kig på nogle af de bedste knivslibere på markedet så du har ikke længere nogen undskyldning for at have uskarpe knive derhjemme.

Husk at hvis du har nogen spørgsmål så kan du benytte kommentarfeltet nedenfor, her kan du skrive en kommentar med dit spørgsmål. Vi gør vores bedste for at besvare alle så hurtigt som overhovedet muligt.

Synes du også at friskpresset juice er lækkert? Se vores saftpresser test

Her starter vores knivsliber test.


Indholdsfortegnelse:


ONYX™ 4i1 knivsliber – Bedste knivsliber til prisen

ONYX ™ KNIV SLIBER - 4-i-1 kniv sliberDe 3 største fordele:

 • En effektiv knivsliber, der sikrer dig et ideelt og tilfredsstillende resultat hver gang
 • En universel knivsliber, der kan bruges på alle køkkenknive
 • En 4-i-1 knivsliber, der både sliber med diamant, wolfram og keramik.

Om ONYX ™ KNIV SLIBER

ONYX ™ KNIV SLIBER giver en effektiv slibning af alle dine køkkenknive, uden at det kræver alverden af dig. Knivsliberen er en 3-trins universal knivsliber, hvilket betyder, at den både sliber med diamant, wolfram og keramik.

Diamantstrygestålet har en ru overflade, der giver en slibende effekt på kniven. Denne type er oftest brugt at dem, der arbejder meget i et køkken, da den er længerevarende, og kniven ikke skal slibes så ofte.

Det keramiske strygestål er meget velegnet til at rette op på æggen, og ideel til knive lavets af hårdt stål, hvilket typisk ses på japanske knive. Det keramiske materiale er meget hårdt, hvorfor det netop har denne effekt. 

Wolfram er et metal kendt for at have et højt smeltepunkt, hvorfor dette materiale er mere holdbart end andre, der har samme effekt.

Udvalgte specifikationer

 • 4-i-1 knivsliber
 • Sliber både med diamant, wolfram og keramik
 • Har et håndtag, der gør håndtering af produktet nemt

OBH Elektrisk Knivsliber – Effektiv og god

OBH Elektrisk KnivsliberMed en elektrisk knivsliber fra OBH er det muligt at få en kniv, der er god som ny på bare få sekunder. Knivsliberen er fremstillet af strygestål og har et helt ekstraordinært patenteret slibesystem med i alt tyve keramiske stave, der gør det nemt og enkelt at slibe alle køkkenets knive. På den måde undgår du at skulle lave mad med sløve og trætte knive i fremtiden.

Derimod får du et helt unikt køkkenredskab, der kan være med til at gøre det lettere for dig og din familie at lave mad i hverdagen. Samtidig har den populære, elektriske knivsliber fra OBH et affjedret slibehjul, der helt automatisk kan justeres efter, hvilket knivblad du ønsker at bruge.

Tilpas dermed den elektriske knivsliber på et ganske kort øjeblik, så den passer til lige netop den tilberedning, som du skal i gang med at kreere sammen med dine nærmeste. Du kan bruge knivsliberen til alle slags knive med undtagelse af savtakkede knive, der blandt andet indebærer brødsave. Den elektriske knivsliber fra OBH er en af de bedste på markedet og er samtidig kendt fra TV for sin helt enkle og nemme facon.

Kort og godt sikrer denne elektriske knivsliber fra OBH dig, at du har de skarpeste knive liggende i skuffen. Skarpe knive, der er med til at skabe det helt perfekte resultat hver gang, der er en ny tilberedning i køkkenet, der kalder. Læs meget mere om den unikke knivsliber, og læs samtidig vores knivsliber test for flere gode knive på markedet.

OBH Double Diamond Knivsliber – Undgå sløve knive

OBH Double Diamond KnivsliberFor at undgå at din køkkenskuffe er fyldt med sløve knive, der kan sænke den daglige madlavning, kan du med fordel bruge denne Double Diamond knivsliber fra OBH. Lad den blive en del af hverdagen, når du skal lave mad med familien, og når I skal tilberede den næste menu for jeres gæster. Som en af de bedste slibere til knive på markedet, har lige præcis den her

Double Diamond knivsliber fra OBH vundet denne knivsliber test. Knivsliberen fra OBH indeholder et helt særligt, patenteret SharpX 2-trins slibesystem. For dig betyder det, at du super effektivt kan slibe knivene i køkkenet til perfektion og i et snuptag.

Det ene slibehjul har på denne Double Diamond knivsliber fra OBH en hård diamantbelægning, der gør, at dine knive får en effektiv slibning hver gang, at du benytter den i forbindelse med din madlavning. Samtidig har denne form for slibning en helt unik egenskab, der er med til at sikre den rette form på knivsæggen.

Desuden er det andet slibehjul udstyret med keramiske stave, der vedligeholder knivene i din køkkenskuffe efter slibning på bedste vis. Slibehjulene er meget fleksible, da de er godt affjedret, og samtidig kan justeres automatisk efter behov på en nem og håndgribelig måde. En sand fornøjelse at arbejde med i dit køkken, fordi denne Double Diamond knivsliberen fra OBH dermed passer til flere former for knive.

Dog skal du være opmærksom på, at du ikke kan bruge knivsliberen fra OBH til savtakkede knive, som indbefatter brødknive og sakse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du kan også se vores ismaskine test

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Cibumic Knivsliber – Køkkenredskabet du ikke kan undvære

Cibumic knivsliber med WolframMed denne praktiske Cibumic knivsliber får du et køkkenredskab, der er nem at bruge. Desuden får du et redskab til køkkenet, der er let at opbevare. Knivsliberen kan stå over i hjørnet da denne knivsliber er den mindste i testen.

Du kan også vælge at lade den ligge i skuffen, fordi den har en meget diskret og kompakt størrelse, der gør den let at finde plads til. Cibumic Knivsliber sikrer en unik og patenteret knivslibning, du skal blot føre kniven ned mellem de 2 bøjler, hvor du ikke skal bruge mange kræfter for at slibe kniven. En indbygget fjeder gør også knivsliberen brugervenlig, da den sørger for at tilpasse sig vinklen på knivsæggen på din kniv.

Cibumic knivsliber giver dig helt ekstraordinært mulighed for at bruge den til alle former for slibning. Slibeelementer er fremstillet af Wolfram carbide, som især er kendt for at være metallet med det højeste smeltepunkt. Det giver din knivsliber længere holdbarhed end andre knivaftrækkere. Især ved dette produkt har der været fokus på kvalitet hvad angår materialet til fremstilling.

Med denne Cibumic knivsliber får du et redskab til hjemmet, der kan gøre alle køkkenets knive lavet af stål mere skarpe, samtidig med at den er let at gøre ren. Vask den blot med en klud efter slibning. Du kan se meget mere om Cibumic  knivsliberen og samtidig læse, hvorfor lige netop denne knivsliber er en af de bedste på markedet.

 

 

ONYX Elektrisk Knivsliber

ONYX Elektrisk Knivsliber – Effektiv kvalitetsslibningDe 3 største fordele

 • Elektrisk knivslibning
 • Håndtag til stabilt greb
 • Køb uden mellemled med 5 års garanti

Om ONYX Elektrisk Knivsliber

Er du træt af knivslibere, der smutter ud af hånden på dig? Eller skal du presse dine knive alt for hårdt ned i sliberen, før du kan mærke en forskel bagefter? Så er ONYX Elektrisk Knivsliber lige produktet for dig. Elektrisk drivkraft gør dine knivsægge uhørt skarpe uden, at du selv skal bruge kræfter på slibningen. Det rummelige, håndformede greb holder hånden langt væk fra kniven, og du er sikret et fast, stabilt greb om knivsliberen – og ud over det innovative design følger der også 5 års garanti med alle ONYX-produkter. ONYX bryster sig desuden af at gå uden om distributionskæden og sælger deres produkter direkte til dig uden distributører, der også skal have profit – så du betaler udelukkende for kvaliteten af knivsliberen.

Udvalgte specifikationer

 • Effektiv, elektrisk knivslibning
 • Håndformet greb
 • Ingen distributørudgifter

 

 

 

Flere Anmeldelser på nettet

Der er en del rigtig gode test og anmeldelser at finde rundt omkring på nettet, der er dog ikke mange på dansk så vi har derfor kigget lidt på det engelske og amerikanske marked og her har vi fundet en masse gode informationer som vi gerne deler med jer.

Wired.com

På Wired.com har de testet hele 7 forskellige knivslibere, der er alt for elektroniske til de helt manuelle slibesten og meget andet med i testen. Den er gennemgående og dybdegående på mange måder. Klik dig endelig ind og læs den hele og se det overraskende resultat.

Productreview.com.au

Stedet hvor brugerne selv kan tilføje anmeldelser af produkter er Productreview.com.au her er der et utal af test at vælge imellem. Nogle knivslibere har 1 bedømmelse mens andre har helt op til 7. Det er utrolig nemt at se hvilke der er bedst i test og hvilke som brugerne selv anbefaler oftest.

Cooking.com

På Cooking.com kan du finde alt fra opskrifter til guide og tips og ikke mindst rigtig mange ekspert anmeldelser. Du kan se de 10 bedste automatiske knivslibere og samtidig kan du klikke dig ind og se de mange tilbud og udsalg. Der er et stort udvalg og har du ikke noget imod at købe fra en international shop så er det her et godt sted at handle.

Vi håber du kunne bruge denne knivsliber test og du nu kan træffe det rigtige valg.

Se også Testoversigt: Her er de 5 bedste knivslibere skrevet af bomagasinet.dk.

Denne side er anmeldt af: Cecilie J. Hansen Rating 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar