Når du skal købe en saftpresser er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige, som dækker dine behov bedst muligt.

Det kan være svært at finde den helt perfekte saftpresser, for hvert enkelt produkt er unikt på dets helt egen måde. Med denne saftpresser test får du et par tips til, hvordan du vælger den rigtige saftpresser, så du ikke går helt galt i skoven.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Philips Viva Collection HR1836 Saftpresser


Philips Viva Collection HR1836 SaftpresserFriskpresset juice er noget af det lækreste, og det kan du opnå på alle tider af døgnet i dit eget hjem med denne lækre saftpresser fra Philips. 

Her er tale om en rigtig kraftig maskine, der kan presse alle slags frugt og grønt til den lækreste juice. Du kan sagtens blande flere forskellige frugter og grøntsager, så du får en juice med en masse forskellige smage, der er drønende sund. 

Denne saftpresser fra Philips er nem at rengøre efter brug – det tager nemlig kun 1 minut at få den ren igen og klar til næste omgang juice. 

Saftpresseren har et flot og kompakt design, der vil se godt ud på køkkenbordet. Ydermere har den en effekt på 500 W og en kapacitet på op til 1,5 liter. Du får altså alt det, du kan forvente i en god saftpresser, du kan stole på dagligt. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Philips Viva Collection saftpresser – Frisk juice på ingen tid


Philips Viva Collection saftpresserSeks om dagen. Sådan lyder det kendte råd om, hvor mange stykker frugt og grønt du bør spise. Men det kan være svært at indtage så meget frugt hver eneste dag, så derfor er det heldigt, at du faktisk også kan erstatte et stykke frugt eller grønt med juice. Med denne Philips Viva Collection saftpresser kan du sågar lave den selv på ingen tid. Så kan du stå op hver morgen til et friskt og sundt glas frugt- eller grønsagsjuice.

Med en saftpresser som denne, skal du ikke bekymre dig om de tilsætningsstoffer, du finder i købejuice. I stedet kan du lave den selv – også hvis du har travlt. Der er nemlig meget ligetil, og så tager det ingen tid. 

Denne smarte saftpresser er i øvrigt lavet til, at man nemt kan gøre den ren igen, så du skal heller ikke bekymre dig om opvasken.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Day Slow-juicer 400 W


saftpresser testHvis du vil lave lækkert, hjemmelavet juice selv på en bund af lækre bær og frugter, så er denne juicer noget for dig. Den kan alt det, en juicer skal kunne, og dens effekt er på 400 W. 

Den har to beholdere, hvor den ene er til juicen og den anden til frugtkødet, hvor saften er presset ud fra. Beholderen til juice er let at hælde fra, så du hurtigt kan servere friskpresset juice til familien, vennerne eller bare til dig selv. 

Begge beholdere kan indeholde en enkelt liter, og hvis ikke den skal serveres med det samme, eller hvis du skal servere mere end en liter, kan du let hælde det i en ny flaske.

Den kører med op mod 75 omdrejningerne i minuttet, som er lavere end en saftpresser, hvilket giver et højere udbyttet og gennemarbejder materialet mere. Du kan ydermere skille den ad for let rengøring.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

KitchenAid 5KVJ0111EOB Artisan – En saftpresser af høj kvalitet


KitchenAid 5KVJ0111EOB Artisan – En saftpresser af høj kvalitetHvis du gerne vil have mere frugt og grønt i hverdagen, så kan en saftpresser som denne, være en suveræn idé for at gøre det så nemt for dig selv som muligt. Med KitchenAid 5KVJ0111EOB Artisan saftpresseren kan du nemlig putte blandt andet frugt, grønt, bær og urter i blenderen via et tilførselsrør.

Herefter kan du lave alt fra juice, til puré til syltetøj på få minutter. Så vil de også være nemt at få brugt den mad, du ellers ikke ville få spist. 

Denne saftpresser er altså lavet af den anerkendte producent KitchenAid, som også laver blandt andet foodprocessore. De forstår i den grad at lave produkter af allerhøjeste kvalitet. Det er absolut også tilfældet med denne saftpresser. 

Udover det er det også en saftpresser i et både elegant og smart design, som fås i flere farver, og som nemt passer ind i et hvert køkken.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Knivsliber test

Hvor ofte planlægger du at anvende din saftpresser?

Jo oftere du planlægger at anvende din saftpresser, jo bedre skal den være. Hvis du anvender den jævnligt, skal den være brugervenlig, og kræve minimal rengøring og mulige reparationer.

Det kan dog forekomme svært for det blotte øje, at vurdere, om en saftpresser vil kræve meget eller lidt vedligeholdelse. Det er derfor påkrævet, at du sætter dig ind i de enkelte produkters pågældende specifikationer, for at kunne danne dig en indsigt i, hvor meget vedligeholdelse der er forbundet med de enkelte produkter.

Du kan med fordel forhøre dig hos en ekspedient omkring de enkelte produkters funktioner. Du kan med fordel supplere det med research på nettet, for at danne dig det bedst mulige overblik over markedet.

Hav kildekritik i mente, når du snakker med en ekspedient, som ofte får mere løn, hvis de sælger dyre produkter. Det er derfor en fordel, hvis du selv har lavet en ordentlig research, og dannet dig et fornuftigt indblik i markedet, inden du snakker med en mulig ekspedient.

Hvor brugervenlig skal saftpresseren være?

Hvor brugervenlig din kommende saftpresser bør være, afhænger af dit kommende forbrug af produktet. Jo oftere du anvender saftpresseren, jo nemmere bør den være både at håndtere og rengøre. Det er dog en smagssag, om du foretrækker en brugervenlig saftpresser, eller om du har den fornødne tekniske viden til, at anvende en mindre brugervenlig af slagsen.

Hvis du har taget i mod alle de råd og tips vi giver dig i denne saftpresser test, så er du godt rustet til at foretage det rette valg af saftpresser nu.

Se vores artikel om: Test af el pejs til hjemmet

Denne side er anmeldt af: Victor L. Nygaard 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar