Kikkerter bruges hver dag i mange sammenhænge, såsom jagt, fiskeri, sejllads, overvågning og mange flere.

En kikkert forlænger eller øger rækkevidden for hvad der kan ses i afstand og ikke mindst i detaljegrad, altså hvor godt og tydeligt ser man det man ser gennem en kikkert. Når man køber en kikkert ser man normalt først og fremmest på zoom størrelsen, hvor mange gange forstørrelse af ”billedet”.

Når du skal købe en natkikkert, eller infrarød kikkert, forholder det sig lidt anderledes, og andre forhold gør sig gældende.

I det følgende vil vi fortælle dig lidt om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal investere i en natkikkert.

Først og fremmest bør du sætte dig lidt ind i teknologien bag, og derefter gøre op med dig selv, hvilket formål din investering har.

Der er stor forskel på kvalitet og egenskaber, og det er vel det som er afgørende for dit køb – med mindre det bare er lidt for sjov, og ikke til et specifikt formål.

Det er først i nyere tid, at det er blevet tilgængeligt for almindelige mennesker at købe en infrarød kikkert. Før var det kun militær, politi eller institutioner med særlig tilladelse, der kunne købe disse smarte kikkerter.

De første natkikkerter finder man tilbage fra Anden Verdenskrig, hvor tyskerne havde udviklet noget, der minder om det vi har i dag.

Kort fortalt, findes infrarøde kikkerter i tre kategorier, nemlig første, anden og tredje generation kikkerter, samt en plus-ordning, eksempelvis generation 2+. Hvis det ikke fremgår af tekster eller specifikationer på det udstyr du kigger på, skal du hælde til for eksempel aktionsradius eller rækkevidde.

Pris og kvalitet hænger meget sammen, når det gælder infrarøde kikkerter, og modeller med digital optagelse med mere koster en del mere, så du skal gøre op med dig selv, om det er dit behov.

I det nedenstående vil vi gennemgå tre typer af infrarøde kikkerter, som er et godt udvalg af markedets mange modeller.


Denver NVI-450 – monokulær natkikkert med foto- og videofunktion

 • Denver NVI-450Robust natkikkert med ekstra zoom og mange muligheder

Hvis du gerne vil optage det, du ser i mørket med en natkikkert, så er denne model fra Denver et oplagt valg. Med både billed- og videofunktion er det ingen sag at gemme dine natlige opdagelser. Du kan gemme dine optagelser eller billeder direkte på et Micro-SD-kort eller overføre det via AV-udgangen.

Fang tingene på afstand med en god zoom-funktion

Det er intet problem at se ting klart på afstand med Denver NVI-450. Du kan bruge kameraet til at se i mørke med en afstand på maksimalt 200 meter. Med den infrarøde lyskilde bliver målene let lyst op, og du kan spare batteri på lommelygter og lignende, der kan forstyrre dyreliv.Du kan let se både objekter, dyr eller mennesker, når du bruger denne kikkert under dårlige lysforhold eller helt i mørke. Med mulighed for både at zoome med den 5 x optiske eller 5 x digitale zoom kan du komme helt tæt på.Kameraet er robust bygget, og funktionerne praktisk integreret, så du får den bedste oplevelse, når du bruger kameraet.

Denver NVI-450 vs. markedet

Når du sammenligner Denver NVI-450 med resten af markedet, så er det særligt det effektive nattesyn og smarte optagefunktion, som dette kamera udmærker sig på. Med helt op til både 5 x optisk og digitalt zoom, får du ekstra mulighed for at komme helt tæt på i mørket.Sammenlignet med andre modeller i denne oversigt, så kan Denver NVI-450 fint konkurrere med de bedste på markedet. Du får en rigtig god billedkvalitet, og du har mulighed for at gemme billeder og optage video efter behov.

Fordele

 • Robust kamera med kameraopløsning på 1280 x 960 pixel
 • Mulighed for 5 x optisk og 5 x digital zoom
 • Kan både tage billeder og optage video
Ulemper

 • Bruger et specielt batteri

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 5 cm x 8,3 cm x 21 cm
 • Inkl. bæreposer
 • 5 x forstørrelse
 • Objektivlinsediameter: 40 mm


Pard NV008PLUS LRF – infrarød natkikkert

Pard NV008PLUS LRFPard NV008PLUS LRF er en alsidig natkikkert, som netop er blevet helt opgraderet. Det betyder, at den kommer med nye features som for eksempel en laser-afstandsmåler, og denne kan også anvendes til jagt i dagslys.Varianten er digital og udstyret med den mest moderne teknologi, og derudover kommer den med en masse gode funktioner. Det inkluderer blandt andet den indbyggede IR-lygte, der gør det muligt at se objekter så langt væk som 250 meter. IR-lygten har hertil 3 styrker, og der er indbygget zoom. Herudover findes der Wi-Fi, og dette sikrer en hurtig og nem deling. Man kan for eksempel lave optagelser og film direkte på ens smartphone. Ønsker man en professionel kvalitet af sine optagelser, kan man tillige anvende forskellige former for montage.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Vandtæt

Som en stor bonus er Pard NV008PLUS LRF også vandtæt, så det vil ikke være et problem at tage den med i regnvejr eller i vådområder. Standarden for vandtæthed hedder IPX7, hvilket er en af de bedste ratings for vandtæthed.Produktet har fokus på brugervenlighed, og derfor er det muligt at gemme op til 5 profiler for indskydning internt, således at man uden problemer kan flytte apparatet over på en anden riffel og bruge det der.Modellen kommer dertil med en afstandsmåler med en høj rækkevidde, og denne ligger på maksimalt 600 meter – når den er tændt, kan man se en kontinuerlig måling af afstanden direkte i displayet.

Fuld 1080 HD

Ud over de mange funktioner og features er der også lagt vægt på billedkvaliteten på Pard NV008PLUS LRF. Til formålet er der en forbedret OLED-skærm, der forbedrer billedkvaliteten samt muligheden for at optage i fuld 1080 HD. Det gælder for farver i dagslys og sort/hvid om natten.Der optages i MP4-format, og dette kan man gemme direkte på et Micro SD-kort. Der optages 30 billeder per sekund, og for at opnå den bedste billedkvalitet er det muligt at regulere både lysstyrke og eksponeringskontrol.Man kan tillige anvende produktet som spotter, og der findes op til 15 gange digital zoom.Apparatet kan tages med i selv ekstreme forhold, og den er meget robust. Den er duelig fra -25 til 50 grader celsius, og så vejer den ikke ret meget – kun 450 gram.

Fordele

 • Laser-afstandsmåler
 • Med Wifi
 • OLED skærm
Ulemper

 • Ligger i den høje ende af prisskalaen

Udvalgte specifikationer

 • Kan bruges både om natten og om dagen
 • Vandtæt
 • Der medfølger: montage til rail, hardcase til transport og opbevaring, 1 batteri og værktøjer til montering


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Yukon Gigant Monokulær

Yukon Gigant MonokulærYukon Gigant Monokulær er en monokulær variant, hvilket betyder, at den er udformet med kun 1 ”øje” i stedet for de 2, som findes på en regulær kikkert.

Modellen er meget moderne og avanceret og er et godt valg til den lidt øvede forbruger, der ønsker høj kvalitet til jagt eller lignende aktiviteter. Dog er prisen overkommelig for denne type af kikkert.

Her er tale om en kikkert, der både kan anvendes i lys og mørke. Selv i fuldstændigt mørke er iagttagelses-distancen rigtig høj, nemlig helt op til 300 meter. Man kan også få klare billeder i dagslys og på korte afstande, og den korteste fokuseringsafstand ligger på 5 meter.

Diameteren på objektivet er på 6 centimeter, og vinklen på synsfeltet ligger på 12 grader. Det er muligt med op til 5 gange forstørrelse.

Robust og høj brugervenlighed

Billedopløsningen er høj, hvilket giver de bedste resultater, og brugervenligheden er det samme. Det betyder, at kikkerten er simpel at anvende, og at der ikke skal så mange indstillinger til for at komme i gang. Der medfølger dog en udførlig manuel, som man kan konsultere, hvis der opstår tvivl, eller hvis man gerne vil benytte sig af de mere avancerede indstillinger.

Modellen kører på batteri, og for en lang levetid anvendes et Lithium CR 123 batteritype på 3 V.

Yukon Gigant Monokulær er yderligere skabt til vanskelige forhold, og derfor er den designet robust, således at den ikke så let bliver beskadiget. Selve hylsteret er af hård plast, og for ekstra beskyttelse er der et dæksel til linsen og en halsrem. Dog skal det bemærkes, at produktet ikke er vandtæt, som flere af konkurrenterne er. Derfor anbefales det ikke at anvende den i regnvejr eller meget fugtige klimaer.

Den vejer 660 gram og er derfor fint transportabel, selv om der findes lettere varianter på markedet.

Favorit blandt brugerne

Ud over at være en moderne natkikkert af høj standard så er brugerne også meget imponerede over Yukon Gigant Monokulær i praksis. Det kommer til udtryk via rigtige flotte scorer hos Pricerunner.

I gennemsnit modtager den 3,9 ud af 5 stjerner blandt rigtig mange anmeldelser, og over 70 procent af kunderne giver den 4 eller 5 stjerner.

Opsummering

Der findes rigtig mange modeller på markedet som kalder sig natkikkerter, og desværre ikke med rette.

Det er med at holde tungen lige i munden, når du skal finde det helt rigtige udstyr for dig. Alt for mange lovpriser deres produkter med falske betegnelser og for meget gejl. Det skal du undgå, hvis du vil være fri for larmende skuffelser.

De ægte og rigtige natkikkerter med infrarødt lys koster penge, fordi at teknologien kræver det, og det er ikke muligt, at købe natkikkerter med infrarød funktion, og samtidig få en integreret lysforstærker i nogenlunde kvalitet for under 2.000 kroner.

Alt under dette beløb må betegnes som uprofessionelt legetøj, som ikke giver dig nogen som helst værdi, hvis du skal bruge din infrarød kikkert på jagt, til fiskeri, sejllads, klatring, skønne naturoplevelser eller til mere professionelle opgaver som for eksempel overvågning med mere.

De modeller som vi har taget under luppen, er som tidligere skrevet, det bedste udsnit at markedets udvalg i flere klasser, og de vil kunne leve op til de flestes behov. Priserne er meget fair i forhold til det produkt du får for pengene.

Det hænger meget sammen, da teknologien i disse avancerede modeller ikke er helt gratis, og producenterne er nogle af verdens bedste, som leverer professionelt udstyr til både politi og sikkerhedstjenester.

Selvom du ikke skal ud og overvåge hele verden med din nye infrarøde natkikkert, så hold dig til kikkerter som er i klasse med dem som vi har beskrevet. Vi har sørget for, at du ikke handler helt i blinde eller mørke, med vores gennemgang, nu skal du selv ud og vælge lyset i mørket – så at sige.

Brug mere end 2.000 kroner helst 3.000 kroner, og sørg for at synsfeltet er ok i forhold til rækkevidden. Zoom skal ligge på minimum to til tre. Materialet skal være hård plast/metal med soft-touch, så det er holdbart i udeliv, og hvis ikke der følger taske eller etui med, så køb det ekstra.

Læs også: Projektor test – Vi har fundet den bedste!

Yukon Exelon

Yukon ExelonYukon Exelon er en topmoderne infrarød kikkert, der har fokus på billedopløsningen. Denne er skabt til at være god over hele synsfeltet, og eftersom her er tale om en opgraderet version, er opløsningen op til 20 procent bedre end hos første generations-varianterne.

Opløsningsforskellen mellem det centrale område og kanterne overstiger ikke 20 procent, og kernen i kikkerten er en unik kombination af specialdesignet optik og et CF-Super Image Intensifier-rør. Denne giver den højeste edge-to-edge præstation inden for opløsning, som nogensinde er set hos en forbruger-natkikkert i denne overkommelige prisklasse.

Billedet har ikke forvrængning ved kanten af synsfeltet, og billedet er desuden i fokus både i det centrale og perifere område.

Herudover findes der en indbygget IR-lygte, som er nyttig, når det kommer til observation ved dårlig naturlig belysning på lange afstande.

God til både korte og lange afstande

Yukon Exelon er derudover meget robust og skabt til selv vanskelige forhold, og derfor er den beklædt med hårdfør gummi. Hertil er den vandtæt i IPX4-standard, og det betyder, at den sagtens kan klare at blive benyttet i regnvejr og i høj fugtighed. Den kan fungere i temperaturer mellem -30 og 40 grader.

Ud over beklædningen i gummi er den let og kompakt i designet, og den er skabt til at have et solidt og ergonomisk greb.

Yukon Exelon kan anvendes til at se og optage objekter på lang afstand – helt op til 180 meter – men der kan også stilles skarpt på objekter på kort afstand. Den korteste fokuseringsafstand ligger på 2,5 meter. Der er 3 gange forstørrelse og en vinkel for synsfeltet på 13 grader.

Ud over selve kikkerten medfølger der en beskyttende taske til transport og opbevaring samt en rengøringsklud, der kan sikre en høj skarphed i linsen.  Modellen vejer 500 gram og er således let at tage med på farten.

Topscorer med 4,2 ud af 5 stjerner hos brugerne

Ud over de mange ovenstående features så er Yukon Exelon også velfungerende i praksis. Vi har set nærmere på, hvad brugerne hos Pricerunner mener om denne model, og kritikken er overvejende positiv.

I gennemsnit blandt mange anmeldelser modtager den 4,2 ud af 5 stjerner, og i alt giver mere end 75 procent af kunderne Yukon Exelon 4 eller 5 stjerner.

IGEN-Natkikkert 20/20 IC Image Capture

igen-natkikkert-20-20

Denne model er nok klassens bedste i kvalitet, og med lidt ekstra i egenskaber og muligheder i forhold til konkurrenterne.

Kikkerten justerer selv automatisk lysforstærkning med den integrerede infrarøde lysforstærker, og det betyder et klart og tydeligt billede, uanset lysforhold.

Hvis du leder efter det bedste i udstyr, så er det klart modellen for dig. Men kan du undvære nogle af de ekstra features som den har, så kan du sagtens nøjes med en af de ovenstående.

Der er mange ting der har indflydelse på en natkikkerts kvaliteter, men her har producenten sørget for at optimere alt, hvad teknologien kan gøre, så det kun afhænger af vejrlig og udelys i form af stjerner, måne med mere.

Her får du en  infrarød kikkert som fungerer optimalt under alle forhold, og med en rækkevidde på mellem 150 og 200 meter+. Et flot og klart billede som ingen andre i klassen kan præstere.

Udover den uomtvistelige høje kvalitet i teknologi i denne kikkert får du også muligheden for at optage og lagre billederne.

Med disse muligheder, kan denne kikkert også anvendes til overvågningsopgaver, hvor du kan bruge dine billeder til billedbehandling efterfølgende. Billederne lagres på et SD-kort som medfølger.

Der er også mulighed for optagelse af video-sekvenser. Et af de parametre som er vigtige for kvaliteten af en natkikkerts egenskaber er synsfeltet på en given afstand.

En infrarød kikkert som denne har et målt synsfelt på 211 meter ved en afstand på 1.000 meter, og det må siges at være suverænt godt, og er uden sammenligning. Kikkerten er fremstillet i meget holdbart og slagfast materiale, og egner sig perfekt til udeliv, hvor forhold kræver lidt mere af teknisk udstyr.

Batteritiden – to AA batterier, på denne model er på 45 til 100 timer, afhængig af brugen af det infrarøde lys.

NONM3X-G natkikkert

Denne natkikkert har tre gange zoom og billedforstærker indbygget, og det giver et noget bedre resultat end den foregående model.

Night Owl Optics er en af de førende producenter af infrarøde kikkerter, og er helt fremme, når det gælder teknologi og kvalitet.

Deres kikkerter er meget holdbare, og deres soft-touch modeller gør dem lækre at arbejde med, og det beskytter også kikkerterne mod slag og stød.

Hvis du er til naturoplevelser, jagt, fiskeri, sejllads, camping eller klatring, så er denne udgave helt perfekt.

Dens optik er super, og med sit auto-fokus, er den lige en tand bedre end andre sammenlignelige modeller.

Rækkevidden på denne kikkert ligger fra 75 til 150 meter, hvor du selvfølgelig får den dårligste billedkvalitet ude på 150 meter.

Men i forhold til konkurrenterne på markedet får du her en helt igennem fin løsning, som du kan nyde i mange år.

Det er den integrerede lysforstærker i natkikkerter der gør, at du kan se objekter eller andet som var det i dagslys.

Jo bedre en lysforstærker er, des bedre resultat får du. I billige modeller vil du ikke kunne se ret meget, da lysforstærkeren enten er fraværende eller er ret ringe.

Modellen her har en super lysforstærker, som gør, at du nærmest kan se objekter som var det i dagslys, selvom det er hamrende mørkt, og det er virkelig et godt resultat.

Kikkerten er batteridrevet, og levetiden på det afhænger meget af, hvor meget du bruger det infrarøde lys. Jo mere infrarød brug du anvender, des mindre levetid.

Denne model kan sagtens udnytte lyset i mørket som for eksempel fra himlens stjerner og månen eller fra nattelyset i byen, sådan at du får god udnyttelse af natkikkertens egenskaber.

Dermed kan du spare på batteriet, og øge levetiden betydeligt. Når du investerer i avanceret udstyr med avanceret teknologi som skal bruges ude i al slags vejr, er det vigtigt, at du sørger for at holde det beskyttet for vejrlig og særligt vand.

Selvom specifikationer fortæller at noget er vandtæt eller afvisende, så beskyt det alligevel. Et fugtigt batteri i en natkikkert kan ødelægge en del. Du sparer dig selv for mange ærgrelser ved at passe på dit udstyr.

Teknologien og de avancerede løsninger udvikler sig hele tiden, og for få år siden var disse kikkerter ikke tilgængelige for alle. I fremtiden vil helt nye modeller se lyset, og blive tilgængelige for flere, til en overkommelig pris.

Denne model er et af tidens bedste bud på en kvalitet, der er til at betale, og hvor du som bruger får noget for pengene.

SE OGSÅ: Infrarød sauna

Night Owl Optics letvægts natkikkert

night-owl-optics-letvaegtsnatkikkert

NONEXGEN monokular natkikkert er en flot designet kompakt natkikkert som er udstyret med soft-touch gummibelægning, der gør den nem at håndtere og lækker at arbejde med.

Den er i teknisk høj kvalitet, og lever op til krav, der gør den ideel til jagt, fiskeri, camping, sejllads og andre naturoplevelser.

Den har to gange zoom, som ikke siger så meget, men det er ganske godt for en natkikkert – her er det ikke som ved almindelige kikkerter det vigtigste.

Rækkevidden på natkikkerter er bare langt kortere end ved almindelige kikkerter. Jo større afstand des dårligere billede får man.

Rækkevidden for denne model er på 50 til 100 meter, hvor du har bedste billedkvalitet ved 50 meter.

Det indbyggede infrarøde lys gør at du kan bruge kikkerten i fuldstændig mørke, og med et ret flot billede i op til 50 meter. Derefter vil kvaliteten af billedet blive reduceret med afstanden.

Det virker præcis som ved et digitalt foto som du har taget. Zoomer du det en gang, vil du se en lille forringelse af billedkvaliteten, og zoomer du to til tre gange mere, så vil være meget sværere at se, hvad der er ud på 75 meter i detaljer.

En natkikkert er opbygget sådan, at den kan udnytte al lys der kommer ind i den, for eksempel fra himlens stjerner, månen eller belysning fra anden kilde.

Det betyder, at du godt kan se mål i mørket uden infrarødt lys fra kikkerten, og så sparer du en del på batteriet, som driver kikkerten. Det afhænger selvfølgelig af mange forhold, deriblandt også vejrlig med mere.

Denne natkikkert er en god og gedigen begynder-kikkert, som du vil få rigtig meget fornøjelse af, og som du helt sikkert vil udskifte om nogle år, til en lidt dyrere og mere effektiv natkikkert.

Nårførst man har fundet ud af hvilke muligheder man får med en natkikkert, så vil man typisk have lidt mere ud af oplevelsen.

Fordele

 • Kompakt model
 • Soft-touch gummibelagt overflade
 • God i fuldstændig mørke
Ulemper

 • Billedkvalitet er mest optimal ved 50 meter

Udvalgte specifikationer

 • 2x zoom
 • Slagfast linsehus i termoplast
 • Letvægts natkikkert

SE OGSÅ:Infrarød lampe

Bresser Optics 1877480

Bresser Optics 1877480Bresser Optics 1877480 er en mere simpel infrarød natkikkert, som vil passe den til forbruger, der måske ønsker at snuse lidt til jagt eller anden aktivitet, hvor der er brug for en natkikkert.Modellen er udformet som en rigtig kikkert, er robust og kan håndtere selv en meget hårdhændet behandling. Den er nemlig fuldt belagt med et beskyttelseslag, og selve konstruktionen er af hård plast. Den er skabt til at blive anvendt i mange typer af situationer og under forskellige forhold, så derfor er den funktionsdygtig i op til 60 graders varme.Herudover er den enkel at anvende, således at både nybegyndere og mere erfarne kan komme i gang med det samme.

God kvalitet og digital zoom

Bresser Optics 1877480 kommer med mange gode funktioner og features, og for eksempel har den 3 gange forstørrelse, som gør det lettere at se objekter, der er langt væk. Der findes digital zoom på apparatet, og her er tale om 6 x digital zoom.Objektivets diameter ligger på 2 centimeter, og synsfeltet er stort – nemlig op til 175 meter. Man kan dog også se objekter, der er helt tæt på, meget klart: Den korteste afstand for fokus ligger nemlig på 1 meter.Det reelle synsfelt har en vinkel på 10 grader, og man kan anvende produktet både om dagen og om natten. Kvaliteten er høj, og billedsensoren er den gode CMOS Color, som tillige findes på mange professionelle kameraer.Den er batteridrevet, anvender AA-batterier og kommer i en god størrelse, selv om den måske er lidt større end andre modeller. Det samme gælder vægten, der ligger på 680 gram.Der medfølger flere stykker tilbehør til Bresser Optics 1877480, og disse inkluderer både en rem og en beskyttende taske. Remmen kan spændes rundt om kroppen, så man ikke taber den, og i tasken kan den ligge i et godt klima, når den ikke benyttes.

5 ud af 5 stjerner hos brugerne

Ud over alle de ovenstående funktioner og features så har forbrugerne hos Pricerunner anmeldt Bresser Optics 1877480 og vurderet dens evner. Feedbacken har været meget positiv, og det betyder, at modellen modtager ikke mindre end 5 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Pard NV007A Clip On Natkikkert

Pard NV007A Clip On NatkikkertPard NV007A Clip On Natkikkert er den helt nye 2020-model, som oven i købet har en OLED-skærm med en opgraderet opløsning i 1024 x 768 pixel. Denne opløsning giver et skarpere billede, og som en bonus forlænger den også batterilevetiden.Her er tale om en clip on-variant, der har flere anvendelsesmuligheder – blandt andet som spotter, men også til at montere bag på den eksisterende kikkert på din riffel.Produktet henvender sig specielt til de mere seriøse danske jagere, som ellers normalt må betale meget for god kvalitet. Denne model forsøger at gøre op med dette og leverer rigtig god kvalitet til en overkommelig pris.

Fuld HD

Den gode kvalitet kommer til udtryk gennem flere spændende features – for eksempel den indbyggede IR-lygte, som lyser op til 150 meter. Har du en ekstern IR-lygte, kan denne distance forøges til 200 meter. IR-lygten har derudover 3 styrker med en indbygget zoom, som er digital.Herudover får man muligheden for at kunne optage i fuld 1080 HD, og det gælder både optagelser om dagen og i de mørke nattetimer. Når den optager, sker det i MP4-format, og dette kan let gemmes direkte på et Micro SD-kort. Der optages 30 billeder per sekund, og for at få de bedste billeder under dårlige lysforhold er både lysstyrken og eksponeringskontrollen justerbar.Batteritiden er blevet forbedret, og nu kan det holde op til 8 timer per opladning. Der medfølger 1 batteri, men har man brug for mere batteritid, kan man tilkøbe et ekstra.

Med Wi-Fi

Der er dertil fokus på brugervenlighed, for det er meget let at komme i gang – man kan blot montere modellen direkte på den eksisterende kikkert uden krav om indskydning.Hertil kommer Pard NV007A Clip On Natkikkert med Wi-Fi, som giver lettere kommunikation og deling, og man kan se billeder og optage videoer på telefonen.Modellen er meget transportabel og let at tage med, for den vejer kun 250 gram. Det er meget lidt i forhold til flere af konkurrenterne.

5 ud af 5 stjerner hos brugerne

Ud over de ovenstående funktioner og features, som gør modellen til et godt valg, så er den tillige meget populær hos brugerne. På den britiske Amazon.co.uk modtager den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter