Høreværn med radio – De bedste høreværn, som giver dig kvalitet for pengene!

Mange forskellige jobs foregår i støjende miljøer, som f.eks. maskinmester, fabriksarbejder, smed og boretekniker. Disse og mange andre erhverv kræver høreværn for at skåne hørelsen i udførelsen af jobbet.

Et ordentligt høreværn er en investering, da disse industrier kan påføre din hørelse mange permanente skader som kan være til gene resten af dit liv. Vælg derfor dit høreværn med omhu.

Musik og rytme er bevist til at øge effektiviteten hos mennesker, og denne artikel guider dig derfor gennem 12 forskellige høreværn med indbygget radio, så du kan yde maksimalt på din arbejdsplads, og samtidig gøre arbejdet lidt sjovere.

SE OGSÅ: Høreværn til børn og babyer

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

 

M2RX7A2-01 Peltor Alert høreværn med radio og samtaleforstærker

M2RX7A2-01
1.098 kr.

Skal du investere i et af de lidt bedre høreværn, er dette Peltor-værn med radio en rigtig fin løsning.

Den vatterede issebøjle giver øget komfort, så du får en behagelig oplevelse med dit høreværn.

Denne model har AUX-indgang for tilslutning af mobilt device.

Skulle det knibe med modtagelsen af radiosignalet, så skifter den selv over fra stereo til mono, uden afbrydelse i musikken, ganske smart.

Med en vægt på cirka 400 gram, er denne model blandt de lettere høreværn.

SE OGSÅ: Høreværn med radio og Bluetooth

HRXS7P3E3-01/MP3 Peltor Høreværn med radio til hjelm

HRXS7P3E3-01/MP3
923 kr.

Til omkring samme pris, finder vi endnu en model fra Peltor. Denne har også AUX-indgang, og her medfølger Jackstik, og dæmper ligeledes med 31 decibel.

Med en batterilevetid på 200 timer, har vi at gøre med et høreværn med virkelig lang driftstid.

Desuden vejer denne model blot 300 gram, og dette kan for nogle være en afgørende forskel for komforten.

Den brede issebøjle og lave topunktsophængning gør trykket jævnt, så du er sikret høj komfort og god pasform.

Et yderst fordelagtigt høreværn til prisen.

SE OGSÅ: Skovhjelm

412R Zekler høreværn med radio

412R Zekler høreværn med radio
480 kr.

Et andet nydeligt høreværn i samme prisklasse som de to foregående er dette Zekler-værn.

Med en vægt på 550 gram befinder det sig i bunden af vægtskålen, men komforten og pasformen opvejes ved hjælp af den justerbare issebøjle, udskiftelige issepude og de let-udskiftelige tætningsringe.

Dette høreværn kommer også med AUX-port – dog medfølger Jackstick ikke. I sammenligning med Peltor-modellen, har dette høreværn en relativt kort batterilevetid på 130 timer, men det er stadig mange timers driftstid, så du behøver ikke være bange for, at du løber tør for batteri midt i det hele.

Et høreværn, der med sin lidt højere komfort går en smule på kompromis med driftstiden.

SE OGSÅ: Åndedrætsværn

BilsomSync høreværn med digital radio

BilsomSync høreværn
698 kr.

Et trin længere oppe ad prisstigen befinder sig en rigtig god model fra BilsomSync.

Denne model tillader dig at gemme op til 10 forskellige radiostationer, og har samtidig volumehukomelse. Med display og knapper på siden er det let at betjene.

Batterilevetiden er 111 timer, og vægten er 560 gram, men til gengæld er komforten i top med ørekopper, som harpatentsbeskyttet Air Flow Control. Til denne model medfølger Jackstick.

Desuden er radioen i dette høreværn digital, og du er altså mere sikker på at modtage den rette frekvens, og derved slippe for skrattelyde og utydelige stationer.

SE OGSÅ: Svejsehjelm

MRX21AWS5 Peltor WS XP Alert Høreværn med Radio & Bluetooth

MRX21AWS5 Peltor WS XP
2.998 kr.

Endnu en Peltor-model har sneget sig ind, og dette er en af de mere tunge med en vægt på 800 gram.

Prismæssigt befinder vi også i den høje ende.

Det er et nyere aktivt høreværn, med en masse smarte funktioner, som f.eks BlueTooth og medhør. BlueTooth funktionen har en rækkevidde på Ca. 10 meter.

Hvis din telefon ringer, mens du har høreværnet i brug, så er det ikke noget problem. Høreværnet sørger selv for at skærme støjen af, så du stadig kan snakke uden, at hverken dig eller personen i den anden ende af røret, bliver forstyrret af støjen i baggrunden.

Selve radiodelen af høreværnet er også blevet opgraderet til at give dig bedre modtagelse af radiosignalet, samt hukommelsesfunktion til at gemme stationer, og super hurtigt stationssøgning.

De 2 stk. 1,5 v batterier giver hele 2000 timer standby tid og 70 timer til tale.

SE OGSÅ: Cykelholder til bil

Peltor Alert høreværn med radio og samtaleforstærker

Peltor Alert høreværn med radio
1.098 kr.

Ønsker du endnu bedre kvalitet, og vil du gerne betale for det, så er dette Peltor-værn et af de bedre.

Det har medhørsfunktion, og rigtig god lyd. En funktion i radioen gør, at den automatisk overgår til mono, hvis modtagelsen bliver for svag.

Med sine 400 gram placerer dette høreværn som et af de lettere af sin slags. Et høreværn, som kan anbefales til dem, som sætter lyd i højsædet.

 

SE OGSÅ: DAB radio test

ED TuneUphøreværn med radio

ED TuneUphøreværn med radio
1.243,75 kr.

Dette høreværn placerer sig med sine 300 timers driftstid i toppen af skalaen.

Issebøjlen er justerbar og skumbelægningen i ørekopperne er i ekstra blødt materiale, så du sikres bedst mulig komfort.

Denne model dæmper med op til 34 decibel, og er derfor et godt høreværn, hvis du arbejder i maksimalt støjbelastede omgivelser.

Radioen har manuel indstilling, og følger derfor ikke med Peltor XP-modellen, men til gengæld er komforten i særklasse og lyden i HiFi-kvalitet.

SE OGSÅ: Infrarød lampe

MSA Left/Right høreværn med radio

MSA L/R høreværn med radio
1.343,75 kr.

Har du behov for et endnu mere avanceret høreværn, så kan du med fordel investere i denne model fra MSA.

Først og fremmest adskiller det sig ved, at du kan købe det i flere forskellige farver, og det er derfor et lidt mere fancy valg end de andre modeller. Det ses også på designet, som er knapt så tungt og klodset.

Denne model er intelligent, og slukker automatisk efter 4 timer uden aktivitet, og advarer også ved lavt batteriniveau.

Værnet vejer blot 342 gram og har justerbar bøjle. Fælles for de mere avancerede modeller, på nær ED TuneUp, er, at driftstiden er væsentligt kortere end ved de billigere.

Til gengæld er der højere komfort og bedre lyd, som potentielt er vigtigt, hvis høreværnet skal bruges i mange timer om dagen.

Lyddæmpningen ved dette høreværn er dog den laveste, og det dæmper blot med op til 25 decibel – derfor er det ikke optimalt at anvende i de allermest støjbelastede miljøer.

SE OGSÅ: Infrarød sauna

SyncElecto radiohøreværn til hjelm

SyncElecto radiohøreværn
1.999 kr.

Kræver dit job, at du bærer hjelm, kan det pludselig være sværere at finde et høreværn, der kan passe.

Denne model fra SyncElecto er beregnet til at kunne monteres en hjelm, så du, ligesom alle andre, kan arbejde med radio i ørerne. Ørekopperne har betjeningsknapper og display, så du let kan betjene høreværnet, også med handsker.

Radioen er digital, og modtager altså et mere sikkert signal end de almindelige modeller. Lydforstærkningsteknikken i dette høreværn sørger for at justere lyden, hvis der opstår mere larm i omgivelserne, så du slipper for at røre en finger.

Batterilevetiden er på cirka 100 timer. Med patentbeskyttet Air Flow Control sidder høreværnet rigtig godt på ørerne, og det kan derfor bæres mange timer ad gangen.

Lyddæmpningsniveauet er cirka 33 decibel.

SE OGSÅ: Laserafstandsmåler

Zekler høreværn Colour Edition med radio og bluetooth

Bluetooth høreværn 412RDB Zekler blå
2.922,50 kr.

I den absolut højeste prisklasse finder vi dette høreværn fra Zekler, som foruden at have indbygget radio også har bluetooth med en rækkevidde på op til 10 meter, så du kan tilslutte din telefon eller MP3-afspiller uden at have et kabel hængende – høreværnet har dog AUX-indgang, hvis dette foretrækkes.

I dette høreværn får du virkelig, hvad du betaler for, grundet dets enormt mange intelligente funktioner. Høreværnet er det eneste af de nævnte modeller med mikrofon, og det betyder, at du blandt andet kan modtage mobilopkald eller benytte den til kommunikationsradio.

Mikrofonen har støjdæmpning, så personen i den anden ende slipper for høje lyde, og samtidig justerer den niveauet af din egen stemme ud fra omgivelserne, så du slipper for at råbe, for at kunne høre dig selv.

Auto Frequency Control sikrer, at du slipper for den skrattende og susende lyd mellem radiofrekvenser, og høreværnet skifter automatisk mellem stereo og mono. Dette høreværn har justerbar issebøjle og udskiftelig issepude, så komforten er i særklasse.

Batterilevetiden er klart den laveste med sine blot 23 timer, men værnet tillader dig at benytte genopladelige batterier, så batteriet kan snildt holde arbejdsdagen ud. Høreværnet slukker efter 6 timer uden aktivitet.

Dette er en verdensklasse høreværn for dig, der sætter stor pris på intelligent elektronik, god lyd og høj kvalitet.

SE OGSÅ: Infrarød terrassevarmer

Simpelt eller intelligent

Som du nok kan se, så er der et utal af muligheder for høreværn med radio, og nogle løsninger er mere intelligente end andre.

For mange er den dyreste model sandsynligvis ikke en nødvendighed, men hvis man arbejder i en funktion, hvor man skal snakke meget i telefon, mens man arbejder, kan det være en fordel at vælge netop dén.

Alt efter støjniveauet på din arbejdsplads bør du også vælge en model, der dæmper lyden optimalt, så du undgår permanente skader i dit arbejde. Mange er ikke klar over, hvor følsomme ørerne er, så tænk derfor en ekstra gang over, om det ikke godt kan betale sig at investere i et høreværn med maksimal lyddæmpning.

Desuden er det vigtigt at inkludere i sine overvejelser, hvor mange timer om dagen, det skal bruges.

Er det blot til en times radiolytning i frokostpausen, kan den billige model sagtens være tilstrækkelig, men til mange timers brug vil de fleste nok foretrække god og ren lyd. Desuden er det ved mange timers brug vigtigt med en god pasform, så du ikke får hovedpine eller ondt i ørerne efterfølgende.

Bluetooth-funktionen kan være gavnlig, så du slipper for kablet ved tilslutning af f.eks. din telefon, men hvis du blot ønsker at høre radio, er dette med al sandsynlighed overflødigt.

Med denne guide har du forhåbentlig fået et overblik over de forskellige muligheder for høreværn med radio, så du kan tilpasse det til lige netop dit behov.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑