Hvis du arbejder i fabrik- eller maskinindustrien, så kender du helt sikkert til problemet: larmende maskiner og høje lyde, som er dårligt for ørerne og kan forårsage permanente skader, såsom tinnitus.

Et regulært høreværn er nemt at anskaffe, men stilheden og den isolerede fornemmelse kan let blive en kedelig affære i længden. Derfor kan du med fordel investere i et høreværn med radio og bluetooth, som kan gøre arbejdet lidt sjovere.

Høreværnene kan således tilkobles din mobil eller en hver anden device via Bluetooth, så du både kan høre din foretrukne musik og snakke i telefon uden at skulle have hænderne i lommen. Dette gør ikke blot arbejdet sjovere, men også nemmere med den trådløse funktion.

Der findes forskellige typer høreværn med Bluetooth og indbygget radio, som har forskellige funktioner og niveauer, alt efter behov.

Sidst opdateret 08/08/2023
Vi har opdateret artiklen med fem nye produkter, der er udvalgt på baggrund af deres støjreduktionsevne, komfort og tilslutningsmuligheder, samtidig med at deres pris og ekspert- og brugeranmeldelser tages i betragtning. De inkluderede produkter er: Honeywell Sync Wireless Electro Hearing Protection, Walker’s XCEL 100, 3M PELTOR WorkTunes Pro FM, Hellberg Xstream LD Hearing Protection og Ox-On Earmuffs BT1 Comfort.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


Walkers XCEL 100 – høreværn til beskyttelse af skytter med støjreduktion i høj kvalitet

God til skydebaner

 • Anbefaling fra outdoorhub.com
 • 4,6 stjerner på Amazon.com

Walkers XCEL 100 integrerer dynamisk støjreduktion, der er skræddersyet til skydebanestøj, hvilket sikrer klarere lyd og god støjreduktion. Det gør det til et velegnet valg for personer, der betjener våben som jægere og våbenentusiaster, der ofte besøger skydebaner.

 • Aktiv dynamisk støjreduktion
 • Fire lyttetilstande
 • Omnidirektionelle mikrofoner med høj forstærkning

Anmeldelse: Produktanalyse af Walkers XCEL 100

ADNR til effektiv og selektiv støjreduktion
Kernen i Walkers XCEL 100’s tilbud er deres aktive dynamiske støjreduktion. I modsætning til traditionelle støjreducerende hovedtelefoner, der blot blokerer for ekstern støj, reducerer denne funktion nemlig aktivt lyde fra omgivelserne. Høreværnet minimerer lyde og giver klarere lyd uden at dæmpe vigtige signaler fra omgivelserne. Uanset om der er tale om en byggeplads eller en skydebane, er det en dårlig idé at fjerne al støj. Med denne funktion, der arbejder sammen med dens sæt af mikrofoner, reduceres baggrundsstøj og høj støj, mens tale filtreres fra. Til sammenligning bruger nogle konkurrerende produkter kun passiv støjisolering, hvilket ikke er lige så selektivt.

Skræddersy støjreduktion til dine behov
Det, der adskiller Walkers XCEL 100 fra andre høreværn på markedet, er dets alsidighed med fire forskellige lyttetilstande. Det sikrer, at uanset om du er på en skydebane eller bare går en stille tur i parken, har du en tilstand, der er skræddersyet til situationen. De fire lyttetilstande er: Universal – forstærker alle lyde undtagen de højeste, Voice clarity – filtrerer tale fra, så den bliver tydeligere, Hi frequency – filtrerer højfrekvente lyde fra, Power boost – øger lydstyrken for alle ikke-skadelige lyde. Tilstandene giver dig mulighed for at skræddersy din lytning til dine behov, samtidig med at du får tilstrækkelig hørebeskyttelse.

Multifunktionelle og smarte mikrofoner
Hi Gain omni-directional mikrofoner sikrer, at du altid er opmærksom på dine omgivelser. Selv i et støjende miljø som et værksted vil du f.eks. kunne høre, hvis nogen kalder på dig bagfra. Faktisk vil du nemt kunne afgøre, hvilken retning de fleste lyde kommer fra, hvilket er noget, mange konkurrenter inden for høretelefoner ofte overser.

Hvad siger eksperter og brugere om Walkers XCEL 100?

En tester fra outdoorhub.com, som er professionel skytte og lærer, har udvalgt Walkers XCEL 100 til personlig brug og anbefaler dem på det varmeste. Eksperter har derudover fundet høreværnet meget effektivt til at fjerne støj og samtidig opretholde et højt komfortniveau. “Disse høreværn har været en velsignelse for mit arbejde på skydebanen som studerende og lærer”, tilføjer eksperten og fremhæver Walkers’ tilpasningsevne og støjdæmpning som fremtrædende egenskaber ved høreværnet.

Brugere på Amazon kalder XCEL 100 for “en af de bedste elektroniske ørepropper” og roser den behagelige hovedbøjle og propperne, kombineret med den imponerende støjreduktion. Brugerne har fundet deres tilpasningsevne til forskellige lyde ekstremt nyttig og funktionel, samtidig med at de opretholder en god lydkvalitet. “De er langt bedre end nogen andre, jeg har brugt,” siger en bruger, og en anden tilføjer: “Jeg er forelsket i disse ørepropper.”

Fordele

 • Meget god lydkvalitet for denne type høreværn
 • Fremragende funktioner til støjreduktion
 • Kan tilpasses til forskellig støjreduktion og lydfiltrering
 • Komfortabel ergonomisk hovedbøjle og kompakte manchetter
 • Mulighed for automatisk slukning
Ulemper

 • Bluetooth-forbindelsen er en smule svag

Redaktørens vurdering

Vi synes, at Walker’s XCEL 100 placerer sig solidt på markedet for hovedtelefoner til høreværn med en prisværdig lydkvalitet, som er uventet for høreværn af denne type. Især er dens støjreduktion god, og dens tilpasningsevne til forskellige støjreduktionsniveauer og lydfiltreringer gør den til et godt valg til forskellige situationer, især til arbejdsmiljøer, hvor det ikke er en god idé at drukne al lyd, som en travl byggeplads eller en skydebane.

Derudover sikrer den ergonomiske hovedbøjle og de kompakte manchetter komfort ved længere tids brug. En særligt gennemtænkt tilføjelse er den automatiske slukningsfunktion, som hjælper med at spare på batteriet. Nogle brugere har bemærket, at Bluetooth-forbindelsen af og til kan være svag, men høreværnet er ikke designet til problemfri forbindelse, da deres fokus mest er på støjreduktion af høj kvalitet. Problemet overskygges derfor efter vores mening af de andre imponerende egenskaber, hvilket gør XCEL 100 til et fornuftigt valg for dig, der søger effektiv hørebeskyttelse uden at gå på kompromis med komfort eller lydkvalitet.

Specifikationer:

 • NRR: 26 dB
 • Type: On-ear
 • Bluetooth: 4.1
 • FM/AM-understøttelse: Nej
 • Mikrofon: Hi Gain omni-direktionelle mikrofoner
 • Batterier: AAA
 • Spilletid: N/A
 • Porte: N/A

 

Hellberg Xstream LD Høreværn – audiofiles høreværnsheadset

God lydkvalitet

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hellberg Xstream LD-høreværnet har specialiserede højttalere med lydkvalitet, der er dedikeret til musiklytning. Professionelle og audiofile, der ofte arbejder i støjende miljøer og søger klarhed uden at gå på kompromis med den auditive sikkerhed, vil derfor helt sikkert få stor gavn af det beskyttende headset.

 • Mikrofoner til aktiv lytning
 • Patenteret højttalerdesign til musiklytning
 • Valgfri støjreducerende mikrofon

Anmeldelse: Produktanalyse af Hellberg Xstream LD-høreværn

Høreværn kombineret med detektering af høje frekvenser
En af de mest prisværdige egenskaber ved Hellberg Xstream LD er dens aktive lyttemikrofoner. Mange konkurrenter fokuserer kun på støjreduktion, men dette produkt giver dig mulighed for at være opmærksom på dine omgivelser uden at skulle gå på kompromis med dit høreværn. Nogle høreværnsheadset tilbyder lignende stemme- og højfrekvensdetekteringsmikrofoner, men Hellberg kombinerer det med kvalitetslyd og forener dermed det bedste fra begge verdener.

Design dedikeret til lydkvalitet
Musikelskere vil sætte pris på det patenterede højttalerdesign, der er eksklusivt for Hellberg Xstream LD. Deres design giver nemlig en rigere og klarere lyd sammenlignet med standardmodeller på markedet og udkonkurrerer endda nogle hovedtelefonmodeller. Hvis du kan lide at lytte til musik, mens du arbejder og sætter pris på god lydkvalitet, vil Hellbergs høreværn derfor være noget for dig.

Yderligere forbedret talekvalitet
Mange produkter har indbyggede mikrofoner, men Hellberg Xstream LD går et skridt videre med en støjreducerende mikrofon som ekstraudstyr. Den kan sættes i headsettet og bruges til kommunikation, da den filtrerer det meste baggrundsstøj fra og ikke oversvømmer signalet med lyd. Bøjlemikrofonen er desuden optimeret til talekvalitet og kan nemt fjernes, hvis den begynder at være i vejen, hvorefter du stadig frit kan bruge den indbyggede mikrofon.

Fordele

 • Lydkvalitet over niveau for hovedtelefoner med høreværn
 • Niveauafhængig mikrofon filtrerer tale og højfrekvente lyde fra
 • Forbedret talekvalitet med støjreducerende bommikrofon
 • Meget komfortable med hovedbøjle i høj kvalitet og blød polstring
 • Ergonomiske, gummibelagte trykknapper
 • IPX4-testet og godkendt (vandafvisende)
Ulemper

 • Kunne have brugt en USB-C opladningsport
 • Størrelsen passer måske ikke alle

Redaktørens vurdering

Det, der efter vores mening gør Hellberg Xstream LD særligt unikt, er dets fokus på lydkvalitet på trods af, at det er et høreværnsheadset. Den niveauafhængige mikrofon, der på ekspertvis filtrerer tale og de fleste højfrekvente lyde fra, kombineret med den støjreducerende bøjlemikrofon, skaber en niche på markedet for audiofile, der har brug for klar og tydelig talekvalitet. Desuden er der unægtelig taget højde for brugerkomforten med en ergonomisk hovedbøjle af høj kvalitet og plys-polstring, der gør længere tids brug problemfri. De gummibelagte trykknapper er derudover placeret på siden af ørekoppen og er derfor nemme at betjene, selv med handsker på. Selvom nogle måske vil synes, at størrelsen ikke passer alle, og at fraværet af en USB-C-port er lidt gammeldags, mener vi, at de mange avancerede funktioner og det robuste design opvejer disse ulemper og i sidste ende gør det til et godt valg af høreværn.

Specifikationer:

 • NRR: 25 dB, 29 dB (SNR)
 • Type: On-ear
 • Bluetooth: 4.1
 • FM/AM-understøttelse: Nej
 • Mikrofon: Indbygget mikrofon; støjreducerende boom-mikrofon
 • Batteri: Li-Ion
 • Spilletid: 55 timer
 • Porte: USB-A opladningsport, 3,5 mm lydstik

 

3M PELTOR WorkTunes Pro FM høreværn til hjelm – headset med høj beskyttelse og godt radiosignal

Arbejderens valg

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

3M PELTOR WorkTunes Pro FM skiller sig ud som et sæt, der kan monteres på en arbejdshjelm, sammen med det mere end tilstrækkelige høreværn. Den unikke tilføjelse positionerer det som et vigtigt værktøj for bygningsarbejdere, ingeniører og fagfolk, der ofte arbejder i støjende miljøer og kræver en problemfri integration med deres beskyttelsesudstyr.

 • Montering på hjelm
 • Indbygget radioantenne
 • Høreværn med høj dæmpning

Anmeldelse: Produktanalyse af 3M PELTOR WorkTunes Pro FM høreværnsholder til hjelm

Kan nemt monteres på hjelme
Den unikke fordel ved hjelmbeslaget er tydelig i erhverv som byggeri eller industri, hvor beskyttende hovedbeklædning er obligatorisk. Mens mange konkurrenter tilbyder høreværn, der kan bæres under eller over en hjelm, integreres 3M PELTOR problemfrit med selve hjelmen, hvilket sikrer et højt niveau af sikkerhed uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Fusionen giver ikke kun bekvemmelighed, men sikrer også, at høreværnet ikke glider af midt i arbejdet, et problem, der ofte ses ved andre typer modeller.

Effektivt og risikovilligt design
I modsætning til elektroniske høreværn, der kræver en ekstern antenne for at fungere som radio, har høreværnet fra Walkers en indbygget radioantenne. Det sikrer et mere strømlinet design og mindsker risikoen for, at antennen bliver fanget eller beskadiget under arbejdet. Derudover giver den indbyggede funktion bedre modtagekvalitet, især i fjerntliggende områder, sammenlignet med nogle af konkurrenterne, der ofte kæmper med signaltab.

Kraftigt høreværn af høj kvalitet til lang tids brug
Høreværn er altafgørende i støjende arbejdsmiljøer, og 3M PELTORs høje dæmpning skiller sig ud med sin evne til at reducere omgivende støj med 31 dB (SNR), hvilket giver en sikrere og mere fokuseret arbejdsoplevelse. Mens andre produkter måske tilbyder støjreduktion, kan den dybde og klarhed i lyden midt i støjende omgivelser, som 3M PELTOR tilbyder, til gengæld reducere auditiv træthed og stress betydeligt under langvarig brug.

Fordele

 • Høreværn til intens støj
 • Let at integrere med arbejdsudstyr
 • God radiomodtagelse med integreret antenne
 • Automatisk digital radiotuning med 5 stationer, der kan lagres
 • 3,5 mm indgangsstik til telefon eller anden musikafspiller
 • Batteribesparende slukkefunktion
Ulemper

 • Ingen bluetooth-forbindelse
 • Ingen mulighed for 2-vejs radio

Redaktørens vurdering

Vi mener, at 3M PELTOR WorkTunes Pro FM er et godt valg for professionelle, der søger et robust høreværn midt i intens støj. Dens design er omhyggeligt skræddersyet til ubesværet integration med arbejdsudstyr, hvilket sikrer bekvemmelighed og komfort. En fremtrædende funktion er desuden produktets pålidelige radiomodtagelse med dens integrerede antenne, kombineret med automatisk digital tuning og kapacitet til 5 lagringsbare stationer. Derudover giver 3,5 mm indgangsstikket mulighed for tilslutning til telefoner eller andre musikafspillere.

Det er værd at bemærke, at der ikke er mulighed for Bluetooth-forbindelse, men da der til gengæld er en ekstra indgang til alternative musikkilder, mener vi, at problemet er løst på kompetent vis. Selvom en tovejsradio ville have været rart, især i arbejdsmiljøer, hvor konstant kommunikation er altafgørende, mener vi stadig, at høreværnet fortjener en plads på listen med dets meget tilstrækkelige beskyttelse og gode radiomodtagelse.

Specifikationer:

 • NRR (SNR): 23 dB; 31 dB (SNR)
 • Type: On-ear
 • Bluetooth: Nej
 • FM/AM-understøttelse: Ja
 • Mikrofon: Ja
 • Batterier: AA
 • Spilletid: 40 timer
 • Porte: 3,5 mm stereoindgang

 

Ox-On Earmuffs BT1 Comfort – prisvenlige, komfortable og meget robuste

God værdi for pengene

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Ox-On Earmuffs BT1 Comfort fra den danske producent af beskyttelsesudstyr kan prale af en komfortpolstring i to lag skum kombineret med slip-on-muffer og et ventileret hovedbånd. De gennemtænkte funktioner gør det derfor til et velegnet valg for professionelle, der prioriterer komfort i længere tid uden at gå på kompromis med kvalitet.

 • Slagfast ABS-materiale
 • Komfortpolstring i to lag skum
 • Ventileret dobbelt hovedbøjle

Anmeldelse: Produktanalyse af Ox-On Ørepropper BT1 Comfort

Meget holdbart mærke
Brugen af slagfast ABS-materiale handler ikke kun om holdbarhed, men også om brugersikkerhed. Mens nogle konkurrerende produkter anvender billigere, mindre holdbare materialer, sikrer Ox-On Earmuffs BT1 Comfort, at du forbliver beskyttet, selv i udfordrende arbejdsmiljøer. Forestil dig en bygningsarbejder, der ved et uheld taber sine høreværn fra en betydelig højde – med ABS-materiale er chancerne for, at de revner eller går i stykker, væsentligt reduceret.

Design dedikeret til komfort
Ox-On høreværn er generelt bygget til komfort. Med en komfortpolstring i to lag, en ventileret dobbelt hovedbøjle og snap-in-muffer er høreværnet nemlig sikker på at sidde problemfrit på dit hoved i timevis. Komfort med beskyttelsesudstyr kan nogle gange være mere end mangelfuld, og alle fordelene ved støjreduktion, tilslutningsmuligheder og lydkvalitet går forgæves, når det begynder at blive ubehageligt at bære værnet efter knap en times brug. Det er dog usandsynligt med Ox-Ons høreværn på grund af producenternes store fokus på komfort. Derudover er der endda en låsemekanisme til at indstille den ønskede længde på hovedbøjlen, hvilket er nyttigt, hvis du bevæger dig meget, og der er risiko for, at høreværnet glider af.

Velegnet til miljøer med meget støj
Høreværnet er designet til medium til høje dæmpningsniveauer, hvilket giver tilstrækkelig støtte i de fleste arbejdsmiljøer. Med en god støjreduktion på 25 dB og næsten 32 dB for højere frekvenser er det nemlig velegnet til de fleste arbejdsmiljøer med kraftig støjforurening, f.eks. byggepladser og store lagerbygninger.

Fordele

 • Beskyttende og holdbart ABS-materiale
 • Bygget med henblik på komfort, lige fra mufferne til hovedbøjlen
 • God støjreduktion på steder med meget støj
 • AUX-indgang med mulighed for Bluetooth
 • Indbygget mikrofon, der er nem at bruge
Ulemper

 • Ikke egnet til miljøer med meget høje lyde

Redaktørens vurdering

Ox-On Earmuffs BT1 Comfort fremstår efter vores mening som et prisværdigt valg for dig, der søger en god balance mellem komfort og beskyttelse. Høreværnet er fremstillet af beskyttende og holdbart ABS-materiale og sikrer lang levetid og ekstra fysisk beskyttelse. Desuden er designet især bygget til komfort, og da det er den mest fremtrædende funktion, bør det overvejes af fagfolk, der tilbringer mange timer i støjende miljøer. Især i miljøer med meget støj gives der god støjreduktion, og AUX-indgangen med Bluetooth-mulighed gør det endnu mere alsidigt.

Selvom det er et godt valg i mange sammenhænge, er det dog værd at bemærke, at det måske ikke er egnet til steder med ekstremt høje lyde, fordi det har en forholdsvis lav, samlet støjreduktionsvurdering. Når det er sagt, mener vi, at dens andre egenskaber opvejer denne begrænsning, og de burde stadig være mere end tilstrækkelige til moderat høj støj. Desuden kan det med dets medium til høje dæmpning håndtere støj i massevis, hvilket gør høreværnet til et ideelt valg for bygge- eller lagerarbejdere, der leder efter et beskyttende høreværn til en overkommelig pris.

Specifikationer:

 • NRR: 25 dB, 29 dB (SNR)
 • Type: On-ear
 • Bluetooth: 4.1
 • FM/AM-understøttelse: Nej
 • Mikrofon: Indbygget mikrofon
 • Batteri: Li-Ion
 • Spilletid: N/A
 • Porte: USB-opladningsport, AUX 3,5 mm indgangsstik

Hvad er vigtigt for dig?

Et ordentligt høreværn er Alfa og Omega, når man arbejder i støjende miljøer, og derfor er det naturligvis vigtigt, at det er sikkert, så man kan isolere for høje lyde, og derved skåne sig selv og sin hørelse, så man undgår varige høreskader som f.eks. tinnitus.

Den indbyggede bluetooth-funktion giver dig mulighed for mange ting, så du blandt andet ikke behøver at have fat i din telefon for at modtage et opkald.

Det er vigtigt, når du vælger høreværn, at du finder ud af, hvad dit behov er. Hvis det skal bruges mange timer hver dag, er komforten og pasformen yderst vigtig, så det skal passe til dit hoved og kunne justeres herefter.

Ligeledes er det vigtigt, at høreværnet er lavet i et hårdført materiale, som kan tåle støv og stød fra lige netop dit arbejdsmiljø.

Høreværn som dem i artiklen er gode, grundet deres intelligente funktioner for automatisk lydjustering, som er justeret og testet nøje af folk med mange års ekspertise. Samtidig tages der højde for sikkerhed i forbindelse med lydisolation, som du ikke får i samme omfang, hvis du selv skal justere lyden.

Skal du snakke meget i telefon, er det væsentligt med den støjdæmpende funktion i bommikrofonen som sikrer problemfri kommunikation mellem dig og modtageren.

Mange har en arbejdstelefon i lommen, mens de arbejder, men disse er sjældent ret omfattende i indhold, og med en god rækkevidde har du altså mulighed for at koble høreværnet til en computer, tablet eller lignende, så du ikke behøver have devicen med dig og derved risikere, at det bliver ødelagt.

AFC-funktionen er en luksusfunktion, som er god, hvis du skal høre meget radio, og du gerne vil undgå støj mellem kanalerne.

I alt sin enkelthed er den vigtigste faktor, hvor meget du skal bruge høreværnet, og hvad du skal bruge det til. Vurder dit behov og find ud af, hvad dine præferencer og prioriteter er. Med et høreværn med Bluetooth og radio er du sikret en lettere og hyggeligere arbejdsdag, og her har du en guide til tre, som i hvert fald er sikre investeringer.

Se også denne lignende artikel på vores side: Fodmassage maskine – 6 fodmassage maskiner der holder det de lover!

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Honeywell Sync Wireless Electro Hearing Protection – radiohøreværn med enestående stemmeklarhed

God til kommunikation

 • Bedømt som ‘Bedst til opkald’ på headphonesty.com
 • 4,4 stjerner på Amazon.com

 

Honeywells høreværn er udstyret med en Pivot Flex Boom-mikrofon, en enestående roterende mikrofon, der producerer krystalklar lyd. Det gør det til et godt valg for fagfolk i støjende miljøer, der er afhængige af klar, uafbrudt kommunikation.

 • Air Flow Control-teknologi
 • Indbygget FM/AM-radio
 • Pivot Flex Boom-mikrofon

Anmeldelse: Produktanalyse af Honeywell Sync Wireless Electro-høreværn

Designet til komfort og støjreduktion på højt niveau
Den unikke Air Flow Control-teknologi giver mulighed for optimal støjreduktion, samtidig med at komforten bevares. I modsætning til mange konkurrenter, der udelukkende fokuserer på støjreduktion, har Honeywell integreret et system, der balancerer både komfort og effektivitet. Teknologien indebærer nemlig et smart design, der påvirker luftstrømmen og reducerer støjen på tværs af alle frekvenser, samtidig med at ørekoppernes størrelse og vægt er til at holde ud. Med Honeywell kan du derfor opleve udvidet komfort uden at skulle give afkald på støjbeskyttelse.

Radio, bluetooth og AUX-indgang
Mens mange høreværn tilbyder støjreduktion, går Honeywell et skridt videre ved også at tilbyde en indbygget FM/AM-radio. Det er især en fordel for dig, der arbejder i miljøer, hvor baggrundsstøj kan være ensformig eller endda demotiverende. Nu kan du altså ikke kun beskytte dine ører, men også tune ind på dine yndlingsradiostationer, hvilket gør arbejdsoplevelsen sjovere og mindre isoleret. Desuden kan du gemme op til 10 yndlingsradiofrekvenser og nemt skifte mellem dem. Derudover kan Honeywell tilsluttes bluetooth og har endda et AUX-indgangsstik, hvor du kan tilslutte din telefon eller musikafspiller, hvis du bliver træt af radiomusik.

Roterende mikrofon i høj lydkvalitet
Kommunikation er afgørende, især i støjende omgivelser. Pivot Flex Boom Microphone har meget god lydgengivelse, samtidig med at den fjerner baggrundsstøj. I modsætning til faste mikrofoner, som ikke altid er i den bedste position, sikrer det fleksible design altid optimal mikrofonplacering, hvilket yderligere er med til at give klarere kommunikation.

Hvad siger eksperter og brugere om Honeywell Sync Wireless Electro Hearing Protection?

Ekspertanmeldere fra headphonesty.com har tildelt høreværnet prisen “Bedst til opkald” og fremhæver den roterende, eksterne bommikrofon som en god funktion. Honeywell Sync fungerer godt på alle fronter, hvad enten det er støjreduktion eller tilslutningsmuligheder, og skiller sig ifølge eksperterne ud med sin skarpe, klare og høje lydgengivelse.

Brugere på Amazon roser desuden modellen for dens imponerende støjreduktion, behagelige pasform og pålidelighed, og nogle brugere rapporterer, at de har fungeret upåklageligt i årevis. Bedømmelsen på Amazon ligger stabilt på 4,4 med næsten 5000 brugeranmeldelser, og de fleste har udtrykt stor tilfredshed og udtaler blandt andet: “God pris og god ydeevne”, “Meget god enhed”, “bedre end støjreducerende hovedtelefoner”.

Fordele

 • God balance mellem komfort og støjreduktion
 • Fremragende lydgengivelseskvalitet
 • Valg af radio, AUX og bluetooth til underholdning
 • Farver med høj synlighed
 • Batteritid til en hel dag
Ulemper

 • Pasformen er muligvis ikke for alle

Redaktørens vurdering

Vi konkluderer vores analyse af Honeywell Sync Wireless Electro inden for høreværn på følgende måde: Vi mener, de tilbyder en prisværdig balance mellem komfort og støjreduktion, hvilket sikrer en god lydoplevelse og støjbeskyttelse. Med sin enestående mikrofon og alsidige underholdningsmuligheder synes vi desuden, at Honeywells høreværn kan dække en række forskellige behov. Farven med høj synlighed er en gennemtænkt tilføjelse, der fremmer sikkerheden i travle miljøer. Desuden sikrer en hel dags batteritid konsekvent beskyttelse uden hyppige afbrydelser. Et potentielt problem kan være pasformen, da den ikke er universelt egnet til alle, som nogle brugeranmeldelser har rapporteret. Men i betragtning af produktets vægt på komfort, bør det passe til de fleste brugeres behov. Alt i alt synes vi, at Honeywell Sync Wireless Electro er et pålideligt valg på markedet for høreværn.

Specifikationer:

 • NRR: 25 dB (32 dB SNR)
 • Type: On-ear
 • Bluetooth: 4.1
 • FM/AM-understøttelse: Ja
 • Mikrofon: Pivot Flex Boom
 • Batterier: AA
 • Spilletid: 16+ timer
 • Porte: 3,5 mm lydstik, AUX-indgang

412RDB Zekler høreværn med Bluetooth og radio, colour edition

Bluetooth høreværn 412RDB Zekler blåDette høreværn fra Zekler er det marginalt billigste af de tre modeller i artiklen, men det ses ikke på funktionerne.

Høreværnet har justerbar issebøjle og en udskiftelig issepude, for at sikre maksimal komfort og den bedst mulige pasform.

Det har indbygget stereoradio, og funktionen AFC (Auto Frequency Control) undgår du den irriterende skrattende lyd der kan opstå, når du skifter mellem radiostationer med dårligt signal. Bluetooth-funktionen kan tilsluttes en hver anden device med Bluetooth, også kommunikationsradio, som gør det til det oplagte arbejdshøreværn.

Den indbyggede bommikrofon har støjdæmpning, så du kan kommunikere problemfrit, og funktionen ”Side Tone” hjælper dig til at høre din egen stemme tydeligere i støjfyldte miljøer. Så undgår du at komme til at råbe, og det kommer både dig og personen i den anden ende til gode.

Desuden tilpasser høreværnet lydniveauet på samtalen ud fra omgivelserne, så du ikke manuelt er nødt til at skrue op og ned for lydstyrken, hvis der pludselig opstår megen støj eller der bliver helt stille omkring dig.

Bluetooth-funktionen har en rækkevidde på op til 10 meter, og du behøver derfor ikke have din device på dig for at benytte den.

Værnet har en driftstid på op til 23 timer, alt afhængig af lydstyrke og brug, og kan køre på både almindelige og genopladelige batterier. Den lange driftstid skyldes bl.a. den indbyggede strømsparefunktion, som automatisk slukker for høreværnet, hvis ikke der har været aktivitet i 6 timer.

Opladningstiden med genopladelige batterier er blot 3 timer, (8 timer hvis det oplades via USB-port), og det kan altså nemt lades op natten over, så det er klart til den næste arbejdsdag.

Et yderst fordelagtigt høreværn med mange intelligente funktioner, som i den grad kan beskrives som kvalitet for pengene.

Desuden vejer værnet kun 760 gram, så du ikke får hovedpine eller ondt i nakken af at have det på i mange timer i træk.

Værnet dæmper med op til 33,4 decibel, så du er garanteret god isolation mod støj.

SE OGSÅ: Skovhjelm

412RDBH Zekler høreværn med radio og Bluetooth til hjelm

 

412RDBH Zekler høreværn med BluetoothArbejder du i en funktion, hvor du skal bruge beskyttelseshjelm, kan det være mere problematisk at finde et høreværn med Bluetooth, men Zekler har udviklet dette værn, som kan monteres hjelme med både Bluetooth og indbygget radio.

Høreværnet vejer lidt mere end det første, nemlig 1,5 kg., men stadig en overkommelig vægtklasse for et høreværn i sin klasse.

Værnet kommer med en hjelmadapter som er specielt tilpasset Zeklers system, og er derfor nemt og lige til at montere.

Som det første høreværn har dette også en masse intelligente funktioner, og specielt værnets evne til selv at justere lydstyrker og tilpasse sig omgivelsernes lydniveau er formidabel.

Høreværnet er udstyret med en mikrofon, som kan bruges til at tale i telefon eller som via Bluetooth kan kobles til et fælles kommunikationssystem.

Driftstiden er op til 23 timer med alle funktioner aktive, og opladningstiden er 3 timer, såfremt du vælger genopladelige batterier. Disse medfølger ikke høreværnet, men kan tilkøbes som tilbehør. Dog medfølger 2 stk. 1,5 V AA-batterier, så høreværnet er klart til brug fra modtagelsestidspunktet.

Designet er enkelt og minimalistisk, så det passer til alle, og materialet er af høj kvalitet, så det kan tåle et tungt og hårdført miljø.

Dette værn er det med størst lyddæmpning af de tre, nemlig 33,6 decibel, hvilket sandsynligvis er grunden til, at det er det marginalt dyreste af de tre modeller. Men hvis du vil sikre dine ører, så kan det godt svare sig at lægge lidt ekstra penge i et høreværn med så høj lyddæmpning som muligt.

Et rigtig godt høreværn til pengene.

SE OGSÅ: Svejsehjelm

412RDB Zekler høreværn med radio, Bluetooth og genopladelige batterier

412RDB Zekler høreværn med BluetoothDet sidste høreværn ligger prismæssigt lige mellem de to forrige høreværn, og befinder sig i samme kvalitetsklasse.

Denne model adskiller sig ved, at det bliver leveret med genopladelige batterier samt batterioplader, og derfor er det samlet set en billigere løsning end det første, såfremt man ønsker at tilkøbe genopladelige batterier.

Dette anbefales dog, hvis man ønsker at benytte høreværnet i sit faste arbejde, da batterier er rimelig dyrt på lang sigt. Derfor kan du med fordel investere i denne model. Så er der sørget for det hele.

Dette høreværn har også funktioner som Auto Frequency Control, Side Tone og Adaptive Volume, ligesom de to andre modeller, så her finder du altså også lydniveau justering på meget højt niveau.

Beklædt med skum hele vejen rundt og med justerbar issebøjle, er komforten for dette høreværn i top, og designet er simpelt og udgjort helt i sort.

Som det første høreværn vejer dette også kun sølle 760 gram, hvilket er en væsentlig faktor, når det skal bruges mange timer om dagen.

Dette høreværn dæmper med op til 33,4 decibel, så du og dine ører er sikret gennem hele dagen.

En anden fordel ved dette høreværn, som også gør sig gældende for det første er, at det også kan bruges til hverdag eller i frokostpausen, hvis man blot ønsker at sidde og høre musik for sig selv, for at få et pusterum. Rækkevidden gør det muligt at gå rundt med høreværnet, uden forbindelsen ryger.

Globaltools anbefaler i øvrigt dette høreværn på deres hjemmeside.

SE OGSÅ: Infrarød lampe


 

Kilder

Ekspertkilder

headphonesty.com
Headphonesty er anerkendt som et dedikeret onlinemagasin for hovedtelefonentusiaster, audiofile og alle, der brænder for lyd. Platformen tilbyder dybdegående anmeldelser, købsvejledninger, how-to artikler og indsigtsfuld information relateret til hovedtelefoner, øretelefoner og andre lydrelaterede gadgets. Headphonesty er grundlagt af passionerede lydentusiaster og har til formål at give sine læsere præcist, upartisk og omfattende indhold, der hjælper dem med at træffe informerede beslutninger, når de køber lydudstyr. Gennem grundig testning og research sikrer teamet hos Headphonesty, at alle oplysninger, der deles, er pålidelige og opdaterede.

Du kan læse ekspertanmeldelsen af Honeywell Sync Wireless Electro Hearing Protection her.

outdoorhub.com
OutdoorHub er et førende digitalt magasin dedikeret til udendørslivet og de mange forskellige aktiviteter og interesser, der er forbundet med det. Platformen henvender sig til entusiaster, eventyrere og alle med en passion for naturen og tilbyder artikler, nyheder, vejledninger og anmeldelser relateret til jagt, fiskeri, camping, vandreture og andre udendørs aktiviteter. Gennem sit omfattende indhold sigter OutdoorHub mod at informere, engagere og inspirere sine læsere og give dem de seneste opdateringer, teknikker og udstyrsanbefalinger for at gøre deres udendørs oplevelser mere fornøjelige og sikre.

Du kan læse Walker’s XCEL 100 ekspertanmeldelse her.

Brugeranmeldelser

Amazon
Amazon er en multinational teknologivirksomhed, der er kendt for sin online shoppingplatform. Amazon blev grundlagt i 1994 af Jeff Bezos og er vokset til at blive en af verdens største detailhandlere med en tilstedeværelse i over 200 lande. Ud over sin online markedsplads har Amazon også udvidet til forskellige andre områder, herunder cloud computing, digital streaming og kunstig intelligens. En anden vigtig funktion hos Amazon er deres brugeranmeldelsessystem, som giver kunderne mulighed for at give feedback og bedømme de produkter, de har købt. Systemet giver værdifuld information til andre potentielle købere og hjælper dem med at træffe informerede beslutninger om deres køb. Anmeldelser kan også sorteres efter forskellige kategorier, såsom mest nyttige eller seneste, for at hjælpe kunderne med at finde den mest relevante feedback.

Du kan læse brugeranmeldelser af Honeywell Sync Wireless Electro Hearing Protection her.
Du kan læse brugeranmeldelser af Walker’s XCEL 100 her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter