Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig en græstrimmer, men den primære årsag til, at du skal gå ud og investere i en græstrimmer til haven er, at den kan bruges til at fjerne græs de steder, hvor du ikke kan få din græsslåmaskine hen.

Det kan eksempelvis være, at du har en bænk stående på græsplænen eller har en flagstang, som du ikke kan komme helt ind til.

Det er lige netop i sådan en sammenhæng, at det er en rigtig god idé at anskaffe sig en græstrimmer, der kan være med til at gøre det langt nemmere for dig at fjerne græsset frem for at du skal stå og fjerne det med en saks el.lign.

Det er dog en god idé at sørge for, at du finder en græstrimmer, der har kræfter nok til også at klare det mere genstridige ukrudt, som af og til vokser på en græsplæne.

Der findes heldigvis et væld af græstrimmere på det danske marked, hvorfor det ikke just bliver synderligt vanskeligt at finde en græstrimmer, men det bliver derimod en kende vanskeligere at finde en græstrimmer, der stemmer perfekt overens med både dine behov og krav – og det er vigtigt, at den gør det!

Du kan derfor bruge denne græstrimmer test som din guide til den rette græstrimmer.

Du kan også tage et kig på vores plæneklipper test


Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer – effektiv og alsidig græstrimmer


 • 4,4/5 stjerner på Amazon
 • 4,2/5 stjerner på Google
 • God anmeldelse hos Gardeningetc
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer er til dig, der er på udkig efter en god og alsidig græstrimmer, der ikke er svær at finde ud af. Dens lave vægt, ergonomiske håndtag og IntelliFEED-funktionen gør den behagelig at bruge, mens det fleksible hoved gør det nemt at skifte mellem forskellige opgaver.

 • Lav vægt og fleksibelt design med kraftfuld motor
 • Komfortabel og nem at bruge
 • IntelliFEED gør det muligt at trimme uden afbrydelser

Det skal du vide, før du køber Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer

Lav vægt
Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer har en ret lav vægt, hvilket er en fordel, da det gør den nemmere at styre. Du undgår også at få ondt i ryggen og armene som man kan få ved en tungere maskine.
Desuden har den et V-formet håndtag og teleskopisk højdejustering, der giver dig en god ergonomi.

Meget nem at bruge
Der er ingen grund til at købe en indviklet græstrimmer, du aldrig bliver komfortabel med at bruge. Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer er nem at gå til og gør det til en leg at trimme og klippe kanter.
IntelliFEED-funktionen fremfører også linen automatisk, så du hverken behøver bøje dig ned eller kommer til at opleve afbrydelser undervejs.

Kraftfuld motor og godt batteri
Græstrimmeren er batteridrevet og udstyret med en kraftfuld motor. Det gør den meget effektiv i brug.
På en fuld opladning kan den klippe kanter på otte tennisbaner helt uden afbrydelse, så den kan sagtens holde til kanttrimning i din have, selv hvis den er stor og har mange bede.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer?

Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer er populær både blandt forbrugere og eksperter. På Google og Amazon har massevis af glade købere skrevet positive anmeldelser og givet græstrimmeren høje ratings.
Gardeningetc har også anmeldt Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer og giver den hele 4,5/5 stjerner. De roser den især for at være komfortabel og nem at bruge selv på steder, der kan være svære at nå.

Fordele

 • Fremragende manøvredygtighed
 • Brugervenlig betjening
 • Ledningsfri
 • Nem at bruge
Ulemper

 • Justerbarheden af hovedet kunne være bedre

Testmagasinets vurdering

Vi anbefaler Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer til dig, der både vil kunne klare trimning og kantklipning med én maskine, uden det går ud over dine fine planter.
Hovedet kan roteres ved hjælp af en fodpedal, som gør det meget nemt at skifte mellem de forskellige funktioner. Trimmeren er udstyret med en plantebeskytter, så der ikke ruger blomster med, når du trimmer kanter på dine bede.

Specifikationer:

 • Batteridrevet
 • Vægt: 2,4 kg
 • Skærebredde: 26 cm

Makita UR3000 græstrimmer – kompakt og velegnet til mindre overflader


 • 4,4/5 stjerner på Amazon
 • 4,7/5 stjerner på Google
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Makita er kendt for god kvalitet og det gør sig også gældende ved Makita UR3000 græstrimmer. Den kompakte maskine er praktisk at bruge og har samtidig et design, hvor der virkelig er tænkt over ergonomien. Alt dette får du til en god pris, der vil glæde ethvert gør-det-selv menneske.

 • Kompakt og praktisk til gør-det-selv opgaver
 • Ergonomiske soft-grip håndtag
 • Stiv teleskoprørsaksel af aluminium

Det skal du vide, før du køber Makita UR3000 græstrimmer

God pris
Denne græstrimmer fås til en ret lav pris. Det er en fordel, hvis det f.eks. er første gang, du køber en græstrimmer, og du ikke er helt sikker på dine behov endnu. Så risikerer du nemlig ikke at tabe så mange penge.

Det er også ideelt for gør-det-selv entusiasten, fordi det giver plads i budgettet til andre ting som f.eks. flere redskaber.

Kompakt design
Makita UR3000 græstrimmer har et meget kompakt design og en lille størrelse, der gør det nemt at komme rundt med den og bruge den på mindre overflader.

Den er samtidig dejlig overskuelig at opbevare, og derfor velegnet til dig, der ikke har så meget plads at gøre godt med.

Fokus på ergonomi
Du skal ikke få ondt i ryggen af at bruge din græstrimmer. Havearbejde skal nemlig helst være en fornøjelse. Makita UR3000 græstrimmer er lavet med fokus på ergonomien. Håndgrebet er blødt og kan drejes og justeres efter behov. Du kan også nemt justere arbejdshøjden, helt uden at skulle bruge værktøj til det.

Hvad siger forbrugere om Makita UR3000 græstrimmer?

Der er masser af glade købere af Makita UR3000 græstrimmer, og de har givet den høje ratings og gode anmeldelser på både Amazon og Google.
Den bliver bl.a. rost for at være meget nem at samle og for at trimme kanter meget effektivt. Nogle påpeger dog, at man skal være opmærksom på altid at have ledningen bag sig, så man ikke kommer til at klippe den over.

Fordele

 • Lav vægt og god balance
 • Kraftfuld
 • Nem at sætte op
 • Robust og velbygget
Ulemper

 • Kan være lidt larmende

Testmagasinets vurdering

Makita UR3000 græstrimmer er især god til dig, der skal trimme mindre overflader og lave andre små trimningsopgaver. Den kompakte størrelse gør det nemlig let at manøvrere trimmeren selv på lidt plads. Den kompakte størrelse gør den også nem at opbevare i et lille skur eller depotrum.
Det er en solid og robust trimmer, du kan have glæde af i flere år, selvom prisen er i den lave ende.

Specifikationer:

 • Elektrisk
 • Vægt: 3 kg
 • Skærebredde: 30 cm

Dewalt DCMST561P1 græstrimmer – kraftfuld trimmer til større områder


 • 4,5/5 stjerner på Google
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Der er ikke noget som en virkelig lækker græstrimmer, der bare fungerer på alle parametre. Det får du med Dewalt DCMST561P1 græstrimmer.
Den er både virkelige kraftfuld og meget alsidig samtidig med, at der er tænkt over smarte designløsninger. Et premium valg til dig, der går op i din have.

 • Ekstremt effektiv kulfri motor
 • Sammenfoldeligt design, der gør den nem at opbevare og transportere
 • Kan bruges til en bred vifte af opgaver

Det skal du vide, før du køber Dewalt DCMST561P1 græstrimmer

Kraftfuld og effektiv
Dewalt DCMST561P1 græstrimmer har en 18 V motor, der kan holde til lidt af hvert, både kraftig tilvækst og mindre ukrudt. Den klipper meget hurtigt og effektivt, så du kan nå gennem mange kanter på kort tid.
Der medfølger desuden et kraftigt batteri på 5,0 Ah. På lav kraft og belastning kan den køre hele 40 minutter på en enkelt opladning.

Lav vægt og foldbart design
Denne græstrimmer er rigtig smart, hvis du har brug for at transportere den. Det kan f.eks. være at du skal hjælpe dine forældre eller dine børn med kanttrimning i deres haver. Dewalt DCMST561P1 græstrimmer har et smart foldbart design. En særlig mekanisme i skaftet gør, at du nemt kan skille den fra hinanden. Det gør det også en del nemmere at opbevare den.
Vægten på græstrimmeren er ret lav, så du får ikke ondt i armene eller ryggen af at bruge den.

Premium pris
Dewalt DCMST561P1 græstrimmer er en maskine i meget høj kvalitet med flere smarte funktioner. Derfor er prisen også i den høje ende. Det kan være afskrækkende for nogle, men for mange vil den altså være alle pengene værd.

Hvad siger forbrugere om Dewalt DCMST561P1 græstrimmer?

Denne græstrimmer har fået en masse gode anmeldelser og en høj samlet rating fra tilfredse købere på Google.

En anmelder skriver bl.a. at det er den bedste græstrimmer vedkommende nogensinde har ejet, mens flere roser den for at være meget kraftfuld og kunne klare hvad som helst.

Fordele

 • Lav vægt
 • Justerbart håndtag
 • Skærer nemt
 • Er støjsvag i brug
Ulemper

 • Prisen er i den høje ende

Testmagasinets vurdering

Dewalt DCMST561P1 græstrimmer er klart et godt valg til dig, der er haveentusiast og ikke vil gå ned på udstyret. Den har en kraftfuld motor, der kan klare selv store arealer, så har du en meget stor have med flere kanter, der skal trimmes, er den bestemt pengene værd. Den trimmer hurtigt, så den er også velegnet til dig, der går op i effektivitet.

Specifikationer:

 • Batteridrevet
 • Vægt: 3,5 kg
 • Skærebredde: 33 cm

Makita DUR181Z Græstrimmer 18V solo – ergonomisk designet græstrimmer på batteri


Makita DUR181Z Græstrimmer 18V Solo

En rigtig god græstrimmer for alle som leder efter en, som skaber minimal larm. Den er designet med fokus på at være støj- og vibrationssvag.Det er en rigtig god trimmer til din have og den kan klare det meste.  Den er batteridrevet.

Designet

Det er et rimeligt standarddesign inden for en græstrimmer.  I bunden har den selve trimmeren, som klarer alt det hårde arbejde. Øverst har du selve håndtaget og det er designet på en måde, hvor du kan arbejde i flere timer i haven uden at få ondt. Med en græstrimmer kan du holde ret ryg, når du arbejder. Så du skal ikke hele tiden bøje din ryg på en ubehagelig måde.

Fordele

 • Støj- og vibrationssvag
 • Miljøvenlig
 • Indbygget overbelastningsbeskyttelse
Ulemper

 • Leveres uden batteri og oplader

Specifikationer

 • 26 cm skærebredde
 • Op til 7800 omdrejninger i minuttet
 • Elektrisk motor
 • Lever op til EN 607045

Det er især godt, at den har et justerbart greb. På den måde kan den justeres efter højden på den person, som bruger den. Så I kan også sagtens være flere i familien, som bruger den til havearbejde. Så justerer i den bare.

Fakta om græstrimmeren

Den bruger ikke så meget el, så den er utrolig miljøvenlig. Købere af den køber den, fordi den ikke larmer særlig meget og derfor kan du arbejde i haven uden at forstyrre dine naboer.Selve skærehovedet har 5 trin og skærehovedet kan drejes helt op til 180 grader, så du altid kan få fat i det hele. Selve skaftet er 18 cm. og kommer med teleskopfunktion. Du kan derfor virkelig gå i detaljer med en Makita DUR181Z Græstrimmer 18V solo.Du kan bruge den med stor sikkerhed, fordi den er så let at holde på. Samtidig har den også overbelastningsbeskyttelse, som stopper maskinen automatisk, hvis du har arbejdet den for hårdt. Så du skal ikke være bekymret over, om den pludselig brænder sammen. Vi vil anbefale den til privathaver, da den stort set ikke har nogen larm. 

AL-KO Græstrimmer BC 1000 E – slank græstrimmer med ledning


AL-KO BC 1000 E trimmer

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

De fleste kender det der med, at når græsset lige er blevet klippet og står flot og jævnt, så skæmmer det, at der står rester af uklippet græs her og der. Det står der, hvor plæneklipperen ikke rigtig kan komme til.

Med en kant-trimmer er dette problem løst.

Designet

Denne elektriske græstrimmer er høj og slank. Selve hovedet er rødt, og resten er i stålgråt og sort.

Den er udstyret med et velplaceret håndtag, og dens bæresele medvirker til, at vægten bliver fordels komfortabelt, når du arbejder med trimmeren. Håndtaget kan indstilles, så det passer til brugeren.

Den kan skilles ad, hvilket betyder, at den er nem både at transportere og at opbevare.

Fakta om græstrimmeren

Trimmeren er elektrisk og har derfor brug for en forlængerledning, så den kan nå hele haven rundt.

Dens motor er en 1000 W, der kører på 230 V.

Den har en klippebredde på 35 cm, hvilket betyder, at den har en vis radius at arbejde på. Det er rart, hvis man har en have med mange forhindringer i græsplænen eller en kuperet grund, som kan være vanskelig at manøvrere på for græsslåmaskinen.

Den kører med en dobbelt nylon-trimmertråd, hvilket vi sige, at den er ret stærk i klippet.

Trådfremføringen sker ved en tip-automatik.

Fordele

 • Op til 1000W
 • Indbygget klingebeskytter
 • Ergonomisk håndtag
Ulemper

 • Kræver ledning og konstant strøm

Specifikationer

 • Fås i sort, grå og rød
 • Benytter ledning
 • 1000W strøm

Skal også kanterne på din græsplæne stå flotte og nyklippede, så har du brug for en græstrimmer, der kan klare den opgave.

Med denne AL-KO BC trimmer kan du let og effektivt få klippet pænt omkring træer, langs hegn og stensætninger, ved skrænter, flagstang, mure eller andre indslag i haven, som plæneklipperen ikke har en chance for at komme så tæt på.

Da den er udstyret med en god bæresele og et håndtag, bliver den ikke alt for tung at arbejde med over længere tid.

Giv din have den flotte finish.


 

Skal jeg vælge en græstrimmer med plastkniv eller nylontråd?

Hvis du er på jagt efter en ny græstrimmer, så er der en række forskellige ting, som du skal beslutte dig for, inden du går ud og køber den i et byggemarked eller bestiller den fra en webshop.

Du skal starte med at klarlægge hvad den egentlig skal bruges til, da det har stor indflydelse på, hvilken form for græstrimmer, du skal gå på jagt efter og i sidste ende også købe.

Der er nemlig stor forskel på, om du skal bruge din nye græstrimmer til blot at trimme lidt græstotter langs kanterne, eller den skal bruges til at rydde ukrudt på små eller større områder i haven.

Hvis du eksempelvis køber en græstrimmer, der ikke er kraftfuld nok til også at kunne fjerne ukrudt og det reelt set er dét, du skal bruge den til, så har du blot spildt dine penge og din tid. Det er derfor meget bedre, at du sørger for at lægge en lille plan for, hvad du er på jagt efter.

Det første du skal gøre er dog at vælge mellem de to trimmertyper, der bliver solgt her på det danske marked.

Du kan læse lidt mere om at fjerne mælkebøtter og andet ukrudt i denne artikel fra Jyllandsposten.

Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af de to trimmertyper og herunder også finde lidt information om, hvad de er gode til og i hvilket henseende at du bør købe den ene eller den anden type.

 • Plastkniv:

Hvis du har intentioner om, at din kommende græstrimmer blandt andet skal bruges til at fjerne mindre (eller større) arealer med ukrudt, så er det en god idé, at du vælger en græstrimmer, der er udstyret med en plastkniv, da den er langt bedre til sådanne former for arbejde sammenlignet med den anden type, som du kan læse mere om nedenfor.

Den skærer med en langt højere styrke end en nylonsnor, og derfor kan du også være helt sikker på, at den kan nedlægge langt de fleste former for ukrudt, der vokser rundt omkring i din have, så du kan komme af med det og få en have, der ser godt og velplejet ud.

 • Nylonsnor:

Hvis du ikke skal bruge din kommende græstrimmer til at fjerne ukrudt rundt omkring i din have, så er du ikke begrænset til udelukkende at vælge en model, der er udstyret med plastknive, for du kan også sagtens vælge en græstrimmer, der er udstyret med en nylonsnor.

Hvis du vælger en græstrimmer, der er udstyret med en nylonsnor, så vil du få en skæremekanisme, som typisk kører ved langt højere omdrejninger end plastknive, og derfor er den ideel i forbindelse med diverse former for præcisionsarbejde. Det kunne eksempelvis være at trimme græsset langs kanterne på græsplænen og langs dine højbede o.lign.

Havenyt.dk har et forum hvor der er brugere der snakker om at skifte nylonsnoren på deres græstrimmer. Det kan du se her.

Her kan du se en video der viser hvordan du skifter snoren på en græstrimmer.

Er du træt af nedfaldne blade og andet i din have? Læs vores løvsuger test

Du skal vælge en græstrimmer med udgangspunkt i dine behov

Som du kan se ovenfor, så findes der hovedsageligt to forskellige former for græstrimmere, hvorfor du skal vælge mellem de to forskellige typer af skæremekanisme; nylontråd og plastknive.

Som du ligeledes også kan læse ovenfor i vores græstrimmer test, så har begge dele deres egne fordele og ulemper, hvorfor det er meget vigtigt, at du sørger for at vælge med udgangspunkt i din egne behov og krav.

Der er desværre rigtig mange, der blot klikker sig ind på en webshop og finder den model, der er mest populær og har solgt mest eller blot vælger den dyrest mulige model, fordi den med garanti er god.

Der skal heller ikke være nogen tvivl om, at hvis du køber den dyreste græstrimmer på markedet, så får du en meget effektiv og professionel græstrimmer, men det er dog slet ikke sikkert, at den matcher dine krav og behov – og med stor sandsynlighed så vil en enormt dyr græstrimmer har langt flere funktioner end, hvad du reelt set har brug for og så er det blot spild af penge for dig.

Derfor er det en rigtig god idé, at du blot sætter dig ned og danner dig et overblik over, hvad du skal bruge din kommende græstrimmer til. Skal du bruge den til at trimme græsset langs kanterne på din græsplæne?

Eller skal du derimod bruge den i forbindelse med rydning af et større eller mindre areal, der er fyldt med diverse former for ukrudt? Er det vigtigt for dig, hvorvidt den er drevet af et batteri eller er du okay med, at du skal have den tilsluttet en stikkontakt, inden du kan bruge den?

Der er mange ting, du skal sørge for at tage stilling til og des mere specifik du kan være, des nemmere bliver det for dig at finde frem til en passende græstrimmer, som lever op til dine forskellige behov og krav – og ikke mere end det.

Det sikrer dig også, at du ikke ender med at investere for mange penge i en græstrimmer, der har flere funktioner end hvad du har behov for.

Videoen nedenfor viser dig fordele og ulemper ved græstrimmere og buskryddere.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google shopping

Den amerikanske IT- og software virksomhed Google står bl.a. bag søgemaskinen af samme navn. Google indsamler også relevante brugeranmeldelser på forskellige produkter fra en lang række webshops.

Du kan se anmeldelserne af Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer her
Du kan se anmeldelserne af Makita UR3000 græstrimmer her
Du kan se anmeldelserne af Dewalt DCMST561P1 græstrimmer her

Amazon

Den amerikanske webshop Amazon sælger stort set alle produkter, du kan forestille dig inkl. haveredslaber.
På Amazon kan køberne også give produkterne ratings og lave brugeranmeldelser.

Du kan se anmeldelserne af Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer her
Du kan se anmeldelserne af Makita UR3000 græstrimmer her

Gardeningetc

Gardeningetc er en ret ny hjemmeside, der blev lanceret i juli 2020. Her kan haveentusiaster finde alt fra købsguides og inspiration til how to guides og anmeldelser.
Gardeningetc har anmeldt Bosch UniversalGrassCut 18-260 græstrimmer og de er meget begejstrede.

Anmeldelsen er udgivet den: 21. marts 2021

Du kan se anmeldelsen her


Tidligere vurderede produkter som er udgået


Bosch Græstrimmer AKKU ART 26 LI 18V – praktisk græstrimmer på batteri med behageligt greb

Bosch AKKU ART 26 LI 18VPå trods af, at langt de fleste græstrimmere bliver lavet med det formål, at de blot skal kunne trimme græsset rundt eksempelvis en flagstang eller en bænk, der er blevet placeret på græsplænen, så kan du faktisk bruge din Bosch AKKU ART 26 LI 18V til at trimme en hel græsplæne, hvis ikke græsset er langt nok til, at det er påkrævet, at du finder din rigtige græsslåmaskine frem.

Hvis du har en mindre græsplæne, som du holder af at trimme sommetider, så vil du elske at kunne gøre det med den batteridrevne Bosch AKKU ART 26 LI 18V.

Der er tale om en meget kraftig, fleksibel maskine, der er med til at gøre dit havearbejde til en leg og samtidig er der også flere forskellige parametre ved Bosch AKKU ART 26 LI 18V, der er med til at mindske belastningen af din krop.

Derfor kommer man ikke udenom, at det er en fantastisk maskine til at trimme din mindre græsplæne eller blot til at komme godt rundt i hjørnerne.

Bosch AKKU ART 26 LI 18V er udstyret med et meget innovativt og effektivt Lithium-ion-batteri, som gør det muligt at trimme helt op til 1000 løbende meter på blot én enkelt batteriopladning.

Det betyder, at du ikke behøver at holde hyppige pauser fordi du skal lade din græstrimmer op, men derimod kan du få overstået arbejdet i en fart og derefter nyde muligheden for at slappe af.

Modsat mange andre af de græstrimmere, der er på markedet i dag, så er Bosch AKKU ART 26 LI 18V også blevet udstyret med en funktion, der sikrer, at der ikke sker en selvafladning, når den bare står stille i skuret, hvilket blandt andet sørger for, at den altid er klar til brug efter en kort opladning.

Den vejer desuden heller ikke mere end små 2,4 kg. og har et meget ergonomisk design, hvilket er med til at sikre, at du får en græstrimmer, der kan bruges i lang tid ad gangen  – uden problemer!

Stiga Græstrimmer Batteri SGT 24 AE – batteridrevet græstrimmer i høj kvalitet

Stiga græstrimmer SGT 24 AEMed denne el-drevne græstrimmer fra Stiga er du i stand til at give din have den flotteste finish i form af kanter, der bare spiller sammen med den nyslåede græsplæne.

Den kan nemlig komme til at slå det sidste græs rundt omkring i haven, hvor din plæneklipper ikke kan komme til. Det er lige netop der, at græstrimmeren har sin styrke. Den slår nemt og hurtigt omkring træer, buske, damme, sten og foran murværk og hegn. Altså lige de steder, hvor effekten er meget synlig. Derfor bliver du meget tilfreds med trimmeren fra Stiga.

Designet.

Kanttrimmeren er høj og slank. Den er gul og sort, og teleskoprøret er stålgråt.

Den kommer med indstillelige håndtag, så du både med røret og med håndtag kan få den bedst egnede arbejdsstilling, når du bruger apparatet.

Fakta om græstrimmeren

Den har en nettovægt på blot 2,5 kilo og en bruttovægt på 5,7 kilo. Det betyder, at du nemt kan bære den, når du går og arbejder med den – også over længere tid.

Den har en kulmotor, der har en effekt på 160 W, og det genopladelige batteri er på 4,0 Ah. Der følger en batterioplader med.

Dens lydniveau er på 96 dB(A).

Den har en klippebredde på 25 cm – 30 cm, og nylontråden er en kraftig en på 1,6 mm.

At trimmeren kører på batteri er på flere måder en fordel. Dels behøver du ikke hele tiden at spekulere på, om du nu har sørget for at have ledningen væk fra skæret. Og dels er du ikke begrænset i forhold til en lednings rækkevidde. Du kan færdes frit i hele haven med din trimmer. Det giver stor bevægelsesfrihed, og du kan nå helt ud i de fjerneste hjørner af grunden.

Giv dine kanter i haven en solid make over med denne græstrimmer fra Stiga. Det fortjener den.

Græstrimmer Batteri POWER GTA 700 – billig græstrimmer med batteri

Trimmer LI-ION POWER GTA 700Når din græsplæne skal have den flotteste finish, så er det vigtigt, at også kanterne står helt skarpe. Det kan græsslåmaskinen ikke klare, for den kan jo ikke komme helt tæt på for eksempel: Hegn, murværk, stensætning, flagstang, buske, træer og så videre.

Her er det, at græstrimmeren kommer ind i billedet. For den kan jo lige præcis det der med at komme helt tæt på med sin nylonsnor og slå uønsket græs og andre vækster ned.

Den opgave kan denne effektive el-drevne græstrimmer nemt hjælpe dig med.

Designet

Trimmeren er høj og slank. Den ser forholdsvis robust ud med sine kraftige rør og solide håndtag. Farverne er rød og sort med enkelte gule detaljer.

De to håndtag og teleskop-rørene kan indstilles individuelt, så du får den bedste arbejdsstilling, når du bruger trimmeren.

Fakta om græstrimmeren

Denne udgave af en græstrimmer er batteridrevet. Motoren kører på et 18 V batteri.

Det er meget praktisk med et batteridrevet haveredskab. Dels er du fri for at tænke konstant på, hvor du har ledningen – af frygt for at du kommer til at klippe den over. Og dels har du en meget større bevægelsesfrihed, når du ikke er begrænset af ledningens længde. Uden en ledning kan du nå hele vejen rundt i haven uden problemer.

Græstrimmerens arbejdsbredde er 30 cm, hvilket giver dig god mulighed for at få slået nogle kanter i en vis fart.

Nylontråden, der er en kraftig en på 1,2 mm, føres frem automatisk efterhånden, som du bruger af den.

Med en solid græstrimmer som denne får du givet din have den finish, den fortjener. Din græsplæne kommer til at stå mere skarp, når du også får rettet kanterne til.

Har du nogle områder i haven, hvor væksten bare skal holdes nede, så klarer den stærke kanttrimmer også det.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter