Multicutter – 3 multicuttere der er pengene værd

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at en multicutter er en maskine, der kan bruges til rigtig mange forskellige ting og det er naturligvis også der navnet er kommet fra, da multi nærmest kan betragtes som en forkortelse for multifunktionel og det er lige netop dét en multicutter er.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du vælger at investere i en multicutter, hvad end du står og har behov for en maskine lige pt. eller du derimod bare gerne vil være helt sikker på, at du har den liggende i skuret eller på dit værksted, hvis du på et tidspunkt står og har behov for en multicutter til at klare en eller anden opgave i hjemmet.

Det er dog en god idé, at du ikke bare vælger at fare ud og købe dig en tilfældig multicutter, fordi den virker som et godt køb eller fordi den er på tilbud.

Hvad du derimod bør gøre er, at give dig god tid til at tage et nærmere kig på markedet, finde frem til en række modeller, som du mener er passende i forhold til, hvad du skal bruge den til og derefter skal du selvfølgelig sørge for at vælge lige netop dén multicutter, der er den bedste for dit vedkommende.

Hvis du ikke mener, at du kan finde tiden til dette, så er du heldig, at du er kommet til det helt rette sted, at finde en ny multicutter, for i denne artikel finder du nemlig tre forskellige multicuttere, der er blevet nøje udvalgt med særligt fokus på, at de skal være solide, de skal være velfungerende og så skal de selvfølgelig også kunne løse alle de opgaver, som man normalt vil komme til at stå overfor i hjemmet og som det er meget almindeligt at bruge en multicutter til at få klaret.

LÆS OGSÅ: Stiksav test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Dewalt akku multicutter DCS355N XR 18V

Dewalt DCS355N XR 18V
1.192,80 kr.

Dewalt er kendt for at levere super kvalitetsprodukter, når det gælder vlrktøj, til alverdens professionelle håndværkere igennem mange år, og det fortsætter i en uendelighed.

De udemærker sig ved at fremstille meget kraftige maskiner, som både er præcise og meget robuste, især når det gælder holdbarhed. Dewalkt akku multicutter har en super kraftig motor, som klarer selv de vanskeligste opgaver med stor præcision.

Det er let at styre og maskinen er utrolig brugervenlig. Du kan for eksemple skifte klinge eller redskab på få sekunder.

Denne model fra Dewalt har en kulløs motor, som giver op til 57 procent længere driftstid end de traditionelle motorer med kul, og det betyder mindre opladning, og en langt bedre arbejdsrytme.

Nu kan du skære og slibe alle slags opgaver og uden at spilde for meget tid med skift af redskab, det foregår på få sekunder. Maskinen er yderst effektiv og holder i mange år.

Skift de mange modeller ud med denne model, og få mere styr på dit værktøj og udstyret. En del udstyr fra andre mærker eller modeller, er også kompatibelt med denne maskine.

 

Metabo akku multicutter MT 18 LTX Compact 18V

Metabo MT 18 LTX
2.899 kr.

De fleste drømmer om at have et multiredskab eller maskine, som både kan skære, save og slibe på en gang.

Det kan ofte være noget af et problem, at man skal have flere forskellige værktøjer liggende rundt omkring, og det samme gælder alt det forskellige udstyr eller tilbehør.

Du kender det sikkert – så kan man ikke lige finde det man skal bruge, lige her og nu. Med Metabos multicutter, så er alle dine bønner blevet hørt.

Nu kan du skære, save og slibe med den helt samme maskine, og alt udstyret er samlet et sted, sammen med maskinen.

Uanset hvad det er du skal have klret, så er denne model helt perfekt til alle husholdninger, og den nklarer selv ret krævende opgaver.

Normalt siger rigtige håndværkere, at multimaskiner ikke kan klare alle opgaver med et ordentligt resultat, men nu er de tavse.

Det er fordi, at Metabo har klaret det. De har udviklet multimaskinen som klarer det hele, og med særdeles gode resultater.

Maskinen leveres med en masse udstyr, som gør at du hurtigt kan komme i gang med opgaven du skal have løst.

En del udstyr fra andre modeller kan også anvendes til denne maskine, men det kan du læse mere om i brugervejledningen.

 

CMT multicutter 300W CMT11

CMT multicutter 300W CMT11
899 kr.

Du kender det sikker godt, at du har alt for mange forskellige værktøjer eller maskiner, som hver især kan læse forskellige slags opgaver, og det kan være svært, at holde styr på udstyr og tilbehør.

Det bliver meget lettere med denne model, CMT multicutter, som klarer mange forskellige opgaver på en gang. Nu kan du slibe, skære og skrabe i hårdt materiale, uden at du behøver at skifte maskine.

Denne klarer det hele, bare med et skift af værktøj. Det tager få sekunder, og så har du skiftet fra slibning til skæring.

Det bliver ikke nemmere, og så får du her en utrolig effektiv maskine, som er i meget høj kvalitet, og med en motor, som er så kraftig, at ingen opgaver bliver for svære. Maskinen er meget brugervenlig og lækker at holde på, og det gør, at selvom opgaven er krævende, så er det til at holde ud.

Du får dette tilbehør med i hele pakken – håndtag, støvsugeroptag, brugermanual, plast bæretaske, og så er det lige til at gå i gang med.

 

SE OGSÅ: Dekupørsav

Bosch GOP 300 SCE multicutter

Bosch GOP 300 SCE
0 kr.

Hvis du er på jagt efter en multicutter, som du kan bruge til at klare diverse opgaver derhjemme, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør tag et nærmere kig på Bosch GOP 300 SCE, som er en formidabel maskine, der blandt andet er blevet udstyret med et SDS-system, der gør det nemt for dig at udskifte dit tilbehør i løbet af kort tid og oven i købet også gøre det uden at skulle gøre brug af værktøj.

Det giver dig ikke blot en optimal betjeningskomfort, men det gør det også meget nemmere at være effektiv og få klaret dine opgaver hurtigere. Ikke nok med det, så er Bosch GOP 300 SCE endda også blevet udstyret med en effektiv motor med en effekt, der lyder på intet mindre end 300 Watt, som også er blevet udstyret med konstantelektronik, der selvfølgelig er med til at sikre et ensartet arbejdstempo uanset opgave, materiale og udstyr, der bruges.

Maskinen kan desuden også bryste sig af, at have en lille grebsomkreds, der er med til at gøre arbejdet langt mere behageligt i forbindelse med alt lige fra præcisionsopgaver til ganske almindelig og kontinuerlig drift.

Det er desuden også nemt og enkelt at indstille maskinen til et bestemt omdrejningstal, inden du går i gang med den opgave, som du skal have klaret og det betyder selvfølgelig også at du kan indstille den til at have den helt perfekte indstilling til lige netop dét tilbehør, dén arbejdsopgave og dét materiale, om er en del af den pågældende arbejdsopgave.

Bosch GOP 300 SCE vejer desuden heller ikke mere end kun 1,7 kg., så du skal ikke være bange for, at du bliver træt i armene, når du gør brug af maskinen, hvad end du skal bruge den i bare et par minutter eller vi derimod snakker om en opgave, der varer i flere timer.

SE OGSÅ: Båndsav

Hvad bruges en multicutter egentlig til?

En multicutter kan bruges til et væld af forskellige opgaver, og som det også beskrives i starten, så er det naturligvis også derfor, at den har fået navnet multicutter – fordi der er tale om en multifunktionel maskine, som kan løse et væld af opgaver og bruges i et bredt spektrum af forskellige sammenhænge.

Det er dog tale om en maskine, der bruges til enten at slibe eller skære i en række forskellige materialer. Det betyder også, at den kan monteres med en lang række forskellige former for tilbehør og derfor også bruges til utallige formål.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du investerer i en multicutter, hvad end du står og har brug for den lige nu eller du derimod bare gerne vil have den liggende, så du har muligheden for at tage den frem, hvis du pludselig står overfor en opgave, hvor du meget gerne skal bruge en multicutter.

Faktisk er en multicutter nærmest ikke til at undvære, hvilket specielt gør sig gældende, hvis du er typen, der er meget gør-det-selv-person og derfor ofte udfører forskellige former for reparations- og installationsopgaver, der kræver, at du har en multicutter, hvis du skal kunne udføre den pågældende opgave.

Derfor er det aldrig nogen dum idé at investere i en multicutter, men derimod er det en rigtig god maskine at have liggende derhjemme, hvis du pludselig står og skal bruge den – og det betyder selvfølgelig også, at du ikke skal ud og låne den eller leje den.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑