Flyverdragt Test – Top 8 Flyverdragter Til Børn!

En fast del af det at være barn i Danmark er, at være aktiv og røre sig. Det begynder allerede de tidlige år og tager for alvor fart i børnehaverne, hvor der er et stadig større fokus på udendørs aktiviteter.

Der er mange fordele ved den høje prioritering af aktivitet og udendørs beskæftigelse.

For at få den optimale oplevelse i børnehaverne, er det derfor vigtigt at have det rigtige tøj og fodtøj, så kroppen får en høj fleksibilitet, og der ikke opsættes begrænsninger for børnenes bevægelser. Det kan være svært, hvis det er din første flyverdragt, som du skal købe til dit barn.

Hvis du blot følger denne flyverdragt test, så bliver du klædt behageligt på til, at købe en perfekt flyverdragt til børnene, så de får den bedst mulige oplevelse med de mange udendørs aktiviteter. Det behøver hverken være svært eller uoverskueligt. Med denne korte guide får du styr på de mest basale ting i forbindelse med købet af en flyverdragt.

Danefæ Flyverdragt – Grønland – Navy/Grass

danefæ logoDanefæ er kendt for deres flyverdragter til børn, som altid er lavet i fantastisk kvalitet og med nogle friske farver.

Denne flyverdragt er både åndbar og 100% vandtæt. Den er blevet testet og fundet utrolig slidstærk, så dine børn kan roligt lege i sneen i denne uden du skal blive bekymret over de fryser eller andet.

De flotte farver og striber i blå og grøn samt de mange reflekser gør flyverdragten utrolig nem at se selv på en mørk dag en ganske almindelig dansk vinter.

Inde ved forhandleren er der rigtig mange gode tilbud og udsalg og du kan helt sikkert finde det du skal bruge, så klik dig endelig ind og læs meget mere.

til butik

Reima Tec Flyverdragt – Nat – Pink

reima logoSkal din lille pige have en lækker flyverdragt som kan holde hende varm hele vinteren, og skal det samtidig være en som sidder godt på kroppen og nem at tumle rundt i?

Så er denne lækre flyverdragt i pink fra Reima det helt rigtige valg, den er nemlig både let, åndbar samt vind- og vandtæt.

selv på de absolut koldeste dage kan den holde dit barn varmt, den er nemlig blevet testet helt ned til minus 30 grader, så du kan roligt sende dit barn ud og lege med de andre børn i sneen.

Udvendigt er den lavet af 65% Polyamide + 35% Polyurethane, indvendigt er den lavet af 100% polyamide, og foeret er 100% polyester.

til butik

True North sort til drenge

true north logoEn af de vigtigste ting ved en flyverdragt er selvfølgelig at den skal holde dit barn varmt, og sørge for der hverken kommer vind eller vand ind.

En anden væsentlig ting er at der skal være gode reflekser. Den danske vinter kan være utrolig mørk og derfor er det vigtigt med reflekser når børnene leger ude i sneen med de andre børn i området.

På denne dragt er der ligeledes godt med lommer, det er vigtigt hvis barnet skal have noget med ud, ligeledes er der mulighed for at lukke ærmerne tæt så der ikke kommer vind ind.

True North er kendt for deres fremragende kvalitet til rigtig gode priser, så klik dig endelig ind og se om du ikke kan finde et godt tilbud inde på forhandlerens side.

til butik

Mikk-Line pink til piger

mikk-line logoUtrolig sød pink flyverdragt til piger fra Mikk-line, dragten har dobbelt lynlås hvilket er med til at gøre den utrolig let at tage af og på.

Mikk-line er en forholdsvist ny spiller på det danske marked, men de har hurtigt gjort sig bemærkede ved at lave utrolig god kvalitet til en fornuftig pris hvor de fleste kan være med.

Denne flyverdragt har tappede sømme, den er både vindtæt og vandtæt og så er den utrolig let for dit barn at bevæge sig rundt.

I testforsøg har man fundet frem til at den kan tåle helt ned til minus 25 grader, samtidig med det har den et vandsøjletryk på 8000 mm.

til butik

Hulabalu camouflage flyverdragter

hulabalu logoDe fleste små drenge syntes at militær er både spændende og interessant, de elsker at lege ude og her er det denne flyverdragt har en fordel, den har nemlig militær mønster og hvilken dreng vil ikke elske det?

Samtidig med det er der gode reflekser over det meste på flyverdragten, det gør at dit barn kan blive set, selv på den mørkeste vinterdag.

Hulabalu holder sig ikke tilbage i forhold til kvalitet, denne dragt er nemlig lavet i 100% nylon. Foer og fyld er 100% polyester.

Alle sømme er ligeledes tappede og så har man testet dens vandsøjletryk til at være 5000 mm. Så du får virkelig kvalitet og lækkert design til en god pris her.

til butik

Hulabalu violet flyverdragt til piger

hulabalu logoHulabalu er et af de helt nye mærker, ikke desto mindre har de hurtigt slået sig fast på markedet med nogle gode tilbud og nogle flotte dragter i et altid lækkert design og med nogle friske og klare farver.

En god detalje på denne er at der er lommer på midten af dragten, det gør det nemt for barnet at gemme ting mens de er ude for at lege med de andre børn.

Der er både elastik i taljen i benene, det gør det utrolig let at lukke den tæt så der hverken kommer vand eller vind ind som kan gøre dit barn syg.

Den flotte violette farve sammen med den meget skarpe grønne farve er et utrolig godt match og din lille pige vil med garanti elske at lege hele dagen i denne dragt.

til butik

Flyverdragt – Sneræv – Navy/IntenseBlu/Crocus

danefæ logoDanefæ er uden tvivl et af de absolut mest sælgende mærker, det skyldes ikke blot den gode kvalitet men i særdeleshed også det unikke design og de flotte motiver.

Her får din pige en virkelig farvestrålende flyverdragt som kan få en hver kedelig og grå vinterdag til at blive en sjov dag, med masser af leg udendørs.

Man har her valgt farverne sort, blå, lilla og pink. Der er masser af reflekser og generelt er det her et rigtig godt køb som netop nu er på tilbud.

Er du interesseret i at finde flere gode udsalgsvarer fra Danefæ så kan vi kun anbefale dig at klikke dig ind på linket, der er et stort udvalg og altid gode priser.

til butik

Racoon flyverdragt med stjerner

Racoon_logoHvis der er et mærke som er rigtig gode til at bruge motiv så er der ingen tvivl om at det er Racoon, de bruger både hjerter, stjerner og diverse dyr.

Det gøres deres kollektion utrolig levende og børnene elsker det, prøv bare at lade dem vælge, de vil næsten altid hive fat i dem hvor der er noget sejt og unikt på.

Racoon går også utrolig meget op i at bruge de rigtige materialer og lave deres vare i god kvalitet, derfor kan du også se at denne model er lavet af 100% polyester og nederst 100% nylon. Indvendig 100% polyester.

Den er netop nu sat kraftigt ned med hele 40%, så hvis du er typen som godt kan li at købe mens det er billigt og derved spare en masse penge så er det nu du bør slå til, mens priserne er helt i bund.

til butik

Racoon koral flyverdragt til piger

Racoon_logoHvis der er noget små piger elsker så er det hjerter og pink, det er lige præcis det der er sat sammen her og det er en vidunderlig flyverdragt til små prinsesser.

Der er både en praktisk hætte som kan snøres til så der ikke kommer unødvendig meget vind, sne eller regn ind. Ligeledes er der nogle gode store lommer, og en masse reflekser.

Så hvis du vil gøre din pige glad, så er der ingen tvivl om at du børn overveje lige netop denne model da den er utrolig sød og flot at se på.

Det gode ved at handle på den nævnte webshop er at leveringen er utrolig hurtig, de lover mellem 1-3 dage. Ligeledes er der fuld retur ret og gratis levering.

Vær opmærksom på vægten

Ekstra vægt er ikke på nogen måde en fordel, hvad angår flyverdragter til børn. Gå efter en så let flyverdragt som muligt, dog uden at den går på kompromis med kvaliteten. Du skal finde en god balance mellem pris og kvalitet, så det hele går op i en større fællesnævner.

En let flyverdragt giver barnet en bedre fleksibilitet. Den er nemmere at bevæge sig i samtidig med, at den ikke sætter barrierer for bevægelsesmuligheder.

Prøv flyverdragten inden køb

Det er vigtigt, at du prøver flyverdragten på barnet, inden du enten køber den eller bestiller den på nettet. Flyverdragterne sidder nemlig forskelligt på børn. Du skal derfor finde en, som sidder perfekt på netop dit barn.

Der skal være rigeligt med plads, så barnet kan bevæge sig frit i forskellige lege. Du bør derfor ikke gå på kompromis med komforten og pladsen i flyverdragten. Igen handler det om, at finde en god balance.

Tjek de små detaljer

Undgå den klassiske fejl i forbindelse med køb af flyverdragter til børn. Den klassiske fejl, som mange ikke tænker over i forbindelse med købet er lynlåsen. Det er noget af det farligste, hvis ikke dét farligste på en flyverdragt.

Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på lynlåsen, da den, i værste tilfælde, kan medføre fatale skader på barnet. Det er sjældent, at der sker skader af større omfang, udelukkende grundet lynlåsen på en flyverdragt, grundet flere og flere regler til producenterne. Dog skader det ikke, at have styr på det hele basale omkring lynlåsen.

Den skal være nem at få på

For det første, må lynlåsen ikke være en hindring for barnet. Den skal ikke sætte begrænsninger i forbindelse med leg, da barnet dermed ikke vil kunne opnå de optimale oplevelser i børnehaven. Dette spiller, på flere punkter sammen med både pladsen i flyverdragten og vægten. Find en god balance, så du opnår det bedste resultat.

Jo længere lynlåsen er, jo nemmere er flyverdragten ofte at tage af og på. Dette kan du med fordel have in mente, når du køber en flyverdragt. Vigtigst af alt er, at du er opmærksom på, om flyverdragtens lynlås på nogen måde kan skade dit barn under leg. Den skal ikke være farlig for barnet, hvilket kan medføre fatale konsekvenser.

Vask inden brug

Når du har købt en flyverdragt, er det vigtigt, at du også gør dig nogle overvejelser omkring anvendelsen. Der er en række ting, som du med fordel kan gøre efter du har købt en flyverdragt.

Du bør altid vaske flyverdragten, inden den bliver anvendt første gang. Det gør flyverdragten mere effektiv i mange henseender. Når du vasker flyverdragten, så undgå at anvende skyllemiddel. Det kan beskadige flyverdragten på flere punkter.

Skriv navn og adresse i flyverdragten

Og husk navnet. Det er ikke sikkert du kommer ud for at miste dit barns flyverdragt. Men hvis du gør, er det smart at have navn, adresse, telefonnummer og andre praktiske oplysninger skrevet på indersiden af flyverdragten.

Det tager ingen tid at skrive disse oplysninger, og de kan vise sig at være praktiske at have – og husk at skrive i hætten også, hvis flyverdragten har sådan en.

Læs også andre test og anmeldelser på nettet

Du kan rundt omkring på nettet finde en del gode guides og tips til valg af flyverdragt til dit barn.

Tænk.dk – Forbrugerrådet Tænk laver absolut nogle af de mest troværdige test på markedet, du skal godt nok være betalt bruger for at få adgang til deres tests, men de er virkelig også dybdegående.

Der er alle de kendte mærker og du vil hurtigt kunne se hvilken flyverdragt som er pengene værd og hvilke du skal holde dig langt væk fra, for der er også dem som virkelig skraber bunden i forhold til kvalitet og pris.

Klik dig ind på siden for at læs meget mere om hvordan de har udført deres flyverdragt test i laboratorium og hvad der præcist har gjort udslaget for hvilke de har bedømt som bedst i test. Du skal dog lige være opmærksom på at de tager penge for at man kan læse deres test.

 


Skriv et svar

Back to Top ↑