Der er ikke nogen tvivl om, at en minihakker er én af de mest populære former for køkkenmaskine.

Det er en maskine, som langt de fleste mennesker allerede har stående derhjemme og dem, der ikke allerede har fået investeret i en minihakker går med garanti og drømmer om at anskaffe sig én.

Det skyldes en lang række forskellige ting, eftersom at anvendelsesmulighederne er mange, og dertil kan du også være helt sikker på, at der er mulighed for at erhverve en rigtig god minihakker til en fornuftig pris og som oven i købet er af høj kvalitet.

Det kræver dog at du køber din minihakker fra den rette producent og naturligvis også hos den helt rigtige forhandler, da der ellers ikke er mulighed for at erhverve den til en god pris, hvilket med garanti også er vigtigt for dig, for selvfølgelig vil du gerne spare penge.

Selvom du ikke står med et decideret behov for en minihakker i øjeblikket, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig god investering, for du kommer med garanti til at skulle bruge en minihakker på et tidspunkt, da det er en køkkenmaskine, der tjener rigtig mange formål og har et væld af forskellige former for anvendelsesmulighederne, hvorfor du med garanti også kan finde en ting at bruge den til.

Du skal dog være opmærksom på, at der findes rigtig mange forskellige minihakkere, der selvfølgelig også varierer i forhold til en lang række forskellige parametre, hvilket blandt andet inkluderer størrelse, kapacitet, effekt, pris og meget, meget andet.

Det betyder også, at du ikke blot kan købe en tilfældig minihakker og håbe på det bedste, for du kan både ende med at stå tilbage med en model, der ikke dækker dine behov og du kan pludselig stå med en minihakker, der reelt set er meget stærkere end, hvad du har behov for.

LÆS OGSÅ: Kombiovn test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Kenwood CH250 minihakker

Kenwood CH250 minihakkerDen næste model i vores minihakker test er fra Kenwood og hedder CH250.

Kenwood CH250 minihakker er en særdeles elegant og unik minihakker i aluminium og dermed har den også et meget moderne look, der gør, at den passer rigtig godt sammen med de mange andre moderne køkkenmaskiner, som du har stående i hjemme i dit køkken.

Den er desuden også blevet udstyret med en uhyre kraftfuld motor, der kan bryste sig af, at kunne yde helt op til 500 Watt og samtidig har den også en samlet kapacitet på hele 500 ml., hvorfor du ikke skal være bange for, at du pludselig løber tør for plads i din minihakker fra Kenwood.

Dertil skal det også oplyses, at Kenwood CH250 minihakker er én af de eneste minihakkere på markedet, der er blevet udstyret med det meget unikke Quad Blade System, der ikke blot er med til at sikre dig en særdeles effektiv tilberedning, men samtidig sikrer dette system også, at du ikke skal stå og vente for længe.

De fire knive på CH250 fra Kenwood er selvfølgelig fremstillet i rustfrit stål, hvilket betyder, at du ikke skal være bange for, at du pludselig står med fire knive i din minihakker, der er rustne.

Endvidere, så er det også meget udbredt, at maskiner som denne, er velegnede i forbindelse med isknusning, hvilket du kan komme ud for, at skulle have brug for i forbindelse med drinks o.lign.

denne hollandske side har en enkel bruger givet 8 ud af 10 i karakter og på denne australske side har den fået 3 ud af 5 fra 5 brugere.

 

Bosch MMR08A1 minihakker

Bosch MMR08A1 minihakkerSelvom der er mange, der tror det modsatte, så er det naturligvis slet ikke nogen nødvendighed, at købe en minihakker, der har et væld af funktioner, en masse knive og alle mulige dikkedarer.

Du kan sagtens nøjes med en lille fiks minihakker som MMR08A1 fra Bosch, der sagtens kan løse langt de fleste familier og personers behov for en minihakker.

Den har et flot, hvid design, der gør, at den sagtens kan stå fremme i køkkenet, hvis ikke du har mulighed for at stille den væk i et skab eller hvis det bliver en maskine, du kommer til at bruge mere hyppigt end andre.

Den er desuden også særdeles enkel og let at betjene, da den lige netop ikke har alle mulige funktioner, som du skal tage stilling til og heller ikke alle mulige indstillinger, der skal laves – du kan blot trykke på start, når du skal tænde den og stop, når du er færdig med at hakke.

På trods af, at Bosch MMR08A1 minihakker ikke er synderligt stor, så kan den faktisk bryste sig af en samlet effekt på helt op til 400 Watt og derfor skal du ikke være bange for, at du ender med at stille den overfor en opgave, som den ikke vil kunne klare.

Det er desuden også særdeles nemt at have med Bosch MMR08A1 minihakker at gøre i forbindelse med rengøring, da den tåler at komme i opvaskemaskinen og den tåler ligeledes også at komme i mikrobølgeovn, hvis du har hakket noget, der skal varmes lidt op.

Knivene er naturligvis fremstillet i rustfrit stål og på lige fod med resten af maskinen, så kan de også tåle at blive vasket i din opvaskemaskine, så du ikke skal stå og bøvle med at vaske dem op i hånden. Hvis du bare vil have en simpel minihakker, så skal du tage et nærmere kig på Bosch MMR08A1 minihakker.

 

Kenwood CH550 minihakker

kenwood-ch550-minihakkerDe fleste ved at alle produkter fra Kenwood er af særlig god kvalitet og kan holde i nærmest en evighed, og denne minihakker er bestemt ingen undtagelse!

Denne minihakker er, trods sin størrelse, yderst stærk maskine med en motor på 400 watt. Den kan både holde til at hakke urter, frugter, grøntsager og nødder, samt knuse isterninger. Selve beholderen, der er udformet i plast, kan rumme på til 500 ml, hvilket giver god mulighed for at lave lækker salsa, dressing, pesto og andre lækre ting til større selskaber.

Kenwood CH550 har fire i stedet for to blade til at hakke med, således at arbejdet både udføres hurtigere og mere jævnt. Tryk ned på låget og aktiver maskinen. Kenwood CH550 kan køre med to forskellige hastigheder, alt efter hvor tungt et arbejde, den skal udføre.

Det er ikke mulig at starte minihakkeren med mindre alle dele er korrekt samlet – dette for sikre skader både på dig og på maskinen.

Kenwood CH550 kan skilles helt og aldeles ad, så den er nem at rengøre. Alle plastikdele kan gå i opvaskemaskinen, mens knivene bør vaskes op i hånden for at undgå at de bliver sløve pga. slibemidlet i opvasketabs. Motordelen kan let tørres over med en fugtig klud.

En bruger på en hollandsk side har givet den karakteren 9 ud af 10, hvilket næsten er helt i top. Det tyder altså på at man får rigtig meget får sine penge hvis man vælger at købe denne model fra Kenwood. Du skal dog huske, at det trods alt kun er fra en enkelt bruger og, at der kan være blandede meninger om det, men det virker meget lovende.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

WMF  minihakker

WMF Lineo minihakkerHer er der tale om en rigtig effektiv minihakker, der er fremstillet af den prominente virksomheder WMF, som har valgt at navngive denne model, Lineo.

Noget af det første, som du vil bide mærke i ved WMF Lineo er, at den har et særdeles flot design sammenlignet med, at det blot er en minihakker, der er tale om.

Det betyder også, at du sagtens vil kunne have den stående fremme på køkkenbordet, hvis ikke du har plads til eller ønsker at han den stående i dit køkkenskab.

Denne minihakker kommer desuden med hele 2 hastigheder, hvilket giver dig mulighed for at indstille dens hastighed efter, hvad du skal bruge den til, for hvis du f.eks. vil hakke dine nødder groft, så skal du ikke bruge den højeste hastighed, men hvis du derimod har behov for at få hakker noget meget fint, så er det en god idé at bruge den højeste hastighed.

Den har en effekt, der lyder på hele 500 Watt, hvorfor der bestemt er tale om en maskine, der har både effekt og kraft i orden, og du skal ikke være bange for, at den pludselig står overfor en opgave, som den ikke kan klare.

Du skal selvfølgelig også være opmærksom på, at den kommer med en 2 bladet rustfri stålkniv, der er med til at sikre, at du får hakket dine grøntsager, nødder eller hvad end du skal have hakket i løbet af kortest mulig tid.

Det er desuden også muligt at tage knive af, hvilket selvfølgelig er med til at gøre det meget nemmere i forhold til rengøring af både selve kniven, men selvfølgelig også resten af din minihakker fra WMF, da det er nemmere at komme til nede i skålen, hvis der ikke sidder en kniv i vejen – og den kan i øvrigt også tages af og kan indeholde helt op til 0,5 liter.

Hvilke typer af minihakkere findes der?

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at minihakkere kan findes i stort set alle størrelser og afskygninger, hvorfor der med garanti også findes en model, der er intet mindre end perfekt for dit vedkommende.

Det er bl.a derfor at vi har valgt at lave denne minihakker test, så det bliver nemmere for dig, at få et overblik over, hvad der er den rigtige minihakker, for lige præcis dig.

Dog kan man lave en form for kategorisering af de forskellige modeller, da man kan vælge at dele dem op i små og store minihakkere såvel som minihakkere til køkkenmaskiner og en helt særlig form for minihakker, der bliver kaldet for alligator minihakker.

Den lille minihakker

Som sagt, så findes der flere forskellige former for minihakkere og én af de former for minihakkere, der er meget aktuelt her i Danmark er “den lille minihakker”. Denne type af minihakker bliver oftest brugt i forbindelse med kværning af kaffebønner og krydderier.

Et godt eksempel på en sådan form for minihakker er den sidste hakker på vores liste, OBH 6719 indigo hakker, der har en kapacitet, der lyder på 200 ml., hvilket er meget normalt for denne type af minihakker.

Du kan f.eks. bruge den til at lave mindre portioner af pesto eller puré eller du kan bruge den til at hakke chokolade, nødder eller ost, som du kan bruge som pynt på dine madretter og desserter.

Den store minihakker

Hvis du derimod investerer i en lidt større minihakker, så følger der naturligvis også lidt flere muligheder med.

Du skal dog også være opmærksom på, at den beholder, der følger med til den lidt større minihakker naturligvis også vil være tilsvarende større. Den vil som udgangspunkt have en samlet kapacitet, der lyder på mellem 500 ml. og 1000 ml.

Du skal desuden være opmærksom på, at en minihakker af denne kaliber også vil kunne udføre en lang række alsidige opgaver, som den førnævnte model ikke vil kunne, da den hverken har kraft eller kapacitet nok til at gøre.

Det er eksempelvis meget normalt at bruge en af de lidt større minihakkere til at hakke ting såsom krydderurter, friske, friske grøntsager, rodfrugter, løg, frugter og andet godt til en lækker salat, eller som fyld i en gryderet.

Køb en minihakker, der er nem at gøre ren

Der er rigtig mange, der begår den fejltagelse, at de ender med at købe en minihakker, som eksempelvis er rigtig billig, men dertil bliver direkte forfærdelig for dem at gøre rent efterfølgende, da der hverken er mulighed for at skille den ad eller blot vaske den i din opvaskemaskine.

Hvis du gerne vil undgå et stort bøvl med at gøre din minihakker rent, så sørg for at købe en, der kan komme i opvaskemaskinen eller som minimum en model, som er nem at skille ad og dermed også er nem at gøre ordentligt rent – det ender du med at blive rigtig taknemmelig for.

Prøv at se alle de lækre ting du kan lave med en minihakker her.

Her kan du få et par gode tips til sunde snacks hvor du kan bruge din minihakker til at tilberede dem

Denne side er anmeldt af: Malene A. Thomsen Rating 10/10

 

Forfatter