Der findes i dag mange forskellige former for indbygningsovne på markedet i dag.

Det kan derfor være meget svært at finde lige præcis den indbygningsovn som man gerne vil have.

Vi har lavet en indbygningsovn test, hvor du kan finde lige præcis den indbygningsovn som passer godt til dit behov.

Der er mange forskellige behov når man skal ud og finde sig en indbygningsovn og der er mange forskellige former for ovne, og du kan få dem fra mange forskellige mærker. Vi har gjort det lidt lettere for dig, at finde lige netop den der passer til dit behov med denne indbygningsovn test.

En indbygningsovn har, som en almindelig ovn, en række forskellige former for funktioner, som du kan bruge i din madlavning. Nogle ovne har flere funktioner end andre, hvorfor der også er mange forskellige prisgrupper.

Alt efter hvad dit budget er, vil du kunne finde en indbygningsovn til lige netop dette formål, og til lige netop din pengepung.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Bosch HBA530BB0S Indbygningsovn

 

Bosch HBA63B152SHer er der tale om en særdeles god ovn fra Bosch. Denne ovn er udstyret med en række forskellige programmer. Faktisk er der hele 6 forskellige former hvorpå du kan opvarme dine madvarer. Det giver dig en helt unik mulighed for at fremstille en helt masse forskellige former for madvarer.

Ovnen er meget alsidig. For at passe bedst muligt på dig selv og dine børn, er denne ovn fremstillet med en sikret låge, som sørger for at du ikke brænder dig på dette. Efter denne ovn havde været tændt i ca. 1 time ved 180 grader, var den højeste temperatur på glasset målt til 30 grader. Dermed kan du trygt lade dine børn hjælpe dig i køkkenet, uden der er fare for at de brænder sig.

Ovnen er fremstillet i et unikt og lækkert design, som helt sikkert vil vende hoveder.

Du vil ligeledes også modtage komplimenter, når folk ser hvor lækker en ovn du har fået dig. Denne ovn har opnået en del anerkendelse forskellige steder. Den har bl.a vundet TÆNK’s bedst i test. Det betyder med andre ord, at du her har at gøre med en særdeles lækker ovn, som du ikke finder mange andre steder.

Ovnen er ligeledes også udstyret med en pyrolysefunktion. Dermed slipper du endeligt for at rengøre din ovn. Denne funktion klarer det hele for dig.

Alt i alt har du altså at gøre med en ovn, som har fået mange folk til at juble når de har brugt den første gang. Der er ingen tvivl om, at lige netop denne ovn, vil være det perfekte til dit nye køkken, eller måske allerede eksisterende køkken, hvor du mangler plads.

På Norske Testfreaks har den fået 9,4 ud af 10 fra mere end 30 brugere og på den Svenske Testfreaks har den fået 4,7 ud af 5 fra 39 brugere. Det er en rigtig flot karakter, og det betyder, at vi her har med en rigtig god ovn at gøre.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Miele H 2561 BP

 

Indbygningsovn ved navn Miele H 2561 BP med et flot design.

Den stilrene og enkle design passer som skabt ind i ethvert køkken og med dens praktiske funktioner, så er det et sikkert valg i din søgen efter en indbygningsovn.

Den har et ovnrum på 76 liter, så der er massere af plads til at opvarme flere retter på én gang

Den er ydermere udstyret med hele 10 forskellige programmer, der sørger for at kan tilberede din mad helt perfekt.

Ovnen har forsænkbare drejeknapper, automatisk ur med tilberedningstid og slukfunktion, samt halogenbelysning fra toppen.

Den har pyrolyse i sig, der er en smart funktion, hvor ovnen renser sig selv og det er helt uden brug af rengøringsmidler.

Du slår bare pyrolyse funktionen til og så bliver varmen opvarmet til cirka 500 grader celsius.

Alt snavset og fedtet i ovnen, det bliver forkullet ved den temperatur og kan efterfølgende nemt tørres op fra ovnens bund.

Ovnen er i energiklasse A, energiforbruget ved traditionel ovn er 1,10 kWh og 0,71 kWh.

Ovnens højde er på 70 cm, bredden er på 59,5 cm og dybden er på 55 cm.

Indbygningsmål højden er på 60 cm, indbygningsmål bredden er på 67,0 cm og indbygningsmål dybden er på 59,3 cm.

LÆS OGSÅ: Espressomaskine test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bosch HBG672BS1 indbygningsovn

 

Bosch HBG672BS1 indbygningsovnDet er praktisk at have ovn og kogeplader adskilt, for det giver en større fleksibilitet i forhold til at indrette køkkenet.

Denne indbygningsovn fra Bosch er både rummelig effektiv, fleksibel og nem at rengøre og at betjene.

Designet

Ovnen er af stål og glas på frontsiden og af sort antracitemalje indvendigt. Betjeningspanelet er placeret centralt lige over håndtaget i lågen.

Den store glasflade, der udgør ovnens låge, gør det muligt at følge med i, hvad der sker med maden inde i ovnen.

Den indbyggede halogenbelysning kan slukkes for, hvis du ikke har brug for det.

Ovnen er udstyret med en indbygget køleblæser.

Der følger en bagerist og en bradepande med.

Data om indbygningsovnen

Den har en volumen på 71 liter. Den måler 595 mm i højden, 594 mm i bredden og 548 mm i dybden.

Indbygningsmålene er 585 mm i højden, 560 mm i bredden og 550 mm i dybden.

Den har otte forskellige ovnfunktioner, og den har en temperaturmæssig spændvidde på mellem 30 grader og 300 grader.

Du kan få fleksibel madlavningshjælp, der kommer med diverse bage- og madlavningsprogrammer. Den er udstyret med ti forskellige automatik-programmer.

Dette gør det meget nemmere for dig at lykkes med din madlavning.

Sikkerhedsmæssigt er denne ovn ret godt udstyret. Den kan maksimalt blive 30 grader varm på fronten. Der er en god børnesikring installeret. Den indikerer, hvor varm ovnen er, efter du har slukket for den. Der sidder en lågeafbryder og en sikkerhedsafbryder i den.

I forhold til rengøring så er denne ovn meget nem at have med at gøre. Den har nemlig automatisk selvrens med pyrolyse. Plader og ovnribber kan også tåle pyrolyse. Det er derfor virkelig nemt at holde ovnen pæn og ren.
Ovnen er klassificeret til at være i energiklasse A+, og den er kåret bedst i test hos Tænk.

Her har du altså en kvalitetsovn til indbygning, som scorer højt på de fleste parametre.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Siemens HB672GBS1S indbygningsovn

 

Siemens HB672GBS1S indbygningsovnDette er en flot og fleksibel indbygningsovn fra Siemens, som er blevet kåret til bedst i test hos Tænk. Det har den fortjent, for der er virkelig tænkt i alle retninger for at skabe en ovn, der er perfekt til sit formål, ser flot ud at have i køkkenet, er nem at gøre ren og er sikkerhedsmæssigt i orden. Så bliver det ikke meget bedre.

Designet

Ovnen er sort med detaljer i rustfrit stål. Lågen er af hærdet glas, og ovnens indre er af antracitemalje.
Lågen er udstyret med softMove, hvilket betyder at den åbnes og lukkes stille og roligt.

Der følger en emaljeret bageplade, en rist og en universalpande med, når du modtager ovnen.

Den fastmonterede ledning måler 120 cm.

Fakta om indbygningsovnen

Ovnen kører på 220 V – 230 V, og den har en effekt på 3.600 W.

Den måler 560 mm i bredden, 585 mm i højden og 550 i dybden. Selve ovnen måler 480mm i bredden, 357 mm i højden og 415 mm i dybden.

Ovnen har en volumen på 71 liter.

Den har et lavere energiforbrug, energiklasse A, hvilket er medvirkende til, at den vandt en pris hos Tænk.

Der er otte forskellige ovnfunktioner installeret i ovnen. Den kan varme op med en lynstart i løbet af bare fem minutter. Det sparer en del energi. Den kan også tilberede mad, der kommer lige fra fryseren ved hjælp af dens coolStart-funktion.

Rengøring af ovnen

Aldrig har det været lettere at gøre en ovn ren. Denne ovn fra Siemens er selvrensende med sin automatiske pyrolytiske active Clean-system. Det fungerer sådan, at ovnen opvarmes til 500 grader, hvorved al snavs bliver til aske, som du herefter bare kan tørre af med en fugtig klud. Det er virkelig let.

Skal du have en indbygningsovn af virkelig høj kvalitet, hvor der er tænkt på alle detaljer, så er denne model fra Siemens et ret godt bud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Zanussi ZOP37902XU indbygningsovn

 

Siemens HB672GBS1S indbygningsovnDenne indbygningsovn fra Zanussi er stor, flot og effektiv med et lavt energiforbrug. Den har en række gode funktioner, hvilket gør, at den kan tilberede hvad som helst. Den er tilmed selvrensende, hvilket gør det dejligt nemt, når det kommer til rengøringen.

Designet

Ovnen er beregnet til indbygning, hvilket gør indretningen af dit køkken meget fleksibelt.

Den har en front af rustfrit stål, lågen er stor og af hærdet glas, og ovnens indre er sort.

Der er indbygget lys i ovnen.

Der følger en rist, en bradepande og en bageplade med.

Fakta om ovnen

Indbygningsmålene er på 600 mm i højden, 560 mm i bredden og 550 mm i dybden.

Ovnen har en volumen på 74, hvilket er ret meget.

Den kører ved 230 V, og dens effekt er på 3,48 kW, hvilket også er i den høje ende i forhold til en standardovn.

Den er klassificeret til at være i energiklasse A. Den har et energiforbrug på 0,89 kW i timen, når den kører som en traditionel ovn, og et energiforbrug på 0,79 kW i timen, når den kører som en varmluftovn.

Ovnen er udstyret med automatisk temperaturforslag og elektronisk temperaturstyring.

Ovnlåge og betjeningspanel er børnesikret.

Rengøring af ovnen

Ovnen er selvrensende. Det vil sige, at den renses ved hjælp af pyrolyse. Den har to pyrolyse-programmer, og du bliver mindet om, hvornår det er tid til at køre et renseprogram.

Når ovnen skal renses, sætter du den blot til at køre dens pyrolyse-rens. Det gør den ved at opvarme hele ovnen til omkring 500 grader hvorved alt snavs forkuller og samler sig på bunden af ovnen. Herfra kan du let tørre det hele op med en fugtig klud. Vupti – det var dén ovnrens. Lettere bliver det ikke.

Skal din næste indbygningsovn være stor, stærk, energivenlig og kunne tilberede din mad korrekt – og tilmed være supernem at gøre ren? Så tag et godt kig på denne model fra Siemens.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Denne side er anmeldt af: Rebecca C. Toft Rating 10/10

 

Forfatter