Sidst opdateret:

Uanset om du holder af at dykke, stå på vandski, dyrke windsurfing, kitesurfing eller en anden vandsport, er det rigtig rart at være iført en våddragt.

Det danske klima er ikke ligefrem venligt over for dem, der elsker det våde element. Så man må derfor tage andre midler i brug, når badebukser eller en badedragt ikke er varm nok.

En våddragt hjælper med at holde varmen, så man kan nyde sine våde aktiviteter i meget længere tid. Derudover giver en våddragt også beskyttelse mod de slag, det kan give, hvis man dyrker en vandsport med fart på, og man rammer vandet i høj fart.

Der er derfor rigtig gode grunde til at investere i en våddragt, og priserne er slet ikke så høje, som de var engang. Man kan faktisk få en våddragt til den samme pris som et par jeans.

Vi vil i denne artikel beskrive forskellige våddragter i forskellige kvaliteter og prislejer. Vi håber, at vi på den måde kan være med til at give dig inspiration og lidt hjælp til at vælge, når du skal ud at købe en våddragt.

SE OGSÅ: Oppustelig havkajak

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Herrer:

Damer:

Børn:

Våddragt til damer:

BARE 5 MM Nixie


BARE 5 MM NixieKvinder og mænd ønsker at udfolde sig på nøjagtig samme måde, når de dyrker vandsport, men de er ikke helt ens – fysisk set. Det ved de hos BARE, der har fået kvinder til at designe Nixie-serien til kvinder.

Den største ambition for BARE har været at tilgodese kvindernes forskelle i form, behov og stil, og det er de i høj grad lykkedes med.

Den nye Full-Strech Neopren giver mulighed for perfekt pasform og maksimal komfort med design-linier, der tager højde for dine kurver.

Her er en liste over specielle egenskaber for Nixie:

  • Lavet i den samme utroligt slidstærke og elastiske neopren som Bare S-Flex dragterne.
  • Behagelig kurvet 2 mm GLATSKIN-krave med 360 graders Velcro tilpasning.
  • Heavy-duty lynlås
  • Snor i lynlåsen så man kan lyne den selv
  • Rullede glatskins kanter ved håndled og ankler for mindre vandgennemstrømning.
  • Anatomisk korrekt pasform
  • Dragten er syet med ‘Flatseam’ for ekstra komfort og stræk.

Du kan få Nixie i farverne sort eller blå.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Aqua Sphere Pursuit 2.0 – Isolerende heldragt til det kolde vand


Aqua Sphere Pursuit 2.0 - Isolerende heldragt til det kolde vandDenne stilrene og moderne damedragt henvender sig til dig, når du befinder dig i koldt vand. Dragten har til formål at holde dig varm, hvilket den gør via en isolerende effekt. Derudover har dragten både lange ærmer og lange ben, hvilket også er med til at holde på varmen. Dragten er lavet i et fleksibelt og strækbart materiale, så den både er komfortabel og tætsiddende. Der er tale om en i udgangspunktet professionel dragt, men den kan både bruges af triatleter, åbentvandssvømmere eller motionister, der ønsker en våddragt i høj kvalitet. Dragten er designet med et yderst fleksibelt BodyStretch Zone panel på ryggen, der både giver dig fri bevægelighed samt stabiliserer din core. Ydermere har dragten Quick Release ankelpaneler, der gør, at den altid vil være nem at få af og ikke mindst få på.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Våddragt til børn:

JOBE Boston 3/2mm Våddragt JR til børn


JOBE Boston 3/2mm Våddragt JR til børnDenne våddragt er lavet af 90% neopren og 10% nylon. Der er tale om en unisex badedragt og da den er rød, kan alle børn vælge den. 

Neoprenen gør, at våddragten bedre kan strække sig. Der er en lynlås bagpå og med fullstretchneopren er den utrolig let at få både af og på.

Med denne på kan barnet være i vandet i timevis, fordi sømmerne på den er bløde, så den er rar at have på. Indvendigt har den forstærkende tape, så den kan holde til meget. 

Fås i mange størrelser. For at se hele udbuddet kan du kigge på hjemmesiden, hvor den bliver solgt. Det kan være forskelligt, hvad de har hjemme, men du kan forvente størrelserne Small, Large, XL og XXL. Ofte vil de også have medium.

Hvis du leder efter en våddragt, som er behagelig at have på i mange timer, så er den et godt valg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BARE 1 mm Dolphin Floaty svømmedragt til børn


BARE 1 mm Dolphin Floaty svømmedragt til børn (dykker-butikken)Denne svømmedragt til børn har en overdel, der er fyldt med neopren for at støtte og hjælpe til med opdriften. Ærmer og bukseben er fremstillet af lycra for maksimal fleksibilitet, så barnet kan bevæge sig så frit så muligt.

Svømmedragten hjælper barnet, når det skal lære at svømme, og så beskytter dragten også mod solens stråler, da den har en UV-faktor på 50. På den måde undgår du solskoldning af barnet både ved leg i solen og ved badning.

NB: Dolphin Floaty er en svømmevest, der hjælper barnet til at lære at svømme, men kan ikke anvendes som redningsvest!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Læs også: Her er de bedste produkter til behandling af eksem.

IST 5mm junior våddragt


IST 5mm junior våddragtMan kan sagtens være på udkig efter en våddragt til sit barn, der kan lidt mere, end det ellers er tilfældet med gængse børnedragter.

Sådan en dragt er denne junior våddragt fra IST, der har en tykkelse på hele 5 mm – hvilket er ret meget i denne størrelse.

Med 5 mm kan du holde varmen i rigtig lang tid, og barnet kan nyde vandsportens glæder i koldere temperaturer end med de fleste almindelige børnedragter.

IST 5 mm junior våddragt har såkaldte smoothskin-lukninger om hals, arme og ben. Det øger komforten betydeligt, ligesom det også forbedrer fleksibiliteten og barnets bevægelsesmuligheder.

5 mm Våddragt Dame


5 mm Våddragt DameDenne prisbillige våddragt fra IST har ikke så mange dikkedarer.

Den er fremstillet i solidt neopren, og de stærke syninger giver dragten en lang levetid.

Dragten kan fåes i rød med et IST-logo på bryst og ben.

Inden du køber

Som du kan se på det lille udvalg, vi har valgt at beskrive, så er der mange muligheder at vælge imellem, når man vil købe en våddragt.

Der er rigtig mange parametre at overveje, når man skal finde den model, der passer lige netop til en selv, og derfor skal du være grundig og undersøge markedet.

Vi håber denne artikel har hjulpet dig lidt på vej mod at finde den dragt, der passer netop dig.

På Danskvandsport.dk har de lavet en lille guide til valg af dragt til vandsport. Den kan du læse her.

I denne videoguide kan du se hvordan du reparere din våddragt hvis uheldet har været ude

 

Se også artiklerne: Olieradiator – En hurtig og effektiv opvarmning

Denne side er anmeldt af: Jens N. Nilsson 10/10

This post has a rating of 4.67 stars based on 9 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.