Uanset om du holder af at dykke, stå på vandski, dyrke windsurfing, kitesurfing eller en anden vandsport, er det rigtig rart at være iført en våddragt.

Det danske klima er ikke ligefrem venligt over for dem, der elsker det våde element. Så man må derfor tage andre midler i brug, når badebukser eller en badedragt ikke er varm nok.

En våddragt hjælper med at holde varmen, så man kan nyde sine våde aktiviteter i meget længere tid. Derudover giver en våddragt også beskyttelse mod de slag, det kan give, hvis man dyrker en vandsport med fart på, og man rammer vandet i høj fart.

Der er derfor rigtig gode grunde til at investere i en våddragt, og priserne er slet ikke så høje, som de var engang. Man kan faktisk få en våddragt til den samme pris som et par jeans.

Vi vil i denne artikel beskrive forskellige våddragter i forskellige kvaliteter og prislejer. Vi håber, at vi på den måde kan være med til at give dig inspiration og lidt hjælp til at vælge, når du skal ud at købe en våddragt.

SE OGSÅ: Oppustelig havkajak

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Herrer:

Damer:

Børn:

___________________________________________________________________________________________

Scubatech Proterm II 5mm

 

Scubatech Proterm II 5mmHvis du er ude efter en virkelig høj kvalitet, bør du kigge på dragten fra Scubatech. Kvaliteten på denne 5 mm Proterm II Våddragt er meget flot, da den er fremstillet i højkvalitets-neopren, hvilket gør den meget behagelig at have på.

Dragten er forstærket på knæene for bedre holdbarhed, og så har designerne udstyret den med lynlås på både armene og benene og i ryggen, så du nemmere kan komme ind og ud af den. Det er en stor hjælp.

Derudover har denne model neopren-manchetter i arme og ben, hvilket sikrer, at der er en minimal vandgennemstrømning.

LÆS OGSÅ: Romaskine test

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Våddragt til damer:

5 mm Våddragt Dame

 

5 mm Våddragt DameDenne prisbillige våddragt fra IST har ikke så mange dikkedarer.

Den er fremstillet i solidt neopren, og de stærke syninger giver dragten en lang levetid.

Dragten kan fåes i rød med et IST-logo på bryst og ben.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Dykker-Butikken 1.099,00 1.099,00 Til butik »

 

BARE 5 MM Nixie

 

BARE 5 MM NixieKvinder og mænd ønsker at udfolde sig på nøjagtig samme måde, når de dyrker vandsport, men de er ikke helt ens – fysisk set. Det ved de hos BARE, der har fået kvinder til at designe Nixie-serien til kvinder.

Den største ambition for BARE har været at tilgodese kvindernes forskelle i form, behov og stil, og det er de i høj grad lykkedes med.

Den nye Full-Strech Neopren giver mulighed for perfekt pasform og maksimal komfort med design-linier, der tager højde for dine kurver.

Her er en liste over specielle egenskaber for Nixie:

  • Lavet i den samme utroligt slidstærke og elastiske neopren som Bare S-Flex dragterne.
  • Behagelig kurvet 2 mm GLATSKIN-krave med 360 graders Velcro tilpasning.
  • Heavy-duty lynlås
  • Snor i lynlåsen så man kan lyne den selv
  • Rullede glatskins kanter ved håndled og ankler for mindre vandgennemstrømning.
  • Anatomisk korrekt pasform
  • Dragten er syet med ‘Flatseam’ for ekstra komfort og stræk.

Du kan få Nixie i farverne sort eller blå.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Dykker-Butikken 1.745,00 1.745,00 Til butik »

 

Salvimar 2,5 mm Fluyd Pure Swim – Dame

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Salvimar 2,5 mm Fluyd Pure Swim - DameDenne lækre svømmedragt fra Salvimar er fremstillet af et meget elastisk neopren-materiale, der øger komforten og giver en bedre vejrtrækning. Det sker, fordi dragten ikke skaber ret meget modstand, når brystet og mellemgulvet trækker sig ud og ind, når brugeren af dragten trækker vejret.

Overfladen, der består af den elastiske HP Super Coat, er meget modstandsdygtig over for ridser og skrammer. Og så giver den dig optimal fremdrift, så du kan glide ubesværet frem gennem vandet.

Indersiden er fremstillet af elastisk stretch-nylon, og ved lægge og arme er der indlagt JY Aqua Stretch, som gør det nemmere at komme ind og ud af dragten.

Våddragt til børn:

BARE 1 mm Dolphin Floaty svømmedragt til børn

 

BARE 1 mm Dolphin Floaty svømmedragt til børn (dykker-butikken)Denne svømmedragt til børn har en overdel, der er fyldt med neopren for at støtte og hjælpe til med opdriften. Ærmer og bukseben er fremstillet af lycra for maksimal fleksibilitet, så barnet kan bevæge sig så frit så muligt.

Svømmedragten hjælper barnet, når det skal lære at svømme, og så beskytter dragten også mod solens stråler, da den har en UV-faktor på 50. På den måde undgår du solskoldning af barnet både ved leg i solen og ved badning.

NB: Dolphin Floaty er en svømmevest, der hjælper barnet til at lære at svømme, men kan ikke anvendes som redningsvest!

Læs også: Her er de bedste produkter til behandling af eksem.

(AFP: Error loading link from price table)

IST 5mm junior våddragt

 

IST 5mm junior våddragtMan kan sagtens være på udkig efter en våddragt til sit barn, der kan lidt mere, end det ellers er tilfældet med gængse børnedragter.

Sådan en dragt er denne junior våddragt fra IST, der har en tykkelse på hele 5 mm – hvilket er ret meget i denne størrelse.

Med 5 mm kan du holde varmen i rigtig lang tid, og barnet kan nyde vandsportens glæder i koldere temperaturer end med de fleste almindelige børnedragter.

IST 5 mm junior våddragt har såkaldte smoothskin-lukninger om hals, arme og ben. Det øger komforten betydeligt, ligesom det også forbedrer fleksibiliteten og barnets bevægelsesmuligheder.

Inden du køber

Som du kan se på det lille udvalg, vi har valgt at beskrive, så er der mange muligheder at vælge imellem, når man vil købe en våddragt.

Der er rigtig mange parametre at overveje, når man skal finde den model, der passer lige netop til en selv, og derfor skal du være grundig og undersøge markedet.

Vi håber denne artikel har hjulpet dig lidt på vej mod at finde den dragt, der passer netop dig.

På Danskvandsport.dk har de lavet en lille guide til valg af dragt til vandsport. Den kan du læse her.

I denne videoguide kan du se hvordan du reparere din våddragt hvis uheldet har været ude

Se også artiklerne: Olieradiator – En hurtig og effektiv opvarmning

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.