Med RocketBook Everlast kan du genbruge siderne i din notesbog og gemme dem digitalt i din favorittjeneste i skyen. På den måde du bruge notesbogen til at få elektriske noter.

Det lyder lidt som en krydsning mellem magi og noget, der måske lyder smartere, end det er. Men i praksis er RocketBook Everlast en genial nyskabelse til at tage notater på, der virker lige så godt og overbevisende, som det lyder. Så spar miljøet for unødigt papirbrug, og vær sikker på, at du altid kan genfinde alle dine notater igen.

Du ved det, allerede første gang du hører om RocketBook Everlast. Det her er en genial løsning, der kan spare dig og miljøet for nogensinde at købe flere notesbøger igen, samtidig med, at du altid er sikker på, at du kan genfinde dine notater, uanset hvor du skrev dem. Og selvom det er tæt på en genial opfindelse, så er prisen helt i bund. Den koster faktisk kun 299,95 kr. Så ønsker du at tager noter i hånden og på samme tide have elektroniske noter, så er Rocketbook Everlast noget for dig.

Elektronisk notesbog – scan, vask og genbrug

RocketBook Everlast

For lige så snart du er færdig med at tage noter på en side i RocketBook Everlast, scanner du siden med den særlige RocketBook app, og gemmer den i den notattjeneste, du bruger.

Derefter kan du viske notaterne på siden ud igen med et fugtigt stykke papir – og du er klar til at tage nye noter.

Hvilken tjeneste, du gemmer noterne i, kan du markere på siden ved hjælp af nogle smarte ikoner i bunden. Kryds det ikon ud, der står for den tjeneste, du vil gemme notatet i. Så klarer RocketBook-app’en resten.

Tilmed gør scanningen teksten mere skarp og letlæselig, så du undgår at skulle spekulere over, hvad det egentlig er, der står i de kragetæer, du har skriblet ned på siden.

Det gør det samtidig lettere for de skriftgenkendelsesalgoritmer, der f.eks. er indbygget i Microsoft OneNote, at trække teksten ud af siden i et redigerbart, digitalt format.

Du kan finde Rocketbook her

Sådan virker RocketBook Everlast i praksis

Det lyder næsten for godt til at være sandt!

Det var den første tanke, vi fik, da vi læste om RocketBook Everlast. For hvor godt er et ”papir” at skrive på, som du kan viske ud med vand? Og hvor læsbart kan sådan en app rent faktisk skanne teksten ind på siden?

Derfor lånte vi et testeksemplar af RocketBook Everlast fra den danske forhandler Futric, der sælger notesbogen inkl. en medfølgende Frixion kuglepen fra Pilot til en særdeles god pris.

Kræver en specialkuglepen

Netop kuglepennen skulle vise sig at være hemmeligheden bag muligheden for at slette noterne på siden med et fugtigt stykke papir. Samtidig tørrer pennen hurtigt på det specialdesignede ”papir”. Det er lavet af polyester, som har fået en særlig overfladebehandling, der gør det muligt at skrive på det.

Det er kun denne type kuglepen, du kan bruge til at skrive i notesbogen med, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at kunne slette teksten igen. Den behøver ikke nødvendigvis være fra Pilot. Alle kuglepenne med et ”remove by friction”-logo på, kan bruges uanset producentens navn.

Når du skriver på siden, går der ikke mere end et lille sekund, før stregen er tør – også selv om du gnubber hårdt på den. Derved undgår du, at dine notater flyder ud, hvis du får lagt hånden på dem, når du skal tilføje noget højere oppe på siden.

RocketBook Everlast fra Futric

Et bredt udvalg af onlinetjenester

Når du er færdig med at tage noter, krydser du ikonet af nederst på siden, for den tjeneste du vil gemme noterne i. Og der er masser at vælge imellem:

 • Google Drive
 • Evernote
 • Dropbox
 • OneNote
 • OneDrive
 • Slack
 • Box
 • iCloud
 • E-mail
 • Mobilenhedens beskedtjeneste

Det brede udvalg betyder, at du højst sandsynligvis finder den tjeneste, som du allerede bruger. Derved kan du udnytte fordele som f.eks. skriftgenkendelsen i OneNote, og mulighederne for at dele dine mødenoter med dit team på DropBox Teams, lige så snart du er færdig med mødet.

Se også denne lignende artikel på vores side: VR briller test – her er den komplette guide til VR briller

Test RocketBook helt gratis

Vil du have syn for sagen, kan du faktisk teste RocketBook-konceptet helt gratis. Dog uden den genbrugelige EverNote-notesbog.

Hent app’en fra Apple App Store eller Google Play, og sæt den op med de notattjenester, som du bruger.

Gå derefter ind i opsætningen og få tilsendt et link til gratis EverNote-skabeloner. De ligger klar i flere størrelser, både med og uden linjer eller tern – ja, de fås sågar med nodelinjer!

Skriv dine noter, kryds af i ikonet og scan. Så får du indlæst dine manuelle noter helt automatisk. Nemt og smertefrit. Prøv selv eller køb den med det samme her.

Små ridser i lakken

Generelt er vi meget begejstrede for RocketBook EverNote, når vi ser bort fra to mindre anker, som du heldigvis selv kan sørge for at undgå:

 1. Tryk ikke for hårdt, når du skriver på siderne. Det giver mærker i polyester-papiret, der vil kunne ses, også efter en sletning med vand.
 2. Hold øje med, om der er noget, der skygger på siderne, når du skanner dem med RocketBook-app’en. Er der det, bliver scanningen ikke nær så tydelig, som hvis siden er ensartet belyst.

Men ser vi bort fra de par småting, er RocketBook EverNote en genial følgesvend i hverdagen. Den gør det muligt at gå til møde, uden at skulle slæbe comptuer eller iPad med – og fjerner det distancerende i at gemme sig bag en opslået computerskærm under mødet.

RocketBook Everlast kan klart anbefales – og der er sider nok at tage noter på, selv om der rent faktisk kun er 32 sider i den spiralindbundne notesbog.

Se vores artikel om: Bærbar computer test – Hvilken skal du vælge, det får du hjælp til her!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter