Oppustelig hoppeborg – hoppepude – mini hoppeborg

Giv dine børn en sjov tid, og invester i en  oppustelig hoppeborg. Hvis du synes at en hoppeborg er for stor til din have, kan vi berolige dig med at der også findes nogle små mini hoppeborge eller hoppepuder, hvor børnene har mulighed for at slå sig løs.

I stedet for en hoppeborg kan det også være at du har brug for en hoppepude, hvor dine børn kan give den maks gas sammen med deres venner og veninder.

Der er mange anledninger hvor du kan bruge en hoppeborg. De mest hyppige anledninger er fødselsdage, og vil du gerne være den mand eller kone som holder de bedste børnefødselsdage er en hoppeborg et godt sted at starte.

Hvis dette ikke er noget du er interesseret i, kan en hoppeborg også blot være en god måde hvor dine børn kommer ud i haven og leger.

I dag kan du få hoppeborge som forestiller et slot, en båd eller noget helt tredje – i kan derfor nemt finde på nogle lege at lege, og selvom at du ikke skulle have lyst til at kravle med dit barn op i hoppeborgen, kan du sagtens være med til det sjove.

Herunder præsenterer vi dig for 7 lækre hoppeborge, som vi synes du skal have med i dine overvejelser hvis du er interesseret i at investere i en hoppeborg. Der burde være noget i alle prisklasser, ligesom at der er noget til dem der blot vil have en simpel hoppeborg og en detaljeret og moderne hoppeborg.

SE OGSÅ: Værdiboks – Pengeskab

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Oppustelig hoppeborg – Sjov underholdning til havefesten eller fødselsdagen

Hoppeborg - Klovn
0 kr.

Denne hoppeborg er perfekt hvis du står og mangler en hoppeborg til en fest. Grunden til at denne hoppeborg er god til fester er at hoppeborgen ligner en klovn, som er sjov og indbydende.

Hvis du vælger at købe denne hoppeborg får du også en blæser, en transporttaske, et jordspyd (til at sætte hoppeborgen fast med) og et lille reparationssæt, hvis nu der skulle komme nogle skader på den hoppeborg som du har købt.

Er du bange for at der vil komme til at ske dit barn, og de andres gæsters børn noget ved at lege på hoppeborgen kan vi hurtigt berolige dig med at der følger et sikkerhedsnet med.

Derudover er hoppeborgen lavet af god kvalitet, som sikrer at børnene har lyst til at holde sig inden på hoppeborgen.

Det kunne ikke være nemmere at opsætte denne hoppeborg. Efter at du har sat blæseren i en stikkontakt vil hoppeborgen automatisk slå sig op.

SE OGSÅ: Partytelt – Festtelt

Hoppeborg med rutsjebane, tunnel og boldrum (Adventure combo)

Hoppeborg med rutsjebane
3.299 kr.

En stor og dejlig hoppeborg, som er indbydende og interessant uanset hvilket barn man har. Denne hoppeborg er udstyret med ikke mindre end en rutsjebane, en tunnel og et legerum med bolde.

Der er masser af timers sjov i dette telt, og selvom at dette ikke skulle være nok følger der også et basketballnet med. Teltet er indrettet på den måde, at børnene kan rutsje ned af banen mens de prøver at ramme mål – mere effektivt bliver det næppe.

Denne hoppeborg vil blive pustet op med en motor, som medfølger i pakken. Skulle der komme huller, eller skulle hoppeborgen blot miste noget af den luft den har, vil den stadig holde sig oppust og legen kan fortsætte.

Det er dog ikke sikkert at der vil komme huller, da denne hoppeborg er blevet lamineret for at sikre et ekstra stærkt materiale.

SE OGSÅ: Oppustelig spa

Hoppepude Jump-o-Lene

Hoppeborg Jump-o-Lene
549 kr.

Vil du have en hoppepude der er noget for de mindste? Så er denne Jump-o-Lene noget for dig.

Denne hoppepude passer nemlig perfekt til et eller to børn, og med 12 farverige bolde i den øverste ring er der masser der kan fange de unges interesse.

Hoppeborgen er udstyret med en oppustelig bund, således at børnene ikke kommer til at blive ramt af jordens hårdhed når de hopper rundt.

Derudover kan børnene kravle igennem døren på denne hoppeborg. Der er store muligheder for de børn med meget fantasi.

 

 

LÆS OGSÅ: Trampolin test

Hoppeslot – Drageborgen med rutsjebane

Drageborgen med rutsjebane
0 kr.

Stærk og solid hoppeborg der kan blive bruge til at have det sjovt i, til fødselsdage og til havefester.

Denne hoppeborg er udstyret med ekstra stærke syninger som gør at den kan tåle lidt – også selvom at naboen vilde knægt kommer med over til havefesten.

Den er utrolig hurtig at sætte op takket være den medfølgende blæser, som bliver sat ind i stikkontakten.

Hvis du ikke har beskadiget hoppeborgen med små huller vil den kunne være fyldt med luft og klar til brug allerede efter 5 minutter. Denne hoppeborg er lavet af PVC nylon.

SE OGSÅ: Trampolin til nedgravning

Mega hoppeslot med rutsjebane

Mega hoppeslot med rutsjebane
0 kr.

Meget stor hoppeborg af det klassiske materiale PVC plast, som bliver brugt til at lave de fleste af de hoppeborge der bliver solgt i Danmark.

Denne hoppeborgs kvalitet er ekstra høj, da den er stor og derfor også bliver nød til at kunne håndtere lidt mere end de andre hoppeborge.

Syningerne er derfor blevet forstærket, samtidig med at producenten har valgt at lave to syninger i stedet for det normale.

Når du sætter dine børn op på denne hoppeborg lover vi at du kan slappe af i lang tid – for når først dine børn kommer i gang med at lege på denne hoppeborg går fantasien løs.

Der medfølger en hel del materiale til dette hoppeslot. Det meste er dog meget normalt såsom en blæser til at puste borgen op med (dette tager i øvrigt kun 6 minutter), en transporttaske og jordspyd til fastgørelse.

Derudover får du også et reparationssæt, hvis nu du har brug for at ordne et lille hul i hoppeborgen.

SE OGSÅ: Basketball kurv

Hoppeborg 11 i 1 play center

Hoppeborg 11 i 1 play center
0 kr.

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for denne hoppeborg fra HappyHop. HappyHop er nemlig verdens førende producent indenfor hoppeborge, og det betyder at du er sikret kvalitet samtidig med at sikkerheden for dine børn og de andre børn der leger på denne hoppeborg er skruet helt i toppen.

Hvis du køber din hoppeborg fra denne leverandør vil du kunne have hoppeborgen klar indenfor en uge, da den leveres med det hele; pumpe, jordspyd og andet tilbehør.

HappyHop udstyrer alle deres hoppeborge med ekstra stærke syninger, og denne er ingen undtagelse. Det er en hoppeborg som er lavet med kvalitet for øje, og det betyder naturligvis at dine børn kan få mange timers sjov underholdning ud af den.

Hvis i en dag vælger at pakke den ned, for at pakke den ud igen efter et par uger kan vi fortælle at dette ikke burde tag mere end et kvarts tid. Derudover, når i først har sat blæseren ind i hoppeborgen vil hoppeborgen være klar i løbet af et par minutter.

Denne hoppeborg har godkendelser fra mange forskellige institutioner, heriblandt EN71, GS, CE og mange andre.

SE OGSÅ: Poolbord

Hoppeborg – Kongeborgen med kraftig blæser

Kongeborgen med kraftig blæser
0 kr.

Har du nogensinde ønsket at eje en hoppeborg som har indrettet ligesom de gamle kongers tronsale?

Hvis ja, synes vi da du skal give dit barn chancen for at få dette.

Denne hoppeborg er indrettet på samme måde som mange af de danske høvdinger og efterfølgende konger indrettede deres borge.

Du får en stor flot forhal hvor børnene har mulighed for at lege, at de befinder sig i gammel tid.

Takket være den åbne form som denne hoppeborg har, vil børnene automatisk blive draget hen imod den.

SE OGSÅ: Badebassin til haven

Dette kan en hoppeborg bruges til

Der er mange gode og sjove ting som en hoppeborg kan bruges til. De to primære årsager til at folk vælger at investere i en hoppeborg er på grund af en børnefødselsdag som skal holdes hjemme, eller fordi at folk blot skal holde en fest hvor der kommer mange børn.

Dette er selvfølgelig to gode grunde til hvorfor du burde vælge at investere i en hoppeborg, men vi synes at det er synd ikke at medregne interessen ved at have en hoppeborg. Mange børn elsker at hoppe rundt og have det sjovt, og det er netop hvad en hoppeborg kan.

Ved at købe en hoppeborg til din datter eller søn vil du være sikker på at dit barn får meget mere motion end hvis blot du køber noget legetøj, som kan bruges indendørs. I dag er det ligeledes heldigt at det er nemt at tage en hoppeborg ned, ligesom at det er nemt at sætte en hoppeborg op.

På denne måde kommer du ikke til at skulle slide og slæbe, blot fordi at dit barn ikke gider at lege med det mere, eller fordi at vinteren er ved at melde sin ankomst.

Inden at du beslutter dig for at købe din nye hoppeborg skal du være sikker på at den er sikret ordentligt. Som udgangspunkt kan være det godt, hvis du finder ud af om hoppeborgene er blevet godkendt af nogle sikkerhedsforanstaltninger.

Kan du ikke dette kan du selv prøve at lave en hurtig vurdering om du synes den er sikker. Her kan du blandt andet kigge på om der følger noget sikkerhedsnet med, hvis det er en stor hoppeborg, eller om kanterne er blevet afskærmet godt af puder og materiale.

Gør det nemt for dig selv og invester i en af vores anbefalinger.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑