Infrarød grill – Grillning som mesterkokken vil misunde

Rigtig mange har stor interesse for grillmad og det helt rigtige udstyr, grillen, så de får de bedste betingelser for at lave de bedste måltider med grillen ude i haven eller på terrassen.

Og der er vildt mange modeller at vælge imellem, både almindelige som tændes med kul eller briketter, og så gasgrillen som er gasdrevet. I det følgende vil vi beskæftige os med den infrarøde grill, som bliver mere og mere populær, og er ved at være folkets mest foretrukne.

En af grundene til den store popularitet er, at det er nemt og bekvemt med en infrarød grill, ingen kul og kulrøg, ingen tændvæske og så bliver grillen varm efter meget kort tid.

Det er også meget nemmere at styre temperaturen på en infrarød grill, og derfor er muligheden for langt bedre resultat som kok en del bedre.

Vi har valgt nogle modeller ud som repræsenterer det brede spektrum, både i størrelse, design og kapacitet.

Selvfølgelig er en større grill bedre til flere gæster eller mennesker, men det er ikke ensbetydende med bedre tilberedningsmuligheder i alle tilfælde.

Det er vigtigt, at du selv afgør, hvad dit behov er i forhold til tilberedning med mere, og derefter tager stilling til den volumen som du forventer at du skal kunne levere – stor grill til mange gæster, eller mindre til bare den nærmeste familie.

Enkelte af vores udvalgte modeller kan sagtens bruges professionelt også, da de er store nok, og kan klare selv den største efterspørgsel på dejlig grillmad.

SE OGSÅ: Gasgrill test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Charbroil gasgrill T-22G stål – Infrarød grill

Charbroil gasgrill T-22G stål
3.199 kr.

Den amerikanske producent Charbroil har lavet denne flotte gasgrill i stål, og som er med infrarødt grillsystem, der giver dig bedre mulighed for at styre din tilberedning og dermed bedre grillmad.

Charbroil T-22G er udstyret med et varmelegeme som giver en infrarød varme, og på den måde tilbereder maden helt perfekt. Det giver saftigt og flot stegt kød og grøntsager, uden at det udtørrer.

Grillen her har to varmezoner, som gør at du kan opdele din stegning i for eksempel kød i den ene zone og grøntsager i den anden. Det er smart og effektivt.

Hver zone har sin egen brænder og termometer, der gør at du let kan styre al tilberedning som en professionel kok.

Grillen er udført i flot og massivt stål, og er meget holdbar og meget nem at rengøre.

Den har fire hjul og er derfor mobil. Sideborde, to brændere, hylder, låg, termometre og elektronisk tænding er bare nogle af de mange lækre detaljer. Den kan bruge 5 kilo gasflaske, som bør stå ude under brug.

 

SE OGSÅ: Infrarød termometer

Charbroil gasgrill T-22G sort – Infrarød grill

Charbroil gasgrill T-22G sort
3.199 kr.

Charbroil T-22G i sort gasgrill er en meget flot og stilfuld gasgrill med infrarødt grillsystem.

Den har låg og fronten er i sortemaljeret stål. Grillen har to varmezoner med separat termometer, som gør det nemt at adskille din tilberedning, alt efter hvad du skal grille. Smart og meget enkel at betjene og tænde op, som i øvrigt er elektronisk.

En af de mange fordele ved en infrarød grill er, at den ikke branker råvarerne, og at saften i både kød og grøntsager bibeholdes.

Det giver en langt bedre madoplevelse og smag. Grillen er udført i flot og sort massivt stål, og er både holdbar og meget nem at rengøre.

De fire hjul gør at den let kan flyttes rundt med, så den får den helt rigtige standplads, når der skal laves mad. Sideborde, to brændere, brødhylder, låg, termometre og elektronisk tænding er bare nogle af de mange andre lækre detaljer. Den kan bruge 5 kilo gasflaske, som bør stå ude under brug.

En grill med ståloverflade gør det meget nemmere at holde rent, og derfor bliver madhygiejnen i top. Du kan bruge en gasflaske på op til 5 kilo med denne grill.

SE OGSÅ: Infrarød kikkert

Charbroil gasgrill T-47G sort – Infrarød grill

Charbroil gasgrill T-47G sort
5.499 kr.

Denne model T-47G fra Charbroil har infrarød grillfunktion, og det gør din tilberedning af grillmad noget nemmere og bedre, uden at du branker hverken kød eller grøntsager.

Med en gasgrill undgår du også at for eksempel kødet ikke bliver tørt, men kan serveres lækkert og saftigt.

Grillen udført med sort-emaljeret låg og front, og har et stort grillareal, 79 x 47 centimeter, der gør, at du sagtens kan invitere mange til mad. Den har flere varmezoner og fire termometre så du let kan styre tilberedning og temperaturer.

Grillen har hele 5 brændere, hvoraf den ene er en sidebrænder, så du tilberede andet ved siden af, for eksempel koge kartofler.

SE OGSÅ: Infrarød dørklokke

Gasgrill LUX 4 brænder, infrarød og sidebrænder -90404

Gasgrill LUX 4 brænder
0 kr.

Denne eksklusive gasgrill har fire brændere, både infrarød og sidebrænder, og er ret rummelig, så du kan lave mad til rimelig mange mennesker.

Grillen er monteret med hjul og er derfor meget mobil, og kan placeres som du lyster, og rykkes lidt rundt efter behov.

Den leveres med regulator og slange til gasflaske som ikke er inkluderet.

Grillarealet er på 67,5 x41,0 centimeter og der er tre støbejernsgrillriste, brødhylde og indbygget termometer i låg.

Derudover får du redskabsophæng i sideborde.

Det er alt i alt en super grill i meget høj kvalitet, som du hurtigt vil lære at bruge.

SE OGSÅ: Infrarød lampe

Charbroil gasgrill T-36G5 sort – Infrarød grill

Charbroil gasgrill T-36G5 sort
4.999 kr.

Grillarealet på denne flotte model er hele 67 x 47 centimeter og efterlader masser af plads til dine udfoldelser ved udekøkkenet.

Den er udført i sort stål med låg og front, og den er forsynet med hele fire brændere, hvoraf den ene er en sidebrænder.

Den infrarøde grilning tilbereder dine råvarer helt perfekt, og du behøver ikke at være bange for at ødelægge maden – det er næsten umuligt på en gasgrill.

En af grundene til at tilberedning på infrarød gasgrill er så nemt, er at grillen er forsynet med termometre, fire stk., så du let kan styre temperaturen under grillning.

Det giver bare mere lækker mad, og en smule hurtigere end på en traditionel grill.

Denne model har også tre varmezoner, som betyder, at du kan tilberede flere slags mad ad gangen med forskellige varmebehov.

SE OGSÅ: Infrarød sauna

Charbroil gasgrill T-47G stål – Infrarød grill

Charbroil gasgrill T-47G stål
5.499 kr.

Charbroils gasgrill T-47G er i flot rustfrit stål design og har indbygget infrarød grillteknologi. Med et grillareal på 79 x 47 centimeter kan du invitere den halve by på mad.

Her er plads nok til det helt store festbord. Med den infrarøde teknologi og fem brændere, så kan du let tilberede al slags mad på grillen.

Grillen har flere varmezoner med tilhørende termometer som gør, at du kan lave flere slags mad på samme tid på grillen. Nogle råvarer skal have mere tid end andre. Det styrer du let på denne grill.

Du undgår også at branke og tørre dine råvarer, da den infrarøde grilning er meget mere skånsom end ved en almindelig grill.

Du får bare langt bedre madresultater med en grill som denne, når du får lært at bruge den. Og det tager ikke lang tid før du bliver mesterkok med denne model.

Super nem betjening, og du kan styre alt fra start til slut uden problemer.

En stålgrill er meget nem at rengøre og vedligeholde, og det er endnu en god grund til at vælge denne type.

SE OGSÅ: Infrarød terrassevarmer

Gasgrill LUX 4+2 brænder, IR og SB – Infrarød grill

Gasgrill LUX 4+2 brænder, IR og SB
6.999 kr.

Denne fantastiske infrarøde gasgrill er luksusmodellen inden for grillverdenen.

Den er fremstillet i rustfrit stål, og er ekstremt holdbar i al slags vejr, og tåler at blive flyttet rundt på uden at det gør noget.

Og det er nemt med de fire hjul på systemet, der gør den mobil og flytbar uden besvær.

Når du griller på en gasgrill får du den absolut bedste oplevelse i forhold til smag, og det er noget nemmere at styre temperaturer på en grill som denne, der har flere brændere, seks i alt.

Så kan du med de mange varmezoner med tilhørende termometre tilberede flere slags kød og grøntsager, uden at noget brænder på eller bliver branket.

Det bliver til de lækreste måltider i haven eller på terrassen med denne super flotte og effektive grill, som har alt det en grill skal have.

Du kan tilmed lave mad til en stor mængde mennesker på det store grillareal der udgør 62 × 45 centimeter plus 30 × 45 centimeter, som er opdelt og med eget låg.

SE OGSÅ: Gasblus

Napoleon LE485 med tre brændere samt infrarød bagbrænder

Napoleon LE485
8.499 kr.

Napoleon LE485 er en ret spændende oplevelse med det nye SIZZLE ONE system, der gør at du kan koge samtidig med at du steger på grill.

Så får du det ikke meget bedre, og det betyder, at du nu kan lave alt ude på dit nye udekøkken – ikke noget med at koge ved siden af indenfor. Alt er muligt på denne skønne grill.

Når man griller, handler det om at få den gode smag frem i råvarerne, og samtidig få det til at smage grillet, og det gør du nemt på grillen her.

Den har flere brændere og varmezoner, låg og termometre til at styre varmen til det perfekte og meget mere.

Det bliver din yndlingsgrill uden tvivl, og intet bliver som før.

 

Opsummering

Det kan være rigtigt svært at vælge det rigtige udstyr når det handler om grill. Vi har i det foregående fremvist nogle af markedets bedste gasgrills med infrarød funktion, og til et varieret prisniveau, der matcher de flestes behov.

Volumen og kvalitet hænger meget sammen, men for alle de nævnte her, gælder det at de er meget lige i høj kvalitet og i holdbarhed. Du må selv vurdere om du har brug for et større eller mindre grillareal, som er den væsentligste forskel i denne gennemgang.

Det er vigtigt at du vælger din infrarød grill ud fra et personligt behov, og tag alle hensyn under overvejelse. En infrarød grill fylder en del, og bør sættes indendørs i vinterhalvåret, for at skåne den mest muligt for vejrlig. Det gør, at den holder i rigtig mange år.

Også rengøring af grillen skal være i top, og det er noget nemmere med en grill i stål. Holder du god madhygiejne og grillen ren, så får du langt flere års nydelse, og din investering bliver så meget bedre.

Om sommeren anbefaler vi, at grillen dækkes til, så den ikke udsættes for al for meget fugt eller snavs og møg som vinden bringer med sig.

Det gør det også mere lækkert at tilberede mad ved, når alt er fint og rent. Et dækken til en grill koster ikke meget, men det kan forlænge en grills levetid med flere år, og det er alle pengene værd.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑