Sidst opdateret:

Der kan være mange gode grunde til, at du skal ud og investere i en ny buskrydder, men det er naturligvis hovedsageligt, hvis du har et større buskads, der skal ryddes.

Dog skal du være opmærksom på, at det også gør sig gældende for andre former for vegetation, hvilket eksempelvis kunne være græsplænen, hvilket også er grunden til, at du ofte også vil kunne finde en buskrydder under navnet græstrimmer i stedet.

Der findes rigtig mange variationer af denne form for havemaskine, hvorfor det er meget vigtigt, at du sørger for at finde frem til den helt rigtige buskrydder, som lever op til dine krav og matcher dine forskellige behov.

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når du skal ud og finde den rigtige buskrydder, men det absolut vigtigste er, at du ikke lader prisen være det afgørende parameter for, hvorvidt du vælger at købe en bestemt buskrydder eller ej.

Nederst i denne buskrydder test, kan du  finde nogle gode råd om hvad du bør holde øje med, når du skal finde den rette buskrydder.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

__________________________________________________________________________

 

Buskrydder BC 4125 ll-S Comfort – Benzin

 

Buskrydder BC 4125 ll-S Comfort – BenzinHar du behov for at få ryddet større arealer af uønsket buskads og grene, men dog uden at det skal være et større besvær for dig, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på Al-KO Buskrydder BC 4125 II-S Comfort, der lige netop kan hjælpe dig med dette – og oven i købet hurtigt og bekvemt.

Denne buskrydder er blevet udstyret med metalknive, der nemt og hurtigt gør det muligt for dig at fjerne generende buskadser og bevoksede arealer på din grund.

Endvidere, så er der tale om en benzindreven maskine, hvilket selvfølgelig betyder, at du frit kan bevæge dig rundt uden, at du skal bekymre dig for, at du overklipper en ledning, der bliver trukket bagefter din buskrydder.

Hvis du bestiller en AL-KO Buskrydder BC 4125 II-S Comfort, så kommer den med en komfort-bæresele, der sørger for at maskinens vægt bliver fordelt ligeligt over din ryg og dine arme.

Det resulterer blandt andet i, at du kommer til at stå let og behageligt med maskinen og ikke skal frygte for, hvorvidt din krop bliver overbelastet eller ej.

Endvidere, så er maskinen også blevet udstyret med et ergonomisk håndtag, hvori de mange forskellige funktioner er blevet placeret.

Derfor er der også mulighed for at styre trimmeren/buskrydderen uden overhovedet at skulle give slip på håndtaget. Ydermere, så er der selvfølgelig også mulighed for at justere håndtaget, så det passer til din højde og det er naturligvis med til at gøre det mere komfortabelt at gøre brug af maskinen.

Slutteligt, så vejer maskinen cirka 7,8 kg., hvorfor den har en ganske udmærket vægt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Makita buskrydder 4-takt EBH341U

 

Makita buskrydder 4-takt EBH341UHvis du er på jagt efter en buskrydder, der er både kraftig og effektiv, mens den også er har en høj ydeevne, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på den sidste model i vores buskrydder test.

Det er en Makita benzinbuskrydder, model EBH341U 4T, der lever op til alt det førnævnte.

Den er særdeles ideel i forbindelse med rydning af græsarealer, kantklipning og friklipning mod mur, træer og lignende – den kan løse langt de fleste opgaver, som du vil kunne sætte en buskrydder til.

Ydermere, så vejer den ikke mere end blot 7,1 kg., hvorfor den er både behagelig og komfortabel at gøre brug af, hvilket størrelsen på den også bevidner om, da den måler 1810 mm. i længden, 620 mm. i bredden samt 500 mm. i højden.

Den har desuden en brændstoftankkapacitet, der lyder på godt og vel 0,65 liter, hvorfor der sagtens kan være benzin nok i til at fjerne buske i hele haven.

Ydermere, så er selve motoren blevet indkapslet, hvilket selvfølgelig er blevet gjort med det formål, at det skulle kunne reducere støjniveauet, så det ikke larmer alt for meget, når du gør brug af maskinen, hvilket både du og dine naboer kommer til at sætte pris på.

Hvis du ligeledes er typen, der sætter pris på at foretage et økomomisk og miljøvenligt valg, så kommer du bestemt heller ikke udenom, at Makita buskrydder 4-takt EBH341U er et rigtig godt valg, da den både lever op til at være økonomisk og miljøvenlig.

Den kan opnå en maksimal effekt, der lyder på hele 1,07 kW eller 1,5 HK, hvorfor der bestemt ikke skal være nogen tvivl om, at der er tale om en meget kraftig maskine, men det ændrer dog ikke på det førnævnte om, at der er tale om en meget støjsvag maskine, som derfor også sagtens kan bruges i et villakvarter uden at forstyrre naboerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Hvad skal jeg holde øje med, når jeg skal købe en buskrydder?

Det er bestemt ikke noget valg, når du skal vælge én af de mange buskryddere, der er at finde på det danske marked. Der findes rigtig mange og nogle af dem er mere velegnet til professionel brug i forhold til privat brug, så derfor er det også meget vigtigt, at du finder ud af, om det er noget, der skal bruges hjemme i haven eller i et professionelt øjemed.

Der vil med garanti vil blive stillet langt flere krav til sidstnævnte og i samme ombæring vil det også blive dyrere, hvorfor du skal holde dig fra de helt store modeller, hvis du blot skal gøre brug af den hjemme i haven, for du får slet ikke brug for så stor en model.

Du bør derimod sørge for at finde ud af, hvad dit behov egentlig er og hvilke krav du har til din kommende buskrydder. Endvidere, så er det også meget vigtigt, at du ikke lader dig forvirre af, at nogle af modellerne også bliver kaldt for græstrimmere, da det er det samme.

Nedenfor kan du se en række af de ting, som du bør sørge for at have styr på, når du skal ud og købe en ny buskrydder.

Motor:

Der er ikke nogen tvivl om, at du ikke kommer langt uden en motor, hvorfor det selvfølgelig er meget vigtigt, at du har fokus på at finde en buskrydder, der er udstyret med en god og stor motor, så den kan klare alle de opgaver, som du har intentioner om, at dens skal bruges til.

I samme ombæring, så skal du ikke kun nøjes med at kigge på den motor og den effekt, som den kan opnå, men dertil skal du også sørge for at danne dig en nogenlunde idé om, hvor meget støj den respektive motor danner, for hvis der er tale om en motor, der laver alt for meget støj, så er der selvfølgelig ikke nogen idé i at købe den, for du vil blot opleve, at det både er til gene for dig selv, men i særdeleshed dine naboer, som ikke just har forberedt sig på, at hele dagen skal bruges på at fjerne buske eller andet vegetation i haven.

For at sikre dig, at du finder en støjsvag model, så kan du blandt andet kigge på hvorvidt der er tale om en motor, der er indkapslet eller ej, for hvis den er det, så er den ofte også meget mere støjsvag end de modeller, der ikke er blevet udstyret med en indkapslet motor.

Gørdetselv.dk har skrevet denne artikel der giver dig gode råd til, at finde ud af om du skal vælge en buskrydder eller en græstrimmer. Voresvilla.dk skriver om hvordan du vælger den rette buskrydder. Det kan du læse her.

Vægt:

Du skal selvfølgelig også have fokus på vægten af den maskine, som du skal ud og købe. Særligt hvis du har intentioner om, at du skal bruge den i længere tid ad gangen, for det kan godt gå hen og blive en meget ukomfortabel oplevelse, hvis du skal løfte rundt på en buskrydder, der er alt for tung.

Du kan få dem i rigtig mange forskellige vægtklasser, men det er dog en god idé, at holde dig i den klasse, der lyder på mellem 5 kg. og 8 kg., og så skal du naturligvis også sørge for, at der følger en eller anden form for bæresele, da det gør det meget nemmere og langt mere komfortabelt at gøre brug af den respektive buskrydder.

Det lyder muligvis som noget, der er overvurderet, for det bliver vel aldrig decideret komfortabelt at gøre brug af en buskrydder og det har du som sådan også ret i, men der er ikke nogen grund til ikke at gøre det mere komfortabelt for dig selv, hvis du har mulighed for at gøre det. Det gør du blandt andet ved at vælge en model med en lav vægt og med en god bæresele.

Brændstofkapacitet:

Du bør også sørge for at vælge en model, der har en stor brændstofkapacitet, for der er ikke noget, der er værre end at skulle fylde tanken op med benzin flere gange i løbet af den tid, hvor du skal gøre brug af din buskrydder.

På samme måde som med både vægt og med motor, så varierer det meget fra buskrydder til buskrydder hvor stor en brændstofkapacitet de kan bryste sig af.

Det er dog en god idé, at finde en model, der har en samlet kapacitet, der lyder på mellem 0,60 liter og 0,80 liter. Det bør være mere end nok benzin til at klare den opgave, som du har intentioner om, at din buskrydder skal bruges til.

Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at du kan bruge den i en hel dag, men det er også de færreste opgaver, der kræver, at du bruger mere end et par timer på det. Hvis du blot skal løse en mindre opgave, der eksempelvis kunne være at fjerne en busk fra haven eller trimme græsset langs kanterne, så kan du sagtens nøjes med omkring 0,60 liter, men hvis du derimod skal bruge den til en større opgave, så bør du i stedet sigte efter omtrent 0,80 liter.

Her kan du se en video fra Bygma om buskryddere og græstrimmere.

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.