Når du skal lave flotte krøller i dit hår, kan du gøre det nemt og sikkert med varmecurlere. Varmecurlere giver dig ikke bare store, elegante krøller, men de giver også dit hår et løft, så det får en super god volumen.

Med varmecurlere er det intet problem at blive klar til både hverdag og fest uden de store forberedelser.

Varmecurlere fungerer ved, at curlerne bliver varmet op med varmemasse. Herefter sætter du curlerne i dit hår, hvor de skal sidde lidt. Håret vil forme sig efter curlerne, og du vil få de flotteste krøller.

Der findes mange forskellige slags varmecurlere, som hver især har deres specielle egenskaber.

Derfor er det en fordel at sætte sig ind i de forskellige typer, materialer og funktioner, når du skal vælge dine nye varmecurlere.

Det er en god ide at overveje, hvad du lægger mest vægt på, at dine varmecurlere skal kunne.

Hvad er dine behov i forhold til din type af hår? Er det vigtigt for dig, at du ikke skal bruge lang tid på at bruge varmecurlerne? Skal de være særligt beskyttende og skade dit hår mindst muligt? Skal det være store eller små krøller?

Der er mange spørgsmål, du med fordel kan tage stilling til, før du beslutter dig for, hvilke varmecurlere der i fremtiden skal lave krøller i dit hår.

LÆS OGSÅ: Epilator test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

LÆS OGSÅ: Eltandbørste test

Remington KF40E hårrulle 20 stk – Giver Hollywood-krøller


Remington KF40E hårrulle 20 stk – Giver Hollywood-krøllerDrømmer du om smukke, bløde Hollywood-krøller, så vil disse hårruller fra Reminton være din ven. Med dem behøver du ikke at bruge varme på dit hår, som kan skade de sarte hårstrå og gøre dem slidte og spaltede at se på. I stedet vil du kunne træde ud af badet og rulle dit hår op, så det tørrer og giver dig smukke og uimodståelige krøller.

Med denne pakke får du en smart opbevaringsboks, hvori du finder 20 hårruller i alt. Af dem får du:

  • Seks store hårruller
  • Ti mellemstore hårruller
  • Og fire små hårruller

Hvis du aldrig har brugt hårruller før, så kan det måske virke lidt gammeldags. Det er sådan noget man kun ser i gamle film. Hvis du derimod har brugt dem før, så kan du sikkert vidne til, at de fuldstændig kan revolutionere din måde at sætte hår på. De er altså værd at prøve.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 


Babyliss Ceramic Curlers 3021E


Babyliss Ceramic Curlers 3021ECeramic Curlers fra Babyliss kan anvendes i alle hårtyper og efterlader dit hår skinnende og glansfuldt.

Disse Babyliss Ceramic Curlers har en keramisk belægning med velour, der er designet til effektivt at holde længere på varmen.

Samtidig gør de nænsomme og kvalitetssikre materialer, at du ikke skal bekymre dig om slitage og skader på håret.

 

Sættet er meget brugervenligt og har et kontrollys for temperatur, så du nemt kan sikre dig, at curlerne har den helt rette temperatur.

Varmecurlerne leveres i et sæt med 20 curlere i tre forskellige størrelser – 8 store, 6 mellem og 6 små –  så du kan lave præcis den størrelse krøller, du har lyst til.

Det betyder, at dette sæt er perfekt til dig, uanset om du vil have store krøller med stor volumen eller små krøller med et mere naturligt fald.

I sættet får du også 20 sommerfugleklemmer og 20 metalklips, så du har det bedste udstyr til at lave flotte krøller i dit hår.

Der følger endda en fin æske med, som du kan opbevare dit varmecurlersæt i.

Babyliss Classic Curlers 3060E


Babyliss Classic Curlers 3060EBabyliss Classic Curlers 3060E er et sæt med 20 styk varmecurlere i tre forskellige størrelser, så du kan lave den størrelse krøller, du har lyst til.

Det betyder, at du har mulighed for at vælge at lave krøller med curlere på enten 30, 25 eller 19 millimeter – alt efter dit behov.

Curlerne holder sig varme i helt op til 15 minutter og kan derfor sidde og give varme til dit hår i lang tid. Dette er med til at sikre, at dine krøller bliver tydelige og kan holde hele dagen.

 

 

Disse varmecurlere kan anvendes i alle hårtyper og er yderst skånsomme mod dit hår, så du ikke skal bekymre dig om, at det bliver slidt.

Derudover følger der også en kam og metalklips med, så du har det nødvendige udstyr til at sætte dit hår op under behandlingen.

Dette sæt varmecurlere bliver leveret i en fin æske i en flot lilla farve, som lige er med til at øge følelsen af at blive forkælet endnu mere.

Babyliss Classic Curlers 3060 er et godt valg til dig, der godt kunne tænke dig flotte krøller uden at skulle ud og investere en masse penge i noget, som du alligevel ikke får brugt.

LÆS OGSÅ: Selvbruner test

Babyliss Curler Set Clip & Curl RS100E


Babyliss Curler Set Clip & Curl RS100EDette sæt varmecurlere fra Babyliss består af 12 spoler i to forskellige størrelser – 22 og 17 millimeter – så du kan lave krøller i forskellige størrelser og på den måde skabe et naturligt look.

Curlerne bliver varmet op på kun 5 minutter og køler derefter meget langsomt af. Curlerne holder sig varme i helt op til 15 minutter og kan derfor sidde og give varme til dit hår i lang tid.

Dette er med til at sørge for, at du får et elegant look med flotte krøller, der vil være super tydelige i dit hår hele dagen.

Sættet er meget praktisk og brugervenligt, da der som en ekstra detalje er indbygget hårklips i selve curleren.

Varmecurlerne er produceret i silikone, som er med til effektivt at beskytte dit hår mod varmen.

Du skal altså ikke bekymre dig om skadet og slidt hår, når du bruger Babyliss Clip & Curl RS100E.

Du kan opbevare sættet i en flot og dekorativ æske, som automatisk følger med.

Dette sæt med varmecurlere er et godt valg til dig, som går op i, at du får flotte og holdbare krøller på en måde, der er meget skånsom mod dit hår.

LÆS OGSÅ: Glattejern test

Ego Professional Ego Boost Varmecurlere


Ego Professional Ego Boost CurlereEgo Professional Ego Boost varmecurlere er et godt valg til dig, der vil have det bedste af det bedste og virkelig sætter pris på god kvalitet.

Dette luksuriøse sæt med 10 curlere og 10 hårklips har vundet Hair Awards i 2015, hvilket betyder, at du kan være helt sikker på et godt resultat med flotte, luksuriøse krøller på meget kort tid.

Disse varmecurlere har nemlig en belægning med soft-touch, der gør, at de bliver varmet op og er klar til at bruge efter kun 7 sekunder.

De er altså meget hurtige og nemme at bruge, hvis du altid er på farten.

Varmecurlerne er desuden yderst nænsomme mod dit hår, da de er produceret med en speciel infrarød teknologi, der bevarer fugten i håret og laver flotte krøller i håret helt uden at gøre skade eller slide på håret.

Samtidig er disse varmecurlere gode til at reducere elektrisk og flyvsk hår, så du ikke skal gå og tænke på det i løbet af dagen.

Ved at investere i Ego Professional Ego Boost får du et sæt varmecurlere i meget høj kvalitet, hvor der ikke er sparet på noget. Resultatet er et hår med store, voluminøse krøller og en glansfuld finish.

LÆS OGSÅ: Krøllejern test

LÆS OGSÅ: Næsehårstrimmer test

 

 

Før du køber varme curlere

Den ovenstående gennemgang af de forskellige sæt med varmecurlere har forhåbentlig givet dig en idé om, hvad du prioriterer højest, når du skal vælge dine nye varmecurlere.

Da der findes forskellige kvaliteter og materialer, er det en fordel for dig, at du gør dig nogle tanker om, hvad der er dit behov.

Vil du investere i et sæt med fuldt udstyr i høj kvalitet, eller er et basissæt med det mest nødvendige mere end rigeligt til dine behov?

Når du anvender varmecurlere, er der nogle ting, du med fordel kan være opmærksom på.

Du får det bedste resultat, hvis du sætter curlerne i nyvasket hår, så det er let fugtigt – dette vil give dig de flotteste og mest elegante krøller.

Hvis du er mest til bløde slangekrøller, skal du ikke lade varmecurlerne sidde i dit hår særlig længe.

Hvis du derimod ønsker store, tydelige krøller, kan du med fordel beholde curlerne i dit hår, mens du er i gang med andre aktiviteter – du kan for eksempel bruge ventetiden på at sætte dine fødder i fodbad eller lægge en flot makeup, så hele dit look går op i en højere enhed.

Efter du har taget varmecurlerne ud af håret, får du det mest holdbare resultat ved at bruge hårlak i dine krøller, så de kan holde hele dagen.

Forhåbentlig har gennemgangen givet dig lidt informationer og været med til at guide dig, så du føler dig bedre klædt på til at bevæge dig ind i verdenen af varmecurlere.

Måske er du endda blevet så inspireret, at du kunne tænke dig at købe et af de nævnte varmecurlersæt.

Læs også: El ladcykel test – Spar på kræfterne

Denne side er anmeldt af: Oscar S. Petersen 10/10

Forfatter