Det er for mange mænd rigtig pinligt når man begynder at miste håret på toppen, i denne artikel giver vi dig 7 gode tips til hvordan du bedst muligt undgår hårtab og viser dig de bedste produkter mod hårtab.

Mens der findes en del produkter derude, der hævder at de kan hjælpe dig, så findes der også andre metoder som er sundere og bedre på lang sigt. Vi starter med at gennemgå nogle af disse produkter, og derefter får du 5 simple tips til at undgå hårtab.

Husk at du altid er mere end velkommen til at dele og kommentere denne artikel, vi gør vores bedste for at besvarer alle henvendelser, så spørg endelig løs.

LÆS OGSÅ: Hårtrimmer test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Olinol hårkur no. 302 og shampoo no. 301


Olinol hårkur no. 302 og shampoo no. 301Der er næsten ikke noget værre end at miste sin hårpragt. At konstatere at ens tindinger kryber længere og længere op på hovedet. Olinol har opfundet dette smarte koncept, der består af en shampoo og en hårkur.

Prescription shampoo no. 301

Effektiv anti-skæl shampoo, der plejer hovedbunden og tilfører håret fugt.

Prescription serum no. 302

Lækker leave-in hårkur til forebyggelse og behandling af arveligt og aldersbetinget hårtab. Produktet er testet og kan give en øget hårvækst på op til 80% efter 40 dages brug. Aktive peptider og planteekstrater går ind og stimulerer hårcellerne til at formere sig i stedet for at gå istå.

Kuren masseres ind i hovedbunden én gang dagligt – gerne inden sengetid. Den skal ikke skylles ud igen.

Vær opmærksom på at hårkuren ikke virker, hvis du er helt skaldet og alle hårsækkene er døde. Er der derimod dun tilbage på dit hoved, er der stadig håb.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Shampoo energizing phytolium 125 ml. – Bekæmper tyndt hår og hårtab


Shampoo energizing phytolium 125 ml. – Bekæmper tyndt hår og hårtabHvis du er en af de mange mænd, der døjer med tyndt hår og hårtab, så kan du med denne franske innovation bekæmpe netop det. Denne shampoo kan du nemlig bruge til hverdag, så din hårbund med tiden vil vinde sin styrke tilbage, og så du kan holde på håret.

Den er lavet efter en skånsom opskrift, som ikke skader håret, men derimod hjælper håret til at blive sundere og stærkere, så det ikke bliver tyndt eller falder af.

Selve shampooen indeholder gode og nærende stoffer så som rooibos og kinabark. Derudover er den også fri for flere skadelige stoffer så som parabener, og den har altså kun fuldstændigt naturlige aromaer.

Denne shampoo er altså et godt valg til dig, som:

  • Vil styrke dit hår
  • Vil bekæmpe tyndt hår og hårtab
  • Vil have en god shampoo fuld af gode og nærende stoffer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Alpecin Dobbelt Effekt Koffein Shampoo


Alpecin Dobbelt Effekt Koffein ShampooTænk, hvis man bare kunne vaske sit hår og derved få sin tykke manke tilbage. Det er, hvad Alpecin lover dig.

Koffein – hvad skal det i håret?

Det er ikke kun i kaffen at koffein virker opkvikkende. Faktisk er det også godt mod to af de mest verserende hårproblemer; skæl og hårtab.

Salicylsyre og protoctone olamine har en anti-skæl effekt. De går ind og løsner de døde hudceller i hovedbunden skånsomt og fjerner dem. Stofferne har desuden en anti-inflammatorisk effekt og kan styrke håret i al almindelighed.

Hovedbunden mere luft og det er lettere at tilføre andre plejende stoffer, når den er fri for skæl. Koffeinen kan trænge ned i hårsækkene og give dem et boost til en øget hårvækst.

Påfør shampooen som enhver anden og lad den virke i 2 minutter før du skyller den ud igen. Dit hår og hårrødder vil herefter være beskyttet i op til 24 timer.

Gibidyl Forte Shampoo


large_Gibidyl-Forte-ShampooEndnu en fantastisk shampoo, der dokumenteret effekt plejer og og giver mere volumen.

Effektivt og simpelt at bruge

Gibidyl Forte er fri for parfume, farvestoffer og parabener. Den trænger ned i hovedbunden og stimulerer til en øget hårvækst. Resultatet bliver en smukkere og mere fyldigt hår.

Shampooen indeholder ekstrakter fra Ginkgo Biloba, der øger blodcirkulationen i hårbunden, således at cellerne bliver tilført flere næringsstoffer og ilt. Skadelige affaldsstoffer bliver desuden ført væk.

Det anbefales at anvende Gibidyl Forte i en tre måneders opstartsperiode, hvorefter der kan skiftes over til Gibidyl Classic, der er knap så intens. Hårsække og -celler får på dette grundlag bedre vækstforhold.

Brug gerne Gibidyl Balsam efter hårvask for en endnu bedre effekt. Balsamen indeholder genopbyggende og plejende stoffer, der tilfører håret styrke og fugt.

Toppik Hair Building Micro Fibers


Toppik Hair Building Micro Fibers
229 kr.

Er du blevet lidt tynd i toppen, kan Toppik Micro Fibers måske hjælpe dig til at få din pomt og pragt tilbage.

Virksom og let at applikere

Toppik Micro Fibers er ikke en decideret hårkur mod hårtab, men nærmere en booster, der giver dig mere volumen i dit hår. De små mikrofibre af organisk keratin protein i produktet binder sig til håret, hvorved det enkelte hårstrå vil se tykkere ud. Herved opnås fornemmelsen af en større volumen og hovedbunden dækkes lidt til, så der ikke er så mange huller.

Det er ganske ufarligt at anvende Toppik Micro Fibre. Du skal blot komme det i håret og fordele det med en kam eller en hårbørste.

Toppik findes til nærmest alle hårfarver; mørk, lys, rød og grå. Det sætter sig ikke i hovedbunden og drysser ikke på tøjet.

Der er til ca. 30 dages forbrug i en bøtte Toppik Micro Fiber.

7 tips til at undgå hårtab

1. Tør håret forsigtigt

Når du har været i bad, er der to populære metoder til at tørre håret på. Den ene er en hårtørre, og den andet er et håndklæde. Uanset hvilken af disse du bruger, skal du passe meget på, hvis du vil undgå hårtab.

Du skal ikke tørre dit hår helt, men lade det være en smule vådt til sidst, og lade det tørre naturligt. Hvis du bruger et håndklæde, skal du passe på med at tørre din hårbund for hårdt.

LÆS OGSÅ: Tørshampoo test

2. Vask håret hver anden dag med shampoo

Shampoo er en synder. Det er grunden til, at mange taber hår, og man kan faktisk nemt følge dette råd. Vask kun dit hår hver anden dag med shampoo. Det er kun de færreste, som har brug for, at vaske deres hår dagligt med shampoo – man kan sagtens gøre det hver anden dag, hvis du blot husker at skylle dit hår når du er i bad. Men undgå for meget shampoo, og at bruge det for ofte.

3. Hårvoks og parfume

Undgå så vidt muligt også parfume og hårvoks, samt andre stylingprodukter, da de indeholder stoffer, som kan fremkalde hårtab. Brug det derfor så lidt som muligt, eller stop helt med at bruge disse produkter. Ellers kan du undersøge hvad de indeholder, og på den måde finde frem til stylingprodukter du godt kan anvende, uden farer for hårtab.

SE OGSÅ: Undgå bumser

4. Kort hår

Hvis dit hår er kort, har du større chance for, ikke at blive udsat for hårtab. Det betyder, at du med fordel kan holde din frisure kort. Om sommeren er det også en fordel at have kort hår. Så overvej, om du skal have klipper noget af dit hår af, så du ikke har så meget hår.

5. Få luft til hovedet

Undgå at gå med enten hat, eller have dit hår sat op i en hestehale. Klik i stedet dit hår kort, og drop hestehalen. Undgå hatte og kasketter, da de har samme effekt, som det har at tørre sig hårdt med et håndklæde efter at have været i bad. Det er også mere behageligt at have en kort frisure, og undgå brugen af hatte.

6. Kosten er vigtig

Du er hvad du spiser. Spis en masse groft brød, og kød, og indtag generelt en god sund og varieret kost. Det er alfa omega for at undgå hårtab. Det er også nemt, hvis man finder de rette opskrifter, at udskifte det usunde med sunde snacks, som smager godt.

Eksperimenter med diverse snacks, for at finde en god opskrift.

7. Opsøg din læge

Du kan også opsøge din læge, hvis du tror du kan få hjælp ved det. Lægen kan ofte hjælpe med at finde gode produkter til at undgå hårtab, og give dig godt tips til ting du kan gøre, og ting du kan undgå at gøre, for at undgå hårtab.

Denne side er anmeldt af: Kristine L. Lind 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar