Baby Jogger City Elite single klapvognen er et enormt populært produkt og det er da også med god grund.

Det er en klapvogn, der er gavmildt udstyret med gode funktioner, der gør det lettere at klare hverdagen med et lille barn.

Baby Jogger City Elite single klapvognene er alle sammen produkter af højeste kvalitet. Du får virkeligt noget for pengene, hvis du vælger de klapvogne her.

De har alt lige fra støddæmpere tog håndbremse til Quick Fold systemer, der gør det lettere end nogensinde, at folde klapvognene ud og ind igen.

Støddæmpere, kraftige hjul og meget andet, betyder at du snildt kan tage ud og jogge med en lille passager. Det er endda både i by og skov.

Med behagelige puder og en smart liggefunktion til sædet, så kan dit barn endda få sig en god lur, mens du er ude at handle eller motionere.

Det her er med andre ord klapvognen for dig, der leder efter det bedste af det bedste.

Vi har her fundet fem gode produkter, hvoraf to af dem fås med praktisk ekstraudstyr.

Hvis du vælger en af de her fem lækre Baby Jogger City Elite single klapvogne, så vil du helt sikkert ikke blive skuffet!

LÆS OGSÅ: Løbevogn test


Baby Jogger City Elite Single klapvogn i grå

Redaktionens Anbefaling

Baby Jogger City Elite Single - Sort

Flot og komfortabel klapvogn fra Baby Jogger i grå.

Dens simple grå farve, gør den flot at se på uden at den virke for prangende.

Den her klapvogn er blevet gavmildt udstyret med massere af smarte funktioner, der gør den optimal til både løbeture i byen og i skoven.

Den har store og robuste dæk på hele 12 tommer. Dækkene er endda punkterfrie, så du ikke behøver at skulle frem med lappegrejet i tide og utide.

Forhjulet er svingbart og klapvognen er  derfor enorm nem at styre. Hjulen kan dreje hele 360 grader, altså rundt om sig selv uden besvær. Du kan derfor sagtens tage den her klapvogn med på indkøb og diverse.

Du finder tilmed en praktisk og rummelig varekurv under sædet, der gør det muligt at transportere massere af indkøbsvare på en let og behagelig måde.

Den er selvfølgelig også god at tage med på løbetur. Det er bare vigtigt, at du der husker at låse forhjulet. Det kan du gøre let, da der er en indbygget funktion netop til det.

Forhjulet er tilmed udstyret med en smart støddæmper, der gør turen ekstra komfortabel for den lille passager.

Du får den bedste sikkerhed for dit barn i denne klapvogn.

Sikkerheden er der ikke sparet på og du får derfor en masse gode funktioner, der sikrer den mest komfortable og sikre tur for dit barn.

Den er udstyret med en smart fem punkts sele, der er polstret med skulderpuder, for den ultimative komfort.

Der følger også en håndbremse med, så du let kan stoppe klapvognen. Den fungerer super effektiv og sætter prikken over i’et på sikkerheden.

Du kan også lægge sædet helt ned i den her klapvogn, der gør at passageren kan få sig en god og lang lur, mens du er ude og løbe eller på indkøb.

Liggelængden er endda på hele 90 cm, så der er massere af benplads til den lille.

Klapvognen er meget let at transportere.

Den her klapvogn, den kan foldes helt sammen, så den er super nem at transportere. Den er lige til at folde sammen og ud igen, derfor passer den lige ind i selv små biler.

Den foldes sammen ved hjælp af Quick Fold systemet. Det sørger for, at du let og enkelt kan folde klapvognen sammen og ud igen med ét enkelt løft.

Vognen kan også ligges helt ned, hvilket i mange tilfælde er en stor lettelse.

Kalechen har en god ventilation, så den lille kan få massere af frisk luft under løbeturen.

Sidst, men ikke mindst, så får du et justerbart styr. Det kan indstilles netop til din størrelse og dit behov, hvilket gør at den her klapvogn den passer som skabt til enhver person!

Fordele

 • Fempunktssele
 • Indbygget fodstøtte
 • Ventilationssluge
 • Robuste gummihjul
Ulemper

 • Hjulene er ikke punkterfrie

Specifikationer

 • Vejer 11,5 kg
 • Kalechens stof er UV50+ solbeskyttelse
 • Sammenklappet størrelse: 80 x 68 x 34 cm
 • Udslået størrelse: 111,8 x 67,5 x 115,2 cm

LÆS OGSÅ: Klapvogn test

Smart pakkeløsning ved køb af Baby Jogger City Elite Single klapvogn i sort.

Baby Jogger City Elite Single + Insektnet + Regnslag + Footmuff_1

Du kan nu spare en masse penge, når du får dig en Baby Jogger City Elite Single klapvogn i sort.

Klapvognen er enormt praktisk og har et væld af forskellige funktioner i sig, der gør den optimal til at tage med ud på løbeturen.

Forhjulet kan roteres hele 360 grader, altså rundt om sig selv. Det er samtidigt udstyret med en støddæmper, der sørger for den optimale komfort for barnet i klapvognen.

Den har store og gode 12 tommers hjul, der endda en punkterfrie. De kan holde til lidt af hvert og derfor kan du sagtens tage din Baby Jogger City Elite Single klapvogn med ud at løbe, selv hvis du løber i en skov eller lignende.

Dog anbefales det kraftigt, at du låser forhjulet, når du tager ud og løber. Det er meget sikrere og mere stabilt, derfor er det også stort set en nødvendighed, at du husker at låse forhjulet når du tager ud og løber. Det er der naturligvis en funktion til og det er derfor heller ikke noget problem.

Du kan snildt tage klapvognen med på indkøb, da den er enormt manøvredygtig. Så har den endda også en rummelig varekurv under sædet, hvor du kan placere alle dine indkøbsvarer.

Dens sikkerhed er helt i top, så du behøver ikke at bekymre dig om den lille passager.

Han eller hun sidder nemlig godt spændt fast, med en god og komfortabel fempunktssele, der er polstret med skulderpuder.

Der følger også en smart håndbremse med, der sikrer dig at du hurtigt kan stoppe klapvognen.

Sædet i den her klapvogn, det kan endda lægges helt ned. Det betyder, at der er massere af plads til at barnet kan få sig en lur, mens du er ude at handle eller ude at jogge.

Du får samtidigt en klapvogn, der er enormt let at transportere.

Den kan foldes sammen til en helt lille størrelse, så du let kan putte den ind i en bil eller lignende. Du kan folde den sammen og folde den ud igen, med et enkelt ryk.

Det er alt i alt en rigtig god klapvogn, dig og dit barn kan gå meget glæde af.

Styret er også justerbart og klapvognen er produceret i stærke, men letvægtsmaterialer og derfor vejer den ikke mere end 12 kg.

Ekstraudstyr.

Udover du her får denne fantastiske klapvogn, så følger der smart ekstra udstyr med, som du kan få meget gavn af på sigt.

Du får følgende ekstraudstyr inklusiv i pakkeløsningen:

Baby Jogger insektnet til City Elite Single Klapvogn.

Du får Baby Jogger insektnet med, som der er produceret præcist til den her klapvogn.

Det er smart, så du kan skåne den lille for myg og andre insekter, hvis du eksempelvis løber en tur en varm sommerdag i en skov.

Baby Jogger Regnslag til City Elite Single klapvogn.

Du får tilmed også et praktisk regnslag med, så du kan sikre dig at der konstant er tørt i klapvognen.

Det betyder, at du sagtens kan tage en lang og forfriskende løbetur i regnen uden at gøre den lille kold og våd.

Enormt praktisk og næsten uundværligt, hvis du altså er til løbeture i regnen.

Baby Jogger Footmuff til City elite Single klapvogn.

Dejlig varm og behagelig ekstra lille “muff” til fødderne.

Du kan med Baby Jogger Footmuff sikrer dig, at dit barn helt sikkert kan holde varmen selv i de koldeste vintermåneder.

Det er en ekstra lille luksus, som dit barn vil være meget glad for, når det begynder at blive for alvor koldt i vejret.

Spar penge med den her praktiske pakkeløsning ved køb af Baby Jogger City Elite Single klapvogn i sort.

Du får her den fantastiske Baby Jogger City Elite Single klapvogn i sort og inklusiv får du en masse smart ekstraudstyr, som du helt sikkert vil nyde godt af.

Selve klapvognen den er i en klasse helt for sig selv.

Den er udstyret med en lang række geniale funktioner, der gør at den giver den ultimative komfort, samt sikkerhed til den lille passager.

Den har robuste 12 tommers hjul, der tilmed er punkterfrie. Hjulene kan sagtens klare, hvis du skulle have lyst til at tage en løbetur i en skov en dag.

Forhjulet kan dreje sig hele 360 grader og det er derfor yderst manøvredygtigt.

Forhjulet det har samtidigt en effektiv støddæmper, der sørger for at den lille passager, ligger roligt og behageligt, på trods af at du er ude og løbe en tur.

Forhjulet kan naturligvis også låses, hvilket er en nødvendighed, når du er ude og løbe. Det gør vognen langt mere stabil og du slipper derfor for ubehagelige overraskelser.

Markedets bedste sikkerhed.

Sikkerheden i den her klapvogn, det er noget af det bedste du finder på markedet.

Den er udstyret med en god fempunktssele, der sørger for komfortabel at holde den lille på plads i sædet. Selen er polstret med bløde skulderpuder, der gør turen ekstra behagelig.

Der er også en smart håndbremse på den her klapvogn. Den sørger for, at du med et enkelt lille klem kan stoppe klapvognen hurtigt og effektivt.

Klapvognens sæde kan lægges helt ned, så der er rig mulighed for en lille lur, mens far eller mor er ude på indkøb eller ude og motionere.

Derudover, så er klapvognen udstyret med en smart kaleche. Kalechen har en god ventilation, så der ikke føltes for indelukket i passagersædet.

Under sædet der er der en varekurv.Den er rummelig og super praktisk. Du kan altså sagtens tage ud og handle med den her klapvogn.

Vognen kan også klappes sammen super hurtigt og effektivt, grundet Quick Fold systemet. Det lader dig med et enkelt ryk folde klapvognen sammen og med et enkelt ryk folde den ud igen.

Det gør det ekstrem nem at transportere, da den næsten ikke fylder noget når den er foldet sammen.

Styret er justerbart og du kan derfor være helt sikker, på at det kan indstilles nøjagtigt til din størrelse.

Den er produceret i robuste materialer, der næsten ikke vejer noget. Det resulterer i en fantastisk let og stærk klapvogn, med en vægt på sølle 12 kg.

Smart ekstraudstyr.

Med den her smarte pakkeløsning, så får du først og fremmest den fantastiske klapvogn Baby Jogger City Elite Single i sort.

Derudover, så får du også to styks genialt ekstraudstyr, der kan give dig meget glæde i hverdagen.

Du får følgende ekstraudstyr inklusiv i pakkeløsningen.

Baby Jogger Deluxe Lift Pram til City Elite Single.

Super smart ekstraudstyr, der er skabt til produktet.

Det er enormt rummeligt og helt perfekt, til at den lille kan ligge og hygge sig.

Baby Jogger Deluxe Lift Pram’en gør det lettere at få barnet ind og ud af klapvognen.

Den sørger samtidig for ekstra komfort og kan naturligvis også bruges uden klapvognen.

Vurderede produkter som nu er udgået

Baby Jogger City Elite 2 – Ergonomisk og praktisk babyjogger (inkl. regnslag og insektnet)

Vil du have én af de mest populære og eftertragtede babyjoggere på det danske marked, skal du vælge ”City Elite 2”. Klapvognen er efterfølgeren til ”City Elite”, og den er lavet i et forbedret design med endnu flere indstillingsmuligheder og funktioner. Både dit barn og dig selv kommer til at få stor glæde og gavn af ”City Elite 2”, der er en lækker og stilren all-terrænvogn. Den får 4/5 stjerner i testanmeldelsen hos Pricerunner.dk, og den hører til de anbefalede produkter hos Snugglebugz.ca

Om

Du får masser af værdi og kvalitet for pengene, når du vælger ”City Elite 2”. Den er skabt til at kunne bruges fra dit barn er spæd og helt ind til 3-års alderen. Det er de mange tilpasnings- og justeringsmuligheder, der gør den anvendelig igennem flere år. Når Baby Jogger City Elite 2 skal bruges til et spædbarn, skal der købes en særskilt babyautostol, som er designet til at kunne passe babyjoggeren. Der er tænkt over hver en detalje i udformningen og designet af Baby Jogger City Elite 2. Detaljer, som har stor betydning for både vedligehold, komfort og fleksibilitet. Klapvognen er let at folde sammen, så den kan tages med i bilen uden problemer. ”Quick Fold”-teknologien på City Elite 2 lever op til alle de gældende sikkerhedskrav. Derudover er der ventilationshuller i regnslaget, så dit barn ikke kommer til at sidde i et fugtigt og ubehageligt miljø i babyjoggeren, når han eller hun beskyttes mod regn. Der er højdejusterbart ryglæn og indstillelige fodstøtter, som kan ændres afhængig af dit barns fysiske udvikling. Som følge af den sikkerhedsgodkendte 5-punkts sele kommer dit barn til at sidde i de mest trygge og stabile forhold i sin klapvogn. 

Derfor anbefaler vi dette produkt 

 • Mest kvalitet for pengene 
 • Sammenklappelig 
 • Let at tilpasse til at give dit barn maksimal komfort 

Baby Jogger City Elite 2 vs. markedet 

Det er fuldendtheden over babyjoggeren, der gør den til en ener. Du får en alsidig, slidstærk, funktionel og komfortabel klapvogn, der er skabt til det danske vejr og forskelligt terræn. Det er let at vedligeholde klapvognen, og den kan bruges hele året rundt. Det unikke er, at der både følger regnslag og insektnet med. Ofte skal dette tilbehør købes separat, når du køber en kvalitetsbabyjogger.  

Udvalgte specifikationer 

 • Beregnet til brug fra spæd og til 3-års alderen 
 • Transportlås 
 • Nem at opbevare 
 • Praktisk til den travle hverdag og til ferier
 • 50+ beskyttelse på kaleche 
 • Ventiler i regnslag der sikrer optimal luftgennemstrømning
 • 5-punktssele

LÆS OGSÅ:Babyalarm test

Baby Jogger City Elite Single klapvogn i sort.

Baby Jogger City Elite Single - Sort

Komfortabel, udsøgt og sikkert løbe- og klapvogn ved navn Baby Jogger City Elite Single.

Den har fået en flot og sort farve, der med sin enkelthed passer perfekt ind over det hele.

Mange gode funktioner, gør den her klapvogn optimal til joggingturen!

Den er udstyret med en lang række gode funktioner, der gør den ekstra sikker og komfortabel for den lille passager.

Den har blandt andet et Quick Fold system, der gør det super let at folde vognen sammen. Alt hvad der skal til, det er et enkelt lille løft og så er den klappet sammen til en smart lille størrelse, der passer ind i selv biler af de mindste størrelser.

Sædet kan også lægges helt ned, så barnet kan få lidt søvn, når I er ude og jogge eller eksempelvis at handle.

Klapvognen har store og robuste 12 tommers hjul, der er perfekte til selv lidt hårdere terræn. Hjulene er oven i købet punkterfrie og da også af højeste kvalitet.

Forhjulet er svingbart, hvilket gør den enormt fleksibel at styre rundt. Du kan faktisk dreje forhjulet hele 360 grader, altså rundt om sig selv.

Når du tager ud og jogger, så anbefales det at du låser forhjulet, for en mere stabil og sikker løbetur.

Det kan selvfølgelig gøres let og simpelt, da forhjulet er udstyret med en funktion, så du kan låse det.

Den er også udstyret med praktisk støddæmpere, der sørger for en behagelig og komfortabel tur for den lille passager.

Den er også udstyret med en kaleche, der har god ventilation, så den lille kan få massere af frisk luft under løbeturen.

Sikkerheden er selvfølgelig i topklasse.

Sikkerheden er naturligvis også i top og du finder derfor en yderst behagelig fempunktssele med skulderpuder. Den holder barnet godt på plads, samtidigt med at komforten er i top.

Du finder en god og effektivt håndbremse i denne klapvogn, så du kan derfor stoppe vognen hurtigt og let.

Styret er justerbart, så du kan indstille det perfekt til dine behov.

Der sidder endda en praktisk varekurv på klapvognen, der sørger for at du har massere af plads til indkøbsvarer eller lignende.

Man kan også ligge klapvognen helt ned, hvilket også i visse tilfælde kan være en stor fordel.

Baby Jogger City Elite single er produceret i kraftige, men letvægtsmaterialer, der gør at klapvognen kun vejer sølle 12 kg.

Den er altså derfor ekstremt mobil og perfekt til at tage den lille med ud og jogge eller med ud og handle.

Se vores artikel om: Infrarød massageapparat – Sådan slipper du af med smerterne

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter