Klapvognen er et vigtigt produkt til nybagte forældre. Men det kan være et mareridt at finde hoved og hale i branchen, de mange mærker og ikke mindst de utallige produkter.

Vi har samlet et par gode råd, her i denne klapvogn test, så du kan komme helskindet igennem processen, og ende ud med den bedste klapvogn til dine behov; for ja, hvilken klapvogn der kan anbefales, varierer alt efter dine krav og dine behov.

Men én ting er sikkert. Nemlig at en klapvogn er vigtig at have, hvis man er nybagte forældre. Der er ingen smutvej; det handler om research, hårdt arbejde og informationssøgning.

Med denne guide får du god nogle helt konkrete tips til, hvordan du bedst muligt laver din informationssøgning, og hvilke ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med at købe klapvogne.


Indholdsfortegnelse:


Silver Cross Pop Klapvogn – en rigtig vinder til dig, der er på farten

Denne klapvogn er perfekt til dig, der gerne vil have en lille, lækker klapvogn, der er nem at folde ud på bare et øjeblik. Er du typen, der er meget på farten og ofte har dit barn med dig, så har du brug for en klapvogn, der ikke tager en krig om at bliver klar til brug og der vinder Silver Cross Pop Klapvognen virkelig mange points. En nem, stabil og flot løsning til rimelige penge.

En let, lækker og intuitiv klapvogn

Denne klapvogn er ved første øjekast allerede en drøm af en klapvogn. Det flotte design og den skønne farve vil med garanti tiltrække opmærksomhed fra alle mødre på jagt efter den perfekte klapvogn. Anmelderne er vilde med den og klapvognen høster stjerner og fine ord fra mødre, der har sat klapvognen på prøve både her i Danmark og i England, hvor den kommer fra. 

Denne klapvogn vejer kun små 7,2 kilo og er en rigtig letvægter, der er let at skubbe og lige så let at bære, når den er klappet sammen og skal op i bagagerummet. Med sine 107 cm i sammenklappet tilstand er den en smule lang, men så absolut hverken tung eller uhåndterbar.   

Kvaliteten er god og da klapvognen kan klare op til 25 kilo, kan den bruges i mange år. Vores anmeldere hos både madeformums, myfamilyfever og grratnorthmum roser alle vognen for at være ”virkelig nem at slå ud”. Faktisk kan det gøre på få sekunder, med en hånd og helt uden at læse manualen!

Derfor bør du vælge Silver Cross Pop Klapvogn

 • Klapvognen får fantastiske anmeldelser både i Danmark og England 
 • Du får en superlækker klapvogn i en trendy rød farve
 • Klapvognen har indbygget regnslag, myggenet og varekurv

Silver Cross Pop Klapvogn vs. markedet

Selv om Silver Cross Pop klapvognen kun ligger et sted midt på prisskalaen, får du virkelig en klapvogn i god kvalitet. Klapvognen vinder både på stabilitet, udseende og sin super nemme opsætning.

Specifikationer

 • Max. belastning vogn: 25 kg.
 • Max. belastning kurv: 5 kg.
 • Vognens vægt: 7,2 kg.
 • Mål udfoldet: 89 cm x 49 cm x 107 cm (L x B x H)
 • Mål sammenfoldet: 105cm x 31cm x 35cm (L x B x H)
 • Farve: Chilli rød
 • Mærke: Silver Cross

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Baby Jogger City Mini GT Klapvogn – det bedste hjul på markedet

Denne flotte klapvogn med sin smukke stålblå farve kan ses på lang afstand, og det er i sandhed et dejligt syn! En fantastisk allround trehjulet og sammenklappelig klapvogn, der kan tages med over alt. Vognen er let at styre, let at klappe sammen og let at bære på. 

Hos Forbrugerrådet Tænk scorer denne klapvogn hele 85/100% og bliver vurderet som ”meget god”. Eksperterne opsummerer klapvognen sådan: ”Baby Jogger City Mini GT er Bedst i Test. Det er en rigtig god 3-hjulet, all-round klapvogn, som brugerne generelt er meget begejstrede for […] Vognen kører godt og let på langt det meste underlag. Den er let at tippe, når den skal op og ned over f.eks. bump og kantsten, og den er let at manøvrere rundt med”.

En let og praktisk vogn med fantastiske hjul, der kan klare det hele

Denne super flotte klapvogn er til dig, der ønsker dig en letvægtsklapvogn i høj kvalitet. Vognen er perfekt til dig, der altid er på farten og har den lille med. Der har især været fokus på at skabe en vogn, der kan klare alt terræn og som er nem at få rundt alle steder. I forhold til tidligere modeller er hjulene virkelig forbedrede og du kan kun forvente det bedste på det punkt. 

Den store fordel ved Baby Jogger City Mini GT klapvognen og lignende modeller fra samme mærke, er hvor nem den er at klappe sammen med kun et enkelt træk i remmen, der sidder i sædets midterfold. Sammenklappet er vognen lille og praktisk og den vejer kun 9,5 kilo, så den er nem at transportere eller hive op i bagagerummet. 

Derfor bør du vælge Baby Jogger City Mini GT klapvognen

 • Virkelig lækkert design og super flot farve
 • Gode hjul, der kan klare både byen og skoven
 • Ekstra stor varekurv, der kan holde til hele 9 kilo 

Baby Jogger City Mini GT klapvogn vs. markedet

Denne klapvogn har fået fantastiske anmeldelser siden dens lancering og det er ikke uden grund. Prisen ligger midt på skalaen, men vognens kvalitet ligger højt. Specielt denne nye, opgraderede model med forbedrede hjul giver en virkelig terrændygtig vogn, praktisk både i byen og i skoven. 

Specifikationer

 • Max. belastning vogn: 30 kg
 • Max. Belastning sæde: 15 kg
 • Max. belastning kurv: 9 kg
 • Max. Belastning lomme: 1 kg
 • Vognens vægt: 9,5 kg
 • Mål udfoldet: 89 cm x 49 cm x 107 cm (L x B x H)
 • Mål sammenfoldet: 80 cm x 62 cm x 25 cm (L x B x H)
 • Mål sammenfoldet uden hjul: 71 cm x 51 cm x 17 cm (L x B x H)
 • Farve: Stålblå/grå

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Baby jogger, City Elite klapvogn(Testvinder)

Baby Jogger City Elite Single klapvogn i sort.Har du planer om at tage dit barn en tur med i terrænet, kan du med fordel overveje at investere i denne Baby jogger, City Elite klapvogn.

De tre store punkterfrie 12” hjul gør nemlig denne klapvogn særlig velegnet til både skovtur, grusvej, brosten og andet svært fremkommeligt underlag.

Selvom den er specielt god til ture på ujævnt underlag, gør det bestemt ikke klapvognen dårligere til ture på jævnt underlag, som f.eks almindeligt fortov. Det er en fornøjelse at bruge denne klapvogn på alle slags underlag.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

’Quick’ fold teknologi

Udover de stærke dæk, som også har støddæmpere og kan låses, er der flere elementer i denne model, der er værd at fremhæve. Det gælder blandt andet den integrerede ’Quick fold’ teknologi, som gør det muligt at klappe vognen sammen i en enkelt bevægelse.

Gør gåturen rar for alle

Der er god plads til både opbevaring og indkøb i undervognen og håndtaget er behageligt at holde ved.

Vil du gøre gåturene rare for både dig og dit barn, kommer du således langt med denne Baby jogger, City Elite klapvogn, som kan bruges fra barnet er ca. ½ år til det er fire år gammelt.

Alle disse ting gør at vi har kåret den som vinderen af vores klapvogn test.

 

City Mini Baby Jogger

City Mini Baby JoggerSuper praktisk og let klapvogn, der kan nærmest alt.

Et utal af smarte funktioner

Der er bestemt ikke sparet på hverken detaljer eller komfort i denne smarte klapvogn.

Selve barnesædet og forgaflen er godt affjedret, så barnet ikke får stød, når du kører klapvognen hen over ujævne underlag. Desuden kan rygstykket lægges tilbage, hvis den lille pludselig skulle blive træt og have brug for en lur.

Kalechen kan slås op, så den giver barnet skygge og ro. Der er syet to store stoflemmer ind i den, så du har mulighed for at kigge ned til dit barn uden at skulle slå kalechen sammen igen.

Lige til at pakke sammen og tage med

City Mini Baby Jogger er let at have med på farten, da den kun vejer 9 kg. Den kan let klappes sammen blot ved at løfte op i sædet – faktisk har den vundet flere priser for lige netop den detalje.

Høj sikkerhed

En 5-punktssele med skulderpuder passer godt på at barnet ikke falder ud af klapvognen, når I er på farten.

Hjulene er 8” og punkterfrie – skulle der alligevel ske noget med dem, er de lette at afmontere og skifte. Det er både monteret en parkeringsbremse på baghjulene og en lille hjullås på næsehjulet.

City Mini Baby Jogger kan bruges af børn op til 22 kilo.

Chicco echo paraplyklapvogn

En paraplyklapvogn er særlig velegnet til ture, hvor man skal rejse med vognen klappet sammen, fordi den ikke fylder så meget.

Alligevel tilbyder den de vigtigste funktioner, hvilket også er tilfældet for denne model fra Chicco echo paraplyklapvogn.

Kan bruges op til 22 kilo

Med denne paraplyklapvogn får du såvel en stabil klapvogn med hjul, der kan drejes og låses, og med mulighed for både at justere sele og ryglæn i fire positioner.

Derudover kan denne klapvogn som den eneste på markedet bruges til helt spæde børn, fordi ryglænet kan lægges helt ned, og op til hele 22 kilo. Derfor er der altså mulighed for at kunne bruge denne vogn i rigtig mange år og til mange anledninger.

Håndtag til at bære vognen i

En anden fordel ved netop denne vogn er, at der er et håndtag, som du kan bære vognen i, når den er foldet sammen. Skal du bruge en klapvogn til rejsebehov eller til at have med i bilen, er dette et rigtig godt bud, som varer i mange år frem.

Denne side er anmeldt af: Torben A. Jessen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar