Klapvognen er et vigtigt produkt til nybagte forældre. Men det kan være et mareridt at finde hoved og hale i branchen, de mange mærker og ikke mindst de utallige produkter.

Vi har samlet et par gode råd, her i denne klapvogn test, så du kan komme helskindet igennem processen, og ende ud med den bedste klapvogn til dine behov; for ja, hvilken klapvogn der kan anbefales, varierer alt efter dine krav og dine behov.

Men én ting er sikkert. Nemlig at en klapvogn er vigtig at have, hvis man er nybagte forældre. Der er ingen smutvej; det handler om research, hårdt arbejde og informationssøgning.

Med denne guide får du god nogle helt konkrete tips til, hvordan du bedst muligt laver din informationssøgning, og hvilke ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med at købe klapvogne.


Indholdsfortegnelse:


Baby jogger, City Elite klapvogn(Testvinder)

Baby Jogger City Elite Single klapvogn i sort.Har du planer om at tage dit barn en tur med i terrænet, kan du med fordel overveje at investere i denne Baby jogger, City Elite klapvogn.

De tre store punkterfrie 12” hjul gør nemlig denne klapvogn særlig velegnet til både skovtur, grusvej, brosten og andet svært fremkommeligt underlag.

Selvom den er specielt god til ture på ujævnt underlag, gør det bestemt ikke klapvognen dårligere til ture på jævnt underlag, som f.eks almindeligt fortov. Det er en fornøjelse at bruge denne klapvogn på alle slags underlag.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

’Quick’ fold teknologi

Udover de stærke dæk, som også har støddæmpere og kan låses, er der flere elementer i denne model, der er værd at fremhæve. Det gælder blandt andet den integrerede ’Quick fold’ teknologi, som gør det muligt at klappe vognen sammen i en enkelt bevægelse.

Gør gåturen rar for alle

Der er god plads til både opbevaring og indkøb i undervognen og håndtaget er behageligt at holde ved.

Vil du gøre gåturene rare for både dig og dit barn, kommer du således langt med denne Baby jogger, City Elite klapvogn, som kan bruges fra barnet er ca. ½ år til det er fire år gammelt.

Alle disse ting gør at vi har kåret den som vinderen af vores klapvogn test.

 

City Mini Baby Jogger

City Mini Baby JoggerSuper praktisk og let klapvogn, der kan nærmest alt.

Et utal af smarte funktioner

Der er bestemt ikke sparet på hverken detaljer eller komfort i denne smarte klapvogn.

Selve barnesædet og forgaflen er godt affjedret, så barnet ikke får stød, når du kører klapvognen hen over ujævne underlag. Desuden kan rygstykket lægges tilbage, hvis den lille pludselig skulle blive træt og have brug for en lur.

Kalechen kan slås op, så den giver barnet skygge og ro. Der er syet to store stoflemmer ind i den, så du har mulighed for at kigge ned til dit barn uden at skulle slå kalechen sammen igen.

Lige til at pakke sammen og tage med

City Mini Baby Jogger er let at have med på farten, da den kun vejer 9 kg. Den kan let klappes sammen blot ved at løfte op i sædet – faktisk har den vundet flere priser for lige netop den detalje.

Høj sikkerhed

En 5-punktssele med skulderpuder passer godt på at barnet ikke falder ud af klapvognen, når I er på farten.

Hjulene er 8” og punkterfrie – skulle der alligevel ske noget med dem, er de lette at afmontere og skifte. Det er både monteret en parkeringsbremse på baghjulene og en lille hjullås på næsehjulet.

City Mini Baby Jogger kan bruges af børn op til 22 kilo.

Chicco echo paraplyklapvogn

En paraplyklapvogn er særlig velegnet til ture, hvor man skal rejse med vognen klappet sammen, fordi den ikke fylder så meget.

Alligevel tilbyder den de vigtigste funktioner, hvilket også er tilfældet for denne model fra Chicco echo paraplyklapvogn.

Kan bruges op til 22 kilo

Med denne paraplyklapvogn får du såvel en stabil klapvogn med hjul, der kan drejes og låses, og med mulighed for både at justere sele og ryglæn i fire positioner.

Derudover kan denne klapvogn som den eneste på markedet bruges til helt spæde børn, fordi ryglænet kan lægges helt ned, og op til hele 22 kilo. Derfor er der altså mulighed for at kunne bruge denne vogn i rigtig mange år og til mange anledninger.

Håndtag til at bære vognen i

En anden fordel ved netop denne vogn er, at der er et håndtag, som du kan bære vognen i, når den er foldet sammen. Skal du bruge en klapvogn til rejsebehov eller til at have med i bilen, er dette et rigtig godt bud, som varer i mange år frem.

Denne side er anmeldt af: Torben A. Jessen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar