Hold et vågent øje på afstand mens de mindste i familien sover.

Det er næsten ikke til at give slip. Babyen ligger fredeligt og sover i sin vugge, sød og uskyldig. Hvordan kan du gå nu?

Nogle gange er nødvendigt at lade de små pus få fred til en middagslur, men er du ikke helt tryg ved at slippe dem af syne, kunne en babyalarm måske være den perfekte løsning til dig. Om ikke andet, så kan den være en god hjælp om natten, hvor I nok alle sammen gerne vil sove.

Nedenfor har vi testet babyalarmer, for at finde ud af, hvad de egentlig kan. Til sidst i vores babyalarm test er der et kort afsnit om stråling.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Philips Avent DECT SCD 506 babyalarm

Fin batteridreven DECT babyalarm med klokkeklar lyd og beroligende natlys.

330 meters rækkevidde med DECT

Føl dig mere tryg med denne babyalarm fra Philips med beroligende natlys. Philips Avent DECT SCD 506 gør det muligt at høre dine små køre på op til 330 meters afstand.

Forbindelses afstanden kan variere lidt alt afhængigt af omgivelser og faktorer såsom mange eller tykke vægge.

Babyalarmen forbindes med DECT-teknologi, som er en sikker måde at forbinde på uden at der sker interferens fra andre trådløse apparater. DECT er energibesparende og bruger mindre stråler end andre forbindelser såsom WiFi.

Krystalklar lyd

Hør lyden af dit eller dine børn på afstand. Philips Avent DECT SCD 506 leverer en virkelig god lyd, hvor du kan få selv den mindste detalje med. Fem LED-pærer indikerer lydsignal, således at du stadig kan se, at dit barn måske græder selvom du har sat alarmen på lydløs.

Beroligende natlys

Det beroligende natlys, gør at både du og din baby kan sove trygt og roligt alt imens babyalarmen er placeret lige ved siden af jer.

Designet af babyalarmen er også ganske behageligt med neutrale farver og bløde, afrundede hjørner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Babymoov Simply Care babyalarm

Babymoov Simply Care
629 kr.

Klassisk digital babyalarm med  en rækkevidde på 300 meter.

300 meters rækkevidde med digitalt signal

Denne digitale babyalarm fra Babymoov er meget skånsom når det kommer til strålingsniveau. Den maksimale stråling er på 25 mW, hvilket ikke er voldsomt meget.

Trods dette lave niveau, har Babymoov Digital Green en rækkevidde på op til 300 meter, omgivelserne taget i betragtning.

Forældreenheden er udstyret med AAA batterier eller AC adapter. Se batteriniveauet på det lille display på forældreenheden.

Digital lyd

Selvom Babymoov Digital Green er en digital babyalarm med digital lyd, går lyden ganske fin og ugeneret igennem alligevel – og dette fra alle 300 meters afstand.

Brug evt. Babymoov som en reserve til bedsteforældrene eller blot til at have liggende i tasken.

Juster let lydstyrke og mikrofonfølsomhed.

Livstidsgaranti

Babymoov tilbyder dig nærmest livslang garanti på denne babyalarm når blot du registrerer dit køb online på deres hjemmeside.

SE OGSÅ: Sandkasse med låg

Nova PrimaNova 3 babyalarm

Nova PrimaNova 3 babyalarm
599,95 kr.

Sikker babyalarm med analogt signalsystem uden skadelige stråler. Testvinder hos barnetsunivers

CARE teknologi med 450 meters rækkevidde

Der er meget diskussion omkring den skadelige virkning af stråler.

Nova har udviklet et enestående kodet system med digital teknologi; CARE teknologi (Cordless-Anti-Radiation Environment). Dette skulle være et af de mindst skadelige systemer på markedet til dato.

Systemet kommer med 4-channel interference protection, der giver dig mulighed for at tune ind på fire forskellige kanaler uden forstyrrelser fra andre trådløse enheder.

PrimaNova alarmerer med lys og lyd, hvis den er uden for signal eller løber tør for strøm.

Keep it simple

Den norsk produceret PrimaNova 3 er ganske simpelt designet – ingen grund til at gøre det mere avanceret end det allerede er. Den er nem at betjene. Ved standby kan batteriet holde i op til 28 timer. Forældre- og babyenheden bruger hhv. 3 x AA og 4 x AAA batterier.

Lys og lyd

Når din lille guldklump begynder at røre på sig eller siger lyde kan du både høre det med VOX lydaktiveret overvågningssystem, men også se det ved at fire små LED-pærer lyser.

Det er muligt at justere lydfølsomheden og volumen.

LÆS OGSÅ: Løbecykel test

Philips Avent baby video monitor SCD630

Den næste i vores babyalarm test er en video babyalarm med beroligende natlys, vuggeviser, temperaturmåler og fugtsensor fra Philips.

330 meters rækkevidde

Philips Avent  giver dig en sikker og pålidelig forbindelse med lyd og video mellem dig og din baby uden interferens fra andre trådløse enheder. Du kan se at der er forbindelse vha. en lille lampe, der lyser. Rækkevidden er op til 330 meter udendørs og 50 meter indendørs.

Med ECO funktionen, som er en yderst strømbesparende funktion, holder denne babyalarm strøm i rigtig længe. Batteriet til forældreenheden er genopladeligt og kan holde i op til 18 timer.

Krystalklar lyd

Lyden går klart igennem helt ned til mindste detalje. Tre LED-lamper indikerer lydniveauet hos barnet – smart, hvis du har skruet ned for lyden på forældreenheden.

Det er muligt at bruge babyalarmen som walkie talkie.

Beroligende natlys og vuggeviser

Philips Avent DECT SCD560 udsender både en beroligende natlys og kan også spille vuggeviser, således at dit barn falder trygt i søvn. Alarmen kommer med fem melodier.

3,5″ skærm og infrarødt nattesyn

Babyalarmen gør det muligt for dig altid at holde øje med din baby. Ikke alene kan du høre barnet, men du kan også se et live billede af hvad der sker i vuggen. Selv om natten kan du holde øje takket være det indbyggede nattesyn – det er endda muligt at zoome ind på barnet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nova SmartNova 2 babyalarm

Nova SmartNova 2 babyalarm
1.299 kr.

Moderne babyalarm med analogt signal, temperaturmåler og natlys.

CARE teknologi 450 meters rækkevidde

SmartNova 2 forbindes vha. en særligt udviklet teknologi, CARE teknologi, der fungerer ved analog signal, som udsender op til 98% mindre stråler end DECT.

CARE teknologien fungerer uden pulserende stråler og mikrobølger.

Babyalarmen finder selv frem til en sikker kanal, hvor lyden går godt igennem. Afbrydes forbindelsen vil forældreenheden alarmere dig med lyd og lys.

Sikker og lang drift

Batteriet kan holde i op til 72 timer på standby. Følg batteriniveauet på begge enheder på forældreenheden. Begge enheder har genopladelige Li-ion batterier. En opladning tager 5-6 timer. Skulle babyalarmen løbe tør for strøm, har enhederne et back-up batteri.

Lyd og vibrator

Alle lyde, din baby måtte komme med, går klart igennem. Skulle du alligevel komme til at overhøre dem, vibrerer babyalarmen også. Det er muligt at kommunikere begge veje via de to enheder.

Temperaturmåler og natlys

Temperaturmåleren holder øje med temperaturen omkring dit barn, og alarmerer dig, hvis der opstår markante ændringer.

SmartNova 2 har et dæmpbart natlys, der virker beroligende for din baby.

LÆS OGSÅ: Flyverdragt test

Stråling – skadelige eller ej?

Dit barn er det mest dyrebare du har, og du vil selvfølgelig gøre alt for at passe godt på det – selv beskytte det imod usynlige stråler.

Hvad mener sundhedsstyrelsen

Der har været en del diskussioner omkring, hvor skadelige strålerne fra diverse babyalarmer kan være for dit barn. Sundhedsstyrelsen advarer ikke direkte imod brugen af babyalarmer, men tilråder dog at de ikke placeres direkte ved siden af barnets hoved i alle de timer, hvor det sover. Sæt i stedet alarmen ca. en meter fra barnet.

Hvad er bedst?

Nedenfor ses en liste over, hvilke signalsystemer, der udsender mindst stråling.

DECT: 250 mW (pulserende)

ECO DECT: 50 mW (pulserende)

Analog: 10 mW (ikke-pulserende)

CARE: 6 mW (ikke-pulserende)

CARE + ECO: 0,6 mW (ikke-pulserende)

Se også denne lignende artikel på vores side: Sovepose test – Få en god og varm nattesøvn ude i naturen

Denne side er anmeldt af: Sarah D. Schultz 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.