Løbevogn test – Find den perfekte løbevogn!

Løbevogn test med otte forskellige løbe- og klapvogne.

Vi har fundet otte forskellige gode løbevogne, der alle sammen har deres forskellige fordele. De er fantastisk gode, hvis du ønsker at tage den lille med ud på en løbetur.

De er udstyret med alt lige fra støddæmpere til håndbremser, der alt sammen er der for at sikre en god og sikker løbetur til dig og dit barn.

Det er vigtigt at dyrke motion og bare fordi du har været så heldig, at få et barn, så bør du stadig huske at motionere! Dertil skal du selvfølgelig bruge det rette udstyr.

At løbe en tur med en løbevogn, det er en god måde at få motion på, samtidigt med at du bruger tid med dit barn.

For mange små virker det endda søvndyssende, at være med på løbetur, hvis altså de ligger i en ordentligt løbevogn.

Det er vigtigt med gode støddæmpere, seler og meget andet, for at komforten og sikkerheden er i top for den lille.

Nedenunder finder du en helt masse gode løbevogne, der kan give dig de optimale muligheder, for at tage dit barn med på løbetur.

Hvis du vælger et af de her otte produkter, så er du sikret et produkt af højeste kvalitet, hvor du samtidigt får meget for dine penge!

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Eksklusiv Baby Jogger F.I.T. i flotte røde og grå farver.

Babyjogger Fit Single
3.998 kr.

Baby Jogger F.I.T. er en vildt god og praktisk løbevogn, der har en masse gode funktioner i sig.

Det er især værd at bemærke den gode kvalitet kontra den billige pris. Det her er et produkt hvor du får rigtigt meget for dine penge.

Det er en letvægts løbevogn, der fungerer fantastisk uanset terrænet.

Den er udstyret med store 16 tommer Easy Flow hjul, der gør den enormt let at skubbe og samtidigt utrolig behagelig at være passager i.

Udover det, så har den et velfungerende støddæmper system, der også hjælper ved kørsel i ujævnt terræn. Den har samtidigt et polstret sæde, der sikrer dit barn den maksimale komfort.

Der er selvfølgelig tænkt længe over sikkerheden i det her produkt, hvilket betyder at den blandt andet er udstyret med en V-bremse i højeste kvalitet.

Den sikrer dig de optimale bremseegenskaber, så du sikkert kan stoppe vognen hurtigt og effektivt.

Så får du også en fem punktssele med skulderpuder, så den lille kan blive spændt trygt og sikkert fast i den her smarte løbevogn.

Den har tilmed et unikt Quick Fold system, der sørger for at F.I.T. løbevognen kan pakkes sammen på ingen tid.

Hjulene kan også let afmonteres, så du kan pakke løbevognen sammen til en lille størrelse, der passer perfekt ind i selv en bil af en mindre størrelse.

Løbevognen er også udstyret med en praktisk parkeringsbremse, så du kan parkere den uden at den triller nogen vegne.

Den vejer i alt 12,5 kilo og har en imponerende stor kapacitet på hele 34 kg. Den kan altså sagtens trække en masse indkøbsvarer og dit barn.

  • Siddehøjden er på 54,5 cm.
  • Skulderbredden er på 39 cm.
  • Løbevognen måler sammenfoldet med hjul 91 x 64 x 50 cm.

Flot multifunktionel løbevogn Revolution SE i sort, fra BOB stroller.

Løbevogn fra BOB Stroller Revolution
3.998 kr.

Revoltion SE løbevognen fra BOB stroller er en multifunktionel løbevogn, der både kan anvendes som en løbevogn og en klapvogn.

Den er nøjagtigt lige så god og praktisk som en klapvogn, som den er som en løbevogn. Det gør den til et fantastisk produkt, der opfylder flere behov på én gang.

Den er perfekt til løbeture i alle typer terræn. Selv hvis du ønsker at løbe ude i naturen, så kan du sagtens tage den her løbevogn i brug.

Den har et smart og roterende forhjul, som der gør den super nem og fleksibel at navigere rundt med.

Den har en multi position kaleche, som der effektivt beskytter den lille mod både sol og vind. Samtidigt er der er stort “vindue” øverst på løbevognen, der sikrer en optimal kontakt med den lille passager.

Sikkerheden er selvfølgelig i top og du får derfor en lang række funktioner, der giver dig den ultimative sikkerhed, så du trygt kan løbe en lang tur i naturen, uden at skulle bekymre dig om passageren.

Den er blandt andet udstyret med en praktisk parkeringsbremse, en håndledsrem og en lås, der fastspænder løbevognen når den er foldet sammen.

Løbevognen kan foldes ud og sammen igen let og simpelt. Der skal blot to enkle trin til, så fylder den stort set ingenting og det samme når den foldes ud igen.

Den er udstyret med kraftige lufthjul, der måler hele 16 tommer. De har kugleleje og de kan modstå selv det hårdeste terræn.

Løbevognen er naturligvis godkendt til jogging, det er bare vigtigt først at låse det roterende forhjul fast, inden du tager den med på løbetur.

Det klares med et enkelt lille twist på styret og så er forhjul fastlåst og sikkert til en god og lang løbetur! Derudover er der selvfølgelig en effektivt sikkerhedssele.

Det er en polstret fem punkt sele, der sammen med det brede og bløde sæde, giver den bedste sikkerhed for den lille passager.

Sædet er desuden både åndbart, vandafvisende og kan lægges ned til sovestilling.

Du kan indstille affjedringen alt efter vægt og terræn. Affjedringen den indstillet nøjagtigt ligesom på en mountainbike og den er med til at sikre en perfekt behagelig kørsel.

Den er tilmed gavmildt udstyret med rum, så der er massere plads til at opbevare alt lige fra indkøbsposer til legetøj til den lille.

Der er to indvendige rum i sæde, ét stort rum på ryglænet og én meget stor og rummelig indkøbskurv.

Den er produceret i aluminium, der næsten ikke vejer noget, samtidigt med at det er enormt stærkt.

  • Afstanden mellem hjulene måler 64 cm som klapvogn og 78 cm som løbevogn.
  • Dens fulde længde er på 117 cm som klapvogn og 131 cm som løbevogn.
  • Højden fra jorden og op til styret er på 101 cm.
  • Ydre mål, hjul til hjul er på 65 cm i bredden.
  • Indre mål, sæddebredde måler 37 cm.

Den sammenfoldet længde som klapvogn er på 100 cm og som løbevogn måler den 109 cm.

 

SE OGSÅ: Sandkasse med låg

City Elite klapvogn i sort fra Baby Jogger.

Baby Jogger City Elite Single - Sort
4.498 kr.

Det her er en fantastisk klapvogn fra Baby Jogger.

Det er et produkt af absolut højeste kvalitet, der sikrer dig den bedste komfort og sikkerhed til dit barn. Den kan bruges både til by- og skovture, på grund af sine mange smarte funktioner.

Den har effektive og punkterfrie dæk, der måler 12 tommer. Forhjulet er tilmed udstyret med en yderst effektiv støddæmper, der sikrer dig den optimale komfort under løbeturen. Selv hvis du vælger at løbe i naturen, frem for på eksempelvis asfalt.

Forhjulet kan endda drejes hele 360 grader, så det er fleksibelt og enormt navigerbart. Den har en tilmed et justerbart styr, der kan indstilles så det passer helt perfekt til dig.

Sikkerheden er selvfølgelig også i top i den her klapvogn. Den har en smart parkeringsbremse, som der sørger for at den ikke triller nogen vegne, når du holder den parkeret.

Den er da også udstyret med en komfortabel sele, der holder den lille godt på plads.

Så kan man lægge den helt ned, så den lille kan få sig en god og lang lur under løbeturen. Dens liggelængde måler nemlig hele 90 cm, så selv de længste unger kan få sovet i denne løbevogn.

Nogle børn finder det afslappende at være med ude og løbe, det er derfor optimalt at de kan sove i den her løbevogn.

Vognen den kan foldes helt sammen, så den næsten ikke fylder noget. Det gør den perfekt egnet til at blive transportet, selv i en bil hvor der ikke er meget plads.

Vognen den vejer sølle 12 kg og den kan lægges helt ned.

 

LÆS OGSÅ: Klapvogn test


Comments are closed.

Back to Top ↑