Værdiboks – Gem dine værdier i et sikkert pengeskab

Det er altid en god idé at sikre sig selv mod indbrud fra forskellige personer. Vi lever i en tid hvor dette desværre bliver mere og mere normalt, og frygten hos de mange boligejere og lejere vokser stødt.

I stedet for at være bange for at du kommer til at miste det du har mest kært, kan du gemme dem i et pengeskab, hvor det kun er dig der kender til koden.

Et pengeskab kan også beskytte dine værdigenstande hvis der nu skulle opstå brand. I dag er det meget sjældent at et godt og solidt pengeskab ikke kan holde til noget ild, og hvis du køber et pengeskab som er specialbygget til at kunne modstå brand og ild vil dine værdier være beskyttet mod hele 1000 graders varme.

Som du nok kan høre er det en god praktisk løsning at have et pengeskab. Et pengeskab kan dog også være god til at lære børn, at de skal beskytte deres diverse ting og sager.

Der findes en del billige pengeskabe, som sagtens kan holde tyvene ude, men som også kan være med til at være en leg for de kære små. Jo mere du opfordrer dem til at bruge deres pengeskab, desto større chance er der for at de kan se fornuften i det.

Det er muligt at få et pengeskab i mange forskellige størrelser. Du kan derfor finde ud af hvilken størrelse der passer til det behov du har. Hvis du har mange værdigenstande er det et stort pengeskab du skal bruge, mens du kun skal bruge et lille pengeskab hvis du kun har pas og diverse sedler at gemme på.

SE OGSÅ: Partytelt – Festtelt

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Staco værdiskab med elektronisk lås

Staco værdiskab med elektronisk lås
699 kr.

Kunne du godt tænke dig et værdiskab, hvor du kan være sikker på at tyvene aldrig knækker din kode? Så er Staco værdiskab noget for dig.

Dette pengeskab har nemlig en elektronisk lås, som sikrer at der ikke gemmer sig nogle fingeraftryk som tyvene har mulighed for at aflæse.

Selve pengeskabet er i solid og sikker kvalitet – så selvom at tyvene har haft mange timer til at bryde skabet op, kan dette ikke lade sig gøre.

Designet på pengeskabet er meget klassisk og kan passe ind i de fleste soveværelser, ligesom at pengeskabet er nemt at gemme væk inde på kontoret.

LÆS OGSÅ: Elevationssenge test

Staco brandsikret værdiskab med elektronisk lås

Staco brandsikret værdiskab
1.699 kr.

Dette værdiskab fra Staco passer perfekt, hvis du har brug for at gemme nogle papirer du under ingen omstændigheder må miste.

Uanset om det er billeder, dokumenter fra din bank eller noget helt tredje kan dette pengeskab holde dem sikret.

Denne model er en medium model som gør at den kan passe perfekt under skrivebordet eller gemt godt væk bag reoler og andet pynt på væggen.

Ligesom med det andet pengeskab fra Staco er dette pengeskab solidt og med en kvalitet du ikke kan tvivle på.

SE OGSÅ: El trommesæt

Staco elektronisk værdiskab

Staco elektronisk værdiskab
599 kr.

Beskyt dine værdigenstande effektivt med et elektronisk værdiskab fra Staco. Dette værdiskab kræver at du har en digital sikkerhedskode, som du skal huske på.

Den digitale sikkerhedskode gør at andre ikke har mulighed for at kopiere dine nøgler i dit fravær – og skulle andre have gættet koden, kan du altid gå hjem og skifte koden til noget andet.

For at kunne bruge dette pengeskab skal du have fire AA-batterier parat.

Selvom at det er et elektronisk værdiskab, vil der følge to nøgler med i nødstilfælde – du vil typisk kun have behov for at bruge koden hvis du kommer til at taste koden forkert tre gange.

SE OGSÅ: El klaver

Xtra safe værdiboks med personlig kode

Xtra safe pengeskab med personlig kode
349,95 kr.

Et sjovt og billigt pengeskab som giver dig eller en anden i din familie mulighed for at holde styr på opsparingen. Xtra safe pengeskab giver dig lyst til at spare op således at du har råd til at få bragt dine drømme til virkelighed.

Pengeskabet er nemt og simpelt, og gør at du kan købe et som dine børn også kan have stående på deres værelse. Designet skal være med til at gøre sjovt at spare op og ligner derfor et meget gammeldags pengeskab.

Med dette pengeskab får du en personlig kode, som der kun er en person der har adgang – nemlig dig.

Derudover kan den selv tælle op, hvis du ligger danske mønter ind i den – du kan derfor til hver en tid se hvor meget du har stående på din opsparing.

LÆS OGSÅ: GPS test

Bog med værdiboks

Bog med pengeskab
159 kr.

Har du nogensinde drømt om at gemme dine værdier et sted, hvor ingen tyve vil kigge? Hvis ja, kan det være at du skal investere i denne bog, som rent faktisk er et pengeskab.

Med denne bog får du et lille pengeskab, som har plads til fotos du gerne vil gemme, ligesom at du også har mulighed for at opbevare penge i dette pengeskab.

Pengeskabet passer bedst hvis du har en stor reol fyldt med bøger.

På denne måde vil tyvene ikke komme til at slå op i bogen – og hvis du blot ligger bogen sammen med andre bøger med samme udseende, er du dækket helt ind.

LÆS OGSÅ: Bærbar computer test

Elektronisk pengeskab værdiboks 4490p

Elektronisk pengeskab 4490p
445 kr.

At have et pengeskab der kan sikre ens værdier er en nødvendighed i vores dage – dette er et elektronisk og simpelt pengeskab som med garanti sørger for at holde alle dine værdigenstande indespærret.

Der følger en nøgle med, som du skal bruge hvis pengeskabet går i baglås eller hvis du trykker din kode forkert ind et par gange. Pengeskabet her egner sig rigtig godt til at beskytte værdier såsom pas, penge eller andre værdigenstande som har kostet mange penge.

Er du bange for at tyvene stikker af med dit elektroniske pengeskab kan du tage det helt roligt – dette pengeskab kan nemlig boltes fast.

LÆS OGSÅ: Videokamera test

Pengeskab værdiboks 520x350x360mm

Pengeskab værdiboks
1.732 kr.

Et stort og lækkert pengeskab som giver dig mulighed for at have mapper der kan stå op. Du behøver aldrig bekymre dig om plads i dit pengeskab igen.

I dette pengeskab har du også mulighed for at dele pengeskabet op, da der er et ”loft” på, hvor du kan gemme mindre genstande som du er bange for bliver stjålet mens du ikke er hjemme.

Dette pengeskab har den nyeste teknologi indenfor elektronik, og du kan derfor lave en kode således at kun du har adgang til pengeskabet.

LÆS OGSÅ: Gasgrill test

Pengeskab værdiboks 200x430x350

Pengeskab 200x430x350
1.135 kr.

Et fladt men aflangt pengeskab, som kan beskytte de fleste af dine værdier. Har du en lille stak papirer du gerne vil have gemt væk kan dette pengeskab være løsningen.

Det kan også være at du vil have at din computer skal være låst inde mens du ikke er hjemme. Det elektroniske pengeskab giver dig en del muligheder, som du blot skal tage.

Da dette er et meget lille pengeskab kan der være risiko for at tyvene tager pengeskabet med sig, og det anbefales derfor at du monterer det fast i væggen eller i gulvet.

LÆS OGSÅ: Dyne test

Pengeskab 365x300x125

Pengeskab 365x300x125
797 kr.

Et simpelt men lille pengeskab der kan beskytte de mest basale af dine værdier.

Er du bange for at dit pas eller din pung ligger frit tilgængeligt, kan du blot ligge disse ned i pengeskabet.

Eftersom at pengeskabet er så lille som det nu er, har du mulighed for at ligge det ned i en skuffe, således at du ikke behøver at se på pengeskabet medmindre at du tager det op.

LÆS OGSÅ: Boxmadras test

 

Pengeskab 300x438x400

Pengeskab 300x438x400
1.489 kr.

Et pengeskab der dækker de flestes behov. Med dette pengeskab får du nemlig et pengeskab i en semistor størrelse, og det endda til en pris de fleste har råd til at betale.

I dette pengeskab kan du ligge din computer, ligesom at du kan ligge nogle mere værdifulde genstande inde i pengeskabet.

Da det har den størrelse som pengeskabet har, synes vi at du burde overveje at montere pengeskabet hvis du vælger dette pengeskab.

SE OGSÅ: Seng med skuffer

Pengeskab 330x450x395

Pengeskab 330x450x395
2.478 kr.

Har du kun nogle enkelte værdier som du gerne vil have sikret, er dette pengeskab lige noget for dig.

Det kan også være at dine børn gerne vil have et pengeskab, hvor de har mulighed for at ligge deres ting ind i, og skulle dette være tilfældet passer dette pengeskab uden problemer til dette formål.

 

 

 

 

Sikringsskab large

Sikringsskab large
1.345 kr.

Et stort og lækkert pengeskab der giver dig mulighed for at gemme alle de dokumenter du skulle have brug for.

Har du en mappe som du ikke synes alle burde have mulighed for at få fat i, når de bevæger sig rundt i dit hjem, kan du snildt ligge den ind i dette skab, ligesom at du har mulighed for at ligge en bærbar computer og andre værdigenstande ind i dette sikringsskab.

 

 

 

 

Norlock brandskab med nøglelås – Brandsikker opbevaring

Nor-Lock brandskab med nøglelås
0 kr.

Med dette pengeskab har du mulighed for at beskytte vigtige dokumenter mod brand og tyveri.

Dette pengeskab er nemlig udstyret med den nyeste teknologi, som gør at skabet kan have en indvendig temperatur på under 200 grader, selvom at der er en høj udvendig temperatur.

Den lave temperatur sikrer at dine papirer ikke lider overlast. Takket være nøglelåsen er værdiboksen nem at åbne – og skulle du tabe din nøgle ved en fejl, kan du blot give den anden nøgle der medfølger til en du stoler på.

Dette pengeskab er dog ikke skabt til fastboltning – her kan du i stedet kigge på nogle af de andre produkter som vi har taget et kig på.

LÆS OGSÅ: Senge test

Forsikringsselskaber kræver at du har et pengeskab

Efterhånden som danskernes værdier stiger, skal forsikringsselskaberne hoste op med flere penge, hvis du bliver ramt af en ulykke. I løbet af de sidste par år er det ikke unormalt at et forsikringsselskab godt kan finde på at kræve, at du har en værdiboks hvis du vil have dækket alle dine tab.

Det er særligt efter en brand at dette er tilfældet. Et brandsikkert pengeskab er dog ikke noget alle har haft råd, men dette skyldes primært at folk ikke har vidst hvor de skulle kigge efter det.

I vores anbefalinger af pengeskabe og værdibokse har vi også fundet nogle, som sagtens kan tåle høj varme, og du vil derfor være garanteret at dit forsikringsselskab ikke prøver at løbe om hjørner med dig.

I alle henseender er det en god idé at investere i et pengeskab eller en værdiboks. Hvis ikke du gør det nu, vil du blot komme til at fortryde det senere. Kig alle vores anbefalinger igennem, og traf en beslutning du ved du ikke kommer til at fortryde senere.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑