Det er altid en god idé at sikre sig selv mod indbrud fra forskellige personer. Vi lever i en tid hvor dette desværre bliver mere og mere normalt, og frygten hos de mange boligejere og lejere vokser stødt.

I stedet for at være bange for at du kommer til at miste det du har mest kært, kan du gemme dem i et pengeskab, hvor det kun er dig der kender til koden.

Et pengeskab kan også beskytte dine værdigenstande hvis der nu skulle opstå brand. I dag er det meget sjældent at et godt og solidt pengeskab ikke kan holde til noget ild, og hvis du køber et pengeskab som er specialbygget til at kunne modstå brand og ild vil dine værdier være beskyttet mod hele 1000 graders varme.

Som du nok kan høre er det en god praktisk løsning at have et pengeskab. Et pengeskab kan dog også være god til at lære børn, at de skal beskytte deres diverse ting og sager.

Der findes en del billige pengeskabe, som sagtens kan holde tyvene ude, men som også kan være med til at være en leg for de kære små. Jo mere du opfordrer dem til at bruge deres pengeskab, desto større chance er der for at de kan se fornuften i det.

Det er muligt at få et pengeskab i mange forskellige størrelser. Du kan derfor finde ud af hvilken størrelse der passer til det behov du har. Hvis du har mange værdigenstande er det et stort pengeskab du skal bruge, mens du kun skal bruge et lille pengeskab hvis du kun har pas og diverse sedler at gemme på.


Indholdsfortegnelse:


Staco værdiskab med elektronisk lås


staco-vaerdiskab-med-elektronisk-laasKunne du godt tænke dig et værdiskab, hvor du kan være sikker på at tyvene aldrig knækker din kode? Så er Staco værdiskab noget for dig.

Dette pengeskab har nemlig en elektronisk lås, som sikrer at der ikke gemmer sig nogle fingeraftryk som tyvene har mulighed for at aflæse.

Selve pengeskabet er i solid og sikker kvalitet – så selvom at tyvene har haft mange timer til at bryde skabet op, kan dette ikke lade sig gøre.

Designet på pengeskabet er meget klassisk og kan passe ind i de fleste soveværelser, ligesom at pengeskabet er nemt at gemme væk inde på kontoret.

LÆS OGSÅ: Elevationssenge test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Kreator pengeskab – elektronisk og brandsikkert


vaerdiboksHvis du har kontanter eller andre værdigenstande, som du ønsker låst inde i din bolig, på kontoret, i foreningen eller hvor der måtte være behov for det, så er denne variant noget for dig. Den er elektronisk og let at betjene, så du hurtigt kan finde dine værdigenstande frem igen, når du har behov for dem. 

Den bruger almindelige AA-batterier, som er let tilgængelige. 

Den er derudover brandsikker, hvorfor den er ekstra smart at have værdigenstande i. 

Dens indvendige mål lyder på en længde på 237 mm, en bredde på 315 mm og en højde på 25,5 mm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

403275 Master Lock P008EML – lille digital sikkerhedsboks


 • 403275 Master Lock P008EMLsmarte funktioner
 • lille og kompakt
 • god til rejser

Søger du ekstra sikkerhed til dine værdigenstande, når du er på farten? Så er denne sikkerhedsboks helt perfekt.
Sikkerhedsboksen er udstyret med smarte funktioner, som gør den funktionel og nem at bruge, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Du kan altså trygt opbevare dine penge i denne sikkerhedsboks.

Sådan adskiller denne sig

Boksen har en lille, kompakt størrelse, som gør den perfekt til enhver rejse, lige meget om du skal have den i kufferten, i bilen, i strandtasken eller i campingvognen.

 • måler 7,4 x 25,4 x 20,1 cm udvendigt
 • sort i farven
 • 2 nøgler medfølger
 • bruger 4 stk. AA-batterier (medfølger ikke)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Jasa værdiboks Digital electronic safe – bedst til prisen


 • Jasa vaerdiboks Digital electronic safemellemstørrelse
 • digital
 • bedst til prisen

Denne værdiboks fra Jasa er perfekt til opbevaring at værdigenstande som penge, smykker eller dokumenter. For at låse værdiboksen op, skal du benytte dig af en personlig kode, som kan være mellem 3 og 8 cifre. Desuden medfølger der to nøgler til værdiboksen, hvis det nu skulle gå galt med koden. 

Sådan adskiller denne sig

Denne boks kan skrues fast til gulv, væg eller andet, hvis der er behov for det.

 • leveres med 4 stk. AA-batterier
 • skruer til ophæng medfølger
 • måler udvendigt 25 x 35 x 25 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Jasa værdiboks Fireproof safes – Topmodel hos Homeshop


 • Jasa vaerdiboks Fireproof safestopmodel hos homeshop.dk
 • brandsikker
 • rummelig indvendigt

Hvis du er på jagt efter en værdiboks, som har hele pakken, så kan denne meget vel være perfekt. Med sit rummelige indre og sin brandsikre skal er denne model optimal for de fleste. Boksen er super til opbevaring af værdifulde genstande. Boksen kan fastgøres til både væg og gulv, hvis nødvendigt. 

Sådan adskiller denne sig

Hvis du vil have en værdiboks i høj kvalitet, som kan det hele, så er denne perfekt for dig.

 • 3 nøgler medfølger
 • tåler 927 grader udvendigt i op til en time
 • måler udvendigt 51,6 x 35,5 x 39 cm
 • vejer 58 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

MasterLock Sejf (X125ML)


MasterLock er kendt for at lave små kvalitetsskabe. Denne model er ingen undtagelse. Der er tale om en lille værdiboks, hvor du har plads til alt det vigtige i dit liv.

Det en sort boks, som du let kan placere i et tøjskab. På den måde kan du gemme den væk, så der ikke er nogen, som lige finder den. Du kender sikkert denne model fra diverse hoteller. For at låse den vælger du en unik kode. 

Du får også en nøgle til den, som du kan bruge i stedet for at skrive koden til værdiboksen. Der er tale om en elektronisk lås. Når du låser den, bliver den låst fast med to bolte, så der er ikke nogen, der kan bryde ind i den. 

Alle dine værdigenstande er sikret, når du har en MasterLock værdiboks. Du kan bruge den til smykker og pas.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Millarco digital Medium pengeboks


Millarco digital Medium pengeboksBeskyt dine mest værdifulde ejendele med denne Millarco pengeboks med 4-8 cifret kodelås med to sikkerhedsnøgler, hvis du glemmer koden. Med denne værdiboks er alt dit grej sikkert.

Ej mere behøver du være ængstelig for, om indbrudstyve tager dine smykker, eller at du mister dine vigtige dokumenter som for eksempel passet. Med den her værdiboks er du også sikker på, du ikke forlægger dine vigtige ting, for boksens indhold er ikke lige sådan til at tilgå.

Montér pengeboksen til væg eller gulv

Målene er H300 mm x B380 mm x D300 mm, så værdiboksen er også kompakt og mobil. Så at tilføje et pengeskab til dit hjem vil ikke længere lægge beslag på så meget plads som at få et nyt køleskab. Du kan dog også sikre dig mod, at nogen løber af med dit pengeskab, for med montagehullerne kan Millarco pengeboksen uden problemer forankres til både væg og gulv.

Ekspansionsbolte får du med i købet af denne sorte værdiboks, så du får det nødvendige grej mellem hænderne til monteringen. Pengeboksens digitale lås kræver fire AA batterier, men den bruger ikke synderligt med strøm, så der er lang levetid for ladningen på de fire batterier.

i samarbejde med PriceRunner

 

Staco elektronisk værdiskab


staco-elektronisk-vaerdiskabBeskyt dine værdigenstande effektivt med et elektronisk værdiskab fra Staco. Dette værdiskab kræver at du har en digital sikkerhedskode, som du skal huske på.

Den digitale sikkerhedskode gør at andre ikke har mulighed for at kopiere dine nøgler i dit fravær – og skulle andre have gættet koden, kan du altid gå hjem og skifte koden til noget andet.

For at kunne bruge dette pengeskab skal du have fire AA-batterier parat.

Selvom at det er et elektronisk værdiskab, vil der følge to nøgler med i nødstilfælde – du vil typisk kun have behov for at bruge koden hvis du kommer til at taste koden forkert tre gange.

SE OGSÅ: El klaver

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Staco brandsikret værdiskab med elektronisk lås


staco-brandsikret-vaerdiskabDette værdiskab fra Staco passer perfekt, hvis du har brug for at gemme nogle papirer du under ingen omstændigheder må miste.

Uanset om det er billeder, dokumenter fra din bank eller noget helt tredje kan dette pengeskab holde dem sikret.

Denne model er en medium model som gør at den kan passe perfekt under skrivebordet eller gemt godt væk bag reoler og andet pynt på væggen.

Ligesom med det andet pengeskab fra Staco er dette pengeskab solidt og med en kvalitet du ikke kan tvivle på.

Xtra safe værdiboks med personlig kode


xtra-safe-pengeskab-med-personlig-kodeEt sjovt og billigt pengeskab som giver dig eller en anden i din familie mulighed for at holde styr på opsparingen. Xtra safe pengeskab giver dig lyst til at spare op således at du har råd til at få bragt dine drømme til virkelighed.

Pengeskabet er nemt og simpelt, og gør at du kan købe et som dine børn også kan have stående på deres værelse. Designet skal være med til at gøre sjovt at spare op og ligner derfor et meget gammeldags pengeskab.

Med dette pengeskab får du en personlig kode, som der kun er en person der har adgang – nemlig dig.

Derudover kan den selv tælle op, hvis du ligger danske mønter ind i den – du kan derfor til hver en tid se hvor meget du har stående på din opsparing.

LÆS OGSÅ: GPS test

Pengeskab 365x300x125


pengeskab-365x300x125Et simpelt men lille pengeskab der kan beskytte de mest basale af dine værdier.

Er du bange for at dit pas eller din pung ligger frit tilgængeligt, kan du blot ligge disse ned i pengeskabet.

Eftersom at pengeskabet er så lille som det nu er, har du mulighed for at ligge det ned i en skuffe, således at du ikke behøver at se på pengeskabet medmindre at du tager det op.

Elektronisk pengeskab værdiboks 4490p


elektronisk-pengeskab-4490pAt have et pengeskab der kan sikre ens værdier er en nødvendighed i vores dage – dette er et elektronisk og simpelt pengeskab som med garanti sørger for at holde alle dine værdigenstande indespærret.

Der følger en nøgle med, som du skal bruge hvis pengeskabet går i baglås eller hvis du trykker din kode forkert ind et par gange. Pengeskabet her egner sig rigtig godt til at beskytte værdier såsom pas, penge eller andre værdigenstande som har kostet mange penge.

Er du bange for at tyvene stikker af med dit elektroniske pengeskab kan du tage det helt roligt – dette pengeskab kan nemlig boltes fast.

vidaXL digitalt sikkerhedsskab der kan boltres fast


vidaXL digitalt sikkerhedsskab der kan boltres fastHvis du er på udkig efter et solidt sikkerhedsskab, der kan holde dine genstande sikre, så er dette skab fra vidaXL med digitalt kodeåbningssystem i solidt stål en rigtig god mulighed. 

Det kraftige stål holder alle uvedkomne ude, og der medfølger to bolte, så du kan boltre skabet fast til enten væggen eller til gulvet for øget sikkerhed. 

Skabet måler 23 x 17 x 17 cm udvendigt og hver side er 1mm tykke, mens døren er 3mm tyk. Skabet er også foret indvendigt, så du undgår at ridse dine vigtigste genstande.

Bog med værdiboks


bog-med-pengeskabHar du nogensinde drømt om at gemme dine værdier et sted, hvor ingen tyve vil kigge? Hvis ja, kan det være at du skal investere i denne bog, som rent faktisk er et pengeskab.

Med denne bog får du et lille pengeskab, som har plads til fotos du gerne vil gemme, ligesom at du også har mulighed for at opbevare penge i dette pengeskab.

Pengeskabet passer bedst hvis du har en stor reol fyldt med bøger.

På denne måde vil tyvene ikke komme til at slå op i bogen – og hvis du blot ligger bogen sammen med andre bøger med samme udseende, er du dækket helt ind.


FAQ

Hvilket brand laver de bedste værdibokse?
Der er findes flere brands, som skaber nogle super gode værdibokse. Nogle af de brands er blandt andre Staco, Kreater og Jasa, som alle laver værdiskabe, som har fået nogle gode anmeldelser på grund af deres gode egenskaber. Dermed er det oplagt at købe værdibokse fra disse brands.
Hvor er det bedste sted at have en værdiboks i hjemmet?
Et at de bedste steder at have en værdiboks i hjemmet er i hjørnet, hvor to ydre murer mødes. I hjørnet er værdiboksen godt sikret, og en tungere værdiboks får god støtte fra murene. Hvis dit hjem har flere etager, så er det bedst at opbevare din værdiboks i stueetagen.
Er det muligt at bryde ind i en værdiboks?
Der findes ingen materialer i verden, som ikke kan brydes ned, hvormed der altid vil være en risiko for, at nogen kan bryde ind i din værdiboks. Dog er værdibokse lavet med henblik på at holde uvedkommende ude, hvormed det indeholder mange foranstaltninger, som højst sandsynligt vil forhindre indbrud.
Virker brandsikre værdibokse?
Ja, en brandsikker værdiboks virker godt, hvis du gerne vil sikre vigtige dokumenter imod risikoen for brand. Dog anbefales det ikke, at du bruger brandsikre værdibokse til penge eller værdifulde genstande, da boksen er bygget med henblik på brandsikring, og derfor i mindre grad med fokus på sikring imod indbrud.

Se også artiklerne: Vejrstation test – Slip for ubehagelige overraskelser

Denne side er anmeldt af: Louise T. Bertelsen Rating 10/10

Forfatter