En trampolin kan danne grundlag for mange timer fyldt med sjov og spas, hvorfor det er ideelt at have en trampolin til børnene stående i baghaven, hvor de kan slå sig løs på trampolinen – enten selv eller sammen med en legekammerat (det er dog vigtigt, at der ikke er mere end 2 børn på trampolinen ad gangen).

Dertil skal det også tilføjes, at det er vigtigt, at du satser på kvaliteten af den trampolin, som du har intentioner om, at skulle investere i.

Det vil altid være en god idé, at bruge lidt ekstra penge på at få god kvalitet og dermed også afstå fra at købe en billig trampolin i eksempelvis Bilka eller en lavprisbutik. Der er ingen tvivl om, at det kommer til at belønne sig i længden, at du køber en mere kvalitetsrigtig trampolin, da den holder meget længere og er langt mere sikker.

En billig trampolin vil nemlig ofte være af dårligere kvalitet i alle dele på trampolinen, hvilket selvfølgelig også bevidner om, at den er meget mere ustabil og langt mindre robust, end en trampolin, der koster en kende ekstra.

Endvidere, så vil en billig én af slagsen også ruste meget hurtigere i svejsningerne og har ligeledes også en dårligere affjedring, som gør det til en meget beskeden oplevelse, at hoppe på trampolin.

Slutteligt, så har de billige modeller ofte også en kantbeskyttelse af meget beskeden kvalitet, hvilket gør, at de ikke dækker alle fjedrene og heller ikke hele rammen, hvilket – desværre – er skyld i mange ulykker hvert år – og så bliver denne kantbeskyttelse oven i købet også hurtigt ødelagt, selvom den reelt set burde kunne holde til, at der bliver hoppet på den, sparket til dig osv.

Læs vores trampolin test-oversigt nedenfor og find en trampolin, der passer til dit behov og dit budget.


Berg Favorit 430 – trampolin med sikkerhedsnet

God værdi for pengene

BERG Favorit Trampolin 4,3 meterØnsker du at forkæle dine børn med en sjov hverdag i haven? Ellers ønsker du blot at have en trampolin til eget brug, så du kan have en sjov dag med en masse god motion? Så er denne Berg Favorit Trampolin lige noget for dig.

 

En sjovere hverdag

Med denne trampolin fra Berg, får du en hoppekontrol der siger spar to, også har den et solidt tryk i alle fjedre. Alle fjedre er hårdt opstrammet hvilket gør, at du har bedre kontrol og de ting du foretager dig på trampolinen som f.eks. spring. Når du har en god kontrol, giver det også en meget bedre sikkerhed.

En meget bedre sikkerhed

Til denne trampolin er der kantbeskyttelse som er tykkere der hvor den dækker rammen, også dækker der derudover også et stykke ind over fjedrene.

Der følger sikkerhedsnet med, som er af mærket Safety Comfort, så du behøver ikke frygte at hverken du eller børnene falder ud over kanten. Safety Comfort er et nyt sikkerhedsnet fra Berg, som er specialdesignet til netop denne serie af trampoliner. Den er enorm slidstærk og kan derfor også holde i rigtig lang tid uden at gå i stykker.

Fordele

 • God hoppekontrol
 • Safety Comfort sikkerhedsnet
 • Tyk kantbeskyttelse
Ulemper

 • Lidt kompliceret manual og montering

Udvalgte specifikationer

 • Den kan maks. holde til en vægt på 120 kg.
 • Diameter: 430 cm
 • Højde på trampolin: 90 cm
 • Vægt: 79 kg
 • 96 fjedre


Berg Champion – nedgravet trampolin

Udvalgt af Testmagasinet

BERG Champion 330 InGroundTrampolin BERG 330cm InGround Champion er en trampolin, der er lavet specifikt til at kunne graves ned, hvilket betyder, at den ikke er udstyret med ben i samme omfang som en havetrampolin, der kommer med almindelig ben og som er lavet til at have stående på græsplænen eller lignende.

Denne trampolin er udstyret med de såkaldte Goldspring-fjedre, der byder på en stor hoppekomfort og er samtidig med til at sikre, at man kan hoppe højere, lettere og mere komfortabelt, da de har gennemgået en speciel proces under produktionen, der har forårsaget, at de er blevet presset ekstremt fast sammen, hvilket sørger for, at energien ved brug gradvist bliver overført fra kroppen til fjedrene og tilbage igen.

Ikke nok med det, så er der også meget fokus på sikkerhed, når det kommer til trampolinen, så derfor er Trampolin BERG 330cm InGround Champion blevet udstyret med en kantpude, som er ekstra tyk (hele 30 mm.) og ligeledes også ekstra bred (38 cm.), der er særdeles holdbar og samtidig beskytter såvel børn som voksne, der bruger trampolinen.

Som nævnt, så er Trampolin BERG 330cm InGround Champion en trampolin, der er produceret med det formål, at den skal graves ned i en græsplæne, hvorfor der ikke er nogen mulighed for at have den stående på græsplænen.

Du skal dog være opmærksom på, at den ikke skal graves helt ned, men derimod så skal du sørge for at hullets diameter er cirka 290 cm. og cirka 75 cm. dybt. Trampolinen har en diameter, der lyder på 330 cm., hvorfor den kommer til at stå lidt fra hullets kanter.

Fødderne skal fikseres fast med pløkker, hvorfor du ikke skal være bange for, at den vælter el.lign. Rammen er desuden også blev galvaniseret på både inder- og yderside, der sikrer en længere levetid.

Fordele

 • Børn skal ikke gå op og ned af stige
 • Beskyttet mod rust
 • Ny AirFlow hoppedug der giver et bedre og højere hop
Ulemper

 • Sikkerhedsnet medfølger ikke

Udvalgte specifikationer

 • 20 centimeter over jorden
 • 96 stk. TwinSprings fjedre
 • Diameter: 290 cm
 • Højde: 20 cm
 • Min. dybde i midten: 75 cm
 • Maks personvægt: 100 kg


Berg Favorit 380 – robust trampolin

BERG Favorit Trampolin 3,8 meter

Udvalgt af Testmagasinet

Hoppedugen er lavet i et glat, UV-resistent materiale og er monteret på selve rammen med nogle yderst kraftige zink-behandlede Goldspring Solo fjedre – zink-behandlingen gør dem modstandsdygtige overfor rust.

Selve rammen er fremstillet i ind- og udvendigt galvaniseret stål, der er modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Sikkerheden er i top

Der er påsat en virkelig god PVC kantbeskyttelse med skum på denne trampolin. Kantbeskyttelsen er 20 mm tyk over rammen og 10 mm over fjedrene. Desuden er den selvfølgelig modstandsdygtig overfor diverse vejrtyper.

Sikkerhedsnettet, der er monteret på trampolinens ben, er godt strammet til og kan holde til en relativ stor belastning. De stænger, der bruges til at holde nettet oppe, er selvfølgelig polstret, så du ikke slår dig, hvis du skulle falde ind i dem. Ved indgangen til trampolinen er der et dobbelt overlap af net, hvilket højner sikkerheden betydeligt.

Bedst til lidt større børn

Denne model er godt egnet til børn over 30 kg – og selvfølgelig også voksne – da selve hoppedugen er godt spændt op. Med dette opspænd er det muligt at lave hurtige og intense hop.

Fordele

 • Hårdt opstrammet fjedre der giver bedre kontrol
 • God til større børn
 • Sikkerhedsnet er inkluderet
Ulemper

 • Mindre end andre trampolin-modeller

Udvalgte specifikationer

 • 80 stk. fjedre
 • Vægt: 71 kg
 • Diameter: 380 cm
 • Maks personvægt: 110 kg


BERG Grand Favorit 520 – stor trampolin med fokus på sikkerhed

BERG Grand Favorit 520x345 trampolinDer har været fokus på sikkerheden i udviklingen og produktionen af denne trampolin, som med sit store sikkerhedsnet, solide kantbeskyttelse og polstrede stolper virkelig går forrest, for at give børn og voksne en sikker oplevelse i forbindelse med, at man kan have det sjovt på en trampolin.

BERG har fået lavet en trampolin, og medfølgende sikkerhedsnet, som gør, at man ikke bare lige kan falde af trampolinen, mens man hopper. Nettet sidder godt fast ved hjælp af polstrede bøjler som vender væk fra trampolinens hoppeområde, hvilket gør at man ikke kommer til at slå sig på dem. Der er heller ikke risiko for at man kan sidde fast i nettet, som er lavet med så små huller, at det nærmest er umuligt.

Kantbeskyttelsen gør at man ikke kan komme til skade på fjedrene, som er dækket af denne polstring, som udover at øge sikkerheden, også er behagelig at slappe af på, når man tager en pause med at springe i trampolinen.

God til hele familien

Det rektangulære springareal på 520 x 345 cm. gør at man, både som barn og voksen, kan have god plads til at lege eller øve sig på at springe og lave tricks. Man kan også sagtens være flere personer på trampolinen ad gangen, hvis man vil lege eller hoppe sammen. Trampolinen kan nemlig holde til en personvægt på helt op til 120 kg.

Der medfølger stige og sikkerhedsnet ved køb af denne trampolin fra JumpMaster.

Fordele

 • Oval form
 • Fleksible fjedre
 • Solid Zink coating for at modvirke rust
Ulemper

 • Ingen information om trampolinens vægt

Udvalgte specifikationer

 • 95 stk. fjedre
 • Dimensioner: 520 cm (l), 345 cm (b)
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Comfort sikkerhedsnet medfølger


Abilica Jumpit 1 meter – lille trampolin

Sport Supply Trampolin 1 MeterHer er der tale om endnu en trampolin fra Sport Supply, men der er dog tale om en mindre én af slagsen, da den kun måler 1 meter i diameter.

Det betyder også, at det er en trampolin, der faktisk kan bruges på børneværelset eller i et legelokale indenfor – det kræver dog, at du er villig til at have en trampolin stående indenfor og det er selvfølgelig ikke alle, der er det.

Selvom den ikke er synderligt stor, så er der ingen tvivl om, at den kan danne grundlag for rigtig mange timers underholdning i haven, hvor barnet kan få lov til at slå sig løs på trampolinen.

Grundet dens størrelse, så er den naturligvis mest velegnet til mindre børn, som ikke blot får muligheden for at blive underholdt på trampolinen, men samtidig med at han eller hun hopper, så får han eller hun også trænet sin balance, motorik, hjerte, koordination, lunger, blodcirkulation såvel som en lang række muskler, hvorfor en trampolin ikke kun er sjov, men også god træning – særligt for mindre børn.

Trampolinen er desuden heller ikke mere end 20 cm. høj, hvorfor der ikke sker nogen synderlig skade, hvis barnet ved et uheld hopper ud over trampolinen eller vælter ned fra den.

Den er selvfølgelig udstyret med en kantpude af høj kvalitet, som kan beskytte for uheld, der involverer fjedrene – denne er 15 cm. bred og bør derfor sagtens kunne sørge for, at der ikke sker uheld.

Dertil har den også en slidstærk dug, der sikrer, at den kan holde i mange år, hvis den bliver behandlet godt og bliver placeret indenfor om vinteren, så den ikke udsættes for frost, is, sne og deslige.

Ydermere, så kommer den med 6 ben med gummifødder såvel som 36 fjedre, der alle sammen er spændt godt op, for at sikre, at det er en god oplevelse for barnet at hoppe på denne trampolin.

Fordele

 • Ben med gummifødder der beskytter gulv
 • Kan bruges både ude og inde
 • Velegnet til både børn og voksne
Ulemper

 • Grundet trampolinens størrelse, kan det være svært at hoppe mere end 1 person

Udvalgte specifikationer

 • Diameter: 100 cm
 • Maks personvægt: 100 kg
 • 36 stk. fjedre
 • God polstring rundt om kanten


JumpMaster 430 – slidstærk trampolin

JumpMaster 430 inklusiv sikkerhedsnetEn havetrampolin er et af de bedste og sjoveste legeredskaber der findes, og så er den meget populær.

Der bliver brugt mange timer i trampolinen både af børnene og af de voksne. En trampolin er ikke et helt almindeligt legeredskab, da der er mange nyttige egenskaber ved den.

Der kan selvfølgelig også leges og hygges, men der kan også trænes i forhold til motion og bevægelse, og så får du forbedret dine balanceevner rigtig meget.

En anden sjov anvendelsesmulighed er som udendørs seng på de lune sommernætter, hvor det er muligt at sove udendørs.

Denne runde model, Jumpmaster 430 er på 430 centimeter i diameteren, og er stor og rummelig nok til flere personer ad gangen i trampolinen.

Trampolinen her et medfølgende sikkerhedsnet, som er et must, når der skal hoppes, trænes eller leges.

Sikkerhed er et vigtigt element, når du eller I skal have en trampolin i haven. Sørg for net, og at der bliver holdt opsyn med for eksempel børn i trampolinen.

Der kan opstå farlige situationer med flere i trampolinen, og når derfor skal adfærd i denne være kontrolleret, da vild leg kan føre til ulykker.

Denne model er både sikker og med meget høj kvalitet i konstruktionen, så den overlever mange sæsoner udendørs.

Trampolinen er fremstillet i galvaniseret stål, og har naturligvis kraftige kantpolstringer. Galvaniseringen gør den særligt modstandsdygtig overfor rust, og det giver den en meget lang levetid.

Husk at tage trampolinen i læ eller andet, når de lover uvejr, så den ikke bliver fanget af for eksempel en kraftig storm.

Fordele

 • Stiger og sikkerhedsnet medfølger
 • Ramme med livstidsgaranti
Ulemper

 • Findes kun i den grønne farve

Udvalgte specifikationer

 • 96 stk. fjedre
 • Diameter: 430 cm
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Vægt: 106 kg


JumpMaster 430 InGround

JumpMaster 430 InGroundEn af de smarte ting ved en nedgravningstrampolin er, at den ikke ser ud af meget. Den fylder ikke så meget i landskabet som en traditionel trampolin, da den jo er gravet ned.

Selvom det ikke helt er tilfældet, så føles en nedgravet trampolin noget mere stabil, og måske og lidt mere fast. Denne model fra Jumpmaster er 430 centimeter i diameter og er derfor en af de største på markedet.

Her får du høj kvalitet, båd hvad angår hoppeflade og rammen. Den er lavet i galvaniseret materiale, og tåler derfor al slags vejrlig og kontakt med jorden. Det er vigtigt, at du tager den indendørs i vinteren, da det vil give den en meget længere levetid.

En trampolin som denne kan benyttes af alle i familien. Der kan også være flere personer på den samtidig, men her skal du sørge for, at det bliver en kontrolleret adfærd, så I undgår ulykker i forbindelse med aktiviteterne.

Du eller familien kan bruge trampolinen til leg, træning og hygge, og den er særligt velegnet til balance- og motoriske øvelser, som fremmer børn og voksnes motorik og balance.

Det er også god konditræning at bruge en trampolin, og denne nedgravningstrampolin er ikke en undtagelse. Her vil du og familien få masser af sjove og gode oplevelser, og måske får I også en langt bedre kondi, hvis I træner hver dag.

Trampolinen er meget nem at samle, og du skal bare følge vejledningen, så går det både hurtigt og let. Mangler du inspiration til træning eller øvelser på trampolin, så kan du søge efter det på internettet.

Fordele

 • Stor hoppeflade
 • Ramme med livstidsgaranti
 • God affjedring
Ulemper

 • Kræver nedgravning

Udvalgte specifikationer

 • Vægt: 69,5 kg
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Diameter: 430 cm
 • Nedgravningsdybde: 75 cm
 • 96 stk. fjedre


Tænk på sikkerheden, når du køber en trampolin

Det er ingen hemmelighed, at man kan komme alvorligt til skade på en trampolin, hvis ikke man sørger for at passe på. Der er dog flere forskellige ting, som man kan sikre sig allerede, inden man har købt trampolinen, som er med til at minimere risikoen for, at der er nogen, der kommer til skade, når de hopper og har det sjovt på den respektive trampolin.

Det kan du læse lidt mere om nedenfor, hvor der er opridset tre forskellige punkter, som kan være med til at minimere risikoen for uheld, hvis du tager dem i betragtning:

 • Sats på kvaliteten.

Der er ingen tvivl om, at de billige trampoliner ikke er nær så sikre som de lidt dyrere trampoliner.

Det kan selvfølgelig være meget fristende, at slå et smut forbi Bilka, hvor du ofte kan købe meget billige trampoliner, men det kan dog meget sjældent betale sig at købe sådanne trampoliner, da de ikke blot går hurtigt i stykker og derfor skal udskiftes efter én enkelt sæson, men samtidig er de slet ikke lige så sikre som de lidt dyrere alternativer, da kantpuderne hurtigere går i stykker, fjedrene har større tendens til at springe og selve konstruktionen er oftest også langt mere ustabil og usikker end på de dyrere alternativer.

Derfor kommer du meget længere med en kvalitetsrigtig trampolin – både i forhold til det økonomiske aspekt og set ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

 • Køb et sikkerhedsnet.

Det er også en rigtig god idé, at investere i et sikkerhedsnet til trampolinen, hvilket specielt gør sig gældende, hvis det hovedsageligt er mindre børn, der skal hoppe på trampolinen.

Det er dog også en god sikkerhedsforanstaltning for større børn og voksne, da det også sagtens kan gå galt for dem og i en sådan sammenhæng kan et sikkerhedsnet faktisk minimere risikoen for et uheld.

Det kan desuden også være en rigtig god idé, at grave trampolinen ned i jorden, da det er med til at minimere faldhøjden, men uanset hvad, så bør du sørge for at din trampolin bliver udstyret med et sikkerhedsnet, der kan sørge for at holde såvel børn som voksne oppe på trampolinen.

 • Hop ikke mere end to ad gangen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at langt størstedelen af de uheld og skader, der bliver forårsaget af leg og hop på en trampolin er grundet sammenstød, fordi der har været mere end to personer på trampolinen på samme tid. Derfor frarådes det på kraftigste vis, at trampolinen bruges af mere end to stykker samtidigt.

Hvis det er børn under 6 år, som skal bruge trampolinen, så bør barnet være alene på trampolinen, da balanceevnerne ikke er fuldt udviklet i denne alder, hvorfor der ikke skal synderligt meget til at vælte, og det kan selvfølgelig resultere i skader og uheld, der nemt kunne være undgået.

Det samme gør sig gældende for det førstnævnte faktum om, at der ikke bør være mere end to personer på trampolinen ad gangen, for hvis blot man sørger for at følge dette råd, så bliver mængden af uheld og skader kraftigt minimeret.

Du kan også læse denne artikel fra DR hvor de giver dig gode råd om sikkerhed ved brug af trampolin.

Bolius.dk har udgivet en artikel om vedligeholdelse af din trampolin med gode råd, så du kan få en længere levetid på din trampolin.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Det kan være svært at svare på, hvor stor en trampolin, du skal købe, for det afhænger af mange forskellige ting. Først og fremmest, så afhænger det selvfølgelig af, hvor meget plads du har at gøre godt med, for hvis du eksempelvis kun har et meget lille areal på 3 meter x 3 meter, så skal trampolinen selvfølgelig ikke fylde det hele.

Desuden bør du sørge for at trampolinen bliver placeret på en græsplæne med fri plads uden diverse former for forhindringer omkring den – og det er særligt vigtigt, hvis du ikke har intentioner om, at udstyre trampolinen med et sikkerhedsnet, for hvis du eksempelvis vælger at placere den op ad en hæk, en flagstang el.lign., så kan det meget hurtigt ende galt.

Der er dog ingen tvivl om, at – hvis du har god plads – du skal sørge for at vælge en trampolin, der er så stor som muligt, da et større springareal kun er med til at gøre det meget sjovere at hoppe på trampolinen og dertil også med til at mindske uheld, da man kan føle sig langt mere sikker på en trampolin med et stort springareal.

Grunden til dette er, at risikoen for at falde ud over en trampolin, der eksempelvis er 3 meter 60 centimeter i diameter er meget mindre end på en trampolin, der kun har en halvt så stor diameter.

Uanset hvilken vinkel man ser det fra, så kan det bedst betale sig at vælge så stor en trampolin som muligt, men det kræver naturligvis, at der er plads til det i haven – og der er bestemt ingen grund til at overvurdere sin plads, for det ender blot galt.

Alt i alt kan man sige at, hvis du følger rådende og anbefalingerne i denne trampolin test-oversigt og denne opdaterede fra 2019, så er du kommet et rigtig langt stykke af vejen, til at finde den trampolin der passer bedst til jer.

Læs også trampoliner til nedgravning, deres generelle test-overblik af trampoliner eller Berg trampoliner test-oversigt.

Du kan få et par gode råd i denne video til at vælge den størrelse trampolin der passer til dit behov

FAQ

Hvilke er de bedste trampoliner?
Det vil altid være en god idé at bruge lidt ekstra penge på en god. Der er ingen tvivl om, at det kommer til at belønne sig i længden, at du køber en mere kvalitetsrigtig trampolin, da den holder meget længere og er langt mere sikker.
Hvor meget koster en trampolin?
Vi anbefaler trampoliner, der koster mellem 2500-6000 kr. Du kan dog også sagtens finde billigere og dyrere trampoliner. Kvaliteten vil dog ofte være bedre og sikkerheden dermed større ved køb af en dyrere model. Vi anbefaler også enkelte til ned omkring under 1000 kr.
Skal jeg tage en trampolin ind om vinteren?
Vi anbefaler, at du tager de bløde dele ind om vinteren, hvilket vil sige kantbeskyttelse, hoppedug og sikkerhedsnet. Trampolinen kan klare at stå ude om vinteren i forhold til rustdannelse, så du skal ikke bekymre dig om at flytte den ind.
Hvilke slags trampoliner findes der?
Der findes mange forskellige slags trampoliner såsom: havetrampolin, stortrampolin, afsætstrampolin, mini trampolin. De fleste trampoliner, vi anbefaler, vil være havetrampoliner, som er den mest klassiske, som de fleste danskere har stående i haven. De andre trampoliner vil bruges til at udøve en sportsgren og bruges kun af atleter.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Mini Trampolin – indendørs trampolin til børn

Mini Trampolin - BørnDette er en fantastisk trampolin til mindre børn, der ikke blot kan danne grundlag for en masse timers underholdning og sjov for barnet, men dertil kan den også være fantastisk i forbindelse med træning af både motorik, balance, kondition og muskler, hvorfor den er intet mindre end fantastisk for et barn, der befinder sig i alderen fra 1 til 5 år.

 

I og med, at den ikke bør bruges af børn, der er ældre end 5 år, så er der også en maksimal brugervægt, der lyder på 30 kg. og langt de fleste børn fra 6 år og opefter vejer omkring 30 kg., og hvis ikke, så er der selvfølgelig fortsat mulighed for at gøre brug af trampolinen, som – som sagt – er rigtig god til at træne alt lige fra balance og motorik til spændstighed og en række bestemte muskler i kroppen.

Børn der befinder sig i denne aldersgruppe er ikke altid synderligt udviklet endnu, hvorfor producenten har valgt at udstyre trampolinen med en bøjle på den ene side, som barnet selvfølgelig kan holde fast i, når de gør brug af trampolinen. Det sikrer blandt andet, at de ikke vælter, men giver dem også frihed til at fokusere på at hoppe og ned, da de ikke skal bruge energi på at holde balancen, da de blot kan holde fast i den medfølgende bøjle.

Selve hoppefladen lyder på 70 cm. x 70 cm., men den er dog ikke udstyret med en kantpude, hvorfor det er meget vigtigt, at barnet sørger for at hoppe så centralt på den 70 cm. bredde hoppeflade som muligt, da det er med til at mindske uheld og at barnet lander ned på én af fjedrene, hvilket godt kan gøre lidt ondt i fødderne.

Dette er en billig og nem måde at give dit barn ekstra underholdning og samtidig udvikle motorik, balance og spændstighed.

Fordele

 • God til leg og træning for børn
 • Bøjle som børnene kan holde fast i
Ulemper

 • Kun egnet til børn i 1-5 års alderen

Udvalgte specifikationer

 • Max brugervægt: 30 kg
 • Hoppeflade: 70×70 cm
 • 29 cm over gulvet

Hvis det er motion du er ude efter, kan du tage et kig på vores motionscykel test-oversigt.


Salta Excellent Ground

 • Salta Excellent GroundAnbefalet med placering 7 i kategorien ”Trampoliner” hos den danske forhandler Frishop
 • Den 8. mest solgte i kategorien ”Trampolin til nedgravning” hos den danske forhandler Multikøb

Udvalgte fordele ved Salta Excellent Ground

 • Populær blandt forbrugerne
 • Høj kvalitet
 • Rektangulær form
 • Ikke markant i haven
 • Integreret ventilationssystem

Diskret rektangulær trampolin

Som navnet indikerer, er Excellent Ground fra Salta et kvalitetsprodukt. Trampolinen har en rektangulær form, som giver den et unikt udtryk. Faconen åbner op for nye muligheder for placering i haven sammenlignet med en traditionel rund trampolin. Produktet måler 213 x 305 centimeter. 

Hoppekomforten er høj, og mens børnene hopper, sørger ventilationssystemet for ideel luftstrøm.  Fra jorden er trampolinen 25 centimeter høj, så den er dejlig diskret i haven. Kantmåtten når jorden, og den fastgøres med jordakre. 

Sikkert design til nedgravning

Sikkerheden er i orden med trampolinen fra Salta, som har certificeringerne TÜV, CE, EN 71-14. Du kan tilkøbe et sikkerhedsnet til trampolinen, hvis du ønsker ekstra sikkerhed til børnene. 

Excellent Ground fra Salta er specielt designet, så der kræves en minimal hulstørrelse i haven. Det sparer dig for både tid og arbejdskraft. Modellen er teknisk set ikke en nedgravningsmodel, men den kræver et hul i jorden grundet dens lave højde. Der anbefales en udgravningsdybde på 75 centimeter.

Der tilbydes hele 3 års garanti på sikkerhedsnet og springmåtte, 2 års garanti på kantmåtte og 1 års garanti på fjeder. 

Salta Excellent Ground vs. markedet

Salta Excellent Ground er en af de mest populære trampoliner på det danske marked, blandt andet hos Multikøb og Frishop. Hvis du har en mindre have eller vil placere trampolinen i et hjørne, kan du oplagt vælge denne rektangulære model. 

Modellen er et diskret valg af trampolin til haven grundet dens lave højde, der kræver delvis nedgravning. Der tilbydes ekstra lang garanti på produktet sammenlignet med andre modeller.

Salta Junior – Bestseller

 • Salta JuniorDen 6. mest populære i kategorien ”Salta Trampoliner” hos den danske forhandler Fitshop
 • Den mest populære i kategorien ”Trampoliner” hos den danske forhandler Coop.dk
 • Bestseller hos den danske forhandler Homeshop
 • Mest populær hos den danske forhandler Only4kids

Udvalgte fordele ved Salta Junior

 • Danskernes foretrukne hos flere forhandlere
 • Høj sikkerhed
 • Kompakt størrelse
 • Til indendørs og udendørs brug
 • Optimal hoppekomfort

Sikker trampolin til leg inde og ude

Der er tænkt sikkerhed ind i alle elementer af trampolinen Salta Junior. Derfor kan du trygt lade dine børn udfolde sig med hop, spring og leg. Trampolinen er specielt designet til småbørn, og den kan have en positiv effekt på børnenes balance og motoriske udvikling. Den anbefalede maksimale brugervægt er 35 kilo.

Med Junior-modellen fra Salta er dine børn beskyttet mod at slå sig, blandt andet takket være trampolinmåtten og det integrerede sikkerhedsnet. Inklusiv sikkerhedsnet er trampolinen 195 centimeter høj. Rammen af galvaniseret stål er omgivet af skum for ekstra beskyttelse. 

Den populære trampolin egner sig til både indendørs og udendørs brug. Den måler 140 centimeter i diameter, så den passer ind i de fleste rum. Trampolinens kompakte størrelse gør den nem at flytte rundt.  

Høj komfort til småbørn

Trampolinens højde på blot 35 centimeter gør det muligt for dit barn selv at kravle ind ad indgangen, som er udstyret med en praktisk dobbeltsidet lynlås. 

For ideel hoppekomfort er trampolinens affjedring elastisk. Affjedringen gør også modellen støjsvag og beskytter børnenes led. Selve springarealet er på 131 centimeter i diameter. 

Salta Junior vs. markedet

Salta Junior er en budgetvenlig trampolin til småbørn. Det er den mest populære trampolin hos flere danske forhandlere, blandt andet Coop.dk og Only4kids. 

Modsat de fleste trampoliner er modellen her egnet til både indendørs og udendørs brug. Designet er udtænkt med særlig tanke på småbarnet, som tilbydes stor sikkerhed og komfort.

Salta Comfort Edition

 • Salta Comfort EditionAnbefalet af den danske forhandler Frishop 
 • Den 19. mest solgte i kategorien ”Trampolin til nedgravning” hos den danske forhandler Multikøb
 • Den 7. mest populære i kategorien ”Salta Trampoliner” hos den danske forhandler Fitshop

Udvalgte fordele ved Salta Comfort Edition

 • Ofte valgt af forbrugerne
 • Slidstærkt design
 • Efterlever sikkerhedsstandarder
 • Beregnet til nedgravning
 • Elegant buet sikkerhedsnet

Sikkert og slidstærkt design

Salta Comfort Editon er en komfortabel og slidstærk trampolin i et eksklusivt design. Produktet lever op til de nyeste, strenge standarder (TÜV, CE, EN 71-14), så sikkerheden er i orden.  

Trampolinens bløde sikkerhedsnet i materialet polypropylen er forsynet med en sikker dobbeltsidet lynlås. Nettet har en elegant buet form, som fastholdes af stålringens konstruktion. Inklusiv nettet har trampolinen en højde på 210 centimeter. 

Der er rig plads til at udfolde sig trampolinen, som har en diameter på 366 centimeter og et springareal på Ø308 centimeter. Den anbefalede maksimale brugervægt er 120 kilo. 

Beregnet til nedgravning

Trampolinens er delvist begravet i jorden. Fra jorden har den en højde på 20 centimeter. Mange vælger en nedgravningstrampolin som denne, da den højner sikkerheden og ser mindre markant ud i haven. 

Rammerne er beskyttet mod rust, da de er af galvaniseret stål med sort, blank belægning. Den 20 centimeter brede kantmåtte er fremstillet i stødabsorberende EPE-skum.

Der tilbydes 2 års garanti på ramme, sikkerhedsnet og springmåtte og 1 års garanti på kantmåtte og fjeder. Beskyttelsesovertræk kan tilkøbes. 

Salta Comfort Edition vs. markedet

Salta Comfort Edition skiller sig positivt ud fra mængden ved dens unikke design med et elegant buet net. Trampolinen har et ekstra slidstærkt og holdbart design, og den lever op til de nyeste sikkerhedsstandarder. Der tilbydes en fornuftig garanti.  

Alt det er med til at gøre modellen til et populært valg hos danske forhandlere som Multikøb og Fitshop.

JumpMaster 365 inklusiv sikkerhedsnet

JumpMaster 365 inklusiv sikkerhedsnetDenne suveræne trampolin fra Jumpmaster er vældig populær blandt kunderne, og lever op til alt hvad en trampolin skal kunne.

Sikkerheden er helt i top, og med det kraftige sikkerhedsnet omkring trampolinen, så kan alle føle sige sikre både under leg og træning.

Modellen her er 365 centimeter i diameter, og den er forsynet med en meget bred polstret kant, så man undgår at træde ned i fjedrene på trampolinen.

Hoppefladen er lavet af et meget slidstærkt materiale, og stellet er udført i galvaniseret materiale, så det tåler al slags vejrlig.

Hvis de lover rigtig dårligt vejr, så skal du tage trampolinen ind, eller fastgøre den, så vinden ikke tager den med. Selvom denne trampoline er en af de sikreste på markedet, så er der en del ting du selv skal være opmærksom på.

Det handler og at følge vejledningen, når den skal samles, og at du sørger for, at den adfærd som foregår på trampolinen er sikker og kontrolleret. Vild og ustyrlig leg kan føre til ulykker.

Du får en helt perfekt trampolin for pengene, og du og din familie får mange gode timer med hop, træning og leg.

Med en trampolin som redskab, så har børnene rigtige gode muligheder for at træne deres motorik og balanceevner. Også voksne kan bruge denne trampolin, og det giver rigtig god motion og træning.

Hvis du vil benytte din nye trampolin til træningsøvelser, så kan du finde masser af forslag til det på internettet. du skal bare søge på træning og trampolin, og så kan du finde mange instruktionsvideoer.

BERG Talent 180 cm inklusiv Comfort sikkerhedsnet

BERG Talent 180 cm inklusiv Comfort sikkerhedsnetSelvom en rigtig god trampolin koster penge, så kan du få rigtig meget kvalitet for pengene med denne Berg Talent trampolin.

Hvis du ikke har den store have, så er denne model ikke nær så stor som andre modeller, og fylder ikke så meget i din have. Den har alligevel en god stor hoppeflade, og der kan sagten være to på trampolinen samtidig.

Du skal altid huske, at når der er flere på en trampolin, så skal der vises stor hensyn til hinanden, og det skal ikke blive for vildt og ukontrolleret. det kan føre til ulykker, og det vil du gerne undgå.

Denne trampolin måler 180 centimeter i diameter, og er udstyret med et kraftigt sikkerhedsnet, så der ikke er stor fare for at ryge ud over kanten, hvis du eller andre mister kontrollen en smule.

Trampolinen er forsynet med en god polstret kant, og rammen er fremstillet i galvaniseret materiale, så den er ikke ruster op.

Vejrliget i Danmark kan være lidt vildt, så det er smart at tage den indendørs i vinterhalvåret. Gør du det, så holder den i mange år frem, og så får familien masser af glæde af den. Denne model anbefales kun til børn, da den har en maksimal vægt på 50 kilo.

Hvis du ikke følger anbefalingerne, så vil den ikke holde så længe og slides hurtigere. Du skal sørge for, at der altid er opsyn med børn, når de bruger en trampolin.

Der kan ske uheld eller ulykker, og derfor skal der være en voksen til stede.

Du kan også læse vores pulsur test-overblik, hvis du vil have styr på hvor højt pulsen egentlig kommer op, af at hoppe på en trampolin.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter