Sidst opdateret:

En trampolin kan danne grundlag for mange timer fyldt med sjov og spas, hvorfor det er ideelt at have en trampolin til børnene stående i baghaven, hvor de kan slå sig løs på trampolinen – enten selv eller sammen med en legekammerat (det er dog vigtigt, at der ikke er mere end 2 børn på trampolinen ad gangen).

Dertil skal det også tilføjes, at det er vigtigt, at du satser på kvaliteten af den trampolin, som du har intentioner om, at skulle investere i.

Det vil altid være en god idé, at bruge lidt ekstra penge på at få god kvalitet og dermed også afstå fra at købe en billig trampolin i eksempelvis Bilka eller en lavprisbutik. Der er ingen tvivl om, at det kommer til at belønne sig i længden, at du køber en mere kvalitetsrigtig trampolin, da den holder meget længere og er langt mere sikker.

En billig trampolin vil nemlig ofte være af dårligere kvalitet i alle dele på trampolinen, hvilket selvfølgelig også bevidner om, at den er meget mere ustabil og langt mindre robust, end en trampolin, der koster en kende ekstra.

Endvidere, så vil en billig én af slagsen også ruste meget hurtigere i svejsningerne og har ligeledes også en dårligere affjedring, som gør det til en meget beskeden oplevelse, at hoppe på trampolin.

Slutteligt, så har de billige modeller ofte også en kantbeskyttelse af meget beskeden kvalitet, hvilket gør, at de ikke dækker alle fjedrene og heller ikke hele rammen, hvilket – desværre – er skyld i mange ulykker hvert år – og så bliver denne kantbeskyttelse oven i købet også hurtigt ødelagt, selvom den reelt set burde kunne holde til, at der bliver hoppet på den, sparket til dig osv.

Læs vores trampolin test nedenfor og find en trampolin, der passer til dit behov og dit budget.


Indholdsfortegnelse:


Berg Favorit Trampolin 4,3 meter

BERG Favorit Trampolin 4,3 meterØnsker du at forkæle dine børn med en sjov hverdag i haven? Ellers ønsker du blot at have en trampolin til eget brug, så du kan have en sjov dag med en masse god motion? Så er denne Berg Favorit Trampolin lige noget for dig.

En sjovere hverdag

Med denne trampolin fra Berg, får du en hoppekontrol der siger spar to, også har den et solidt tryk i alle fjedre. Alle fjedre er hårdt opstrammet hvilket gør, at du har bedre kontrol og de ting du foretager dig på trampolinen som f.eks. spring. Når du har en god kontrol, giver det også en meget bedre sikkerhed.

En meget bedre sikkerhed

Til denne trampolin er der kantbeskyttelse som er tykkere der hvor den dækker rammen, også dækker der derudover også et stykke ind over fjedrene.

Der følger sikkerhedsnet med, som er af mærket Safety Comfort, så du behøver ikke frygte at hverken du eller børnene falder ud over kanten. Safety Comfort er et nyt sikkerhedsnet fra Berg, som er specialdesignet til netop denne serie af trampoliner. Den er enorm slidstærk og kan derfor også holde i rigtig lang tid uden at gå i stykker.

Den kan maks. holde til en vægt på 120 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Trampolin BERG 330cm InGround Champion

BERG Champion 330 InGroundTrampolin BERG 330cm InGround Champion er en trampolin, der er lavet specifikt til at kunne graves ned, hvilket betyder, at den ikke er udstyret med ben i samme omfang som en havetrampolin, der kommer med almindelig ben og som er lavet til at have stående på græsplænen eller lignende.

Denne trampolin er udstyret med de såkaldte Goldspring-fjedre, der byder på en stor hoppekomfort og er samtidig med til at sikre, at man kan hoppe højere, lettere og mere komfortabelt, da de har gennemgået en speciel proces under produktionen, der har forårsaget, at de er blevet presset ekstremt fast sammen, hvilket sørger for, at energien ved brug gradvist bliver overført fra kroppen til fjedrene og tilbage igen.

Ikke nok med det, så er der også meget fokus på sikkerhed, når det kommer til trampolinen, så derfor er Trampolin BERG 330cm InGround Champion blevet udstyret med en kantpude, som er ekstra tyk (hele 30 mm.) og ligeledes også ekstra bred (38 cm.), der er særdeles holdbar og samtidig beskytter såvel børn som voksne, der bruger trampolinen.

Som nævnt, så er Trampolin BERG 330cm InGround Champion en trampolin, der er produceret med det formål, at den skal graves ned i en græsplæne, hvorfor der ikke er nogen mulighed for at have den stående på græsplænen.

Du skal dog være opmærksom på, at den ikke skal graves helt ned, men derimod så skal du sørge for at hullets diameter er cirka 290 cm. og cirka 75 cm. dybt. Trampolinen har en diameter, der lyder på 330 cm., hvorfor den kommer til at stå lidt fra hullets kanter.

Fødderne skal fikseres fast med pløkker, hvorfor du ikke skal være bange for, at den vælter el.lign. Rammen er desuden også blev galvaniseret på både inder- og yderside, der sikrer en længere levetid.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Berg Favorit trampolin 3,8 m inkl. sikkerhedsnet

BERG Favorit Trampolin 3,8 meterRobust trampolin i topkvalitet og med rigtig godt sikkerhed.

God kvalitet hele vejen rundt

Hoppedugen er lavet i et glat, UV-resistent materiale og er monteret på selve rammen med nogle yderst kraftige zink-behandlede Goldspring Solo fjedre – zink-behandlingen gør dem modstandsdygtige overfor rust.

Selve rammen er fremstillet i ind- og udvendigt galvaniseret stål, der er modstandsdygtig overfor vind og vejr

Sikkerheden er i top

Der er påsat en virkelig god PVC kantbeskyttelse med skum på denne trampolin. Kantbeskyttelsen er 20 mm tyk over rammen og 10 mm over fjedrene. Desuden er den selvfølgelig modstandsdygtig overfor diverse vejrtyper.

Sikkerhedsnettet, der er monteret på trampolinens ben, er godt strammet til og kan holde til en relativ stor belastning. De stænger, der bruges til at holde nettet oppe, er selvfølgelig polstret, så du ikke slår dig, hvis du skulle falde ind i dem. Ved indgangen til trampolinen er der et dobbelt overlap af net, hvilket højner sikkerheden betydeligt.

Bedst til lidt større børn

Denne model er godt egnet til børn over 30 kg – og selvfølgelig også voksne – da selve hoppedugen er godt spændt op. Med dette opspænd er det muligt at lave hurtige og intense hop.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BERG Grand Favorit 520×345 trampolin

BERG Grand Favorit 520x345 trampolinStor trampolin med ekstra fokus på sikkerheden.

Sikkerheden højt prioriteret

Der har været fokus på sikkerheden i udviklingen og produktionen af denne trampolin, som med sit store sikkerhedsnet, solide kantbeskyttelse og polstrede stolper virkelig går forrest, for at give børn og voksne en sikker oplevelse i forbindelse med, at man kan have det sjovt på en trampolin.

BERG har fået lavet en trampolin, og medfølgende sikkerhedsnet, som gør, at man ikke bare lige kan falde af trampolinen, mens man hopper. Nettet sidder godt fast ved hjælp af polstrede bøjler som vender væk fra trampolinens hoppeområde, hvilket gør at man ikke kommer til at slå sig på dem. Der er heller ikke risiko for at man kan sidde fast i nettet, som er lavet med så små huller, at det nærmest er umuligt.

Kantbeskyttelsen gør at man ikke kan komme til skade på fjedrene, som er dækket af denne polstring, som udover at øge sikkerheden, også er behagelig at slappe af på, når man tager en pause med at springe i trampolinen.

God til hele familien

Det rektangulære springareal på 520 x 345 cm. gør at man, både som barn og voksen, kan have god plads til at lege eller øve sig på at springe og lave tricks. Man kan også sagtens være flere personer på trampolinen ad gangen, hvis man vil lege eller hoppe sammen. Trampolinen kan nemlig holde til en personvægt på helt op til 120 kg.

Der medfølger stige og sikkerhedsnet ved køb af denne trampolin fra JumpMaster.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sport Supply Trampolin 1 Meter

Sport Supply Trampolin 1 MeterHer er der tale om endnu en trampolin fra Sport Supply, men der er dog tale om en mindre én af slagsen, da den kun måler 1 meter i diameter.

Det betyder også, at det er en trampolin, der faktisk kan bruges på børneværelset eller i et legelokale indenfor – det kræver dog, at du er villig til at have en trampolin stående indenfor og det er selvfølgelig ikke alle, der er det.

Selvom den ikke er synderligt stor, så er der ingen tvivl om, at den kan danne grundlag for rigtig mange timers underholdning i haven, hvor barnet kan få lov til at slå sig løs på trampolinen.

Grundet dens størrelse, så er den naturligvis mest velegnet til mindre børn, som ikke blot får muligheden for at blive underholdt på trampolinen, men samtidig med at han eller hun hopper, så får han eller hun også trænet sin balance, motorik, hjerte, koordination, lunger, blodcirkulation såvel som en lang række muskler, hvorfor en trampolin ikke kun er sjov, men også god træning – særligt for mindre børn.

Trampolinen er desuden heller ikke mere end 20 cm. høj, hvorfor der ikke sker nogen synderlig skade, hvis barnet ved et uheld hopper ud over trampolinen eller vælter ned fra den.

Den er selvfølgelig udstyret med en kantpude af høj kvalitet, som kan beskytte for uheld, der involverer fjedrene – denne er 15 cm. bred og bør derfor sagtens kunne sørge for, at der ikke sker uheld.

Dertil har den også en slidstærk dug, der sikrer, at den kan holde i mange år, hvis den bliver behandlet godt og bliver placeret indenfor om vinteren, så den ikke udsættes for frost, is, sne og deslige.

Ydermere, så kommer den med 6 ben med gummifødder såvel som 36 fjedre, der alle sammen er spændt godt op, for at sikre, at det er en god oplevelse for barnet at hoppe på denne trampolin.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

JumpMaster 430 inklusiv sikkerhedsnet

JumpMaster 430 inklusiv sikkerhedsnetEn havetrampolin er et af de bedste og sjoveste legeredskaber der findes, og så er den meget populær.

Der bliver brugt mange timer i trampolinen både af børnene og af de voksne. En trampolin er ikke et helt almindeligt legeredskab, da der er mange nyttige egenskaber ved den.

Der kan selvfølgelig også leges og hygges, men der kan også trænes i forhold til motion og bevægelse, og så får du forbedret dine balanceevner rigtig meget.

En anden sjov anvendelsesmulighed er som udendørs seng på de lune sommernætter, hvor det er muligt at sove udendørs.

Denne runde model, Jumpmaster 430 er på 430 centimeter i diameteren, og er stor og rummelig nok til flere personer ad gangen i trampolinen.

Trampolinen her et medfølgende sikkerhedsnet, som er et must, når der skal hoppes, trænes eller leges.

Sikkerhed er et vigtigt element, når du eller I skal have en trampolin i haven. Sørg for net, og at der bliver holdt opsyn med for eksempel børn i trampolinen.

Der kan opstå farlige situationer med flere i trampolinen, og når derfor skal adfærd i denne være kontrolleret, da vild leg kan føre til ulykker.

Denne model er både sikker og med meget høj kvalitet i konstruktionen, så den overlever mange sæsoner udendørs.

Trampolinen er fremstillet i galvaniseret stål, og har naturligvis kraftige kantpolstringer. Galvaniseringen gør den særligt modstandsdygtig overfor rust, og det giver den en meget lang levetid.

Husk at tage trampolinen i læ eller andet, når de lover uvejr, så den ikke bliver fanget af for eksempel en kraftig storm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

JumpMaster 430 InGround

JumpMaster 430 InGroundEr du eller dine børn vilde med trampoliner, så er det faktisk ret nemt at få en hjem til haven, som I kan benytte i mange år frem.

Der findes utroligt mange modeller, men de smarte nedgravningstrampoliner er blevet meget populære på det seneste.

Det er der mange gode grunde til, men blandt andet vejrliget er en vigtig faktor, og så er der mange som synes, at der ser bedre ud, og at en almindelig trampolin fylder for meget i landskabet.

Det sker, at vi får en lille storm i løbet af sommeren, og så er det meget nemmere for vinden at fange en fritstående trampolin, end en nedgravet trampolin.

Denne nedgravningstrampolin fra Jumpmaster er på 430 centimeter i diameteren, og har en utrolig høj hoppekvalitet.

Det er vigtigt, at du eller familien vælger en rigtig god kvalitet, hvis I for eksempel gerne vil hoppe flere på samme tid, eller hvis der skal laves lidt mere professionelle øvelser eller træningsforløb på trampolinen.

Denne model er helt fantastisk og meget velegnet til høje hop, og til gode motions- og balanceøvelser.

Den leveres naturligvis med kantpolstring som gør den til en meget sikker trampolin, og det en meget vigtig faktor som du skal tage hensyn til, når du vælger trampolin.

Det kan være farligt at hoppe i trampolin uden kant, så det skal du sikre dig, at din nye trampolin er udstyret med, ligesom denne model.

Den har en 38 centimeter bred polstret kant som er 3 centimeter tyk. Det gør den mere sikker.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

JumpMaster 365 inklusiv sikkerhedsnet

JumpMaster 365 inklusiv sikkerhedsnetDenne suveræne trampolin fra Jumpmaster er vældig populær blandt kunderne, og lever op til alt hvad en trampolin skal kunne.

Sikkerheden er helt i top, og med det kraftige sikkerhedsnet omkring trampolinen, så kan alle føle sige sikre både under leg og træning.

Modellen her er 365 centimeter i diameter, og den er forsynet med en meget bred polstret kant, så man undgår at træde ned i fjedrene på trampolinen.

Hoppefladen er lavet af et meget slidstærkt materiale, og stellet er udført i galvaniseret materiale, så det tåler al slags vejrlig.

Hvis de lover rigtig dårligt vejr, så skal du tage trampolinen ind, eller fastgøre den, så vinden ikke tager den med. Selvom denne trampoline er en af de sikreste på markedet, så er der en del ting du selv skal være opmærksom på.

Det handler og at følge vejledningen, når den skal samles, og at du sørger for, at den adfærd som foregår på trampolinen er sikker og kontrolleret. Vild og ustyrlig leg kan føre til ulykker.

Du får en helt perfekt trampolin for pengene, og du og din familie får mange gode timer med hop, træning og leg.

Med en trampolin som redskab, så har børnene rigtige gode muligheder for at træne deres motorik og balanceevner. Også voksne kan bruge denne trampolin, og det giver rigtig god motion og træning.

Hvis du vil benytte din nye trampolin til træningsøvelser, så kan du finde masser af forslag til det på internettet. du skal bare søge på træning og trampolin, og så kan du finde mange instruktionsvideoer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

JumpMaster 430 InGround

JumpMaster 430 InGroundEn af de smarte ting ved en nedgravningstrampolin er, at den ikke ser ud af meget. Den fylder ikke så meget i landskabet som en traditionel trampolin, da den jo er gravet ned.

Selvom det ikke helt er tilfældet, så føles en nedgravet trampolin noget mere stabil, og måske og lidt mere fast. Denne model fra Jumpmaster er 430 centimeter i diameter og er derfor en af de største på markedet.

Her får du høj kvalitet, båd hvad angår hoppeflade og rammen. Den er lavet i galvaniseret materiale, og tåler derfor al slags vejrlig og kontakt med jorden. Det er vigtigt, at du tager den indendørs i vinteren, da det vil give den en meget længere levetid.

En trampolin som denne kan benyttes af alle i familien. Der kan også være flere personer på den samtidig, men her skal du sørge for, at det bliver en kontrolleret adfærd, så I undgår ulykker i forbindelse med aktiviteterne.

Du eller familien kan bruge trampolinen til leg, træning og hygge, og den er særligt velegnet til balance- og motoriske øvelser, som fremmer børn og voksnes motorik og balance.

Det er også god konditræning at bruge en trampolin, og denne nedgravningstrampolin er ikke en undtagelse. Her vil du og familien få masser af sjove og gode oplevelser, og måske får I også en langt bedre kondi, hvis I træner hver dag.

Trampolinen er meget nem at samle, og du skal bare følge vejledningen, så går det både hurtigt og let. Mangler du inspiration til træning eller øvelser på trampolin, så kan du søge efter det på internettet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mini Trampolin – Børn

Mini Trampolin - BørnDette er en fantastisk trampolin til mindre børn, der ikke blot kan danne grundlag for en masse timers underholdning og sjov for barnet, men dertil kan den også være fantastisk i forbindelse med træning af både motorik, balance, kondition og muskler, hvorfor den er intet mindre end fantastisk for et barn, der befinder sig i alderen fra 1 til 5 år.

I og med, at den ikke bør bruges af børn, der er ældre end 5 år, så er der også en maksimal brugervægt, der lyder på 30 kg. og langt de fleste børn fra 6 år og opefter vejer omkring 30 kg., og hvis ikke, så er der selvfølgelig fortsat mulighed for at gøre brug af trampolinen, som – som sagt – er rigtig god til at træne alt lige fra balance og motorik til spændstighed og en række bestemte muskler i kroppen.

Børn der befinder sig i denne aldersgruppe er ikke altid synderligt udviklet endnu, hvorfor producenten har valgt at udstyre trampolinen med en bøjle på den ene side, som barnet selvfølgelig kan holde fast i, når de gør brug af trampolinen. Det sikrer blandt andet, at de ikke vælter, men giver dem også frihed til at fokusere på at hoppe og ned, da de ikke skal bruge energi på at holde balancen, da de blot kan holde fast i den medfølgende bøjle.

Selve hoppefladen lyder på 70 cm. x 70 cm., men den er dog ikke udstyret med en kantpude, hvorfor det er meget vigtigt, at barnet sørger for at hoppe så centralt på den 70 cm. bredde hoppeflade som muligt, da det er med til at mindske uheld og at barnet lander ned på én af fjedrene, hvilket godt kan gøre lidt ondt i fødderne.

Dette er en billig og nem måde at give dit barn ekstra underholdning og samtidig udvikle motorik, balance og spændstighed.

Du kan også læse vores pulsur test, hvis du vil have styr på hvor højt pulsen egentlig kommer op, af at hoppe på en trampolin.

Hvis det er motion du er ude efter, kan du tage et kig på vores motionscykel test.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BERG Talent 180 cm inklusiv Comfort sikkerhedsnet

BERG Talent 180 cm inklusiv Comfort sikkerhedsnetSelvom en rigtig god trampolin koster penge, så kan du få rigtig meget kvalitet for pengene med denne Berg Talent trampolin.

Hvis du ikke har den store have, så er denne model ikke nær så stor som andre modeller, og fylder ikke så meget i din have. Den har alligevel en god stor hoppeflade, og der kan sagten være to på trampolinen samtidig.

Du skal altid huske, at når der er flere på en trampolin, så skal der vises stor hensyn til hinanden, og det skal ikke blive for vildt og ukontrolleret. det kan føre til ulykker, og det vil du gerne undgå.

Denne trampolin måler 180 centimeter i diameter, og er udstyret med et kraftigt sikkerhedsnet, så der ikke er stor fare for at ryge ud over kanten, hvis du eller andre mister kontrollen en smule.

Trampolinen er forsynet med en god polstret kant, og rammen er fremstillet i galvaniseret materiale, så den er ikke ruster op.

Vejrliget i Danmark kan være lidt vildt, så det er smart at tage den indendørs i vinterhalvåret. Gør du det, så holder den i mange år frem, og så får familien masser af glæde af den. Denne model anbefales kun til børn, da den har en maksimal vægt på 50 kilo.

Hvis du ikke følger anbefalingerne, så vil den ikke holde så længe og slides hurtigere. Du skal sørge for, at der altid er opsyn med børn, når de bruger en trampolin.

Der kan ske uheld eller ulykker, og derfor skal der være en voksen til stede.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tænk på sikkerheden, når du køber en trampolin

Det er ingen hemmelighed, at man kan komme alvorligt til skade på en trampolin, hvis ikke man sørger for at passe på. Der er dog flere forskellige ting, som man kan sikre sig allerede, inden man har købt trampolinen, som er med til at minimere risikoen for, at der er nogen, der kommer til skade, når de hopper og har det sjovt på den respektive trampolin.

Det kan du læse lidt mere om nedenfor, hvor der er opridset tre forskellige punkter, som kan være med til at minimere risikoen for uheld, hvis du tager dem i betragtning:

  • Sats på kvaliteten.

Der er ingen tvivl om, at de billige trampoliner ikke er nær så sikre som de lidt dyrere trampoliner.

Det kan selvfølgelig være meget fristende, at slå et smut forbi Bilka, hvor du ofte kan købe meget billige trampoliner, men det kan dog meget sjældent betale sig at købe sådanne trampoliner, da de ikke blot går hurtigt i stykker og derfor skal udskiftes efter én enkelt sæson, men samtidig er de slet ikke lige så sikre som de lidt dyrere alternativer, da kantpuderne hurtigere går i stykker, fjedrene har større tendens til at springe og selve konstruktionen er oftest også langt mere ustabil og usikker end på de dyrere alternativer.

Derfor kommer du meget længere med en kvalitetsrigtig trampolin – både i forhold til det økonomiske aspekt og set ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

  • Køb et sikkerhedsnet.

Det er også en rigtig god idé, at investere i et sikkerhedsnet til trampolinen, hvilket specielt gør sig gældende, hvis det hovedsageligt er mindre børn, der skal hoppe på trampolinen.

Det er dog også en god sikkerhedsforanstaltning for større børn og voksne, da det også sagtens kan gå galt for dem og i en sådan sammenhæng kan et sikkerhedsnet faktisk minimere risikoen for et uheld.

Det kan desuden også være en rigtig god idé, at grave trampolinen ned i jorden, da det er med til at minimere faldhøjden, men uanset hvad, så bør du sørge for at din trampolin bliver udstyret med et sikkerhedsnet, der kan sørge for at holde såvel børn som voksne oppe på trampolinen.

  • Hop ikke mere end to ad gangen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at langt størstedelen af de uheld og skader, der bliver forårsaget af leg og hop på en trampolin er grundet sammenstød, fordi der har været mere end to personer på trampolinen på samme tid. Derfor frarådes det på kraftigste vis, at trampolinen bruges af mere end to stykker samtidigt.

Hvis det er børn under 6 år, som skal bruge trampolinen, så bør barnet være alene på trampolinen, da balanceevnerne ikke er fuldt udviklet i denne alder, hvorfor der ikke skal synderligt meget til at vælte, og det kan selvfølgelig resultere i skader og uheld, der nemt kunne være undgået.

Det samme gør sig gældende for det førstnævnte faktum om, at der ikke bør være mere end to personer på trampolinen ad gangen, for hvis blot man sørger for at følge dette råd, så bliver mængden af uheld og skader kraftigt minimeret.

Du kan også læse denne artikel fra DR hvor de giver dig gode råd om sikkerhed ved brug af trampolin.

Bolius.dk har udgivet en artikel om vedligeholdelse af din trampolin med gode råd, så du kan få en længere levetid på din trampolin.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Det kan være svært at svare på, hvor stor en trampolin, du skal købe, for det afhænger af mange forskellige ting. Først og fremmest, så afhænger det selvfølgelig af, hvor meget plads du har at gøre godt med, for hvis du eksempelvis kun har et meget lille areal på 3 meter x 3 meter, så skal trampolinen selvfølgelig ikke fylde det hele.

Desuden bør du sørge for at trampolinen bliver placeret på en græsplæne med fri plads uden diverse former for forhindringer omkring den – og det er særligt vigtigt, hvis du ikke har intentioner om, at udstyre trampolinen med et sikkerhedsnet, for hvis du eksempelvis vælger at placere den op ad en hæk, en flagstang el.lign., så kan det meget hurtigt ende galt.

Der er dog ingen tvivl om, at – hvis du har god plads – du skal sørge for at vælge en trampolin, der er så stor som muligt, da et større springareal kun er med til at gøre det meget sjovere at hoppe på trampolinen og dertil også med til at mindske uheld, da man kan føle sig langt mere sikker på en trampolin med et stort springareal.

Grunden til dette er, at risikoen for at falde ud over en trampolin, der eksempelvis er 3 meter 60 centimeter i diameter er meget mindre end på en trampolin, der kun har en halvt så stor diameter.

Uanset hvilken vinkel man ser det fra, så kan det bedst betale sig at vælge så stor en trampolin som muligt, men det kræver naturligvis, at der er plads til det i haven – og der er bestemt ingen grund til at overvurdere sin plads, for det ender blot galt.

Alt i alt kan man sige at, hvis du følger rådende og anbefalingerne i denne trampolin test og denne opdaterede fra 2019, så er du kommet et rigtig langt stykke af vejen, til at finde den trampolin der passer bedst til jer.

Læs også trampoliner til nedgravning, deres generelle test af trampoliner eller Berg trampoliner test.

Du kan få et par gode råd i denne video til at vælge den størrelse trampolin der passer til dit behov

 

FAQ

🏆 Hvilke trampoliner er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste trampoliner på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes trampoliner?

trampoliner vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny trampolin?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes trampoliner til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Alma M. Sørensen Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.