Fodbold rebounder – Optimer dit talent med en fodbold rebounder

Rate this post

Fodbold reboundere er det nye sort inden for selvstændig fodboldtræning. Derfor har vi kigget nærmere på to af markedets mest solgte modeller – en dyr og en lidt billigere.

Efter gennemgangen af de to modeller kommer en lille generel guide omkring en fodbold rebounder.

SE OGSÅ: Basketball kurv

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

EXIT Kickback L Rebounder

EXIT Kickback L Rebounder
0 kr.

Hvis man vil være en dygtig fodboldspiller, er man nødt til at øv sig. EXIT Kickback L Rebounder kan være med til at forbedre dine kundskaber på banen.

Nettet på EXIT Kickback L Rebounder måler 124 x 124 cm, hvilket gør den bedst egnet til børn, men den kan selvfølgelig også bruges af voksne. Størrelsen gør desuden at den ikke fylder meget i haven og derfor er velegnet selv i små haver.

Rebounderen fylder generelt ikke særligt meget. Den er ned at pakkes sammen og stille væk i garagen, kælderen eller et andet sted. EXIT Kickback L Rebounder er udformet i gode materialer, der kan modstå det danske vejr.

Dog er det altid en god idé at tage den ind, når den ikke er i brug, så den ikke får for meget fugt. Nettet er af god kvalitet og kan holde til en del skud på daglig basis.

EXIT Kickback L Rebounder er en stabil rebounder i god kvalitet, som er det perfekte træningsværktøj til børnene. Nettet har en god rebound-effekt, så den vil med garanti kunne holde til de mange fodbolde!

 

Trampolin My Hood fodbold rebounder

Fodbold Rebounder / Trampolin - My Hood
0 kr.

Standard fodbold rebounder med stor flade til at skyde ind på. Godt egnet til fodboldspillere på alle niveauer.

Simpelt, men holdbart design

Trampolin My Hood er simpelt designet. Stellet er i galvaniseret stål, der er flot lakeret med sort pulverlakering. Nettet er yderst kraftigt. Der medfølger fire pløkker til at fastgøre rebounderen, således at den ikke vælter eller på anden vis flytter sig, når du tyrer en bold ind mod den.

Samlet set vejer Trampolin My Hood kun 12 kg og er derfor let at flytte rundt på.

Bliv klar til kamp

Trampolin My Hood er god at bruge når det skal trænes skydeteknik på egen hånd. Denne fodbold rebounder styrker dit talent og gør dig klar til en mere professionel kamp på banen. Trampolin My Hood kan både bruges af professionelle, amatører eller blot til leg.

Da dette er en billigere model end ovenstående, har denne model ikke noget smart teknik, der fortæller dig noget om udviklingen af dit talent.

Brug den alene eller sammen med andre

Denne fodbold rebounder kan med fordel bruges sammen med andre ivrige spillere, da det at spille sammen også gør dig til en bedre spiller, da det udfordrer dig på en anden måde end, hvis du bruger den alene.

Både ved at træne alene eller sammen med andre kan du ved brug af Trampolin My Hood træne dine tekniske færdigheder mhp. skydeteknik og placeringsevne. Træner du alene, ved du nogenlunde hvor hurtigt bolden kommer tilbage og, hvor den skydes hen. Ved at træne med andre bliver dette lidt sværere at forudse, hvorfor din teknik styrkes yderligere.

Det kan du træne

Med Trampolin My Hood er det muligt at træne mange forskellige ting. Fodbold rebounderen har, i modsætning til mange andre modeller, en stor flade at skyde ind på, frem for blot et centralt placeret sweet spot. Dette gør den nemmere at bruge, samtidig med at du får det samme ud af din træning som ved de øvrige modeller.

Træn alt fra forskellige sparketeknikker, stødteknik, retningsorientering og hovedstød til redninger og generel placeringsteknik. Nettet kan lægges næsten helt ned, således at det både er muligt at træne høje og lave skud med Trampolin My Hood.

SE OGSÅ: Airhockey bord

Quickplay Spot fodbold rebounder

Quickplay Spot fodbold rebounder
1.259 kr.

Går junior til fodbold, eller spiller han bare som en gal hjemme i haven, så kan du hjælpe hans fodboldiver lidt på vej ved at investere i en fodbold rebounder, der er perfekt til at træne på.

Facts om fodbold rebounderen

Rebounderen måler 213 cm i højden, 65 cm i dybden og 213 cm i bredden. Børn fra omkring 8 år kan sagtens have glæde af den.

Den er konstrueret i stål og glasfiber, og den vejer stort set ingenting, så den er virkelig nem at pakke ned i den medfølgende pose med skulderrem, når den skal bruges et andet sted. Opsætningen af rebounderen er også a piece of cake. Det tager mindre end to minutter at få det sat op igen, for alle stængerne er fastgjort med elastikker, så de sidder, hvor de skal, og så de ikke bliver væk.

Selve rammen er lavet af stål og er samtidig så fleksibel, at rebounderen hurtigt vender tilbage ti sin oprindelig form efter et skud.

Sæt rebounderen op hjemme i haven, tag den med til fodboldtræning, med over til kammeraten eller over i parken.

Træningsmuligheder

Dette er en meget begyndervenlig rebounder, da den er konstrueret sådan, at det bløde net nærmest griber bolden og sender den relativt blødt tilbage til spilleren. Derfor er den særligt velegnet til børn eller begyndere.

Du kan selvfølgelig træne forskellige fodboldfærdigheder på rebounderen, som fungerer som din endeløst tålmodige medspiller eller træner. Den bliver aldrig træt af at gentage en øvelse.

Spilleren kan træne til at blive bedre til at score på mål – det siger sig selv. Der kan også trænes hovedstød, afleveringer, modtagelser og så videre.

Den kan være det virkelig godt supplement til den øvrige fodboldtræning, eller den kan bare være den effektive hjemmetræner.

Desuden er den jo sjov at lege med. Det kan sagtens fungere som et legeredskab til boldlege. Man kan selvfølgelig også være flere, der træner eller leger på én gang.

Denne fodbold rebounder er alle tiders gode og sunde legeredskab, og det er en eminent fodboldtræner til dem i familien, der gerne vil optimere sine fodbold-skills.

 

Guardian fodbold rebounder

Guardian fodbold rebounder
699 kr.

Vil du optimere din fodboldtræning, så kan du med denne effektive rebounder gøre det ved at træne på den derhjemme, nede i parken eller et andet sted, hvor du kan træne lige så længe, du har lyst.

Facts om rebounderen

Den måler 124 cm x 124 cm. Rammen er bygget 32 mm stålrør, og dens net er af meget stærk elastik, som er fastgjort til rammen med 36 elastikker. Disse elastikker kan reguleres, så du kan vinkle boldens tilbagekast anderledes, hvis du har brug for det.

Fodboldrebounderen kan bruges fra omkring 5 år og opefter. Ældre børn og voksne kan også sagtens bruge den, da bolden kommer retur med en styrke, der afhænger af, hvor hårdt den blev sparket af spilleren.

Træningen

Da rebounderen træner de evner, der skal i spil i forhold til et hold-boldspil, så kan du også sagtens have god gavn af den, hvis du for eksempel spiller håndbold.

Den træner nemlig blandt andet sine reflekser, og det er jo vigtig i forhold til al boldspil.

Desuden kan du træne hovedstød, afleveringer, modtagelser, vendinger, tæmninger og så videre. Med andre ord, så er denne fodbold rebounder alle tiders træningsmakker – og den bliver aldrig træt.

Derfor er træning på en rebounder et virkelig godt supplement til den øvrige fodboldtræning. Har du mulighed for at spille hjemme i haven eller et andet egnet sted i nærheden, så har du en god makker, som altid har tid.

Ved siden af det træningsmæssige så er fodbold rebounderen alle tiders sunde stykke legetøj for alle i familien. Om det så er for at træne alles fodbold skills eller bare for at have det sjovt med diverse boldlege, så giver dette stykke legetøj virkelig mange god timers leg og bevægelse for både børn og voksne.

Giv hele familien og især fodboldspilleren et fantastisk trænings- og legeredskab, som I kan have glæde af i mange år. Man bliver jo aldrig for gammel til at lege med en bold.

SE OGSÅ: Poolbord

Fodbold Rebounder 250 x 200 cm

Fodbold Rebounder 250 x 200 cm
1.099 kr.

Skal fodboldspilleren i familien have så gode muligheder for hjemmetræning som muligt, så kan det fint gøres med en fodbold rebounder, som kan stå klar til at træne når som helst.

Fakta om fodbold rebounderen

Rammen måler 250 cm i højden og 200 cm i bredden. Den står på et solidt stativ, der kan modstå også ret hårde scoringer.

Den vejer 15 kilo, hvilket på den ene side er en vis tyngde, så rebounderen står godt fast. På den anden side er den ikke tungere, end den nemt kan flyttes rundt på, hvis der bliver behov for det.

Det stærke, elastiske net kan sagtens holde til at returnere de hårde bolde, så spilleren igen og igen kan træne de nødvendige øvelser.

Det er muligt at ændre på den vinkel, som rebounderen modtager og returnerer bolden på. Det giver mere optimale træningsmuligheder.

Træningsmuligheder

Med en fodbold rebounder har du først og fremmest mulighed for at træne ret seriøst når som helst, der lige passer ind i dit program.

Desuden har du en utrættelig træningsmakker i rebounderen, for den kan altid og bliver aldrig træt af at gentage de samme og de samme øvelser.

Du kan træne dine reflekser og din hurtighed, du kan træne din evne til at få bolden i målet på forskellige måder, du kan træne afleveringer og modtagelser og i det hele taget tæmning af bolden.

Helt bortset fra rebounderens indlysende evner som fodboldtræner, så kan alle sportsudøvere have gavn af at træne på den. Præcision, styrke og udholdenhed er gavnligt for enhver af træne.

Som et unikt stykke havelegetøj kan rebounderen også gøre fyldest. Alle synes, det er sjovt at lege med en bold. Det gælder store og små, børn og voksne.

Giv familien en enestående mulighed for at mødes i glad boldleg – når det ellers er til at komme til rebounderen for ham eller hende, der skal træne noget seriøst bold.

Guide til fodbold rebounder

Hvis du er ny inden for køb og brug af fodbold reboundere, kan denne lille guide måske hjælpe dig lidt på vej.

Lidt nostalgi og historie

Der er sket meget siden de første fodbold reboundere, kaldet global goals, kom frem i starten af 00’erne. Du husker dem måske for det lidt sjove design, der lignede en forvokset åleruse. Nutidens reboundere er noget mindre komplicerede – her er blot en stor skydeflade med net på. De moderne reboundere er både lettere at bruge og fylder knap så meget i baghaven.

Din nye makker

Nogle gange er det bare nødvendigt at træne lidt mere fokuseret på en bestemt teknik – det er her fodbold rebounderen kommer ind i billedet. Den er din ekstraordinære træningsmakker, der følger dig i tykt og tyndt.

Vinder indpas alle steder

En fodbold rebounder kan bruges nærmest alle steder; hjemme i baghaven, i fritidsklubben eller i en reel fodboldklub. Og det godt ved en fodbold rebounder er at den kan bruges af alle – lige meget hvilket niveau de er på eller, hvor gamle de er.

Træn lige, hvad du vil

Der findes nærmest ikke den ting, du ikke kan træne med en fodbold rebounder. Træn dine reflekser, placeringsevne, hovedstød, førsteberøring og ikke mindst skydeteknikker og præcisering af skud. Der er helt sikkert en grund til at flere af de store fodboldklubber inkluderer brugen af fodbold reboundere i deres træningsprogrammer.

Kvalitet og pris

De to ovenstående ting hænger ofte sammen, og det gælder også, når det kommer til fodbold reboundere, som fås i nærmest størrelser og prisklasser. De billigste modeller fås helt ned til blot 400 kr.

Hvilken model passer til dig?

Er du på udkig efter en fodbold rebounder, som de små unger kan lege med i baghaven, kan du roligt nøjes med at købe en af de mindre modeller med målene 86 x 86 cm. De store modeller med målene 164 x 164 cm er bedre egnet til fodboldklubber og mere professionel træning.

Alle nyere modeller af fodbold reboundere kan justeres, således at det er muligt at træne både høje og lave skud.

Velegnede til flere slags boldspil

Blot til orientering er foldbold reboundere er ikke kun velegnede til at træne fodbold, men kan også sagtens anvendes til træning ved andre former for boldspil, såsom håndbold og volleyball.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑