Basketball kurv – Motion og sjov i ét

Spiller du selv basket eller har du børn, der gør? Så er det en rigtig god idé at investere i en basketball kurv, som enten du eller dine børn kan gøre brug af derhjemme.

Der findes rigtig mange muligheder i denne forbindelse, så derfor kan du med garanti også finde frem til lige netop dén form for basketball kurv, der er den bedste for dit vedkommende.

Derfor skal du selvfølgelig også sørge for at kigge udvalget igennem på nettet, inden du køber noget.

Det er dog meget vigtigt at du sikrer dig, at du køber en basketball kurv, der passer til dig eller dine børns ønsker, for du kan f.eks. nemt købe en kurv, der skal skrues fast i væggen, hvilket er en både nem og billig løsning, men hvis du ikke ønsker at skrue en kurv fast i din væg, så skal du selvfølgelig have købt en basketball kurv, der står på en stander i stedet for – det er blandt andet sådanne ting, der skal overvejes, inden du går ud og køber en basketball kurv.

SE OGSÅ: Airhockey bord

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Basketball kurv 45cm

Basketball kurv 45cm
199 kr.

Hvis du er på jagt efter den helt simple løsning, så er der ikke nogen tvivl om, at du blot skal købe en helt almindelig basketballkurv med net, som du bare kan sætte op på en plade eller direkte på væggen eller muren.

Det er den absolut nemmeste løsning, og køber du denne Basketballkurv 45cm, så får du oven i købet også alt det nødvendige med, som blandt andet inkluderer både skruer og bolde, så du bare kan skrue den fast på en plade eller direkte på væggen eller muren.

Denne basketballkurv er lavet i solidt stål og den passer perfekt til alle og enhver, som gerne vil kunne spille basketball hjemme i indkørslen, i haven eller hvor end, du vælger at opsætte denne basketballkurv.

Det er en formidabel måde, at kombinere både leg og motion med boldtræning, hvorfor det både er sundt og sjovt, og dermed er det også en rigtig god investering, hvad end du selv skal bruge den eller du har et barn, der skal.

Basketball kurv med plade

Basketball kurv med plade
499 kr.

Her er der tale om en all-in-one-løsning, hvor du ikke kun får en kurv, men også en lækker plade, som selvfølgelig er udstyret med de normale optegninger.

Den er beregnet til at blive brugt udenfor, hvor den f.eks. kan hænges op på en garage eller på en husgavl – faktisk kan den nærmest hænges op på alt, så derfor står det dig frit for, om den skal hænge omme i baghaven eller du derimod hellere vil have den hængt op inde i garagen.

Med en basketballkurv som denne på enten garagen eller på husgavlen, så kan du være helt sikker på, at du eller dit barn vil kunne få en masse frisk luft og en masse motion samtidig med at der er en masse underholdning involveret.

Selve kurven har en diameter, der lyder på 45 cm., hvilket naturligvis er de helt officielle mål og det betyder også, at den passer til en standard basketball. Pladen måler 110 cm. x 71 cm. x 3 cm.

Basketkurv på plade inkl. bold

Basketkurv på plade inkl. bold
548 kr.

Hvis du bare gerne vil have det hele klaret med ét køb, så er dette den helt rigtige løsning for dit vedkommende, for her får du nemlig en basketballkurv, der er blevet monteret på en plade med et rigtig fedt design, som skal monteres på væggen.

Ikke nok med det, så medfølger der også en rigtig god basketball, der naturligvis er lavet efter de officielle mål, hvilket kurven også er, så derfor passer det hele sammen – det betyder, at kurven har en diameter på 45 cm.

Selve pladen (som også kaldes for et backboard) er helstøbt i et materiale, der hedder high-density polyethylen, der sikrer dig, at det har en lang levetid og en rigtig god holdbarhed.

Ydermere, så skal det også nævnes, at backboardet har en størrelse, der lyder på godt og vel 91 cm. x 61 cm. x 3 cm., hvilket er en meget hyppig størrelse for et backboard.

Nettet er desuden vejrbestandigt og der medfølger både skruer og rawlplugs til montering.

SE OGSÅ: Poolbord

LUX basketball kurv med plade

LUX basketball kurv med plade
799 kr.

Hvis du er typen, der ikke ønsker at gå ned på kvaliteten af hverken din basketballkurv eller pladen bag, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på denne LUX basketball plade, da der er tale om en kurv og net, der er fremstillet i rigtig gode materialer og af høj kvalitet, mens pladen bag er lavet i HDPE-plast, hvilket sikrer dig en lang levetid og en rigtig god holdbarhed for både plade og kurv.

Ydermere, så er der selvfølgelig også tale om en løsning, hvor det hele medfølger, så du ikke skal ud og investere i hverken skruer, beslag eller lignende, men du kan derimod bare montere pladen lige så snart du modtager den – den kan i øvrigt monteres på alt lige fra murværk til diverse former for træværk.

Kurven er lavet efter de officielle mål, hvilket betyder, at den kan bryste sig af en diameter, der lyder på 45 cm., hvorfor en almindelig basketball også passer til.

 

Basketkurv begyndersæt 230

Basketkurv begyndersæt 230
499 kr.

Dette begyndersæt er lavet til børn, hvilket også betyder, at der er mulighed for at justere denne basketballkurv i højden.

Der er mulighed for at justere den fra en højde på 1 meter og helt op til 2,3 meter, hvilket også betyder, at det er en kurv, der kan bruges i lang tid, da den blot kan hæves i takt med at barnet vokser eller hvis den f.eks. skal bruges af mere end ét barn, som der er relativt stor højdeforskel på.

Det er nemt og enkelt at justere højden, da det bare gøres direkte på stangen, hvorfor det er noget, som alle og enhver kan finde ud af at gøre. Ydermere, så skal det også nævnes, at standeren er blevet power coated og derfor kan den benyttes både ude og inde.

Der er tale om et fuldstændig komplet sæt, hvor der medfølger både stander, basketball og en boldpumpe med, så det hele skal bare samles og så er det klar til at blive brugt.

Basketballstander junior

Basketballstander junior
999 kr.

Her er der tale om en stor basketballstander, der er beregnet til at blive brugt af større og lidt mere seriøse spillere. Med denne basketballstander har du mulighed for at flytte basketballbanen rundt alt efter, hvor stor en bane, du har brug for eller hvor end du har lyst til at spille basketball.

Det giver f.eks. mulighed for at øve dig for dig selv, men du kan også gøre banen større, hvis du skal spille sammen med andre – måske endda i to hold.

Der er naturligvis mulighed for at justere standere fra en højde, der lyder på 2,10 meter op til en højde på intet mindre end 2,65 meter, hvilket vil få den til at passe til langt de fleste voksne og teenagere.

Basketkurven har selvfølgelig en diameter, der lyder på 45 centimeter, hvilket er de officielle mål – bagpladen måler derimod 85 cm. x 59 cm. x 3 cm. Bunden af standeren skal desuden fyldes med sand, så den står stabilt.

Garlando El Paso basketstander til både teenagere og børn.

Garlando El Paso Basket stander
809 kr.

Garlando El Paso basketstander er både egnet til børn og voksne, da den nemt kan indstilles i højden.

Du kan indstille den mellem 160-210 cm, hvilket gør basketkurven passende til børn i mange størrelser.

Det er super smart at man kan indstille den i højden, fordi så kan man indstille kurven i takt med at barnet vokser.

Det gør derfor at du kan beholde basketkurven i mange år og give dit barn eller glæde af den i lang tid.

Standeren har to tværstænger, der sidder tæt på foden. De sørger for en ekstra god stabilitet.

Der er samtidigt mulighed for, at fylde foden med både sand og vand. Det betyder en endnu tungere og endnu mere stabil basketkurv.

Stålstængerne måler 42 mm i diameter, der resulterer i en ekstra stærk basketkurv.

Basketkurven har en diameter på 40 cm og bagpladen måler 71 x 45 x 2,2 cm.

Højden til overkanten af kurven er mellem 160 cm og 210 cm, alt efter hvordan du indstiller basketkurven.

Hvis du fylder foden med vand, så vejer den 28 kg og hvis du fylder den med sand, så vejer den 36 kg.

Pakkevægten er på 10 kg og basketkurven overholder EU´s sikkerhedsregulativer EN71.

SE OGSÅ: El motorcykel

Garlando Detroit basketstander.

Garlando Detroit basketstander.
1.249 kr.

Garlando Detroit basketstander er en holdbar basketstander, der passer til hele familien.

Du får en solid basketstander til en billig pris, uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Basketstanderen er tilmed justerbar, hvilket betyder at du kan indstille den til alle i hele familien.

Du kan indstille den mellem 210 og 260 cm i højden.

En af fordele ved at du kan indstille den i højden, det er at den passer perfekt til voksende børn.

Basketkurven holder derfor mange år ude i fremtiden og dig og din familie kan nyde godt af den i lang tid.

Den er bygget af en stærk stålstang, som måler 50 x 50 mm og har samtidigt to tværstænger for fodenden, der øger basketstanderens stabilitetet

Diameteren på basketkurven er 45 cm og bagpladen måler 91 x 61 x 3 cm.

Højden til overkanten af kurven er mellem 210 og 260 cm, alt efter hvordan du vælger at indstille den.

Foden vejer 65 kg, når den er fyldt med vand og hele 84 kg, når den er fyldt med sand. Det gør den enormt tung og derfor ekstra stabil.

Pakkevægten er på 17 kg og basketstanderen overholder EU´s sikkerhedsregulativer EN71.

Garlando San Jose basketstander.

Garlando San Jose basketstander.
1.979 kr.

Garlando San Jose basketstanderen er et solidt produkt i højeste kvalitet, til dig der leder efter noget ekstra luksus.

Den er lavet i solide stålrør, der måler hele 75 mm i diameteren. Den har også to tværstænger ved fodenden, der giver en ekstra god stabilitet.

Foden kan fyldes med enten sand eller vand, der sikrer en ekstra tung basketstander og dermed også ekstra solid.

Der er oven i købet hjul på foden, så den let kan flyttes rundt, selv når den er fyldt op med vand eller sand.

Højden til overkanten af kurven kan indstilles, så den passer dermed til både børn og voksne.

Basketstanderen er generelt udført i stærke materialer, der kan klare både vind og vejr. Du kan derfor sagtens lade den stå ude.

Basketkurven har en diameter på 45 cm og bagpladen måler 110 x 70 x 3,3 cm.

Overkanten af kurvens højde kan indstilles til mellem 225-310 cm, hvilket gør den perfekt til både børn og voksne i mange højder.

Foden vejer hele 110 kg fyldt med vand og imponerende 140 kg fyldt med sand,hvilket gør det til en super tung og enormt stabil basketstander.

Pakkevægten er på 25,5 kg og den overholder EU’s sikkerhedsregulativer EN71.

Der findes en basketball kurv til alle behov og krav

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil have en basketball kurv til dig selv eller du har bestemt dig for, at du gerne vil give en til dit barn eller dine børn, så har du nok allerede været i gang med at undersøge markedet lidt.

I den forbindelse har du nok også observeret, at du kan få rigtig mange forskellige former for basketball kurve, hvorfor det er meget vigtigt, at du giver dig god tid til at overveje de forskellige muligheder og tjekke hele udvalget igennem.

Der er dog hovedsageligt to muligheder, som vil blive beskrevet nedenfor.

Den første mulighed er at investere i en kurv til montering direkte på en eller anden form for overflade, hvilket kan være alt lige fra et træværk eller en eller anden form for murværk. Det er til dig, der bare gerne vil gøre det nemt og derfor ønsker at hænge en basketball kurv op på f.eks. husets gavl eller på siden af garagen.

Der er mange muligheder i forbindelse med at ophængning af en sådan basketball kurv, men det kræver at du er villig til at hænge den op på en mur eller lign, hvilket selvfølgelig kræver at du skruer nogle skruer i.

Den anden mulighed er at købe en decideret stander, som du kender det fra en almindelig basketballbane, men disse kan dog også fås i flere forskellige størrelser, med forskellige materialer, med forskellige størrelse på pladen bag og med mange andre forskellige variationer.

Hvis du vælger denne, så kræver det at du har plads til at stille den et sted, da det ofte kræver en del mere plads end en kurv, der bare skal hænges op på muren eller på garagen. Derfor er det meget vigtigt, at du indstiller dig på, at det kommer til at tage en del plads.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑