Et el løbehjul er blevet det nye hit, når det gælder en sjovere og hurtigere måde at komme frem på, end på gåben.

El løbehjul er ikke kun for børn, og her får du hele tre eksempler på fantastiske gode el løbehjul til voksne, som gerne vil hurtigere frem.


Indholdsfortegnelse:


En sjovere hverdag, med mere fart.

En sjovere hverdag med massere af fart, skabes ved at købe et af disse el løbehjul. De er lavet præcis til voksne mennesker, og kan derfor også køre rigtig stærkt. De er perfekte til en far eller mor, som bor i en lille by, hvor der er få kilometer til købmanden.

3 forskellige el løbehjul fra MegaLeg

Der er mange forskellige egenskaber de forskellige el løbehjul fra Megaleg har. Man skal vælge det el løbehjul der passer bedst til det man vil bruge det til, og det løbehjul som passer bedst i design til den stil man selv har.

Nedenfor er der tre grundige beskrivelser af hvert af de tre løbehjul, som vi anbefaler fra Megaleg.

LÆS OGSÅ:

Gofast El-Løbehjul

Her får du et kraftfuldt el-løbehjul, der er sikker og nem at styre. Med en kraftig el-motor på 350W kan du suse afsted med op til 20 km/t uden anden hjælp end motoren.

Go Fast er testvinder hos eRiders – læs deres anmeldelse her

Høj kvalitet

Løbehjulet er udstyret med rigtige gummidæk og har skivebremser for og bag – så sikkerheden er også i orden.

Stellet er fremstillet i høj-styrke stål og kan foldes sammen, så du nemmere kan transportere løbehjulet, hvis du vil have det med dig.

De 20 km/t opnåes ved hjælp af en elektrisk motor på 350W, der driver løbehjulet ved hjælp af et kædetræk. Batteriet, der leverer kraften til fremdriften er et 7800 mah batteri, der oplades ved hjælp af den medfølgende oplader.

El løbehjulet fra Gofast er virkelig robust konstrueret, hvilket man rigtig kan se, når man får oplyst, at løbehjulet kan holde til en maksimal personvægt på hele 120 kg. Så kan de fleste størrelser være med, eller du kan fylde din rygsæk godt med tunge ting. Det er ikke noget problem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SE OGSÅ: Badebassin til haven

Ninebot By Segway

Ninebot by Segway er det perfekte alternativ til cykel eller offentlig transport, da man kommer hurtigt frem og uden at være gennemblødt af sved.

Med en kraftig el-motor der har en maks kapacitet på 500W, kan du suse afsted med en fart på op til 20 km/t – hvilket er den lovlige hastighedsgrænse i Danmark.

Super transportabelt

Dette el løbehjul er ikke bare let at køre på, men det er også let at tage med sig, når man vel og mærke ikke kan køre på det.

Med en vægt på kun 11,3 kg kan det bæres i én arm, og tages med på kontoret uden problemer.

Ninebot By Segway kommer med god affjedring, da den indbyggede støddæmper giver fantastisk komfort for køreren.

Derudover kommer den med en blokeringsfri bremse som både er mekanisk og elektrisk – hvilket tydeligt kan ses på din bremselængde.

Smart design

Udover bare at have en fantastisk kraftig motor, så kommer dette smarte løbehjul også med en række smarte features.

Styret har et LED-display som giver et klart overblik over vigtige data, derudover er der ABS bremser, Cruise Control, støttefod, baggagekrog – og så er der endda en tilhørende app til din smartphone, som kan forbindes med Bluetooth.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SE OGSÅ: Badebassin til haven

 

 

Xiaomi Mi M365

Xiami Mi M365

Hvis du ofte har gået og tænkt på, at du gerne ville have en sjovere måde at komme rundt på, når du skal ned til købmanden, så er et el løbehjul lige noget for dig.

Hvis du gerne vil have et el løbehjul, som har en god fart, og som har et flot design, så er BLACK PLUS 250W 24V lige et el løbehjul for dig.

Et godt løbehjul til den voksne

Som voksen har du en masse ting du gerne vil nå i hverdagen, og derfor kan det være en god idé at anskaffe sig et godt el løbehjul, som kan skabe lidt mere plads og tid i hverdagen, og på samme tid give en sjovere oplevelse.

Dette el løbehjul har en hastighed på hele 20 km/t, også kan det holde til en maksimum vægt på 100 kg.

Du kan køre mellem 15-20 km på en opladning, så hvis du godt kan lide at køre langt, er dette intet problem.

Intet bedre valg

Dette el løbehjul bliver leveret med alt hvad der skal bruges, og dette inkluderer også oplader og batteri. Motoren har 250 watt, og batteriet er et 25 volt 7AH lead acid batteri.

El løbehjulet har tromlebremse bagpå for bedre bremseevne, og så er der gashåndtag.

Hjulene er 10”, så du har et godt vejgreb, og det vejer kun 18 kg, så du kan tage det med dig rundt – ikke nok med det, så kan det slås sammen, så det ikke fylder så meget.

BLACK PLUS el løbehjulet måler L110 x B 50 x H 100 cm.

 

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

El-løbehjul med en motorkraft på 1600 W

MCU Brushless el-løbehjul

Enormt kraftigt el-løbehjul med en kæmpe stor motor på 1600 W og 48 V. Det har et flot design og er generelt produceret i materialer af absolut højeste kvalitet.

Dækkene er rigtige gummidæk, der sørger for en god komfort, når du bruger løbehjulet. Løbehjulet har en lang række forskellige funktioner, der gør det til et produkt af absolut højeste kvalitet.

Du er sikret en god komfort og en fantastisk oplevelse, når du bruger det her vidunder af et el-løbehjul. Den maksimale hastighed som løbehjulet kan komme op på, den er på hele 45 kilometer i timen.

Du kan altså få enormt god fart på, når du bruger det her el-løbehjul. Derfor er det også udstyret med rigtigt gode skivebremser, der er monteret både foran og bagpå el-løbehjulet.

Du kan let folde løbehjulet sammen, hvis du ønsker at tage det med i sommerhus, på camping eller noget helt andet. El-løbehjulet leveres naturligvis med alt hvad du skal bruge, såsom oplader, batteri og så videre.

Opladetiden er på mellem seks og ti timer og der kan køres op til hele 35 kilometer på en opladning. Den maksimale belastning er 140 kg og det anbefales at personer under 16 år ikke bruger løbehjulet.

Løbehjulet vejer 46 kg og måler 1170 x 350 x 480 mm.

MegaLeg EL-Løbehjul Big Wheel 36V 1000W

MegaLeg EL-Løbehjul Big Wheel 36V 1000W

Vil du have det vildeste af det vilde, så skal du tjekke Big Wheel 36V 1000W ud! Her får du masser af rå power fra motoren, der er på hele 1000W, og som giver dig en topfart på 38 km/t! Det er hurtigere end en knallert!

Råstyrke

Big Wheels mange kræfter kommer fra et 36V12Ah blybatteri, der leverer al den kraft til motoren, du overhovedet kan drømme om via et kædetræk. Der er indbygget en indikator i styret, der viser, hvor meget strøm, der er tilbage, så du aldrig løber tør.

Stellet er fremstillet af høj-styrke stål, og dækkene er 14” racer-dæk fremstilet af gummi. Løbehjulet er udstyret med skivebremser både foran og bagved af kraftig kvalitet, så de kan matche den høje fart.

Sikkerheden er dermed i orden ligesom resten af specifikationerne. For eksempel kan Big Wheel klare en personvægt på 140 kg. Så kan alle størrelser vist få en køretur.

Praktisk design

Løbehjulet er konstrueret, så det nemt kan foldes sammen, ligesom sædet kan tages af. Det gør det let for dig at transportere det, hvis du skal have det med dig, uden du kan køre på det.

Løbehjulet anbefales kun til personer på 16 år og derover, så det er bestemt ikke et køretøj til mindre børn. Vægten på 42 kg. gør også, at man skal have en vis mængde kræfter for at kunne bakse rundt med Big Wheel.

 

SE OGSÅ: Trampolin til nedgravning
Trampolin test

 

 

 

Kvalitet er på listen som nr. 1

Når man skal købe et el løbehjul, spiller kvaliteten en stor rolle. Holdbarheden skal være helt i top, og det kan man sige, at den er på alle tre løbehjul – du vil opleve, at de har en længere holdbarhed end så mange andre.

En sjovere hverdag giver mere glæde

Et el løbehjul giver en masse sjov og glæde i din hverdag, og derfor er det vigtigt at vælge det, som passer bedst – derfor kan du altid læse mere om de forskellige el løbehjul og blive endnu klogere på dit valg.

Vi håber, at vi gav et godt indblik i de forskellige el løbehjul, og derfor ønsker vi dig held og lykke med det el løbehjul du vælger, som kan give dig en sjovere hverdag og en hurtigere transport.

Læs også: Trick Løbehjul – Et stort hit blandt børn og unge

Denne side er anmeldt af: Andrea D. Andreasen Rating 10/10

Forfatter