Gør dig selv en tjeneste når du spiller dart og gør det nemmere at ramme plet når du spiller. Selvom at der ikke er mange der tror på det, kan det at have de helt rigtige dartpile have store betydninger for dit kast.

Vi kaster nemlig alle sammen forskelligt, og det er med at finde nogle dartpile som passer til vores egne kast.

De dartpile som de professionelle bruger er ofte bygget personligt til deres behov. Det er derfor umuligt at sælge de dartpile som de professionelle bruger, men i stedet har vi fundet nogle dartpile som du som nybegynder og øvet har mulighed for at få stor glæde af.

En af de særlige ting du skal være opmærksom på når du køber vores dartpile er, at tippen ofte enten er lavet af stål eller et andet materiale. Tippen har en stor betydning i dart, da det er tippen der ofte afgør hvor stabilt dartpilen flyver.


Dartpile sæt Deluxe – pakke med 3 forskellige design


Dartpile fra LegetøjsekspertenDisse dartpile fra Legetøjseksperten er den perfekte gaveidé. Du får i alt tre dart pile med det amerikanske flag. 

De er fra Longfield Games, så selvom de skriver, at der er tale om dartpile for de bedste, så er det mere beregnet som en gaveidé, eller hvis du gerne vil have nogle billige dart pile derhjemme.

En dartpil vejer mellem 18-21 gram, så de er lette og gode at bruge. Hvis du aldrig har spillet dart før og bare skal bruge det til derhjemme, så vil jeg anbefale dig, at du starter med sådan et sæt som dette.

Du kan altid senere hen opgradere til nogle andre dartpile, når du ved mere om det. Med dem her får du et helt sæt i en smart lille æske, så du kan tage dine dartpile med alle steder.

Det er en sjov aktivitet at lave, når du vil have det sjovt med vennerne.

Se priser og tilbud på Dartpile fra Legetøjseksperten her:

Fordele

 • 3 flotte designs
 • Brugervenlige
 • Gode til hjemmebrug
Ulemper

 • Ikke beregnet til professionelt brug

Udvalgte specifikationer

 • Med metal spids
 • I messing
 • Leveres i assorteret design

 

Harrows Club Brass Steeltip Dartpile


harrows-club-brass-steeltip-dartpileDartpile i høj kvalitet – det er hvad du kan forvente når du køber disse dart pile.

Pilene er lavet af et bundstykke i messing som sikrer at pilen ikke kommer til at veje for meget.

Derudover har den et shaft i sort nylon. Denne pakke indeholder tre pile, hvilket gør at det kunne være en god idé at investere i flere pakker på en gang.

Der er mange som godt kan lide at spille med disse dartpile, og de bliver da også betragtet som værende nogle af de mest populære dartpile i hele verdenen – særligt i den vestlige del af verdenen.

Se priser og tilbud på Harrows Club Brass Steeltip Dartpile her:

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

John Lowe WC 90% 21 gram – dartpile til nybegynderen 


John Lowe er ligeledes kendt som værende en af de bedre dartspillere i verden.

Denne dartpil, som han har været med til at fremstille er lavet i stål, og er nogle af det bedste i forhold til hvad du skal give for dem.

Da det er pile i stål henvender pilene sig ofte til nybegynderen.

Skal du først til at spille dart, eller skal du til at udvikle et spillerum derhjemme kan det være en god idé at bruge disse pile, da du aldrig ved hvem der skal i gang med at spille et spil dart.

Derudover passer disse pile også meget godt til spilleren der har spillet i lidt tid, men ikke vil betragtes som en nybegynder.

Se priser og tilbud på John Lowe WC 90% 21 gram her:

 

Fordele

 • John Lowe spiller med disse
 • Skafter medfølger
 • Du får også et etui med
Ulemper

 • Ligger i den høje end af prisskalaen

Udvalgte specifikationer

 • Flights medfølger
 • Vægt 21 gram
 • 90% tungsten

 

 

Bulls 501 Dartpile


bulls-501-dartpileEn simpel men lækker dartpil du kan bruge til de fleste spil.

Dartpilen er særlig god hvis du ønsker at være bedre end dine venner, men ikke gider at investere alt for mange penge i dartpile.

 

 

Unicorn Autograph v.1 Dartpile 80% 24 gram


Unicorn Autograph er blevet lavet af mange forskellige metaller, heriblandt zink og nikkel.

I sidste ende udgør alle disse metaler 85% af selve pilen. Spidsen er stål, og sikrer at tungstenen ikke forstyrrer pilen for meget.

Det sjove ved at investere i denne dartpil er, at der i bunden af denne pil er en enhjørning – ligesom navnet antyder.

 

Bull’s Thriller v.2  – dartpil i flot design


Med disse dartpile fra Bull’s Thirller får du muligheden for at vælge imellem en forskellig vægt.

De mest typiske vægte du kan vælge imellem er 21, 22 og 24 gram.

Det skal ikke udelukkes at der er andre forhandlere der har pilene i andre vægte, men det har den forhandler vi synes er bedst ikke.

Det skaft der er monteret på disse dar pile er blevet lavet af anodiseret aluminium og det er derfor ikke den mest typiske skaft som du får ved at investere i disse dartpile.

Takket være stålet vil du få en dartpil som kan give dig en kanon oplevelse – og det er hver gang du vælger at du vil tage et spil dart.

 

Fordele

 • Case medfølger
 • Tornado-formet
 • Powder coating giver dig et ekstra godt greb
Ulemper

 • Fragt er ikke en del af prisen

Udvalgte specifikationer 

 • Split aluminiumsskafter
 • Diamond flights
 • Vægt: 22 gram

Harrows Supergrip steeltip dartpile sæt


Harrows Supergrip steeltip dartpile sætHvis du gerne vil have nogle dartpile, der er gode nok til at kunne bruges i klubber og af professionelle, så bør du overveje disse fra Harrows. Dartpilene kommer i et sæt af tre, og du kan selv vælge vægten af pilene: 21, 22, 23, 24, 25, 26, 28 eller 30 gram per pil. 

Pilene har et meget højt greb på tønderen, hvilket er spændende for dig at spille med. Pilene kan anvendes på et almindeligt dartbræt, da de har stålpunkt. 

Med disse pile oplever du en fantastisk præcision. De har fire vinger og har en tønde bestående af 90 % wolfram. Denne præcision, du oplever med Supergrip pilene her fra Harrows gør det nemmere for dig at ramme de felter, der giver flest point på brættet, og dermed øge dine chancer for at vinde. Find din perfekte vægt ved at prøve dig frem. 

MVG Brass Dartpile


mvg-brass-dartpileMichael Van Gerwen er kendt inden for dart verdenen.

Dette er de dartpile som han bruge til at spille dart med på et tidspunkt, og som han selv var med til at udvikle for at fuldende hans eget spil.

Det er dart pile i ægte stål, og de har desuden en messingcoating som er med til at fuldende dartpilene.

Det som dartpile ofte har problemer med er vægten – for det gælder om at finde den perfekte vægt til dit kast. Disse pile vejer 23 gram, hvilket er en meget fornuftig vægt.

Disse pile er nok mere til den øvede person end til den person der lige er startet med at spille dart.

SE OGSÅ: Elektronisk dartskive

Harrows Black Ice 90 Tungsten Steeltip Dartpile med tungsten


harrows-black-ice-90-tungstenDisse dartpile er af det velkendte mærke Harrows.

Dette dartpile sæt kommer i farven sort, og selve pilene er bleve lavet 90% tungsten.

Tippen på denne dartpil er desuden af stål, således at pilen hurtigt og snildt kan bore sig igennem luften på vej mod dartskivens midte.

Takket være den smarte måde som pilene er blevet lavet på, egner pilene sig særligt godt til de mennesker om ønsker at forbedre det perfekte slip.

Slippet i dart er noget af det vigtigste, da det har en stor betydning for hvor du rammer præcis på pladen.

 

 

MvG Double Career Slam Softtip 90% 18 gram (tungsten)


Disse pile er primært lavet af tungsten – 90%  hvis vi skal være helt præcise. De er blevet lavet som en hyldest til mesteren Michael van Gerwin, da han vandt en turnering tilbage i 2015.

De minder utrolig meget om de pile, som han brugte til den selvsamme turnering, og investerer du i disse pile vil du kunne se hvad du får ud af det.

Pilene er dog ikke det eneste der følger med.

Du får nemlig en hel pakke, og det er blandt andet et etui, en MVG speciel edition flights og flere nylon skafter.

 

Shot 903 Dartpile 90% 22 gram


Dartpile i utrolig god kvalitet. Hvis du har spillet dart i lang tid, har du helt sikkert også hørt om disse pile, og du har måske endda set at det er de pile som de bedre spillere vælger at bruge i deres spil, og med god grund.

Vil man være den bedste, skal man også købe det bedste udstyr.

Hvis vi skal have nogle fakta om pilen på bordet kan vi nævne at pilene vejer 22 gram.

Derudover har de en længde på 42 mm og en diameter på 7,7 mm. En dejlig pil at holde om og passer perfekt til ethvert kast.

Dartpilene bliver hurtigt slidt ned

En dartpil har det hurtigt med at blive slidt ned, og det er naturligvis ærgerligt.

Når du køber dartpile hjem kan det derfor være en god idé at investere i et stort parti på en gang, da du så altid vil have mulighed for at finde nogle nye frem, når de gamle går i stykker.

Ofte er der også rabat på dem hvis du køber flere på en gang – og er der ikke lige det ved den forhandler du kigger på, kan det være at en af de andre forhandlere har dartpile hvor der er mulighed for at investere i flere på en gang, til en pris du kan lide.

Læs også: Projektor test – Vi har fundet den bedste!

FAQ

Hvilke dartpile er bedst for begyndere?
Der findes mange forskellige former for dartpile på markedet. De dartpile, der er bedst til nybegyndere, er de almindelige dartpile fra legetøjsbutikker og lignende steder. Dartpile kan bruges af børn i alle aldre og er derudover en rigtigt god og fin gaveide.
Hvordan vælger jeg de bedste dartpile?
Når du skal vælge de bedste dartpile, er det vigtigt, at du holder det så simpelt som muligt. Du kan også prøve dig frem for at finde ud af, hvilke der passer bedst til dig. Du kan blandt andet teste vægt, greb og kastestil på dartpilene.
Er dyre dartpile det værd?
For nogle vil dyre dartpile være det hele værd, mens de for andre vil være en alt for dyr og ligegyldig udgift. Valg af dartpile kommer meget an på, om du er nybegynder eller professionel. Er du begynder og spillerfor sjov, kan det være unødvendigt med dyre dartpile.
Er tungere dartpile mere præcise?
Tungsten er tungere end almindelig messing, så hvis du bruger dartpile at tungsten fremfor messing, vil du have tungere dartpile. Tungere dartpile er som udgangspunkt en smule mere præcise end almindelige dartpile i messing, men det er vigtigt, at du tager højder for andre omstændigheder.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter