Sidst opdateret:

Det er selvfølgelig ikke kun børn, der kan spille brætspil – det kan voksne også sagtens, og det er selvfølgelig også derfor, at der er lavet en lang række brætspil, der er henvendt til voksne personer, der gerne vil sidde rundt om spisebordet sammen med vennerne og spille et hyggeligt spil, mens de nyder lidt rødvin og nogle snacks.

Hvis du også har det sådan, men i øjeblikket står i den knap så heldige situation, at du ikke har nogen brætspil til voksne, så skal du selvfølgelig ud og have investeret i en række spil, som du kan bruge til de aftener, hvor du beslutter dig for at invitere dine venner over til et brætspil, rødvin og snacks.

Der findes heldigvis et væld af forskellige spil, så mon ikke du også kan finde frem til et eller flere spil, som du synes kunne være sjove at investere i, så du kan invitere dine venner over til en hyggelige aften, som står på brætspil og godt selskab?

Hvis du ikke rigtigt ved, hvor du skal lede henne, så er du kommet til det helt rigtige sted, for i denne artikel finder du nemlig en rigtig god oversigt over en lang række af brætspil, der er lavet med særligt henblik på, at det skal bruges af voksne og ikke af børn, som mange andre brætspil ellers er lavet med henblik på.

Det betyder også, at du med garanti kan finde et eller flere brætspil på denne side, som du synes virker som et interessant og spændende spil, og som du derfor også gerne vil kunne hive frem næste gang du får venner og/eller veninder på besøg til et par flasker vin og lidt snacks.

Spillene varierer meget, hvilket er gjort med henblik på, at listen skal indeholde noget for enhver smag, så derfor kan du – som sagt – også finde noget, der lever op til dine krav.

SE OGSÅ: El løbehjul til voksne


Indholdsfortegnelse:


Risk Refresh – Brætspil til voksne

Risk Refresh - Brætspil

Der skal ikke være nogen tvivl om, at alle og enhver kender til RISK og derfor vil du og dine venner også nemt kunne få rigtig meget underholdning ud af at dette spil.

Det er nemlig det helt klassiske spil om global dominans, der har været ét af de mest solgte og ét af de mest populære militærstrategispil siden det blev sendt på markedet, hvilket det gjorde helt tilbage i 1959.

For at dominere kloden skal du erobre ikke mindre end hele 42 forskellige territorier, hvilket skal gøres med 360 miniaturer.

Der er mulighed for at spille spillet på hele tre forskellige måder, hvilket er enten klassisk, begynder eller for to spillere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bezzerwizzer Original, Ny udgave – Brætspil til voksne

Bezzerwizzer Original, Ny udgave

Ét af de absolut mest solgte spil i øjeblikket er uden tvivl det klassiske, Bezzerwizzer.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at det i høj grad er voksne, der køber spillet for at spille det sammen med andre voksne.

Det indeholder ikke mindre 5000 helt nye spørgsmål og kommer med en brik, der er med til at gøre det endnu sjovere at spille i hold.

Det er i høj grad et spil, der handler om at have den rette paratviden og samtidig handler det også om at lægge en lumsk plan, så man kan løbe afsted med en sejr.

Det er et meget unikt quiz-koncept og det har affødt en stor popularitet.

Tegn og Gæt Luksus Platinum – Brætspil til voksne

Tegn og Gæt Luksus Platinum

Ét af de ældste spil på markedet og ét af de spil, som alle og enhver kender til er – uden tvivl – Tegn og Gæt, der handler om, hvad navnet også kraftigt antyder; at tegne og gætte.

Her er der dog tale om en lidt mere luksuriøs udgav, som kommer med intet mindre end 2000 splinternye og sjove opgaver til Tegn og Gæt, der med garanti vil få både dig og dine venner til at grine og have det sjovt sammen.

Det er et spil, der altid har været ensbetydende med grin og sjove timer, og det har selvfølgelig ikke ændret sig med tiden – det eneste, der har ændret sig er indpakningen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SE OGSÅ: 4 personers telt

Musikquizzen – Brætspil til voksne

Musikquizzen_1

Hvis du er typen, der godt kan lide at høre radio, når du kører i bil, så har du med garanti også hørt om Musikquizzen, der er ét af de mest populære radioprogrammer på DR P3.

Hvis du oven i købet godt kan lide dette radioprogram, så bliver du glad for at høre, at du kan tage Musikquizzen med hjem til spisebordet eller ind i stuen, hvor du får muligheden for at teste både din egen og dine venners viden om nutidens musik.

Spillet giver dig også en mulighed for at quizze dine venner i din egen musiksamling, hvis dette skulle have din interesse.

Alle spørgsmål er lavet af P3’s quizmaster Kenneth K.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ego – Hvem Er Du – Brætspil til voksne

Ego - Hvem Er Jeg - Brætspil

EGO – Hvem er du? er ikke et spil, der har synderligt mange år på bagen, men det ændrer dog ikke på, at det har opnået en meget stor popularitet og succes i løbet ganske kort tid.

Det er en forløberen til  det grønne EGO – Hvem er jeg?

Der er ikke den store forskel på de to spil. Det handler om at lære hinanden bedre at kende, på den sjove måde.

Der findes spørgsmål i EGO – Hvem er du?, som man ikke helt kan komme udenom og det er blot med til at gøre spillet endnu sjovere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Axis & Allies – Brætspil til voksne

Axis & Allies - Brætspil til voksne_1

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Axis & Allies er et spil, der har overlevet tidens tand.

Det blev for første gang sendt på markedet for mere end 30 år siden, og siden da er det jævnligt blevet opdateret med nyere udgaver, som ikke blot er sendt på markedet her i Danmark, men i store dele af verden.

Det er desuden også blevet udgivet som et computerspil.

Denne udgave er 1941-udgaven, som blev sendt på markedet i 2012, og det er – uden tvivl – den mest populære udgave af Axis & Allies nogensinde.

Som du nok kan regne ud, så er det et spil, der bygger på de allierede mod aksemagterne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

SE OGSÅ: Fuldautomatisk espressomaskine

Jeg har aldrig – Brætspil til voksne

Jeg har aldrig - Brætspil til voksne_1

Hvis du føler, at det er på tide at få sat lidt gang i en fest eller et middagsselskab, så skal du tage Jeg har aldrig-spillet frem.

Det er et meget simpelt spil, der kommer til at afsløre vilde historier, pinlige hændelser og interessante hemmeligheder om dig og dine venner.

Reglerne er oven i købet meget simple, da du blot skal samle en gruppe venner og nogle festlige drinks, hvorefter du skal trække et kort og læse sætningen på kortet, hvilket for eksempel kunne være “Jeg har aldrig glemt navnet på en af mine sexpartnere”.

Så skal alle de personer ved bordet, der har glemt et navn tage en tår af deres drink.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

QUIZ – Jippijaja – Mad & Drikke – Brætspil til voksne

QUIZ - Jippijaja - Mad & Drikke_1

Jippijaja Quiz-spillet er et morsomt brætspil, der kan sætte gang i ethvert middagsselskab eller enhver fest, hvilket i høj grad skyldes, at det ikke er synderligt krævende og det er nemt at forstå reglerne for spillet.

Det er fyldt med aktuelle og sjove spørgsmål indenfor mad og drikke.

Det giver dig mulighed for at udfordre dine venner og veninder med intet mindre end hele 550 spørgsmål om almen viden om alt lige fra champagne til pølsemix.

Derfor er det også et oplagt spil, som du kan tage frem, hvis dine venner kommer forbi til lidt god mad fra grillen og et glas rødvin.

Det kan desuden også fås med mange andre emner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor skal du tage et brætspil frem, når vennerne kommer på besøg

Der er op til flere gode grunde til at du skal vælge at investere i et eller flere brætspil til voksne, som du kan tage frem til de aftener, hvor du vælger at invitere dine venner og/eller veninder over til en hyggelig aften, som normalvis består af både god mad og god vin, men den her gang også skal krydres med et hyggeligt og sjovt brætspil – eller måske endda flere af dem, hvis du har intentioner om, at de skal være i lidt længere tid.

Det er desværre de færreste voksne mennesker, der vælger at sætte sig sammen med et godt glas vin og et eller flere brætspil, der kan være med til at gøre den pågældende aften endnu mere hyggelig og endnu mere fyldt med sjov og spas, end den ville have været i forvejen.

Hvis du gerne vil sikre dig, at det er hyggeligt og sjovt for dine gæster at komme på besøg for dig, så er der ikke nogen tvivl om, at du kan være med til at øge kvaliteten af aftenen med et eller flere brætspil, der er lavet med særligt fokus på at de skal spilles af voksne.

Der findes mange af disse spil, så hvad end du helst vil spille et quiz-inspireret spil eller derimod hellere vil spille et spil, der har et strategisk aspekt, så vil du kunne finde en passende spil, hvilket du også kan se ovenfor, hvor du finder et væld af forskellige brætspil, der kan være med til at sætte lidt gang i et middagsselskab eller blot en hyggelig lille komsammen med dine nærmeste venner og/eller veninder.

Guldbrikken.dk kårer hvert år de bedste brætspil i forskellige kategorier, bl.a bedste brætspil til voksne, bedste selskabsspil og bedste familie brætspil. Du kan se deres valg her. DR.dk har også bragt en artikel hvor de kommer med deres bud på de bedste brætspil til voksne. Den kan du læse her.

Hvis i kun er to der skal spille, så kan i tage et kig på denne video, hvor du får top 5 over de bedste brætspil til 2 personer

 

I denne video fra DR kan du høre lidt mere om brætspillenes tilbagevenden til bordene

Denne side er anmeldt af: Mette T. Bak Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.