Sidst opdateret:

Kender du til det at man har været oppe i det lokale motions center og trænet igennem, man går i bad efter træning men føler stadig at lugten hænger ved.

I denne artikel sætter vi fokus på antiperspirant til både mænd og kvinder der kan hjælpe med svedproblemerne.

Men hvad skal man vælge, skal det være en spray, en deo eller en roll on? Alle de spørgsmål besvarer vi i denne antiperspirant test da vi har haft testpersoner til at afprøve de mange forskellige produkter på markedet.

Husk at hvis du har nogle spørgsmål til artiklen, så kan du stille dit spørgsmål længere nede, vi gør vores bedste for at besvare alle så hurtigt som overhovedet muligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Maxim Antiperspirant Deo

 

Maxim Antiperspirant DeodorantDet første af produkterne vi fik prøvet i vores store test af antiperspirant var denne fra Maxim, vi havde læst en masse gode anmeldelser af den inden så vi havde rigtig høje forventninger fra start.

Vi fik en person der spiller håndbold på højt plan 5 gange om ugen til at prøve den efter træning. Han bruger selv altid antiperspirant efter træning og kender derfor godt til effekten.

I følge hans egne ord vil han fremover bruge denne fra Maxim da den var super god, duften var dejlig naturlig han følte sig tilpas bag efter. Han gav den 5 ud af 5 mulige stjerner og derfor må vi kategoriserer denne som den klare testvinder.

 

Bulldog Original Deodorant

 

Bulldog Original DeodorantDenne antiperspirant deodorant fra Bulldog er lavet på 100% naturlige mineral salte, det er super kvalitet til en ligeså skarp pris.

Den indeholder hele 8 forskellige olier og aloe vera bekæmper aktivt svedlugt og svedpletter på tøjet, den indeholder 50 ml. Den har en beviselig effekt på op til hele 18 timer.

100% parabene-fri og alkohol-fri – og tilmed transparent så den ikke pletter tøjet, et rigtig godt køb som netop nu er på tilbud, klik dig endelig ind og læs meget mere og se om det er det rigtige valg for dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Perspirex Roll On

 

Perspirex Roll OnHar du prøvet de fleste produkter som skulle hjælpe mod svedlugt men har ingen af dem endnu virket, så er der stadig godt nyt derude, denne antiperspirant fra Perspirex er absolut en af de bedste på markedet.

Perspirex er utrolig effektiv, faktisk kan en enkelt påføring virke i helt op til 5 dage. Du kan bruge den sammen med din parfume uden at den går ind over forstyrre den duft. For at opnå størst effektivitet skal du påføre den om aftenen inden du går i seng.

Netop nu er den på udsalg, og hvis du vil have den billigt så er det altså nu du skal slå til. Klik dig ind og læs mere og få den tilsendt til dør indenfor få dage.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

Wingman Male Deodorising Antiperspirant Wipes

 

Wingman Male Deodorising Antiperspirant WipesKender du det at man sidder på arbejdet og knokler igennem og så får man lige lugtet til sig selv og får et chok. Samtidig med det så har man store svedpletter under armene og man ønsker ikke at andre skal se det.

Her er dette produkt fra Wingman fantastisk, det er nemlig små vådklude som man kan have med sig overalt, de er utrolig nemme at bruge. Du tager blot en ud og så vasker du dig hurtigt i den og så tilføre den både energi og forhindre sveden i at komme igennem.

Så undgå sved når du er på arbejdet og køb disse friske vådservietter som er super handy og du får en frisk duft på rekordtid, fjerner ligeledes snavs og bakterier.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Biotherm Homme Day Control Deodorant

 

Biotherm Homme DeodorantDen her deodorant fra Biotherm var nok den vi havde allerstørst forventninger til, vi kender nemlig Biotherm som et utrolig godt mærke der virkelig formår at lave super kvalitet hver eneste gang.

Det er der virkelig også tale om her, det er tydeligt at mærke at man føler sig mere ren og velplejet efter man har fået denne på om morgenen.

Det eneste der trækker lidt ned er prisen, det er tydeligt at man betaler ekstra på grund af det er Biotherm der står bag. Men hvis du kan leve med prisen, så er det her måske det allerbedste produkt overhovedet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Clinique Antiperspirant-Deodorant Roll-On

 

Clinique Antiperspirant-Deodorant Roll-OnKender du de antiperspiranter som man bare ikke føler vil tørre ind og i stedet bare klistre og egentlig skaber mere sved fordi de irritere huden og skaber gnidninger.

Sådan havde vi det med denne antiperspirant fra Clinique. Der er ingen tvivl om at det er testens helt store taber, og det er endda det dyreste produkt overhovedet.

Der er billigere deodoranter og roll ons i denne test som er langt bedre, derfor vil vi ikke altid anbefale dig at gå efter de kendte mærker. Vi håber du fik noget ud af alle disse anmeldelser, kom gerne med dine egne erfaringer i en kommentar nedenfor.

Vi håber vores antiperspirant test vil hjælpe dig mod sved.

Denne side er anmeldt af: Torben A. Jessen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar