Kender du til det at man har været oppe i det lokale motions center og trænet igennem, man går i bad efter træning men føler stadig at lugten hænger ved.

I denne artikel sætter vi fokus på antiperspirant til både mænd og kvinder der kan hjælpe med svedproblemerne.

Men hvad skal man vælge, skal det være en spray, en deo eller en roll on? Alle de spørgsmål besvarer vi i denne antiperspirant test da vi har haft testpersoner til at afprøve de mange forskellige produkter på markedet.

Husk at hvis du har nogle spørgsmål til artiklen, så kan du stille dit spørgsmål længere nede, vi gør vores bedste for at besvare alle så hurtigt som overhovedet muligt.


Maxim Antiperspirant Deo – effektiv mod sved

Maxim Antiperspirant DeodorantDet første af produkterne vi fik prøvet i vores store test af antiperspirant var denne fra Maxim, vi havde læst en masse gode anmeldelser af den inden så vi havde rigtig høje forventninger fra start.

Vi fik en person der spiller håndbold på højt plan 5 gange om ugen til at prøve den efter træning. Han bruger selv altid antiperspirant efter træning og kender derfor godt til effekten.

Helsebixen
På lager
112 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

I følge hans egne ord vil han fremover bruge denne fra Maxim da den var super god, duften var dejlig naturlig han følte sig tilpas bag efter. Han gav den 5 ud af 5 mulige stjerner og derfor må vi kategoriserer denne som den klare topscorer.

Fordele

 • Reducerer effektivt sved
 • Stopper svedproduktionen
 • Beskyttelse hele døgnet
Ulemper

 • Indpakningen kunne gøre være flottere
Udvalgte specifikationer
 • Luftfri roll-on
 • Svier ikke
 • Kan bruges over alt på kroppen
 • Indhold: 26,9 ml

Bulldog Original deodorant– antiperspirant  til mænd

Denne antiperspirant deodorant fra Bulldog er lavet på 100% naturlige mineral salte, det er super kvalitet til en ligeså skarp pris.

Den indeholder hele 8 forskellige olier og aloe vera bekæmper aktivt svedlugt og svedpletter på tøjet, den indeholder 75 ml. Den har en beviselig effekt på op til hele 18 timer.

100% parabene-fri og alkohol-fri – og tilmed transparent så den ikke pletter tøjet, et rigtig godt køb som netop nu er på tilbud, klik dig endelig ind og læs meget mere og se om det er det rigtige valg for dig.


Perspirex Roll On antiperspirant

Perspirex Roll OnHar du prøvet de fleste produkter som skulle hjælpe mod svedlugt men har ingen af dem endnu virket, så er der stadig godt nyt derude, denne antiperspirant fra Perspirex er absolut en af de bedste på markedet.

Perspirex er utrolig effektiv, faktisk kan en enkelt påføring virke i helt op til 5 dage. Du kan bruge den sammen med din parfume uden at den går ind over forstyrre den duft. For at opnå størst effektivitet skal du påføre den om aftenen inden du går i seng.

Netop nu er den på udsalg, og hvis du vil have den billigt så er det altså nu du skal slå til. Klik dig ind og læs mere og få den tilsendt til dør indenfor få dage.

Biotherm Deo Pure Invisible Roll-On antiperspirant

Biotherm Deo Pure Invisible Roll-OnDenne deodorant er lavet af en af de mest populære mærker indenfor deodoranter. Der er god grund til, at Biotherm er et elsket mærke, da deres produkter både er effektive og gode for huden. Det er denne deodorant ingen undtagelse fra. Her får du 75 mL lækker deodorant som er nem at påføre og effektiv i brug. Deodoranten er lavet i et roll-ondesign som påfører produktet jævnt.

Deodoranten indeholder antiperspiranter som gør den god mod forebyggelse af svedpletter på tøjet, som kan irritere mange. Det betyder dog ikke, at den ikke er blid mod huden. Den indeholder ingredienser som hjælper med at passe på huden under armhulen, så det ikke bliver irriteret efter længere tids brug med deodoranten. Udover at være blid mod huden, så føles deodoranten også rar at have på. Den regulerer både fugt og lugt uden at blokere huden. Når deodoranten er tør, har den en pudderagtig følelse, som giver en følelse af tørhed, som mange nyder følelsen af. Derudover giver deodoranten ikke pletter på tøjet, som er en vigtig funktion for mange. 

Denne deodorant er effektiv nok til at beskytte mod sved og lugt i hele 48 timer. 

Derfor anbefaler vi denne deodorant:

 • Blide ingredienser 
 • God mod fugt og lugt 
 • Holder i 48 timer 
 • Indeholder antiperspirant 
 • 4,6/5 stjerner fra 239 bruger anmeldelser hos amazon.com
 • 4,5/5 stjerner fra 26 brugere på influenster.com 

Biotherm Deo Pure Invisible Roll-On vs. markedet

Denne deodorant er lavet af ingredienser som er blide mod huden. Dette hjælper med at forebygge mod irritation, som godt kan opstå efter længere tids brug med deodorant. Derudover er deodoranten effektiv til at forebygge mod svedpletter og ubehagelig lugt. Denne deodorant kommer som en roll-on, som gør den nem at påføre. Når deodoranten er tør, har den en behagelig følelse på huden, som er vigtigt for mange. Der er nogle deodoranter som kan føles klistreret på huden. Dette har blandt andet været med til at give deodoranten 4,6/5 stjerner hos amazon.com. Derudover laver deodoranten ikke pletter, selvom den ikke tørrede helt, inden du tog tøj på.

Biotherm Homme Day Control Deodorant

Biotherm Homme DeodorantDen her deodorant fra Biotherm var nok den vi havde allerstørst forventninger til, vi kender nemlig Biotherm som et utrolig godt mærke der virkelig formår at lave super kvalitet hver eneste gang.

Det er der virkelig også tale om her, det er tydeligt at mærke at man føler sig mere ren og velplejet efter man har fået denne på om morgenen.

Det eneste der trækker lidt ned er prisen, det er tydeligt at man betaler ekstra på grund af det er Biotherm der står bag. Men hvis du kan leve med prisen, så er det her måske det allerbedste produkt overhovedet.

Clinique Antiperspirant-Deodorant Roll-On

Clinique Antiperspirant-Deodorant Roll-OnKender du de antiperspiranter som man bare ikke føler vil tørre ind og i stedet bare klistre og egentlig skaber mere sved fordi de irritere huden og skaber gnidninger.

Sådan havde vi det med denne antiperspirant fra Clinique. Der er ingen tvivl om at det er testens helt store taber, og det er endda det dyreste produkt overhovedet.

Der er billigere deodoranter og roll ons i denne test som er langt bedre, derfor vil vi ikke altid anbefale dig at gå efter de kendte mærker. Vi håber du fik noget ud af alle disse anmeldelser, kom gerne med dine egne erfaringer i en kommentar nedenfor.

Vi håber vores antiperspirant test vil hjælpe dig mod sved.

Schmidt’s antiperspirant Deodorant Stick Magnesium + Charcoal

Schmidt’s Deodorant Stick Magnesium + CharcoalDenne deodorant har både magnesium og aktivt kul på ingredienslisten. Dette gør den til en effektiv deodorant som stadig er helt naturlig. Den har en mild og behagelig duft som passer godt til både mænd og kvinder. Duften minder om frisk sommerregn, hvilket er en duft, som mange nyder.

Deodoranten har en effektiv sugeevne som forhindrer mod svedpletter. Dette skyldes det aktive kul i deodoranten som er god til at absorbere fugt og eliminere lugt. Det aktive kul bruges til aktivt at optage den sved og de giftstoffer som forlader din krop. Det gør, at du vil kunne vinke farvel til våde pletter under armhulen og en ubehagelig svedduft efter en lang dag. Dette har blandt andet imponeret Cosmopolitan.com som dømmer den til at være den bedste kuldeodorant på markedet. De naturlige ingredienser gør også, at du ikke oplever, at dine svedkirtler bliver proppet til, når du bruger deodoranten dagligt. Deodoranten er nem at påføre, da den kommer på en cremet stick-form.

Derfor anbefaler vi denne deodorant:

 • Naturlige ingredienser
 • Effektiv mod sved og lugt
 • Vegansk
 • Bedste kul deodorant ifølge cosmopolitan.com
 • 4,3/5 stjerner baseret på 3242 bruger anmeldelser hos amazon.com

Schmidt’s Deodorant Stick Magnesium + Charcoal vs. markedet

Denne deodorant er lavet med naturlige ingredienser, hvilket spiller en vigtig rolle for mange, når de leder efter nye produkter. Det er især rart at vide, når man ved, at deodoranten skal påføres direkte på huden. Det er ikke alle som er lige tilpasse med at påføre unaturlige ingredienser på deres hud. De naturlige ingredienser betyder dog ikke, at denne deodorant ikke er effektiv. Det aktive kul gør den god mod både sved og lugt, som kan irritere mange i længden. Fordi deodoranten kun består af naturlige ingredienser, skal du ikke være bekymret for, om din hud bliver irriteret efter længere tids brug af deodoranten.
Hvis du går meget op i dyrvelfærd, så er denne deodorant også et oplagt valg, da den ikke er testet på dyr. Derudover indeholder deodoranten kun veganske ingredienser, hvilket er vigtigt for mange, så den passer ind i deres livsstil.

FAQ

Hvordan virker antiperspirant?
Antiperspiranter blokerer svedkirtlerne midlertidigt, hvilket reducerer sveden og forebygger lugtgener.
Hvad er forskellen mellem antiperspirant og deodorant?
Antiperspiranter reducerer svedproduktionen, mens deodoranter kun dækker lugten ved at dræbe bakterier i armhulerne.
Kan antiperspiranter anvendes på andre dele af kroppen end armhulerne?
Ja, antiperspiranter kan også bruges på andre dele af kroppen, hvor sved og lugt kan være et problem, f.eks. fødder og hænder.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Wingman Male Deodorising Antiperspirant Wipes

Wingman Male Deodorising Antiperspirant WipesKender du det at man sidder på arbejdet og knokler igennem og så får man lige lugtet til sig selv og får et chok. Samtidig med det så har man store svedpletter under armene og man ønsker ikke at andre skal se det.

Her er dette produkt fra Wingman fantastisk, det er nemlig små vådklude som man kan have med sig overalt, de er utrolig nemme at bruge. Du tager blot en ud og så vasker du dig hurtigt i den og så tilføre den både energi og forhindre sveden i at komme igennem.

Så undgå sved når du er på arbejdet og køb disse friske vådservietter som er super handy og du får en frisk duft på rekordtid, fjerner ligeledes snavs og bakterier.

Dove Men Care Cool Fresh Deodorant spray

Dove Men Care Cool Fresh Deodorant spray Denne deodorant fra Dove kommer i en praktisk spray, som gør den nem at påføre. Når du påfører produktet, oplever du en kølende effekt som gør, at deodoranten tørrer med det samme. Denne tørhed er den følelse som gør, at du føler dig frisk hele dagen. Fordi deodoranten tørrer med det samme, kan du sagtens tage tøj på, efter du har påført deodoranten, uden at få pletter på tøjet. Det er vigtigt, hvis du tit oplever at have travlt om morgenen. 

Deodoranten kommer med antiperspiranter som forebygger mod svedpletter, som kan være ubehagelige og akavede. Det er blevet testet, at deodoranten kan forbygge mod sved og kropslugt i op til 48 timer, hvilket gør den til en effektiv deodorant. Fordi den kommer med fugtgivende ingredienser, sørger den også for, at huden i armhulen bliver passet godt på. Det er især vigtigt, hvis du bruger deodorant hver dag. 

Når du skal bruge den, skal den rystes først. Herefter er det nemt at påføre den med dens spray-funktion, som også gør, at produktet fordeler sig jævnt. Dove Men Care Cool Fresh vs. markedet Denne deodorant er lavet til at kunne holde i hele 48 timer, hvilket sikrer dig god beskyttelse mod både sved og lugt hele dagen. Udover at være effektiv, så er deodoranten også lavet, så den er god for din hud. Dette er langt fra alle deodoranter som tager højde for at give den nødvendige fugt til din armhule, som kan blive irriteret, hvis du bruger deodorant dagligt. Derudover kommer deodoranten med en lækker og frisk duft, som de fleste mænd vil nyde. For at give dig den bedste oplevelse med deodoranten kommer den med antiperspiranter, så du forbliver tør hele dagen. Det er især godt til dig som ikke bryder dig om svedpletter på dit tøj. Deodoranten kommer i en sprayflaske som gør det nemt at fordele produktet jævnt. Derudover tørrer deodoranten hurtigt, så du ikke får pletter på dit tøj. Dette har været med til at give deodoranten 4,5/5 stjerner hos Target.

Fordele

 • Nem at påføre 
 • Frisk duft 
 • Holdbar 
 • ”Cruelty free”
Ulemper

 • Indeholder parafume

Udvalgte specifikationer

 • Dermalogisk testet
 • Indeholder 150 ml
 • Maskulin duft
 • Spray på tør hud

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar