Det er bestemt de færreste børn, der ikke elsker slush ice – og derfor vil det bestemt også være de færreste børn, der ikke ville elske, hvis deres mor eller far én dag kom hjem med eller fik tilsendt en slush ice maskine, så de kunne få lige så meget slush ice, som de overhovedet havde lyst til – og oven i købet helt uden at forlade boligen. 

Det er selvfølgelig også primært derfor, at der er mange forældre, der vælger at købe en slush ice maskine til deres børn, da de godt er klar over, at det er noget, der vil gøre dem rigtig glade og de ved også godt, at det er billigere for dem i længden, at købe en maskine som denne i stedet for at skulle købe slush ice eller is til dem et par gange om ugen el. lign.

Så er det også bare en helt anden følelse for børnene, at de selv kan lave deres slush ice, for så smager det med garanti også lige dén tand bedre.

Du skal dog være opmærksom på, at det kræver mere eftertanke og overvejelse, at investere i en slush ice maskine end du lige går og tror. Det betyder også, at du ikke bare kan klikke dig ind på en webshop, finde deres udvalg af forskellige slush ice maskiner og derefter bare vælge den, som du mener er bedst.

Det kan sagtens være, at du er heldig at have ramt den rette maskine, men der er dog også en god chance for at du rammer forkert og derfor står tilbage med en slush ice maskine, der ikke lever op til dig og dine børns krav og behov.

Derfor er det en rigtig god idé, at dig og dine børn sætter jer ned og finder ud af, hvad I reelt set har behov for og hvad I har af krav til en kommende slush ice maskine.

Hvis du gerne vil give dem den som en overraskelse, så skal du naturligvis prøve at stille dem spørgsmålene lidt indirekte eller med en sjov undertone, så de ikke fatter mistanke og dermed regner ud, at du én dag kommer hjem med en slush ice maskine.

LÆS OGSÅ: Popcornmaskine

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Retro Slush Ice Maskine

Retro Slush Ice maskine
499,00 kr.

Her har du en alle tiders køkkenmaskine, som slet ikke er nødvendig på nogen måde. Til gengæld er den virkelig nice to have.

Denne Retro Slush Ice maskine kan give dig alle de kolde drinks, som du kunne drømme om. Der er fest og farver over denne lille cool maskine.

Designet

Den er en fest bare at kigge på. Den kommer i en metallic rød farve med detaljer i sølv. Dens organiske former er ren nostalgi. Total 50ér-retro.

Den er super nem at betjene, og pynter på ethvert køkkenbord.

Efter brug kan maskinen skilles ad, og alle løsdelene kan lige kommes i opvaskemaskinen. Det er smart.

Der følger en kande og en opskriftsbog med, når du modtager maskinen.

Maskinens evner

Du kan få maskinen til at lave alle mulige delikate iskolde drinks. Det kan selvfølgelig både være med og uden alkolhol.

Den kan lave to former for knust is med sine ekstra skarpe knive. Den kan lave snow-is, som er is, der er så tyndt som sne og slush-is, der er større isflager som dem, der netop bruges til slush-ice.

Ud over selve isen kan du fylde de øvrige ingredienser i, der gør drikken til det, du ønsker. Du kan for eksempel hælde sirup, saft, flødeis, yoghurt eller hvad, du nu finder på for at lave dine lækre drinks.

Ud over den velkendte slush-ice, kan maskinen også lave smoothies, milkshakes, iskaffe eller diverse festlige alkoholiske drinks.

Tekniske data

Slush-ice maskinen her bruger 230 V, og den har en max-ydelse på 15 Watt.

Med denne lille humørspreder af en køkkenmaskine kan du sætte mere kulør på både hverdag og fest.

Ariete Sweet Granita Slush Ice Maskine

Ariete Sweet Granita Slush Ice Maskine
327 kr.

En slush-ice-maskine er altid et festligt indslag ved enhver lejlighed. Alle elsker slush-ice. Det er jo i bund og grund bare knust is med saftevand, men det er bare lækkert, læskende og ret festligt.

Brug evt. også den knuste is i andre typer af kolde drikke.

Designet

Udgave af en slush-ice-maskine fra Ariete har et særligt look, som er både retro og futuristisk på én gang. Den kommer i en smuk mørkerød grundfarve med dele af stål og klart plast.

Dens former er organiske, og den har som sagt både noget nostalgisk og noget meget moderne over sig. Den klæder ethvert køkkenbord. Det er nemlig sådan en type køkkenmaskine, som ikke fortjener at blive pakket væk.

Tekniske data

Maskinen kører på 85 W.

Dens stærke knive er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør dem nemme at gøre rene.

De aftagelige dele på maskinen kan også nemt vaskes – enten i hånden eller i opvaskemaskinen. Det er virkelig praktisk.

Af sikkerhedsmæssige årsager er On/Off-låget forsynet med en sikkerhedslås. Det er en vigtig detalje, for de knive, der sidder i maskinen, er temmelig skarpe, og de kører ret hurtigt rundt, når de er i gang.

Slush-ice-maskinens evner

Med denne maskine kan du i løbet af ingen tid fremstille superlækker slush-ice. Du skal blot hælde isterninger i den, så bliver isen knust, og den er klar til at få hældt saft eller sirup over sig. Vupti, så har du en slush-ice, der er klar til den næste i køen.

Den knuste is kan selvfølgelig også bruges til at gøre andre typer af drikke iskolde. Her kan du eksperimentere lidt.

Der følger en praktisk skål med til isen, når du modtager pakken.

Sæt lidt ekstra kulør på både hverdag og fest ved god hjælp fra denne skønne slush-ice-maskine. Server iskolde drinks til alle – det bliver populært.

Slush Puppie – Slush Ice Maskine (DK Strømstik) – Lav slush ice for børn og voksne

Slush Puppie – Slush Ice Maskine
634 kr.

Når solen bager på en af de der helt exceptionelle sommerdage, er det ikke noget som en frossen læskedrik i skarpe farver og søde smagsvarianter. Vi taler selvfølgelig om slush ice. Den kombinerer noget af det bedste ved sommeren, nemlig is og saftevand – i hvert fald hvis man spørger børn og barnlige sjæle. Og nu kan du faktisk lave den selv med denne smarte sluch ice-maskine.

Med denne maskine skal du bare fylde en sirup i for at få en slushice, der er lige efter din eller dine børns smag. Så kan du faktisk lave op til en liter ad gangen. Det tager ikke mere end få minutter. Det vil være fuldstændig som et tivoli i baghaven. Vi tør godt love dig, at dine børn vil elske den.

Du kan også bruge din slush ice-maskine til andet end søde sukkerdrikke. Hvis det ikke er dine børn, du vil have denne slush ice-maskine til, så kan du også bruge den til diverse alkoholiske drikke. Så vil du kunne få en lidt anderledes cocktail. Det kunne også være en lækker idé til havefester, og disse drinks vil uden tvivl have en nostalgisk værdi. Derudover vil det bare virke dejligt afkølende på en sommerdag.

En tredje ting, du kunne bruge din slush ice-maskine til, er at lave din egen iskaffe. Det vil være et lækkert alternativ, når man har brug for en opkvikkende drik, som ikke er for varm.

i samarbejde med PriceRunner

En slush ice maskine er også et hit til en børnefødselsdag

Hvorfor dit barn netop er blevet et år ældre og derfor gerne vil holde en fødselsdagsfest for hans eller hendes klassekammerater, så skal du naturligvis i gang med at arrangere skattejagt, der skal bages boller og der skal gøres et bord klart, hvor gaverne kan stå på.

Hvis du gerne vil give fødselsdagen et lidt anderledes pust, så er der ikke nogen tvivl om, at det vil blive en stor succes, hvis du vælger at investere i en slush ice maskine i denne sammenhæng, så du kan servere slush ice til både dit barn og alle hans eller hendes klassekammerater.

På den måde er du også sikret, at du rammer noget, som stort set alle børn kan lide – det er i hvert fald de færreste børn, der ikke elsker slush ice, hvilket eksempelvis ikke altid er tilfældet, hvis du vælger at servere sodavand eller juice til festen, for det er ikke alle børn, der drikker det.

Derfor anbefales det bestemt, at du vælger at investere i en slush ice maskine i forbindelse med din søn eller datters fødselsdagsfest, for ikke nok med, at din søn eller datter nærmest vil blive hædret for at have serveret slush ice til sin fødselsdagsfest, så kan den selvfølgelig også bruges fremadrettet, hvor du har mulighed for at lave slush ice til dit barn eller dine børn, og den kan selvfølgelig også bruges til at lave knust is til dine drinks.

Der er nemlig mange forældre, der helt glemmer, at en slush ice maskine faktisk kan andet end blot at lave slush ice, for langt de fleste af sådanne maskiner kan også sagtens lave knust is, som du kan bruge i en drink eller en anden form for kold drikke. Derfor vil det ikke kun være dit barn eller dine børn, der vil sætte pris på en sådan maskine, men du vil også selv kunne finde en måde, du kan bruge den på.

Se også Hvordan laver man slush ice? skrevet af interweb.dk.

Denne side er anmeldt af: Nina S. Søndergaard 10/10

Forfatter