Børn ELSKER slushice!

Eller, de fleste gør hvert fald, og de vil elske, hvis deres forældre én dag kom hjem med slush-ice-maskine. Det er genialt til børnefødselsdage og lignede. Og husk, man kan faktisk godt lave sund slushice (fx en lækker vandmelons-slush ice) ved at bruge rigtig frugt, som den første maskine i denne oversigt er perfekt til.

Vi har kigget nærmere på de bedste maskiner målt på kundeanmeldelser, tests og funktioner, og udvalgt nogle modeller, som vi mener har god værdi for pengene.

___________________________________________________________________________________________

Sage The 3X Bluicer Pro – suveræn alround slush-ice-maskine

 • Tildelt topscoren 4/5 hos Trusted Reviews
 • Flot anmeldelse på 5/5 hos Expert Reviews
 • Højt karaktersnit på 4,6 på Google samling af kundeanmeldelser 
 • Flot forbrugerscore på 4,4 hos Amazons kunder 

Sage The 3X Bluicer Pro

Sage The 3x Bluicer Pro er den alsidige maskine, der introducerer dig for begrebet bluice. Du kan enten blende, juice eller klare begge dele på én gang. 

Under sloganet ”3x så meget smag, større variation og flere muligheder” har Sage The 3x Bluicer Pro fået flotte resultater i tests og anmeldelser hos både forbrugere og testpaneler.

 • Robust Sage-knap og 5 forprogrammerede indstillinger
 • Har hentet de bedste egenskaber fra blenderen og juiceren
 • Stor alsidighed

Det skal du vide, inden du køber Sage The 3x Bluicer Pro

Pladsbesparende og rengøringsvenligt design
Producenten Sage har bevidst givet The 3x Bluicer Pro et meget pladsbesparende design, så der er plads til endnu en maskine på bordet. Der er indtænkt flere smarte features.

Du finder f.eks. frugtkødsbeholderen placeret bag hovedenheden, så den ikke optager det samme omfang som hos andre lignende maskiner. Desuden kan du blende, juice og bluice med den samme maskinbase, så du ikke skal skifte mellem flere forskellige enheder – der er dog stadig flere enheder, der skal opbevares.

De respektive enkeltdele er ret nemme at rengøre, så du kan holde maskinen pæn og ren over længere tid.

Smarte features i form af 5 One Touch-programmer
Du kan ikke blot lave den lækreste slush ice, men kan også imponere med glatte puréer, uimodståelige dipsammensætninger samt sommerlige smoothies og cocktails via de mange programmer og hastighedsindstillinger.

Maskinen har 5 forskellige One Touch-programmer: Green Smoothie, Frozen Cocktail, Pulse/Ice Crush og Auto Clean.
Fordelen ved de forudindstillede programmer er, at de hjælper dig med at justere arbejdstiden til den pågældende opgave, så du får de perfekte resultater. Frozen Cocktail hjælper dig eksempelvis med at kreere de skønneste cocktails, mens du kan knuse isen til dem ved hjælp af programmet Pulse/Ice Crush.

Hvad siger forbrugerne og eksperterne om Sage The 3x Bluicer Pro?

Sage The 3x Bluicer Pro klarer sig flot hos både eksperter og forbrugere.

På Amazon og Google Shopping ligger karakterniveauet ret stabilt på 4,4-4,5 ud af 5 mulige stjerner, mens ekspertkilderne Trusted Reviews og Expert Reviews ligger på henholdsvis 4/5 og 5/5.

Det er især den store kraft og alsidighed, der fremhæves – og at maskinen klarer alle de forskellige opgaver med meget stor overbevisning.

Fordele

 • 10 hastigheder
 • Nem vedligeholdelse
 • Holdbar maskine
Ulemper

 • Lidt tungere model

Redaktionens vurdering

Sage The 3x Bluicer Pro har vundet her på redaktionen. Konstruktionen forekommer både robust og holdbar, ligesom der er tænkt i designløsninger, der er med til at gøre den ekstra rengøringsvenlig.

Kan du leve med den lidt højere vægt på maskinen, får du til gengæld en fremragende allroundmaskine. De 10 hastigheder siger en del om maskinens store alsidighed, der både fungerer til de mere cremede teksturer som de fyldige.


Specifikationer

 • Kan både blende, juice og bluice
 • 5 One Touch-programmer: Smoothie, Frozen Cocktail, Pulse/Ice Crush og Auto Clean
 • 10 hastighedsindstillinger
 • Volumen på blenderkande: 1,5 L
 • Volumen på frugtkødsbeholder: 3 L
 • 1350W
 • Børstet rustfrit stål
 • Kinetix®-knive

LÆS OGSÅ: Vores pris- og anmeldelsesoverblik over popcornmaskiner

En slush ice maskine er også et hit til en børnefødselsdag

Hvorfor dit barn netop er blevet et år ældre og derfor gerne vil holde en fødselsdagsfest for hans eller hendes klassekammerater, så skal du naturligvis i gang med at arrangere skattejagt, der skal bages boller og der skal gøres et bord klart, hvor gaverne kan stå på.

Hvis du gerne vil give fødselsdagen et lidt anderledes pust, så er der ikke nogen tvivl om, at det vil blive en stor succes, hvis du vælger at investere i en slush ice maskine i denne sammenhæng, så du kan servere slush ice til både dit barn og alle hans eller hendes klassekammerater.

På den måde er du også sikret, at du rammer noget, som stort set alle børn kan lide – det er i hvert fald de færreste børn, der ikke elsker slush ice, hvilket eksempelvis ikke altid er tilfældet, hvis du vælger at servere sodavand eller juice til festen, for det er ikke alle børn, der drikker det.

Derfor anbefales det bestemt, at du vælger at investere i en slush ice maskine i forbindelse med din søn eller datters fødselsdagsfest, for ikke nok med, at din søn eller datter nærmest vil blive hædret for at have serveret slush ice til sin fødselsdagsfest, så kan den selvfølgelig også bruges fremadrettet, hvor du har mulighed for at lave slush ice til dit barn eller dine børn, og den kan selvfølgelig også bruges til at lave knust is til dine drinks.

Der er nemlig mange forældre, der helt glemmer, at en slush ice maskine faktisk kan andet end blot at lave slush ice, for langt de fleste af sådanne maskiner kan også sagtens lave knust is, som du kan bruge i en drink eller en anden form for kold drikke. Derfor vil det ikke kun være dit barn eller dine børn, der vil sætte pris på en sådan maskine, men du vil også selv kunne finde en måde, du kan bruge den på.

Se også Hvordan laver man slush ice? skrevet af interweb.dk.


Retro Slush Ice Maskine

Her har du en alle tiders køkkenmaskine, som slet ikke er nødvendig på nogen måde. Til gengæld er den virkelig nice to have.

Denne Retro Slush Ice maskine kan give dig alle de kolde drinks, som du kunne drømme om. Der er fest og farver over denne lille cool maskine.

Designet

Den er en fest bare at kigge på. Den kommer i en metallic rød farve med detaljer i sølv. Dens organiske former er ren nostalgi. Total 50ér-retro.

Den er super nem at betjene, og pynter på ethvert køkkenbord.

Efter brug kan maskinen skilles ad, og alle løsdelene kan lige kommes i opvaskemaskinen. Det er smart.

Der følger en kande og en opskriftsbog med, når du modtager maskinen.

Maskinens evner

Du kan få maskinen til at lave alle mulige delikate iskolde drinks. Det kan selvfølgelig både være med og uden alkolhol.

Den kan lave to former for knust is med sine ekstra skarpe knive. Den kan lave snow-is, som er is, der er så tyndt som sne og slush-is, der er større isflager som dem, der netop bruges til slush-ice.

Ud over selve isen kan du fylde de øvrige ingredienser i, der gør drikken til det, du ønsker. Du kan for eksempel hælde sirup, saft, flødeis, yoghurt eller hvad, du nu finder på for at lave dine lækre drinks.

Ud over den velkendte slush-ice, kan maskinen også lave smoothies, milkshakes, iskaffe eller diverse festlige alkoholiske drinks.

Tekniske data

Slush-ice maskinen her bruger 230 V, og den har en max-ydelse på 15 Watt.

Med denne lille humørspreder af en køkkenmaskine kan du sætte mere kulør på både hverdag og fest.

Slush Puppie – Slush Ice Maskine (DK Strømstik) – Lav slush ice for børn og voksne

Når solen bager på en af de der helt exceptionelle sommerdage, er det ikke noget som en frossen læskedrik i skarpe farver og søde smagsvarianter. Vi taler selvfølgelig om slush ice. Den kombinerer noget af det bedste ved sommeren, nemlig is og saftevand – i hvert fald hvis man spørger børn og barnlige sjæle. Og nu kan du faktisk lave den selv med denne smarte sluch ice-maskine.

Med denne maskine skal du bare fylde en sirup i for at få en slushice, der er lige efter din eller dine børns smag. Så kan du faktisk lave op til en liter ad gangen. Det tager ikke mere end få minutter. Det vil være fuldstændig som et tivoli i baghaven. Vi tør godt love dig, at dine børn vil elske den.

Du kan også bruge din slush ice-maskine til andet end søde sukkerdrikke. Hvis det ikke er dine børn, du vil have denne slush ice-maskine til, så kan du også bruge den til diverse alkoholiske drikke. Så vil du kunne få en lidt anderledes cocktail. Det kunne også være en lækker idé til havefester, og disse drinks vil uden tvivl have en nostalgisk værdi. Derudover vil det bare virke dejligt afkølende på en sommerdag.

En tredje ting, du kunne bruge din slush ice-maskine til, er at lave din egen iskaffe. Det vil være et lækkert alternativ, når man har brug for en opkvikkende drik, som ikke er for varm.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Amazon

Amazon har været en af vores kilder til forbrugeranmeldelser. Vi har specifikt valgt den verdensomspændende e-handelsplatform Amazon, da det her er muligt at finde et forholdsvis stort antal anmeldelser af de respektive produkter.

Du kan se anmeldelser af Sage The 3x Bluicer Pro her

Google Shopping

Google Shopping er en anden pålidelig kilde til forbrugeranmeldelser. Sitet fungerer som et annonceværktøj for flere forskellige webshops inden for en lang række forskelligartede produktkategorier.

Du kan se anmeldelser af Sage The 3x Bluicer Pro her

Trusted Reviews

Trusted Reviews er kendt som et decideret testmagasin af engelsk oprindelse, hvor produkterne bliver testet af redaktionens egne medarbejdere.

Trusted Reviews står bl.a. bag en positiv anmeldelse af Sage The 3x Bluicer Pro.

Anmeldelsen er opdateret den: 14. august 2020

Du kan se anmeldelsen her

Expert Reviews

Historien om Expert Reviews går tilbage til 1987, hvor man for første gang udgav Expert Reviews i trykt form. Målet for Expert Reviews er ret simpelt – at give læserne adgang til de absolutte bedste testanmeldelser.

Redaktionen har bl.a. anmeldt Sage The 3x Bluicer Pro.

Anmeldelsen er opdateret den: 31. januar 2020

Du kan se anmeldelsen her

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Royal Catering Slush Maker Machine – slush ice maskine til den store familie

 

Royal Catering Slush Maker Machine har en stor kapacitet på 6 liter og er derfor også en af de større slush ice maskiner. Den har en imponerende driftscyklus på 8-12 timer.
Via den simple betjening kan du nemt navigere rundt i de forskellige programmer som: frozen yoghurt, cocktails eller slush ice.

 • Meget rummelig maskine på 6 liter
 • Alsidig maskine
 • Driftstid på op til 8-12 timer

Det skal du vide, inden du køber Royal Catering Slush Maker Machine

Features – 6 forskellige programmer
Royal Catering Slush Maker Machine kommer med 6 forskellige programmer, som giver dig store udfoldelsesmuligheder – ud over den klassiske slush ice. Programmerne tæller: Is, granita, chill, cocktail, wash og dispenser.

Du kan lave alt fra cocktails til frozen yoghurt, sorbet og diverse frugtdrinks. Producenten anbefaler også, at du kan benytte den 6 liters store beholder som opbevaring til kolde drikkevarer, eksempelvis ved børnefødselsdagen.

Maskinen har en effekt på 350W og sikrer bl.a. takket være en konstant omrøring, at der ikke kommer klumper i de ting, du kan servere for dine gæster. Det gælder bl.a. for is. Maskinen kan arbejde i temperaturintervallet -20 til 10 °C.

Forarbejdet i et brudsikkert materiale
Royal Catering Slush Maker Machine er forarbejdet i et BPA-frit polykarbonat. Det er fødevaregodkendt, og du kan derfor være helt tryg i din brug af maskinen. Materialet er endvidere brudsikkert, eftersom det ikke bliver påvirket af høje temperaturer.

Rengøringsvenligt design
Slush ice maskinen har flere funktioner, der hjælper dig med at holde arbejdsfladen ren og pæn. Det gælder bl.a. et integreret dæksel, så beholderen bliver beskyttet mod såvel støv som diverse urenheder.
Samtidig har maskinen en tilhørende drypbakke, som indfanger overskydende væske.

Fordele

 • Nem betjening via digitalt kontrolsystem
 • Nem vedligeholdelse
 • Robust konstruktion med skridsikre gummifødder
Ulemper

 • Dyrere maskine

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler premium-modellen for den utroligt nemme betjening, hvor du kan styre de forskellige funktioner via ganske få knapper og det let tilgængelige LED-display. Samtidig er designet både rengøringsvenligt og robust.

Royal Catering Slush Maker Machine er et premium valg takket være sin store volumen og alsidighed. Den hører derfor også til en noget dyrere prisklasse og bør være en maskine, du tager frem jævnligt – og ikke kun 1-2 gange om året.

Specifikationer

 • Volumen 6 liter
 • Effekt: 350 W
 • Driftstid på 8-12 timer
 • Temperaturområde: – 20 til 10 °C
 • Digital kontrol – LED-display
 • BPA-fri

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter