Slush ice maskine – Slush ice er ikke det eneste de kan bruges til

Det er bestemt de færreste børn, der ikke elsker slush ice – og derfor vil det bestemt også være de færreste børn, der ikke ville elske, hvis deres mor eller far én dag kom hjem med eller fik tilsendt en slush ice maskine, så de kunne få lige så meget slush ice, som de overhovedet havde lyst til – og oven i købet helt uden at forlade boligen. 

Det er selvfølgelig også primært derfor, at der er mange forældre, der vælger at købe en slush ice maskine til deres børn, da de godt er klar over, at det er noget, der vil gøre dem rigtig glade og de ved også godt, at det er billigere for dem i længden, at købe en maskine som denne i stedet for at skulle købe slush ice eller is til dem et par gange om ugen el.lign.

Så er det også bare en helt anden følelse for børnene, at de selv kan lave deres slush ice, for så smager det med garanti også lige dén tand bedre.

Du skal dog være opmærksom på, at det kræver mere eftertanke og overvejelse, at investere i en slush ice maskine end du lige går og tror. Det betyder også, at du ikke bare kan klikke dig ind på en webshop, finde deres udvalg af forskellige slush ice maskiner og derefter bare vælge den, som du mener er bedst.

Det kan sagtens være, at du er heldig at have ramt den rette maskine, men der er dog også en god chance for at du rammer forkert og derfor står tilbage med en slush ice maskine, der ikke lever op til dig og dine børns krav og behov.

Derfor er det en rigtig god idé, at dig og dine børn sætter jer ned og finder ud af, hvad I reelt set har behov for og hvad I har af krav til en kommende slush ice maskine.

Hvis du gerne vil give dem den som en overraskelse, så skal du naturligvis prøve at stille dem spørgsmålene lidt indirekte eller med en sjov undertone, så de ikke fatter mistanke og dermed regner ud, at du én dag kommer hjem med en slush ice maskine.

LÆS OGSÅ: Popcornmaskine

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Retro Slush Ice maskine Maker XL

Retro Slush Ice maskine Maker XL
849 kr.

Har du en forkærlighed for ting, der er inspireret af de gamle dag og dermed har et lidt mere retro look end de nye og mere moderne produkter, der kommer på markedet, og samtidig er på jagt efter en ny slush ice maskine til dig selv eller til børnene, så kan du meget vel tage et nærmere kig på denne slush ice maskine, der bestemt er retro-inspireret – og det ser rigtig, rigtig godt ud.

Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at Retro Slush Ice Maker XL både er cool på den ene og den anden måde.

Ikke nok med, at den laver den lækreste form for slush ice, så ser den også rigtig god ud på dit køkkenbord eller hvor end du har intentioner om at placere din nyindkøbte slush ice maskine.

Maskinen kan desuden bruges til at lave alt lige fra almindelig slush ice til både ice coffee, iced milkshakes og iced drinks, hvorfor du også selv kan få glæde af den.

Retro Slush Ice Maker XL kommer med to forskellige indstillinger. Du kan indstille den til at lave slush ice og du kan indstille den til at lave knust is. Det betyder også, at du nemt vil kunne gøre brug af Retro Slush Ice Maker XL til andet end blot at lave slush ice til børnene og deres venner.

Der er eksempelvis også rigtig mange, der har god succes med at bruge en maskine som Retro Slush Ice Maker XL til at lave drinks og andre former for kolde drikke, der bare lige er dén tand bedre, hvis der er knust is i.

Der medfølger naturligvis også en kande, så det er nemt at stille en kande med slush ice eller en anden form for drikke på bordet, og det er selvfølgelig også nemmere at hælde fra en decideret kande sammenlignet med eksempelvis en skål el.lign.

Slush Ice Maker maskine

Slush Ice Maker maskine
0 kr.

Det er ganske enkelt ethvert barns drøm at kunne lave deres egen slush ice derhjemme. Derfor der heller ikke nogen tvivl om, at dine børn eller dit barn vil juble og hoppe af glæde, hvis du en dag kommer hjem med eller modtager en Slush Ice Maker med posten.

Med den maskine har du mulighed for at lave en lang række former for fantastiske frosne drinks af forskellige safter og booze, hvilket selvfølgelig inkluderer slush ice, men faktisk vil du også selv kunne få glæde af den, da den nemlig også kan lave frosne drinks i alverdens afskygninger, hvilket blandt andet inkluderer følgende tre drinks, der er særdeles populære: Strawberry Daiquiri, May Day og Tropical Cooler.

Det betyder selvfølgelig også, at enhver varm sommerdag er reddet for både dig og dine børn, da du kan lave en lækker slush ice til dine børn og en velsmagende og lækker drink til dig selv, hvilket f.eks. kunne være en af de tre drinks, der bliver nævnt ovenfor.

Du skal desuden heller ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af at betjene Slush Ice Maker, for det er de absolut færreste, der ikke kan finde ud af gøre brug af en maskine som denne. Det eneste du skal bruge er en mængde knust is eller små isterninger fra fryseren og en sukkerholdig væske kammeret på ydersiden.

Herefter skal du blot tilføje isterningerne og lidt salt til centerkammeret samt tilføje en form for sukkerholdig væske til kammeret på ydersiden – det kunne eksempelvis være Coca Cola, da det giver en rigtig god smag.

Herefter tager det ikke mere end blot 25 minutter, hvorefter du har lavet en rigtig lækker slush ice til dine børn – det eneste farlig er, at det er så nemt at selv dine børn vil kunne finde ud af det.

Det skader selvfølgelig heller ikke, at den har et lækkert design.

LÆS OGSÅ: Candyfloss maskine

Retro Slush – Crushed Ice Maker maskine

Retro Slush - Crushed Ice Maker
0 kr.

Er du på jagt efter en maskine, der ikke blot kan lave slush ice til dine børn eller dit barn, men som samtidig også kan lave knust is til dine drinks og andre former for kolde drikke, så er der ikke nogen tvivl om, at det er din tid værd at tage et nærmere kig på Retro Slush – Crushed Ice Maker, for det er lige netop dét, som denne maskine kan; lave slush ice til børnene og lave knust is til dine drinks.

Som navnet også antyder, så er der desuden tale om en retro-inspireret maskine, hvilket er meget tydeligt at se på selve designet, men bestemt også farverne.

Det betyder naturligvis også, at der er tale om en maskine, som man sagtens kan have stående fremme derhjemme, hvis man vel at mærke er typen, der godt kan lide retro-inspireret design, for hvis man ikke er det, så er det nok ikke lige denne slush ice maskine, der skal stå på køkkenbordet derhjemme, men så er det jo heldigt, at den sagtens kan stå i skabet, for den måler ikke mere end 30,5 cm. x 17 cm. x 19 cm.

Retro Slush – Crushed Ice Maker er desuden også en meget brugervenlig maskine, der nemt kan betjenes af enhver, så hvis ikke du vil have, at dine børn bruger den til at lave slush ice til sig selv, så er det en nok en god idé at du stiller den lidt væk.

Det er dog ikke det hele, for den er nemlig også særdeles nem at gøre ren, når den har været i brug, hvilket bestemt er et vigtigt aspekt, for hvis den havde været for besværlig at rengøre, så er der ikke nogen tvivl om, at folk ikke rigtigt har lyst til at bruge maskinen.

Den er dog rigtig nem at have med at gøre og rengøre, hvorfor Retro Slush – Crushed Ice Maker med garanti også vil være en succes til den næste fest eller sammenkomst i hjemmet.

Den originale Slush Mug

Den originale Slush Mug
0 kr.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er på grænse at kalde en Slush Mug for en slush ice maskine, men det ændrer dog ikke på det faktum, at den alligevel fortjener en plads på denne liste, for det bliver ganske enkelt ikke nemmere at lave slush ice end med en Slush Mug.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at når man står i kiosk og ser på de store slush ice maskiner, de har stående, så ser det ud til at være en umådeligt svær proces at skulle lave slush ice, men det er vigtigt, at man ikke gør tingene sværere end de egentlig er, for hvis man tager et nærmere kig på processen, så er det slet ikke så vanskeligt.

Derfor skal der faktisk heller ikke andet til end, at du investerer i en Slush Mug, som du lægger i fryseren og tager ud igen et par timer efter, hvor du så fylder den med enten juice, saftevand, cola eller en helt fjerde form for sukkerholdig drik, rører lidt rundt i væsken og i løbet af ganske kort tid, så er den væske, du hældte ned i din Slush Mug blevet forvandlet til dejlig og smagsfyldt slush ice.

Hvis du er træt af, at du altid skal betale i dyre domme for en lille slush ice, som alligevel er væk i løbet af blot et par minutter, så er der ikke nogen tvivl om, at du bliver særdeles glad for Slush Mug. Den kan nemlig indeholde helt op til 2 dl, hvorfor det kommer til at tage lidt mere end et par minutter, inden du har formået at drikke/spise alt det slush ice, der er i din Slush Mug.

Den kan desuden fryses igen og igen, og kan bruges lige så mange gange, man ønsker det, hvorfor det er den ideelle gave, hvis du ønsker at glæde dine børn eller dit barn med en lille gave på en varm sommerdag eller en fredag aften, hvor de havde forventet fredagsslik.

LÆS OGSÅ: Bordopvaskemaskine test

En slush ice maskine er også et hit til en børnefødselsdag

Hvorfor dit barn netop er blevet et år ældre og derfor gerne vil holde en fødselsdagsfest for hans eller hendes klassekammerater, så skal du naturligvis i gang med at arrangere skattejagt, der skal bages boller og der skal gøres et bord klart, hvor gaverne kan stå på.

Hvis du gerne vil give fødselsdagen et lidt anderledes pust, så er der ikke nogen tvivl om, at det vil blive en stor succes, hvis du vælger at investere i en slush ice maskine i denne sammenhæng, så du kan servere slush ice til både dit barn og alle hans eller hendes klassekammerater.

På den måde er du også sikret, at du rammer noget, som stort set alle børn kan lide – det er i hvert fald de færreste børn, der ikke elsker slush ice, hvilket eksempelvis ikke altid er tilfældet, hvis du vælger at servere sodavand eller juice til festen, for det er ikke alle børn, der drikker det.

Derfor anbefales det bestemt, at du vælger at investere i en slush ice maskine i forbindelse med din søn eller datters fødselsdagsfest, for ikke nok med, at din søn eller datter nærmest vil blive hædret for at have serveret slush ice til sin fødselsdagsfest, så kan den selvfølgelig også bruges fremadrettet, hvor du har mulighed for at lave slush ice til dit barn eller dine børn, og den kan selvfølgelig også bruges til at lave knust is til dine drinks.

Der er nemlig mange forældre, der helt glemmer, at en slush ice maskine faktisk kan andet end blot at lave slush ice, for langt de fleste af sådanne maskiner kan også sagtens lave knust is, som du kan bruge i en drink eller en anden form for kold drikke. Derfor vil det ikke kun være dit barn eller dine børn, der vil sætte pris på en sådan maskine, men du vil også selv kunne finde en måde, du kan bruge den på.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑