Der kan være rigtig mange årsager til hvorfor du får hæmorider, men i denne artikel vil vi vise dig hvordan du undgår hæmorider i fremtiden, samt bekæmper dem, hvis du allerede lider af det.

Vi starter med at gennemgå nogle produkter, der kan hjælpe dig mod hæmorider, dernæst får du nogle gode tips til at undgå dem.

Indholdsfortegnelse:

Ac3 Comfort hæmoridgel


Ac3 Comfort hæmoridgelDette er en parfumefri gel, som kan bruges mod både hæmorider, rifter og kløe omkring endetarmsåbningen.

Gode egenskaber

Ac3 Comfort indeholder bl.a. ekstrakter fra aloe vera og har en baktericid funktion, hvilket betyder at den i et vist omfang virker bakteriedræbende. Dette er praktisk mhp. at opnå en bedre sårheling uden irritation, rødme og svie, som er de typiske tegn på en infektion.

Foruden denne egenskab, har gelen også en kølende effekt, der kan lindre kløe og andre former for irritation i huden omkring anus.

Sådan gør du

Den er ganske let og hygiejnisk at applikere. Gelen kommer i en flaske, hvorfra du hurtigt og let kan hælde en passende mængde over i en særligt designet applikator. Brug denne til at påføre gelen de ønskede steder.

Til behandling af hæmorider anbefales det at bruge Ac3 Comfort mindst to gange dagligt i 14 dage.

Ac3 Comfort fås i håndkøb og der er til ca. 30 ganges brug i en flaske.

SE OGSÅ: Undgå og bekæmp hårtab

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hæmorex – Slip af med hæmorider


Hæmorex - Slip af med hæmoriderHæmorexcremen er fremstillet og designet til at afhjælpe hæmorider. Cremen er en mild salve, der lindrer de irritationer, så som smerte, svie, rifter og kløe, som en hæmoride ofte medfører. Salven genopbygger den belastede hud ved at pleje og sammentrække den. Herudover er salven desinficerende, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at få bakterier i området i og omkring hæmoriden. På cremens ingrediensliste finder du, hverken syntetiske konserveringsmidler, farve eller parfume, der kan genere den irriterende hud. Salven bør bruges, så snart du oplever gener eller irritationer omkring problemområdet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Husk Fibre


Husk FibreFiberrigt kosttilskud i pulverform beregnet til at drikke. Velegnet til forebyggelse af hæmorider og generel sundhed i mave-tarmregionen.

Virkemekanismen

Husk Fibre indeholder pulveriserede Psyllium frøskaller og findes i to forskellige smagsvarianter; lemon og solbær. Fibrene absorberer væsken i mave-tarmsystemet og danner en geleagtig substans, der sætter hele systemet igang med at arbejde, hvorved tarmperistaltikken øges.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sådan gør du

Alt efter, om det er til et barn eller en voksen, doseres der hhv. 1-2 teskefulde Husk Fiber i et glas vand. Rør det godt sammen og drik det straks, således at det ikke bundfælder. Herefter drikkes endnu et helt glas vand mhp. at få det hele med, samt at tilføre tilstrækkelig med væske, således at du ikke får forstoppelse.

Husk Fiber kan i nogle tilfælde bruges som et ekstra supplement af fibre, hvis du ikke får nok via din kost.

Vær opmærksom på at fibre kan nedsætte optagelsen af medicin og andre stoffer, hvorfor det skal tages ca. en time før eller efter indtag af andre former for medicin.

1. Motioner dagligt

Når du gerne vil undgå hæmorider, er det vigtigt at forebygge dem. Men det er faktisk ikke mange, som forebygger udbredelsen af hæmorider. Sandheden er, at over halvdelen af alle mennesker får hæmorider på et tidspunkt i deres liv.

Det er ikke mange der tænker på, og egentlig forebygger hæmorider, for man ser det ikke som et problem, indtil man står midt i det. Derfor er det vigtigt, at man forebygger det, hvis man vil undgå at få hæmorider.

Tip nummer et er, at du skal motioner så ofte så muligt. En god form er alfa omega – hvis du kan motionere dagligt, er det en fordel – gåture, løbeture og cykelture er perfekte til at motionere.

SE OGSÅ: Stepmaskine

2. Spis groft brød

Det er vigtigt at spise en god kost, som er så varieret som muligt. Spis en masse groft brød, som indeholder en masse fibre. Fibre alene, er en god måde at forebygge hæmorider, og få dem væk, hvis de først er kommet.

Kosten er sammen med motion en vigtig faktor, når du gerne vil bekæmpe hæmorider, så hurtigt og effektivt som muligt.

LÆS OGSÅ: Miniovn test

3. Drik 8 glas vand dagligt

Det anbefales at du drikker hele 8 høje glas vand dagligt. Det gør, at kosten kommer godt igennem din krop, og at den får den væske den har brug for i kroppen. 8 høje glas dagligt er et godt udgangspunkt, men drik gerne mere – så længe det ikke er sodavand, cola eller andet.

En lille smule juice kan gå an, men hold dig helst til vand, hvis du gerne vil forebygge hæmorider.

SE OGSÅ: Køleskab med vanddispenser

4. Gå på toilettet når du skal, og hold dig ikke

Hvis du holder dig, for at undgå at skulle på toilettet, så gør du noget rigtig dumt i forhold til hæmorider. Du beder dem næsten om at komme. Det er yderst vigtigt – det vigtigste tip at dem alle, og det nemmeste at udføre – at gå på toilettet når du skal.

Du skal ikke holde dig. Gå gerne på toilettet mere end én gang dagligt, så du er sikker på, at du ikke holder dig unødvendigt.

5. Hold øje med problemet

Det er vigtigt, at du holder øje med problemet. Hvis det bliver værre, så opsøg professionel hjælp.

Så længe hæmoriderne er der, men ikke er trælse, så er det ikke et problem. Men hvis du føler, at du bliver generet af hæmoriderne, så opsøg din læge, og få hjælp til at komme af med problemet. Men igen, en god forebyggelse af problemet er alfa omega, og kan betyde, at du ikke kommer til at få hæmorider.

De går normalt væk efter to ugers tid, hvis man spiser sundt og dyrker motion, men hvis du følger alle disse tips, er du godt på vej mod at forebygge hæmorider, og helt undgå problemet fra starten.

Det er på alle måder det bedste, at forebygge det, frem for at behandle det.

Denne side er anmeldt af: Mark N. Christiansen Rating 10/10

 

Forfatter

Redaktionen for Testmagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Testmagasinet’.

Skriv en kommentar