Der findes rigtig mange forskellige måder at træne på, så du kan med garanti også finde en god måde, som du synes er passende og som du mener er interessant nok til, at du kan blive ved med at opretholde motivationen til at få gennemført din træning.

Der er f.eks. rigtig mange, der vælger at løfte vægte i fitnesscenteret eller gøre brug af diverse former for maskiner til at styrke deres muskler, men hvis du ikke føler det er noget for dig og du synes det kunne være spændende at tage det hele ned på et lidt mere lavpraktisk plan, så skal du tage et nærmere kig på én eller flere af de mange sandsække til træning, der er at finde på det danske marked.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det bedst kan betale sig for dig at bestille en sandsæk hos en dansk webshop i stedet for at gå ned i en butik, hvor den med garanti vil være langt dyrere og dermed vil det ikke kunne betale sig at købe den dér.

Sandsække kan bruges til et væld af forskellige former for træning, og det betyder selvfølgelig også, at du kan bruge en sandsæk til at træne hele din krop og dermed også få en god variation i din træning.

Det skal desuden også nævnes, at sandsække til træning ofte også bliver kaldt for powerbags, så hvis du støder på en powerbag på nettet eller i en fysisk butik, så er det blot en sandsæk til træning.

Som det bliver nævnt lige ovenfor, så kan du gøre brug af sandsække til rigtig mange former for træning, men det er dog mest almindeligt at bruge dem i forbindelse med blandt andet udholdenhedstræning, vægttab og muskelvækst.

Derfor vil du med garanti også kunne finde på en måde hvorpå du kan gøre brug af en sandsæk i den form for træning, som du oftest beskæftiger dig med, hvad end der er tale om udholdenhedstræning, vægttab, muskelvækst eller måske endda en helt fjerde form for træning.

Det er meget begrænset, hvad du ikke vil kunne bruge en sandsæk til i forbindelse med træning, hvorfor det nærmest også kun er din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du kan og vil træne med en sandsæk, der er lavet med et specifikke formål at den skal bruges til en eller anden form for træning.

SE OGSÅ: Badevægt med fedtprocentmåler


Titan BOX Power bag – ideel sandsæt til træning


Denne Titan BOX Power Bag kan blive dit nye yndlings træningsredskab på ingen tid. Det er et utroligt godt træningsredskab. Titan Bag kommer med 2 indre tasker, så man har mulighed for at justere vægten. 

Titan BOX Power Bag er lavet i slidstærkt nylon, som er fremstillet ud fra Military Spex 1000 Denier Cordura standarden, hvilket betyder, at den slet ikke er til at rive fra hinanden. Du skal altså ikke være bange for, at den nemt går i stykker, når du bruger den. 

Den skal selvfølgelig fyldes med sand, og man har mulighed for selv at genopfylde den løbende, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Denne sandsæk har en kapacitet op til 35 kg, men det kan være lidt for meget for en nybegynder. Det kan derfor anbefales, at man kun træner med 35 kg, hvis man i forvejen har trænet, så der ikke opstår skader. Hvis man er nybegynder, så kan man vælge at lade være med at påfylde så meget sand og gradvist arbejde sig opad.

Den har desuden gode og solide håndtag, som gør det nemt at holde fast i den, når man træner med den. Den kan både bruges til muskelvækst, vægttab og udholdenhedstræning. Sandsækken fylder desuden heller ikke meget med dens mål på 70 x 25 cm, så det kræver heller ikke meget plads at træne med den, hverken indenfor eller udenfor. 

Titan Box Power Bag vs. markedet

Denne Titan Box Power Bag adskiller sig fra andre på markedet med dens slidstærke materiale og gode justerbarhed. Andre sandsække kan også justeres i forhold til vægten, da man selv kan vælge, hvor meget man fylder på, men denne sandsæk er anderledes. Titan Bag indeholder 2 tasker, som også kan være med til at justere og balancere vægten i sækken. Det gør den også mere brugervenlig overfor den individuelle kundes behov, træningsniveau og styrke.

Fordele

 • Justerbar vægt
 • Slidstærkt nylon
 • Kan bruges både inde og ude
Ulemper

 • Indeholder kun 2 poser

Udvalgte specifikationer

 • Mulighed for selv at genopfylde
 • Indeholder 2 tasker 
 • Leveres med 1 euti

Sklz Super Sandbag – behagelig sandsæk til træning


Denne Sklz Super Sandbag kan hurtigt erstatte gamle vægte eller andet træningsudstyr, da denne sandsæk er udstyret med flere gode funktioner, som man hurtigt vil elske.

Sandsækken har en kapacitet op til 18 kg, og kan derfor bruges til en del forskellige øvelser og muskelgrupper. Der medfølger 4 poser til taskens indre, som kan fyldes med sand eller andet, som man lyster. Du har derfor også mulighed for at justere vægten efter behov, træningsniveau og styrke.

Sandsækken har 6 håndtag, som er jævnt fordelt ud på tasken. De er alle ekstra forstærkede med plastik, så de er mere behagelige at holde ved i længere tid. Håndtagene giver også flere muligheder for øvelser, da man kan have et godt greb på sandsækken, uanset om man træner med den på siden af kroppen eller over skulderen. Holdbarheden er selvfølgelig også i top, og man kan derfor trygt bruge den uden at bekymre sig om, at den går i stykker, uanset om man bruger den indenfor eller udenfor.

Sklz Super Sandbag fylder heller ikke meget, da den har en størrelse på 50 x 20 x 20 cm. Den er derfor både nem at smide over skulderen, men også at opbevare både i en lejlighed eller et hus. Dertil kræver det selvfølgelig heller ikke meget plads at træne med den, og man vil sagtens kunne træne med den i stuen, soveværelset eller garagen.

Sklz Super Sandbag vs. markedet

Sklz Super Sandbag adskiller sig fra andre sandsække på markedet, da den har 6 forstærkede håndtag. Det giver dig mulighed for at bruge den til en masse forskellige øvelser samtidig med, at du har et godt greb om den. Mange andre sandsække har kun enkelte håndtag og tilbyder derfor ikke det samme sikkerhed i grebet som Sklz Super Sandbag gør. Den er derfor mere brugervenlig end mange andre på markedet.

Fordele

 • 6 forstærkede håndtag 
 • 4 indre poser 
 • Holdbart og slidstærkt materiale 
Ulemper

 • Lavere maks vægt sammenlignet med andre modeller

Udvalgte specifikationer

 • Justerbar vægt
 • God og kompakt størrelse 
 • Kan bruges både indenfor og udenfor 
 • Maks vægt på 18 kg

Sandsække / Powerbag til træning


Sandsække / Powerbag til træning
229 kr.

En sandsæk som denne giver dig mulighed for at træne hele kroppen og samtidig vil den også kunne give dig en rigtig god variation i din træning, der blandt andet gør det nemmere for dig at holde din motivation oppe og samtidig vil det også gøre det meget sjovere for dig at træne.

Når noget er sjovere for dig, så er det naturligvis også meget nemmere for dig at opretholde motivationen til det og blive ved med at træne, hvilket betyder, at du også vil opnå langt bedre resultater på langt kortere tid.

Du behøver desuden heller ikke så meget plads, når du skal træne med sandsække, og dertil vil du også opleve, at det vil stimulere dine stabilisatormuskler meget mere end alm. vægttræning, mens der er mulighed for at lave flere hundrede forskellige øvelser med disse sandsække, hvilket selvfølgelig også giver dig en mere afvekslende træning end med almindelig vægte.

Der er selvfølgelig mulighed for at købe sandsække til træning i forskellige størrelser, og lige netop denne model kan fås med intet mindre end seks forskellige vægte, hvilket – mere specifikt – er de følgende mængder af vægt: 5 kg., 10 kg., 15 kg., 20 kg., 25 kg.,  såvel som 30 kg., hvilket naturligvis også betyder, at hvad end du stiller store krav til vægten eller du derimod først skal til at i gang med din træning, så vil du kunne finde en sandsæk til træning, der har en passende vægt.

Du vil desuden også hurtigt blive overrasket over, hvor store krav en sandsæk egentlig stiller til dig.

 

SE OGSÅ: Stepbænk

Hvad fylder du i den?

Som de også skriver på deres hjemmeside, så indeholder den ikke fyld. Det giver måske lidt sig selv, da det er en sandsæk, så du fylder selvfølgelig bare sand i den.

Her skal du dog lige være opmærksom på, at det højest sandsynligt ikke er lovligt at gå ned på den lokale strand og tage en masse sand. I stedet kan du købe fyld til den i dit lokale byggemarked. Vi vil anbefale, at du altid fylder sand i den, da det gør det langt lettere at gøre rent, hvis du vil vaske dine sandsække på et tidspunkt.

Som udgangspunkt behøver du selvfølgelig aldrig at gøre dem rent og så gør det ikke så meget, hvad du fylder i dem. Du kan fylde lige det i dem, som du ønsker. Det kommer ikke til at gøre nogen forskel for dem.

Du skal blot være opmærksom på, at der max kan være 25 kg. i dem. Det skriver de, fordi du ellers kan risikere, at de går i stykker. 

Hvis du fylder dem med sand, er det ikke noget, du behøver at bekymre dig om, for her passer mængden med det, som der kan være i dine poser.

Velfungerende design

Hvis du har været i militæret, har du helt sikkert løftet tunge sandsække, men de var slet ikke så rare eller behagelige som Abilica sandsæk. 

Ulempen ved dem var, at de ikke var lavet til motion og derfor risikerede man skader, når man løftede dem en smule forkert. Især når kroppen blev træt, var der stor risiko forbundet med det.

Her har Abilica tænkt design ind i det pga. de føromtalte håndtag, som du finder i siderne. På den måde mister du aldrig greb om den store sandsæk.

Hvis du bliver træt, er det lettere for dig bare at give slip på den, uden at der sker der noget. 

Du kan løfte den forskellige steder, da den både har håndtag foran og i siderne. Det gør, at. Du kan træne med den på mange forskellige måder. Du kan løfte den fra jorden, som var det en kettlebell. Ja, du kan endda lave kettlebell sving med den. 

Da de har lavet den med nylon, går den ikke i stykker og du kan let tømme og fylde den, da den er sat sammen med solid velcro.

Med designet sørger Abilica Sandsæk for at træne hele din krop, da du blot vælger nogle øvelser, som gør det muligt. De har givet dig mulighederne for optimal udnyttelse gennem deres design.

Hvordan træner man med en Abilica Sandsæk

Som nævnt kunne du i teorien bare løfte en hvilken som helst sæk, hvis du vidste, hvad den vejede. Men ulempen ved dette er, at du risikerer at blive skadet, fordi der ikke er nogle naturlige håndtag.

Det er præcis det, som du får med Abilica Sandsæk. For selvom en sandsæk giver dig mulighed for at træne, som mænd arbejdede i gamle dage, så er der ingen grund til at ende med at komme til skade og derfor er det langt bedre for dig at bruge en Abilica Sandsæk.

Træningsøvelser er sådan set alt, som du kan finde på. Du kan bruge den til alt fra squat til dødløft til at træne dine arme. Når man ofte træner flere af sine muskler på denne måde, skyldes det formen på sandsækken.

Her prøver du ikke at isolere musklerne, men i stedet for bruger du hele kroppen til at løfte sandsækken med. For at undgå skader er det vigtigt, at du stadigvæk tænker over, hvordan du løfter.

Især squat øvelse er god, hvor du simpelthen tager sandsækken i håndtagene og så går du ned i hugstilling, mens ud holder ryggen ret. På den måde får du trænet dine ben. Du kan altid hente et træningsprogram med sandsække på internettet, men du får helt sikkert en god træning med Abilica Sandsæk.

Hvis du gerne vil i gang med at træne med sandsække, så bør du købe en Abilica sandsæk fremfor bare selv at fylde en pose. 

Se vores artikel om: Afretter tykkelseshøvl – Vælg den rigtige i 1. forsøg!

Sandsække og vægtveste

Sandsække er en effektiv træningsform, der kan give en stærkere krop og bedre koordinationsevne. Men hvis du vil tage din træning til næste niveau, kan du overveje at bruge en vægtvest som en del af din træning. En vægtvest kan hjælpe med at tilføje ekstra modstand til dine træningsøvelser og hjælpe dig med at opbygge muskelmasse og styrke på en mere effektiv måde.

En af de unikke funktioner ved sandsække er, at de kan bruges sammen med en vægtvest for at øge intensiteten af din træning. En vægtvest kan hjælpe med at tilføje ekstra modstand til de muskler, du bruger under sandsække-træning, og hjælpe med at opbygge muskelmasse og styrke på en mere effektiv måde.

Ved at integrere en vægtvest i din sandsække-træning kan du også øge kalorieforbrændingen og forbedre din krops samlede kondition og styrke. En vægtvest kan også være en fantastisk tilføjelse til en hvilken som helst træningsrutine, da den kan bruges til at forbedre styrketræning, kredsløbstræning og endda lette gåture eller løb.

Hvis du er interesseret i at integrere en vægtvest i din træning med sandsække, er det vigtigt at vælge en vægtvest, der passer til dine behov og træningsniveau. Læs mere om, hvordan du vælger den bedste vægtvest i vores guide til vægtveste. Med en vægtvest og sandsække kan du tage din træning til næste niveau og opnå de ønskede resultater hurtigere og mere effektivt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter