I denne proteinpulver test har vi gennemgået udvalgte produkter med proteinpulver, som du kan sammenligne, når du selv skal vælge hvilken type du har behov for.

Der er utrolig mange former for proteinpulver, og hver med deres specifikke formål.

Nogle er til daglig brug til for eksempel at sikre, at du får den mængde protein og mineraler, du skal bruge for at din krop kan fungere bedst muligt, mens andre igen er specielt fremstillet med henblik på at du skal have lidt ekstra, specielt i forbindelse med din træning eller workout.

Nogle af de udvalgte produkter bliver brugt af professionelle udøvere inden for bodybuilding eller andre sprotsgrene.

Du kan se listen fra vores proteinpulver test her, og så vil du kunne finde et proteinpulver som passer til dit behov.

Du skal altid bruge proteinpulver med stor omtanke, og du skal altid undersøge produktet inden brug, og så skal du holde dig til den vejledning som findes til produktet, særligt i forhold til den mængde du indtager.

Er du sportsudøver eller lignende, så kan proteinpulver jo også kombineres med sund kost.

LÆS OGSÅ: Skridttæller test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

LinusPro – Basic WHEY 100 Proteinpulver

LinusPro – Basic WHEY 100 ProteinpulverBasic Whey 100 af LinusPro tilbyder 96% mikrofiltreret ultra-valleproteinkoncentrat. Elementet her er særligt vigtigt når du ønsker at opbygge og vedligholde muskelmasse – som typisk ses i forbindelse med træning.
Der er ikke tilsat sukker i produktet, og du kan vælge mellem 4 forskellige smagsvarianter, som er meget standarde i proteinpulver – jordbær, vanilje, kakao og blåbær.
Makrofordelingen for dette pulver er også rimelig standard i forhold til andre proteinpulver, udover at denne version har signifikant lavere kulhydrater, i procent af den samlede kaloriefordeling.Næringsindhold pr. 100 gram:
  • Fedt: 6,4 g
  • Kulhydrater: 12 g
  • Protein: 74 g

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bodylab Whey 100

Det første produkt i vores proteinpulver test er dansk fremstillet, og det skal bruges til at øge og vedligeholde muskelmassen.

Det er 100 procent rent valleprotein og i meget høj kvalitet.

Hvis du træner meget, og arbejder på at øge din muskelmasse sammen med din træning, så er dette produkt helt ideelt.

Du træner måske 2 til 3 gange om ugen, men mangler lige det sidste for at være helt tilfreds.

Her kan du bruge Whey 100 fra Bodylab til at supplere med, og hurtigt både få mere energi til træningen, og lidt hjælp til muskelopbygningen.

Et super godt og naturligt produkt fra en velrenommeret dansk producent.

Kom pulveret i en mixer med enten vand, mælk eller juice, og tilsæt eventuelt en anden lækker smag, så det passer lige til dig og dine smagsløg.

Ærteprotein Mega 83 procent

Ærteprotein Mega 83 procentDer findes mange typer på markedet, og det næste i vores proteinpulver test er endnu en anderledes variant. Den er vegetabilsk og baseret på ærter.

Det gør den særdeles velegnet til at blande i for eksempel brød, super, farsretter eller grød.

Gør du det, så tilføjer du din mad ekstra protein, og dermed muskelopbyggende indhold, der helt sikkert kan supplere din ugentlige træning.

De fleste som træner og opbygger deres muskler har behov for ekstra protein, og denne variant er et godt supplement.

Læs vejledningen grundigt, så du ikke bruger for meget. Overforbrug kan hæmme eller gøre muskelopbygningsfasen langsommere.

Det afhænger selvfølgelig også af din træning og hvor meget du træner. Jo mere du træner, jo større behov har du for ekstra protein.

LÆS OGSÅ: Cykelcomputer test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Mars proteinpulver – 800 gram

Mars proteinpulver - 800 gramMars er ikke de eneste som kombinere slik eller snacks med proteinprodukter, men denne variant er helt genial eller perfekt.

Proteinpulver er nogle gange bare lidt for kedeligt, og smager er ikke altid så god.

Dette Mars produkt er helt perfekt til dig som vil have lidt ekstra, og så elsker god smag.

Den er fremstillet på 100 procent valleprotein, og optages meget hurtigt af musklerne.

Læs vejledningen grundigt, så du er informeret om det mest grundlæggende, inden du bruger pulveret.

Det betyder, at du får fuldt udbytte af dette protein pulver, og at du ikke udsætter din krop eller dine muskler for overforbrug, og derved hæmmer processen mere end det gavner.

Lækkert proteinpulver og en helt fantastisk smag, og det er vel ikke af vejen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Motionscykel test

Bodylab Protein Pandekager (500 gram pulver)

Bodylab Protein Pandekager (500 gram pulver)Lækre velsmagende pandekager med 33 procent protein er da bare helt perfekt for dig som er ved at opbygge muskelmasse, og som elsker pandekager.

Det er mere end nemt at gå til, for pulveret skal bare blandes op med vand, og så på panden.

I løbet af kort tid, så kan du spise de skønneste protein pandekager, velvidende, at det er med til at styrke din krop og muskler. Det er som at slå to fluer med et smæk.

Nøjagtig som når du laver almindelige pandekager, så kan du tilføje ekstra guf til. Det kan være is og frugt eller noget helt andet som du er vild med.

Undgå dog alt for meget sukker, for det er mindre godt for din muskelopbygning. Læs vejledningen, og gå så i krig med at lave dine favorit pandekager.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Viking Rebuild – Bedste proteinpulver – 5000 gram

Viking Rebuild - Bedste proteinpulver - 5000 gramI denne blanding har du proteinpulver til lang tid, for du skal kun bruge ganske lidt pr. gang.

Dette produkt er utroligt koncentreret, og giver dig en god solid opbygning af dine muskler på ingen tid, samtidig med at du træner flere gange om ugen.

Udover at dette proteinpulver er muskelopbyggende, så giver det dig også mere energi til træningen, så du ikke springer over så tit.

Det kræver energi og motivation at træne, og den hjælp får du også fra dette produkt.

Dette proteinpulver er ikke hurtigt opbyggende, men gør det i et fornuftigt tempo, og det kan på sigt godt give langt bedre resultater.

Du kan blande det med lige det du vil, så det passer til dine smagsløg og dit temperament.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Protein Muscle Matrix – Time Released 2500 gram

Protein Muscle Matrix - Time Released 2500 gramDet næste i vores proteinpulver test er noget af det billigste på markedet, men alligevel særdeles effektivt.

Det består af 5 typer protein og den blanding gør, at dine muskler forbliver i en muskelopbyggende fase hele tiden.

Det er der slet ikke noget usundt ved, men det gør at smagen ikke er fremragende. Derfor kan du med fordel tilføje din egen smag.

Det er altid vigtigt, at du følger den brugervejledning som er på pakken, da du derved får det bedste og hurtigste resultat.

Det gør også, når du følger den, ikke tager for store mængder. Det giver nemlig ikke dobbelt effekt, men hæmmer tværtimod denne.

Proteinpulver giver automatisk mere energi til din krop, og så vil du også langsomt kunne øge din træningsintensitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Night Time Formula – 2000 gram Kasein protein

Night Time Formula - 2000 gram Kasein proteinNår vi sover, så går kroppen i gang med at reparere sig selv, og opbygge ny energi.

Det kræver også proteiner og så denne Night Time Formula, som sikrer at din krop får lige det der skal til, for at den kan komme sig hurtigt, og ikke tære på dine muskler under søvnen.

Tværtimod vil du blive styrket endnu mere, hvis du indtager denne type protein lige før du går i seng.

På den måde vil du genopbygge muskelmasse mens du sover.

Du skal altid huske at læse vejledningen grundigt på det proteinpulver du køber. Det er her, at du får den vigtige information om, hvordan det virker bedst og hurtigst.

Tager du for meget så hæmmer det, og tager du for lidt, så tager det måske dobbelt så lang tid.

Tænk også over hvor meget du træner. Jo mere du træner, jo større behov har dine muskler for proteiner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Soja proteinpulver 2000 gram

Soja proteinpulver 2000 gramSojaprotein er ideelt til dig som er på en form for diæt, og for eksempel skal tabe dig, da det hverken indeholder ret meget fedt eller kulhydrat.

Kombinationen med dette protein, motion eller træning, og en perfekt kost, vil helt sikkert få dig til at tabe dig, hvis det er dit mål.

Er det bare som et proteintilskud, så er det også helt perfekt.

Ekstra proteiner er godt for dig som træner, for det hjælper med at opbygge dine muskler, og så får du langt mere energi med proteiner, og det giver igen mere motivation, når du skal træne.

Når du indtager ekstra proteiner, så skal du sikre dig, at du har læst produktvejledningen grundigt, så du ikke får et overforbrug, og så du får det mest optimale ud af brugen.

Det er ofte i vejledningerne, at hemmelighederne er gemt, eller rettere, der hvor der står, hvordan du får de bedste resultater med produktet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

VegiFEEL vegan proteinpulver 500 gram

VegiFEEL vegan proteinpulver 500 gramDette veganske proteinpulver fra VegiFEEL er både laktosefrit og glutenfrit. Her er der virkelig tale om et naturligt produkt, som indeholder op til 75 procent protein.

Det er virkelig et godt produkt og du får meget for pengene. Bland det med vand, og drik det lige efter din træning, så opnår du de bedste resultater.

Du skal jo alligevel drikke en del efter træningen, og så kan du lige så godt tage det bedste. Brug en shaker til at blande det, og drik så rigeligt.

Alle der træner hårdt ved, at det tærer på kroppens ressourcer.

Hvis du indtager proteinpulver eller proteinprodukter, så tilfører du musklerne ny næring og kroppen mere energi, og så kan du klare lidt mere i hverdagen, også uden for træningslokalet.

Læs altid vejledningen, så du får det rigtige blandingsforhold på din proteinmix.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Muno Colostrum kapsler 90 stk. – økologisk

Muno Colostrum kapsler 90 stkDisse økologiske kapsler er vældig populære, og et godt tilskud, når det handler om protein.

Mange bruger disse kapsler med det formål at præstere meget bedre, og hvis du har det behov, så kan du roligt benytte denne slags.

Der findes masser af kapsler som denne, men her får du virkelig et kvalitetsprodukt, som både virker, og er økologisk.

Du skal altid sørge for, at du er godt klædt på inden du bruger proteinpulver eller kapsler for den sags skyld.

De skal bruges med omtanke, og der må ikke foregå et overforbrug, for det gør ikke dine præstationer bedre, men hæmmer tværtimod dine musklers opbygning.

Læs derfor vejledningen grundigt, så du ved, hvordan du får det optimale ud af produktet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Premium Whey Protein – 2 kilo

Premium Whey Protein - 2 kiloDer er en særlig grund til at dette produkt hedder premium, og det handler om effekten.

Det er et utroligt effektivt proteinpulver, som har fået en særlig behandling, så du som bruger oplever større og hurtigere effekt af indtagelsen.

Med dette proteinpulver kan du opnå 84 til 86 gram protein pr. 100 gram, og det giver dig endnu hurtigere resultater.

Det sker fordi pulveret er hydroliseret, og derfor bliver optaget meget hurtigere i kroppen.

Det koster selvfølgelig lidt ekstra med den proces, men det er alle pengene værd, for dig som har brug for hurtig opbygning af dine muskler.

Du kan blande det op med hvad du vil i en mikser, og selv bestemme hvilken konsistens du vil have.

Det smager rigtigt godt, så du behøver egentlig ikke at tilsætte smag af nogen art.

Fandt du de informationer du ledte efter i denne proteinpulver test

Vi kan anbefale alle de gennemgåede produkter i denne proteinpulver test, men du skal sørge for at vælge det helt rigtige produkt til dit behov.

Der er stor forskel på, hvad en nybegynder indenfor træning eller bodybuilding har behov for, i forhold til de lidt mere øvede og særligt til de professionelle. Det er ikke de samme produkter der skal bruges.

Du skal finde lige det der passer til din status, og så kan du altid med tiden skifte til et andet og bedre produkt, når du bliver bedre og eventuelt øger din træningsintensitet.

Det er vigtig, ikke at overforbruge proteinpulver, for det har bare den helt modsatte virkning, og nogle produkter vil være direkte skadelige ved overforbrug.

Derfor skal du ikke bruge mere, end hvad der står i vejledningerne.

Du kan trygt vælge et af de ovenstående produkter fra vores proteinpulver test, og komme i gang med at supplere din træning på en sund og forsvarlig måde.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 


Bodylab Vegan Protein Blend Smooth Chocolate 500 gram

Bodylab Vegan Protein Blend Smooth Chocolate 500 gramEr du veganer og helst vil undgå mælkeprodukter, så har du stadig en god mulighed for det.

Denne variant er uden mælkeprodukter, så du kan trygt bruge denne som veganer.

Det er et utroligt populært proteinpulver nu om dage, da der bliver flere og flere veganere, også ude i træningscentrene.

Det sker på trods af, at for eksempel kød er godt for din træning og for dine muskler.

De fleste varianter af proteinpulver bliver brugt som en snack eller et mellemmåltid, enten som grød eller som en shake, med enten vand, mælk eller juice.

Det er ofte blevet en erstatning for et måltid, og det er i princippet helt i orden.

Du skal bare tænke på sund og varieret kost hele tiden, og helst noget som passer til den træningsform du dyrker.

LÆS OGSÅ: Pulsur test

 

 

Se vores artikel om: El varmeblæser – Få varmen straks når du har brug for det

Denne side er anmeldt af: Mimir S. Jeppesen 10/10

Forfatter