Kontorstol: Vægt komforten højere end alt andet

I den kultur, vi lever i, bliver det mere og mere almindeligt at sidde ned hele dagen lang. Kontorjob er i stigende grad normen, og det går ud over vores rygge

Men du kan heldigvis selv gøre noget. Du kan både sørge for at holde en række pauser fra at sidde ned i løbet af din arbejdsdag, og så kan du sørge for at vælge en rigtig god kontorstol, der giver din ryg og lænd den komfort, som din krop har brug for.

Designet er ikke alt

Måske falder du over en kontorstol, som du er vild med, fordi den har et bestemt visuelt udtryk. Du kan helt sikkert se den passe ind i en bestemt sammenhæng og på lige præcis det kontor, du ønsker at indrette. Men pas alligevel på med at gå for meget efter designet. Vigtigere end stolens æstetik er nemlig stolens ergonomi.

Har du brug for at blive overbevist om, at ergonomi skal vægtes højere end æstetikken, skal du bare tænke på, hvor meget du egentlig kommer til at sidde på stolen. Mind også dig selv om, at menneskekroppen slet ikke er skabt til at sidde så meget ned.

Vær god ved din krop både nu og i fremtiden ved at vælge en kontorstol, der holder din krop fit for fight i så høj grad, som det er muligt, og så længe, som det er muligt. Det vil du ikke fortryde, når du og din ryg bliver ældre.

Heldigvis kan du dog finde kontorstole, der kombinerer begge dele – det funktionelle og det æstetiske. Skal vi anbefale dig noget, vil vi i udgangspunktet se efter kontorstole hos Altistore AS, der har et udvalg, der spænder bredt, og hvor kvaliteten er høj.

Vælg en god kontorstol – men sid ikke på den hele tiden

De fleste af os har et job, hvor vi i store træk sidder ned i otte timer om dagen. Vi ved dog godt, at det er bedst for os at bevæge os i vores hverdag. Mange af os træner også jævnligt efter arbejde for at holde os i god form. Men når det kommer til at holde formen, skal vi huske, at alt tæller. Så jo flere gange, du kan komme op ad kontorstolen i løbet af en dag, des bedre.

Vær den af dine kollegaer, der smutter ud og sætter kaffe over, eller tilbyd at løbe i supermarkedet og hente det, I mangler i løbet af arbejdsdagen.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑