Har du prøvet krystalhealing?

Tænker du tit på, at du vil forkæle dig selv, dit velvære og din krop? Hvis ja, har du så overvejet at prøve krystalhealing?

Hvis du endnu ikke har hørt om eller prøvet denne form for healing, så kan du med god grund læse videre i dette blogindlæg. Her får du nemlig en forklaring på, hvad krystalhealing er, hvordan det fungerer, og hvorfor du bør vælge denne metode for at gøre noget godt for dig selv.

Stimulér kroppen med krystaller og sten

Du har måske hørt om ’almindelig’ healing, hvor der skabes balance i din egen energi ved, at en behandler overfører energi til dig. Krystalhealing er en afart af healing, hvor værktøjerne til at stimulere din krop og dit sind er krystaller og forskellige former for sten i samspil med det åndlige.

Healingen foregår derfor både med hænderne, tankekræft og krystalenergi. Det kan være i forbindelse med fysiske såvel som psykiske problemstillinger, du har brug for krystalhealing. Det betyder også, at krystalhealing kan afhjælpe forskelligartede ubalancer, som du går rundt med.

Det kan eksempelvis være skavanker, der begrænser dine bevægelser, eller hvis du vil balancere dine følelser, tanker og din hukommelse.

SE OGSÅ: Tens apparat

Harmoni i kroppens chakra

Eftersigende skal krystaller have flere egenskaber, der virker helbredende. Når behandlingen går i gang, placeres krystallerne enten på din krop eller tæt på din krop. Ved at placere krystallerne i nærheden af dig bliver krystallernes energier udnyttet til at balancere dine problemstillinger. Krystallerne giver derfor en effekt af at harmonisere og åbne kroppens forskellige chakra – det vil sige kroppens energipunkter.

Du vil formentligt opleve, at der anvendes flere forskellige krystaller i behandlingen. Find mere information her om, hvilke sten der findes, og hvad deres egenskaber er. Ved at læse om stenene kan du også reflektere over, hvordan du få balance i kroppen. Krystalhealeren vil endvidere lægge vægt på at behandle dit særlige problemområde ved at tilføre energi fra de korrekte sten.

Hvordan foregår krystalhealing?

Som det første vil du typisk skulle konsulteres af krystalhealeren. I denne samtale vil healeren identificere dine ubalancer og få et indblik i, hvad dit behov er. Healeren vil ud fra dine problemstillinger nøje udvælge krystaller og sten, som skal tilføre dig ny energi.

Det betyder også, at krystalhealing er en behandlingsform, der tilpasses specielt til hver enkelt modtager af healingen. Den behandling, du får, vil aldrig være identisk med andres. Det er ikke kun krystallerne og stenene, der vælges.

Krystalhealeren har en række ritualer, rutiner og teknikker, som vedkommende kan tage i brug for at give dig den optimale behandling. Derfor har hver enkelt healer sin egen tilgang til krystalhealing, og den behandling, du får ét sted, får du højest sandsynligt ikke et andet sted.

Foruden placering af krystaller, individuel samtale med læsning af krystaller og håndspålæggelse, findes der andre forholdsvis traditionelle rutiner inden for krystalhealing:

  • Guidet meditation
  • Forståelse for det åndelige univers
  • Kendskab til dine chakra og din aura

SE OGSÅ: Infrarød massageapparat

Find den rette krystalbehandler

Først og fremmest er det en god idé at læse om forskellige behandlere, og hvad de kan tilbyde. Lyder det som en behandling, der kan afhjælpe dine ubalancer og imødekomme dine behov? Hvad siger andre modtagere af behandlingen om stedet?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt krystalbehandling er noget for dig, kan du også ringe eller tage hen til behandleren og stille de spørgsmål, du måtte have. En krystalhealer har typisk oparbejdet sin egen metode og tilgang til healingen, og du skal være opmærksom på, at krystalhealere formentligt ikke vil gribe dine problemstillinger an på samme vis.

Krystalhealing er som nævnt en form for alternativ behandling, og healingen vil typisk have den største effekt, hvis du selv tror på, at behandlingen virker. Det gælder derfor om, at du møder åbensindet op til din krystalhealing.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑