Rigtigt mange danskere træner efterhånden som en fast del af deres hverdag. Og rigtigt mange er begyndt at prioritere hjemmetræning, fordi det ganske enkelt er mere fleksibelt og mindre tidskrævende. Du sparer tiden på at komme frem og tilbage til træningscenteret, og du er ikke afhængig af åbningstider.

Og der er flere og flere, der prioriterer at have et løbebånd i hjemmet, fordi en daglig løbetur er rigtigt effektiv træning samtidig med, at det ikke behøver at tage alt for lang tid. Her kan de fleste være med, og du kan selv sætte tempoet, så det passer til din form og kondition.

Men et løbebånd kan også være en stor udskrivning, når hele beløbet skal betales på én gang. Og derfor er der nu flere forhandlere, der har åbnet op for muligheden for, at du kan købe løbebånd på afbetaling. Det svarer lidt til, at du låner penge i banken, som du herefter skal afdrage på hver måned, indtil lånet er betalt ud. Det er på ingen måde alle forhandlere, der tilbyder dig at kunne købe et løbebånd på afbetaling, og du får derfor her er en guide til nogle af de forhandlere, som kan tilbyde dig finansiering. 

Hvor kan du købe et løbebånd på afbetaling

Selvom flere og flere online butikker tilbyder en finansiel løsning på dit køb, er det bestemt ikke alle, der hverken kan eller vil tilbyde, at du kan købe et løbebånd på afbetaling. Du skal samtidig være opmærksom på at nærlæse betingelserne for en finansieringsordning meget grundigt igennem, så du er helt med på, hvad du egentlig skriver under på, og hvad det betyder for dig økonomisk. 

Det er forskelligt, hvilke systemer de forskellige forhandlere benytter sig af. Nogle har deres egen finansiering, hvor andre samarbejder med låneselskaber om den finansielle ordning. Herunder kan du se nogle af de forhandlere, hvor du kan købe løbebånd på afbetaling, og hvilke betingelser de stiller.

Getbig – køb løbebånd på afbetaling

Også getbig.dk benytter sig af Viabill, så du har mulighed for at betale over flere måneder. Her kan du vælge at opdele din betaling over 4 måneder, hvor du betaler det samme beløb hver måned. Ordningen er rentefri, og Viabill vil først bede dig om enkelte oplysninger, før du kan godkendes. Når du er godkendt, betaler Viabill for løbebånd på afbetaling på dine vegne, og du begynder herefter at afdrage på gælden til Viabill. Beløbet er det samme hver måned og hæves automatisk på din konto. Du kan også betale hele restgælden ud før tid, hvis du ønsker det.

Du kan låne op til 20.000 kroner via Viabill, men det er kun ved lån op til 2000 kroner, at ordningen er gratis. Låner du mere end 5.000 kroner, skal du betale et månedligt gebyr på 49 kroner, og låner du mere end 10.000 kroner, ryger administrationsgebyret op på 99 kroner om måneden. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Find et løbebånd på afbetaling hos Fitnessgruppen

Sparxpress tilbyder finansiering gennem Fitnessgruppen, hvor du kan vælge mellem to forskellige typer lån. 

Det ene lån er et rente- og afdragsfrit lån, hvor du betaler månedlige afdrag efter udløbet af den afdragsfrie periode. Her afhænger omkostninger lidt af, hvorvidt lånet indfries før eller efter 6 måneders låneperiode.

Hvis lånet indfries inden 6 måneder, er beløbet rentefrit, og regnestykket ser således ud:

 • Lånebeløb: 40.000 kroner
 • Løbetid: 6 måneder
 • Samlet ydelse: 41.500 kroner
 • ÅOP: 7,7 %

Hvis lånet indfries efter 6 måneder, er den årlige debitorrente på 25,05 %, og regnestykket ser således ud:

 • Lånebeløb: 40.000 kroner
 • Løbetid: 66 måneder
 • Samlet ydelse: 69.567 kroner
 • ÅOP: 21,5 %

Det andet lån er et lavrentelån, hvor du kan betale beløbet ud over en periode på op til 72 måneder. Renten lyder her på 12,55 %, og der er et oprettelsesgebyr på 5 % af det samlede kreditbeløb samt et månedsgebyr på 15 kroner. Ved dette lån ser regnestykket således ud:

 • Lånebeløb: 40.000 kroner
 • Løbetid: 60 måneder
 • Samlet ydelse: 56.138 kroner
 • ÅOP: 15,20 %

Herunder kan du læse en lille oversigt over de fordele og ulemper, der kan være ved at købe et løbebånd på afbetaling.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Apuls

Apuls.dk er ét af de steder, hvor du kan købe et løbebånd på afbetaling. Hjemmesiden samarbejder både med Viabill og med Sparxpress, hvor de kan tilbyde dig en rentefri finansiering. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at ordningen er fuldstændigt gratis, og begge ordninger kræver en mindre kreditvurdering af dig på forhånd.

Vælger du Viabill, kan du strække finansiering ud over 24 måneder. Ordningen foregår her således, at du afdrager med det samme beløb hver eneste måned, indtil gælden er betalt ud, og ordningen er rentefri. Du har også mulighed for at betale restsummen før tid, uden at det koster ekstra. Du kan dog max låne 10.000 kroner dén vej. Desuden tilføjer Viabill et gebyr ved alle køb på over 2000 kroner. Låner du under 2000 kroner, er ordningen fuldstændigt gratis for dig.

Vælger du i stedet at finansiere dit køb gennem Sparxpress, kan du strække betalingen helt til 60 måneder, ligesom du også her kan indfri et restbeløb før tid, uden at det koster dig noget ekstra. Du kan her få finansiering af køb på op til 50.000 kroner, men der er et mindre administrationsgebyr hver eneste måned. Ordningen er til gengæld rentefri.

Eksempel: 

 • Samlet kreditbeløb: 10.000 kroner
 • Månedlig ydelse: 883 kroner
 • Samlede kreditomkostninger: 588 kroner
 • Samlet beløb, der tilbagebetales over 12 mdr.: 10.558 kroner
 • ÅOP: 11,2 %

 

 

Fordele og ulemper ved at købe løbebånd på afbetaling

Fordele

 • Den største fordel ved at købe løbebånd på afbetaling er naturligvis, at du kan få fingre i løbebåndet rigtigt hurtigt, samtidig med at din økonomi ikke bliver belastet af et stort beløb på én gang. 
 • Du køber nu, men betaler senere.
 • Du skal på ingen måde stille sikkerhed for lånet.
 • Det påvirker ikke din økonomi for meget, hvis du vel at mærke har styr på, at dit månedlige rådighedsbeløb kan rumme en afbetalingsordning.

Ulemper

 • Du skal overholde afdragsordningen hver eneste måned.
 • Du skal typisk betale enten renter eller gebyrer eller begge dele for at kunne købe et løbebånd på afbetaling.
 • Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt rykkergebyrer og strafrenter
 • Renter, gebyrer og strafrenter vil ofte være højere end et tilsvarende lån i banken.

Se også Sådan gør du: Intervaltræning på løbebånd skrevet af Vorespuls.dk.

Denne side er anmeldt af: Rebecca Skov Rating 5/5

Forfatter