Den sunde sundhed

Sundhed er ofte en blanding af mange forskellige ting. Ofte bliver man ikke kun ”sund” eller ”sundere” ved en enkelt ændring, men sundhed er ofte en form for pakkeløsning af flere ting

Mange eksperter mener at din sundhed fordeler sig på 80% kost og 20% motion, og de kan de måske have ret i i visse tilfælde. Der er ingen tvivl om at alle kroppe er forskellige, derfor kan de også have forskellige behov, hvor sundhed hos individet vægter kost og motion forskelligt.

Den sikre vinder

En ting der ofte leder til end sundere krop er motion. Det kan være utrolig svært at få hevet sig selv op af sofaen og i løbetøjet. Dog kan man desværre ikke komme udenom at det sundt for både krop og sjæl at få rørt kroppen gerne flere gange om ugen.

Du behøver ikke købe det helt dyre fitnessabonnement for at komme i bedre form, det at cykle tur/retur på arbejde hver eneste dag, kan også gøre en kæmpe forskel. Så om du er til løb, cykling, klatring, svømning eller noget helt femte, så er det bare at komme i gang.

De første uger, man plejer at sige de tre første uger, er ofte en lang kamp og utrolig hårdt, især når man starter med en relativt dårlig kondi eller måske er helt tilbage til 0.

Komplet kostomlægning

Hvis man virkelig vil være effektiv og enten tabe sig en hel del eller bare lever så sundt som muligt, er det ofte nødvendigt med en komplet kostomlægning. Alt det vi alle sammen elsker, slik, chips, chokolade og jeg kunne blive ved, er et stort fedt nogo, hvis man vil opnå den fulde effekt og virkelig har mod på at leve sundt.

Der er ingen tvivl om at denne form er ekstremt krævende, både af dig, måske din pengepung, din kreativitet og din vedholdenhed. Dog er der mange som selv har prøvet den komplette og sundest mulige kostomlægning som har fået mere energi end nogensinde før, og kun kan anbefale det, især også til sygramte b.la. dem som er ramt er kræft.

Hjælpemidler til maden

En god ingrediens til den sunde kostomlægning er ingefær, og rigeligt af det. Ingefær indeholder nemlig en hel bunke af vitaminer og styrke dit immunforsvar, blodtryk samt hjælper på mange andre gener du kan have.

Du kan bruge den friske ingefær i mange forskellige retter mad. Her kan du eksperimenterer med en masse sunde retter, som også hjælper dig med at opnå den sunde og varierede kost din krop har godt af.

En anden måde at bruge ingefær på et i juice, her kan du nemt bruge rigelige mængder af ingefær som giver din hjemme- og friskpressede juice kant og en skarp opkvikkende smag. Hvis du er til den helt heftige omgang, kan du lave deciderede ingefær shots, hvor du bare kan skrue mængden af ingefær op så meget som du nu kan klare. Også gurkemejepulver skulle hjælpe på sygdom, b.la. også her hvis du er kræftramt.

Derudover siges det at fermenteret hvidløg, som fås i en form for pilleform også skulle være det perfekte middel til at styrke dit immunforsvar, og hjælpe med at bekæmpe kræftcellerne. Hvidløg kan både fås som pilleform eventuelt til din mad, eller som dråber som du kan komme i et glas vand. De skulle ikke kunne smages og kun lugtes kort i vandet, og ikke på din ånde.

Det nye smertestillende mirakelmiddel

Det helt nye naturmiddel som alle snakker om, er den medicinske cannabisolie. Den skulle efter sigende være et mirakelmiddel mod smerter, og skulle hjælpe markant med mange forskellige smerter og gener.

Derudover skulle den også kunne hjælpe kræftpatienter, især med de smerter der kan forekommer med kræftbehandlinger. CBD olie, som den også kaldes, kan købes på nettet. Mange vil mene at den måske er i den dyrere prisklasse, men den skulle efter sigende være et mirakelmiddel.

Hvis man har mange smerter, eller er i kræftbehandling kan det være en mulighed at gøre brug af disse cannabisdråber, da det kan hjælpe markant på b.la. dine smerter.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑