Blodtryksmåler test – Lad ikke blodtrykket overraske dig

Rate this post

Har du haft bøvl med blodtrykket, kan det være en god idé at investere i en blodtryksmåler.

Når du har en blodtryksmåler kan du nemlig hurtig finde ud af om den situation du befinder dig i er kritisk eller om det blot er på grund af blodtrykket at du føler dig lidt dårlig.

Der findes mange gode blodtryksmålere på markedet, og de virker som udgangspunkt alle sammen efter hensigten. Vi har dog samlet nogle forskellige i denne blodtryksmåler test som har klaret sig særligt godt, ligesom at disse blodtryksmålere tilbyder lidt ekstra til dig som kunde.

Når du skal til at vælge den endelige blodtryksmåler som du gerne vil købe, skal du være sikker på at du har gået igennem de tre trin fra hjerteforeningen. Det første trin kræver at du har tjekket om den blodtryksmåler du køber er blevet klinisk testet. Det er nemlig ikke alle der er blevet dette.

En anden god ting er at sikre at der kommer en brugsanvisning med på dansk eller på engelsk – eller blot et tredje sprog, som du forstår uden problemer. Ved at gøre dette er du sikker på at du altid kan bruge apparatet.

Til sidst skal du huske at vedligeholde apparatet. En typisk blodtryksmåler skal til justering hos producenten en gang årligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Beurer BM55 fuldautomatisk

Beurer BM55 fuldautomatisk
566 kr.

16038

Udover at du får målingen på dit blodtryk har du også mulighed for at måle pulsen. Ligesom med så mange andre blodtryksmålere skal denne bare sættes på overarmen, som efterfølgende spænder i overarmen.Er du ude efter en fuldautomatisk blodtryksmåler som giver dig et øjebliksbillede af dit blodtryk, er det denne maskine du skal vælge.

Opdatering: Find opdateret bedst i test 2019 af blodtryksmålere

Derudover kan denne blodtryksmåler også give dig oplysninger om hvorvidt din hjerterytme er uregelmæssig. Vil du gerne beskytte dig selv simpelt, men effektivt? Så vælg denne blodtryksmåler.

Da der er tale om en simpel blodtryksmåler er prisen ligeledes overskuelig for enhver person, og skulle du være ude i en situation hvor du ikke har råd til denne blodtryksmåler er der finansieringsmuligheder.

 

LÆS OGSÅ: Løbebånd test

 

Omron blodtyksmåler mit3

Omron blodtyksmåler mit3
499,00 kr.

Vil du gerne have en blodtryksmåler du ved du kan stole på, skal du vælge Omron blodtryksmåler Mit3.

Denne blodtryksmåler er nemlig en af de mest moderne du har mulighed for at finde på markedet, og med det stilfulde design som du kan få fra en Omron blodtryksmåler vil du ikke føle at det er akavet at tage den frem, ligesom at du ikke får det klassiske sygehusmentalitet når du er apparatet.

MIT3 har derudover mange funktioner, som normale blodtryksmålere ikke har. Alle disse funktioner er med til at sikre at du får de præcise tal for din blodtryksmåling. At have et apparat der er pålideligt er noget af det vigtigste, og en af de store grunde til at vi anbefaler du vælger dette apparat.

Derudover er dette apparat blevet klinisk testet, og ikke nok med det er der mange læger – private som offentlige – der vælger at dette apparat er det de skal have stående på deres kontor.

Næste gang at du skal have målt dit blodtryk kan du prøve at se om det er dette apparat, som din læge bruger.

Som et ekstra plus har du mulighed for gemme helt op til 60 målinger. Skal du vise lægen dine seneste målinger, er dette altså det apparat du skal bruge.

 

Beurer BC058 blodtryksmåler

Beurer BC058 blodtryksmåler
599 kr.

Lækker og flot blodtryksmåler.

Denne blodtryksmåler fra Beurer giver dig mulighed for at holde styr på dit blodtryk nemt og simpelt, også selvom at du ikke har en uddannelse inden for medicin.

De fleste læger vil være glade for dig, hvis du investeret i denne blodtryksmåler fra Beurer, for det er også denne model mange tidligere har solgt fra deres klinik.

 

 

 

SE OGSÅ: Fedtprocentmåler

Omron M6 blodtryksmåler comfort-IT

Omron M6 comfort-IT
759 kr.

Med Omron M6 blodtryksmåler får du en blodtryksmåler der har et meget stort display.

Dette gør at du har mulighed for at se dit blodtryk, puls og endda også et klokkeslæt helt uden problemer.

Den egner sig utrolig godt til personer der ser svagt.

Derudover er denne blodtryksmåler også klinisk godkendt med BHS og AAMI certificeringer.

 

 

 

 

LÆS OGSÅ: Fitness armbånd test

Microlife BP A6 PC 3G blodtryksmåler

Microlife BP A6 PC 3G blodtryksmåler
849,00 kr.

En blodtryksmåler med funktioner de færreste målere har.

Med denne blodtryksmåler har du muligheden for at få to brugere, med to separate hukommelser.

Dette er særlig effektivt, da det giver jer mulighed for at se de enkeltes historik.

Derudover er Microlife naturligvis også udstyret med en Gentle+ teknologi.

Denne teknologi skaber mere præcise målinger, og er en teknologi du skal have i din blodtryksmåler nu om dage.

Beurer BM044 blodtryksmåler

Beurer BM044 blodtryksmåler
0 kr.

En billig og lækker blodtryksmåler. Beurer har i mange år fundet frem til kunsten i hvordan man laver en effektiv blodtryksmåler, og det har de så sandelig vist i denne blodtryksmåler.

Designet er simpelt og enkelt, hvilket gør at en er utrolig nem at bruge, da du blot skal klikke på en knap før du er i gang med at måle dit blodtryk.

Med denne maskine har du også mulighed for at måle pulsen. At have pulsen med i sine målinger er efterhånden noget alle blodtryksmålere skal kunne, da det giver et meget godt billede af om der er noget galt.

En lav puls er nemlig ofte et tegn på at dit system sætter af.

Microlife BP A2 basic 3G blodtryksmåler

Microlife BP A2 basic 3G blodtryksmåler
399,00 kr.

Dette er en af de mest lækre blodtryksmålere du kan finde. Der er mange fede funktioner. Den kan selvfølgelig alt det en blodtryksmåler skal kunne – bare bedre.

Den måler dit blodtryk på samme niveau, som mange blodtryksmålere der bliver brugt hos lægen ør det.

Derudover har du mulighed for at gemme utrolig mange af dine målinger, således at du kan få et godt overblik over om dit blodtryk ligger stabilt eller meget ujævnt.

Dette er særligt noget en læge skal vide, hvis du i forvejen har haft problemer med blodtrykket.

Som noget ekstra lækkert er denne blodtryksmåler udstyret med det nyeste Gentle+ teknologi, som naturligvis sørger for at din overarm ikke lider overlast når du skal i gang med at måle dit blodtryk.

Der er mange der synes det er ubehageligt når måleren strammer, og hvis du er en af disse mennesker er Gentle+ noget for dig.

Der er naturligvis mange flere fede funktioner – og du kan blot klikke dig ind på dette produkt for at finde frem til alle de funktioner, som denne blodtryksmåler har at byde på.

Beurer BM058 blodtryksmåler

Beurer BM058 blodtryksmåler
949 kr.

Hold styr på dit eget blodtryk og invester i Beurer BM058 blodtryksmåler. Denne blodtryksmåler kan klare alt forhåndsarbejdet for dig.

Skal du selv tage dit blodtryk derhjemme flere gange om dagen er det vigtigt at have en blodtryksmåler du ved, du kan stole på.

Ligesom med mange andre blodtryksmålere har denne blodtryksmåler en smart funktion der gør, at den kan oplyse dig om hvis din hjerterytme pludselig bliver uregelmæssig.

Dette er meget vigtigt at vide, da dit liv kan afhænge af det.

Designet på denne blodtryksmåler er til at have med at gøre. Du kan snildt gemme den væk i et skab, ligesom at du kan have den fremme på et lille natbord, hvor folk ikke rigtig vil ligge mærke til den.

Den er moderne og særligt mange unge mennesker elsker at have med denne blodtryksmåler at gøre.

Boso BO110

Boso BO110
599,00 kr.

Med BOSO BO5 får du en blodtryksmåler som både måler dit blodtryk og din puls.

Der er mange der glemmer at pulsen spiller en vigtig rolle, men ofte er det sådan at lægerne gerne vil have af vide hvad din puls er, når du også er i gang med at måle dit blodtryk.

Denne blodtryksmåler er en af de nemmeste at tage i brug og derfor oplagt hvis det er første gang du skal prøve at tage dit blodtryk. Det eneste du skal gøre at tage måleren rundt om din overarm, og starte maskinen.

Efterfølgende vil måleren begynde at stramme på din overarm, hvorefter den går i gang med at analysere hvad det er dit blodtryk rent faktisk er.

Boso BO101

Boso BO101
799 kr.

En smart lille blodtryksmåler fra Boso.

Boso har i lang tid lavet enkle blodtryksmålere, som dækker de fleste behov.

Selvom at denne blodtryksmåler er lille og simpel i forhold til mange andre, kommer den med de præcise tal du skal og kan bruge.

 

Hold øje med dit blodtryk

Det kan altid være en god idé at holde øje med dit blodtryk. Hvis du ikke holder øje med dit blodtryk kommer du ud for forskellige risiko, som du ellers har mulighed for at forebygge.

Det er særligt mennesker i bestemte situationer som har brug for at få tjekket deres blodtryk, og i stedet for at du skal tage op på sygehuset hver gang der sker noget, kan du blot nøjes med at tage blodtrykket derhjemme.

Du behøver ikke at have nogen særlig uddannelse for at kunne være i stand til at tage et blodtryk. Det eneste du skal er at slappe af, mens du lader blodtryksmaskinen tage dit blodtryk. Når den er færdig med at tage dit blodtryk, kan du kigge på tallene.

Køber du en af de gode målere vi er kommet med her i vores blodtryksmåler test, har du mulighed for at gå tilbage og se hvad du tidligere har målt i blodtryk.

Det er vigtigt at du husker at slappe af inden at du begynder at tage blodtrykket. Når du lige har aktiveret dig selv er det nemlig naturligt at dit blodtryk liggere højere end hvad det faktisk gør.

Undgå højt blodtryk

Der er nogle ting du selv kan gøre for at undgå et alt for højt blodtryk. Blandt de mest hyppige tiltag du kan tage er at begynde at dyrke lidt motion. Det behøver ikke være motion for at tabe dig, men hvis du bare dyrker de anbefalede 30 minutter om dagen falder din risiko for at få problemer med blodtrykket betydeligt.

Til at supplere det ovenstående kan du også begynde at spise lidt sundt. Ved at spise sundt får du desuden også mere energi i hverdagen, hvilket betyder at du har nemmere ved at dyrke den anbefalede motion. Snakker du med en læge om at du har højt blodtryk er der stor chance for at de også anbefaler dig at spise sundt eller begynde at dyrke motion.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑