Har du haft bøvl med blodtrykket, kan det være en god idé at investere i en blodtryksmåler.

Når du har en blodtryksmåler kan du nemlig hurtig finde ud af om den situation du befinder dig i er kritisk eller om det blot er på grund af blodtrykket at du føler dig lidt dårlig.

Der findes mange gode blodtryksmålere på markedet, og de virker som udgangspunkt alle sammen efter hensigten. Vi har dog samlet nogle forskellige i denne blodtryksmåler test som har klaret sig særligt godt, ligesom at disse blodtryksmålere tilbyder lidt ekstra til dig som kunde.

Når du skal til at vælge den endelige blodtryksmåler som du gerne vil købe, skal du være sikker på at du har gået igennem de tre trin fra hjerteforeningen. Det første trin kræver at du har tjekket om den blodtryksmåler du køber er blevet klinisk testet. Det er nemlig ikke alle der er blevet dette.

En anden god ting er at sikre at der kommer en brugsanvisning med på dansk eller på engelsk – eller blot et tredje sprog, som du forstår uden problemer. Ved at gøre dette er du sikker på at du altid kan bruge apparatet.

Til sidst skal du huske at vedligeholde apparatet. En typisk blodtryksmåler skal til justering hos producenten en gang årligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

QardioArm – Medicinsk blodtryksmåler med klinisk præcision


QardioArmNår du har brug for en af de mest nøjagtige og professionelle redskaber til måling af blodtryk, er denne QardioArm et godt valg af produkt. Det anbefales af den engelske avis The Mirror, og det kåres med 4/5 stjerner af det engelske magasin PCmag.com. Derudover er det med i testanmeldelsen over de professionelle og anbefalede måler til privat anvendelse af Wareable.com, ligesom blodtryksmåleren kåres som ”Best Smart Blood Pressure Monitor” af det amerikanske magasin Forbes.com.

Med andre ord så får du en af de mest anmelderroste målere af blodtryk, som er skabt i et brugervenligt, digitalt og smart design. 

Om QardioArm 

Det smarte og funktionelle ved QardioArm er dens digitale egenskaber. Produktets fulde navn er ”QardioArm Smart”, der fortæller om måleres kompatibilitet med din smartphone. 

Med den tilhørende app, Qardio App, kan du få påmindelser om, hvornår du skal huske at måle både dit systoliske og dit diastoliske blodtryk, ligesom du kan gemme alle dine data. Appen giver dig mulighed for at lave oversigter og få et statistisk overblik over, hvordan dit blodtryk har ligget i en konkret periode. 

QardioArm Smart er det rette valg for dig, som har brug for at kunne måle dit blodtryk med samme nøjagtighed, som din læge ville kunne med medicinsk udstyr. Det er særligt i forhold til målgruppen, der har fået påvist et for højt blodtryk, at QardioArm kan blive det bedste og uundværlige udstyr til at sikre helbredet i fremtiden. 

QardioArm vs. markedet

Det unikke ved QardioArm er dens kompatibilitet med appen. Du kan bruge måleren og appen i samråd med din læge og give vedkommende mulighed for at få det mest detaljerede overblik over dit blodtryk siden forrige konsultation. 

Du kan tage din blodtryksmåler med dig, uanset hvor i verden du rejser hen. 

Specifikationer 

 • Fungerer med din mobil 
 • Kan kobles til både iPhone og Android 
 • Perfekt valg for dig med forhøjet blodtryk 
 • Kan lette samarbejdet mellem dig som patient og din læge

Derfor skal du vælge denne

 • Omfattende anmeldelser 
 • Kompatibel med Qardio App
 • Kompakt design

BRAUN HOT ExactFit 3 – Praktisk blodtryksmåler til 2 personer


BRAUN HOT ExactFit 3Den kompakte og digitale blodtryksmåler er perfekt for dig, som ønsker at måle systolisk og diastolisk blodtryk med jævne mellemrum. Den moderne måler hører til de mest budgetvenlige modeller på markedet. 

BRAUN HOT ExactFit 3 anbefales af den engelske avis The Mirror på grund af dens smarte og pladsbesparende design samt den høje præcision. 

Om BRAUN HOT ExactFit 3

Du behøver ikke købe det dyreste produkt på markedet for at opnå præcise målinger af dit blodtryk derhjemme. 

Mens de avancerede instrumenter bedst komplimenterer behovene hos mennesker, der er i medicinsk behandling for forhøjet blodtryk, kan en effektiv og enkel blodtryksmåler (som HOT ExactFit 3) være tilstrækkelig og optimal for dig, som vil undgå at få problemer med blodtrykket i fremtiden. 

Du kan nemt og problemfrit selv måle blodtrykket, når du er i ro derhjemme. Den lille og kompakte måler kan tages med derhen, hvor du ønsker at udføre målingen. 

BRAUN måleren er designet til at blive anvendt af enhver person. Du behøver ikke have teknisk snilde for at få nøjagtige resultater. Den er designet med brugervenlige funktioner, og den er programmeret til at kunne bruges ligeligt af 2 personer. 

Det er ikke nødvendigt at skrive dit blodtryk ned fra gang til gang. Den smarte, lille maskine har en indbygget hukommelse, som kan gemme op til 40 målinger (fra hver bruger). 

Dette kommer til at blive en stor hjælp, når det ikke er hver dag, du tager dit blodtryk, eller når du ønsker at få et overblik over udviklingen af blodtrykket. 

BRAUN HOT ExactFit 3 vs. markedet 

Det helt store fordel ved HOT ExactFit 3 er produktets pris i sammenhæng med dens præcision. Til det gennemsnitlige behov er produktet optimalt, så du eller din ægtefælle i fremtiden kan minimere risikoen for at udviklet et for højt blodtryk.  

Specifikationer 

 • Integreret hukommelse (kan gemme op til 40 målinger)
 • Lille og smart
 • Læsevenligt display 
 • Digital måling 
 • Præcise resultater 

Derfor skal du vælge denne 

 • Brugervenlig 
 • Billig 
 • Kan bruges af 2 personer

Microlife BP A2 Basic – Billig blodtryksmåler i rejsevenligt design


Microlife BP A2 BasicEr du træt af at skulle transportere din robuste og halvtunge måler med i kufferten ombord på flyet? Med Microlife BP A2 Basic får du én af de mest pladsbesparende og små blodtryksmålere på markedet. Den anbefales af den engelske avis The Mirror og roses især på grund af det moderne og kompakte design.

Derudover er produktet godkendt og testet af Hjerteforeningen herhjemme.

Om Microlife BP A2 Basic

At blodtryksmålere efterhånden er blevet standardudstyr på badeværelserne i mange danske hjem, er en stor fordel for dig. Der er mange produkter at vælge imellem, som kan matche forskellige behov og ønsker. 

Microlife BP A2 Basic er et optimalt valg af produkt for dig, som ønsker at kunne have dit måleinstrument med på ferier og weekendophold og samtidig kunne gemme instrumentet væk derhjemme. 

BP A2 Basic skiller sig ud på flere måder sammenholdt med mange af de andre kvalitetsinstrumenter til privat måling af hhv. systolisk og diastolisk blodtryk. 

Denne model er den mindste udgave fra Microlife (der findes 2 andre og større varianter), og den er udstyret med PAD-teknologi. Denne teknologi er den samme, som også anvendes i sygehusregi til måling af patienters blodtryk. 

BP A2 Basic hører til de første blodtryksmålere på markedet, som er designet med Gentle+ teknologi. Denne sikrer, at du hver gang får hurtige, enkle og præcise målinger. 

Microlife BP A2 Basic vs. markedet 

Som en af de få blodtryksmålere på det internationale marked er BP A2 Basic blevet godkendt af Hjerteforeningen. Det er kun evnen til at gemme et vis antal målinger, du går på kompromis med, når du vælger den nylancerede model fra Microlife (og ikke nøjagtighed, effektivitet eller kvalitet). 

Specifikationer 

 • Høj præcision 
 • Lille design, stor effektivitet 
 • Beregnet til 1 bruger 
 • Gentle+ teknologi der sørger for hurtige og præcise målinger hver gang 
 • Kan gemme op til 30 målinger

Derfor skal du vælge denne 

 • Godkendt af Hjerteforeningen 
 • PAD Teknologi 
 • Lav pris

Beurer BM55 fuldautomatisk


Beurer BM55 fuldautomatisk

Udover at du får målingen på dit blodtryk har du også mulighed for at måle pulsen. Ligesom med så mange andre blodtryksmålere skal denne bare sættes på overarmen, som efterfølgende spænder i overarmen.Er du ude efter en fuldautomatisk blodtryksmåler som giver dig et øjebliksbillede af dit blodtryk, er det denne maskine du skal vælge.

Derudover kan denne blodtryksmåler også give dig oplysninger om hvorvidt din hjerterytme er uregelmæssig. Vil du gerne beskytte dig selv simpelt, men effektivt? Så vælg denne blodtryksmåler.

Da der er tale om en simpel blodtryksmåler er prisen ligeledes overskuelig for enhver person, og skulle du være ude i en situation hvor du ikke har råd til denne blodtryksmåler er der finansieringsmuligheder.

 

 

LÆS OGSÅ: Løbebånd test

Omron blodtyksmåler mit3


Omron blodtyksmåler mit3

Vil du gerne have en blodtryksmåler du ved du kan stole på, skal du vælge Omron blodtryksmåler Mit3.

Denne blodtryksmåler er nemlig en af de mest moderne du har mulighed for at finde på markedet, og med det stilfulde design som du kan få fra en Omron blodtryksmåler vil du ikke føle at det er akavet at tage den frem, ligesom at du ikke får det klassiske sygehusmentalitet når du er apparatet.

MIT3 har derudover mange funktioner, som normale blodtryksmålere ikke har. Alle disse funktioner er med til at sikre at du får de præcise tal for din blodtryksmåling. At have et apparat der er pålideligt er noget af det vigtigste, og en af de store grunde til at vi anbefaler du vælger dette apparat.

Derudover er dette apparat blevet klinisk testet, og ikke nok med det er der mange læger – private som offentlige – der vælger at dette apparat er det de skal have stående på deres kontor.

Næste gang at du skal have målt dit blodtryk kan du prøve at se om det er dette apparat, som din læge bruger.

Som et ekstra plus har du mulighed for gemme helt op til 60 målinger. Skal du vise lægen dine seneste målinger, er dette altså det apparat du skal bruge.

 

Beurer BC058 blodtryksmåler


Beurer BC058 blodtryksmåler
599 kr.

Lækker og flot blodtryksmåler.

Denne blodtryksmåler fra Beurer giver dig mulighed for at holde styr på dit blodtryk nemt og simpelt, også selvom at du ikke har en uddannelse inden for medicin.

De fleste læger vil være glade for dig, hvis du investeret i denne blodtryksmåler fra Beurer, for det er også denne model mange tidligere har solgt fra deres klinik.

 

SE OGSÅ: Fedtprocentmåler

Omron M6 blodtryksmåler comfort-IT


Omron M6 comfort-IT

Med Omron M6 blodtryksmåler får du en blodtryksmåler der har et meget stort display.

Dette gør at du har mulighed for at se dit blodtryk, puls og endda også et klokkeslæt helt uden problemer.

Den egner sig utrolig godt til personer der ser svagt.

Derudover er denne blodtryksmåler også klinisk godkendt med BHS og AAMI certificeringer.

LÆS OGSÅ: Fitness armbånd test

Microlife BP A6 PC 3G blodtryksmåler


Microlife BP A6 PC 3G blodtryksmåler

En blodtryksmåler med funktioner de færreste målere har.

Med denne blodtryksmåler har du muligheden for at få to brugere, med to separate hukommelser.

Dette er særlig effektivt, da det giver jer mulighed for at se de enkeltes historik.

Derudover er Microlife naturligvis også udstyret med en Gentle+ teknologi.

Denne teknologi skaber mere præcise målinger, og er en teknologi du skal have i din blodtryksmåler nu om dage.

 

Microlife BP A2 basic 3G blodtryksmåler


Microlife BP A2 basic 3G blodtryksmåler

Dette er en af de mest lækre blodtryksmålere du kan finde. Der er mange fede funktioner. Den kan selvfølgelig alt det en blodtryksmåler skal kunne – bare bedre.

Den måler dit blodtryk på samme niveau, som mange blodtryksmålere der bliver brugt hos lægen ør det.

Derudover har du mulighed for at gemme utrolig mange af dine målinger, således at du kan få et godt overblik over om dit blodtryk ligger stabilt eller meget ujævnt.

Dette er særligt noget en læge skal vide, hvis du i forvejen har haft problemer med blodtrykket.

Som noget ekstra lækkert er denne blodtryksmåler udstyret med det nyeste Gentle+ teknologi, som naturligvis sørger for at din overarm ikke lider overlast når du skal i gang med at måle dit blodtryk.

Der er mange der synes det er ubehageligt når måleren strammer, og hvis du er en af disse mennesker er Gentle+ noget for dig.

Der er naturligvis mange flere fede funktioner – og du kan blot klikke dig ind på dette produkt for at finde frem til alle de funktioner, som denne blodtryksmåler har at byde på.

Beurer BM058 blodtryksmåler


Beurer BM058 blodtryksmåler

Hold styr på dit eget blodtryk og invester i Beurer BM058 blodtryksmåler. Denne blodtryksmåler kan klare alt forhåndsarbejdet for dig.

Skal du selv tage dit blodtryk derhjemme flere gange om dagen er det vigtigt at have en blodtryksmåler du ved, du kan stole på.

Ligesom med mange andre blodtryksmålere har denne blodtryksmåler en smart funktion der gør, at den kan oplyse dig om hvis din hjerterytme pludselig bliver uregelmæssig.

Dette er meget vigtigt at vide, da dit liv kan afhænge af det.

Designet på denne blodtryksmåler er til at have med at gøre. Du kan snildt gemme den væk i et skab, ligesom at du kan have den fremme på et lille natbord, hvor folk ikke rigtig vil ligge mærke til den.

Den er moderne og særligt mange unge mennesker elsker at have med denne blodtryksmåler at gøre.

Boso BO101


Boso BO101

En smart lille blodtryksmåler fra Boso.

Boso har i lang tid lavet enkle blodtryksmålere, som dækker de fleste behov.

Selvom at denne blodtryksmåler er lille og simpel i forhold til mange andre, kommer den med de præcise tal du skal og kan bruge.

Læs også vores artikel om de bedste produkter til behandling af eksem.

Hold øje med dit blodtryk

Det kan altid være en god idé at holde øje med dit blodtryk. Hvis du ikke holder øje med dit blodtryk kommer du ud for forskellige risiko, som du ellers har mulighed for at forebygge.

Det er særligt mennesker i bestemte situationer som har brug for at få tjekket deres blodtryk, og i stedet for at du skal tage op på sygehuset hver gang der sker noget, kan du blot nøjes med at tage blodtrykket derhjemme.

Du behøver ikke at have nogen særlig uddannelse for at kunne være i stand til at tage et blodtryk. Det eneste du skal er at slappe af, mens du lader blodtryksmaskinen tage dit blodtryk. Når den er færdig med at tage dit blodtryk, kan du kigge på tallene.

Køber du en af de gode målere vi er kommet med her i vores blodtryksmåler test, har du mulighed for at gå tilbage og se hvad du tidligere har målt i blodtryk.

Det er vigtigt at du husker at slappe af inden at du begynder at tage blodtrykket. Når du lige har aktiveret dig selv er det nemlig naturligt at dit blodtryk liggere højere end hvad det faktisk gør.

Undgå højt blodtryk

Der er nogle ting du selv kan gøre for at undgå et alt for højt blodtryk. Blandt de mest hyppige tiltag du kan tage er at begynde at dyrke lidt motion. Det behøver ikke være motion for at tabe dig, men hvis du bare dyrker de anbefalede 30 minutter om dagen falder din risiko for at få problemer med blodtrykket betydeligt.

Til at supplere det ovenstående kan du også begynde at spise lidt sundt. Ved at spise sundt får du desuden også mere energi i hverdagen, hvilket betyder at du har nemmere ved at dyrke den anbefalede motion. Snakker du med en læge om at du har højt blodtryk er der stor chance for at de også anbefaler dig at spise sundt eller begynde at dyrke motion.

Læs også: Ur på afbetaling: Her kan du få en god aftale

Læs også: Rynkecreme Test – De bedste rynkecremer med gode resultater

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter