Bevar tandpastasmilet

Vi danskere går utrolig meget op i, hvordan vi ser ud. Hver dag sidder en stor del af befolkningen foran spejlet med den opgave, at de skal have sig sminket til selv en helt almindelig dag, og det gør vi med det formål, at vi gerne vil stå skarpt, når vi bevæger os ud i offentligheden

En af de fedeste skønhedsfeatures er dog tandpastasmilet og de iøjnefaldende hvide tænder. Og det er noget, de fleste danskere vil kæmpe hårdt for.

Læs med videre i denne artikel, hvor vi kigger nærmere på, hvordan man holder tandpastasmilet, og hvilke alternative behandlingsmetoder der findes.

Børst tænder hver dag

Det er ingen overraskelse, at man bør og skal børste sine tænder hver eneste dag. For det er nemlig i de perioder uden børstede tænder, at vores tænder bliver udsat for plag og skidt, der tærer på vores tænder, og som giver dem det uønskede gule look. Det anbefales, at man børster sine tænder mindst 2 gange dagligt. Om morgenen og om aftenen. Men allerhelst flere gange, hvis det kan lade sig gøre.

Udover at børste med almindelig tandpasta kan man også overveje, om ikke det ville være smart at prøve det omdiskuterede coal-cure. Et produkt, der består af aktivt kul, og som får tænderne til at skinne på grund af sin kemiske sammensætning og evne til at binde sig til de urenheder, der får tænderne til at fremstå gule.

Det kan måske virke underligt, at man skal børste tænder med kul, men ikke desto mindre er det faktisk ret effektivt i kampen mod tandpastasmilet. Vigtigt i denne sammenhæng er bare, at man helst ikke må vælge et produkt, hvori der er slibemiddel.

Slibemidlet renser nemlig ikke dine tænder, men slider i stedet på dem. På den måde bliver man altså snydt til at tro, at det er kullet, der renser ens tænder, mens det i virkeligheden bare er nedbrydning og derved i ordets forstand pudsning af tænder.

LÆS OGSÅ: Eltandbørste test

Tandblegning

En anden måde, hvorpå man kan få et hvidere smil, er ved at få lavet en tandblegning. En behandling der indebærer, at man ved hjælp af lys får tænderne til at skinne hvidt og flot. Denne løsning er dyrere og virker ikke permanent, men til gengæld giver den et skinnende hvidt smil – som med garanti vil imponere alle på din vej.

En tandblegning er ikke usund for dine tænder, men det er modsat heller ikke imponerende efter et par dage, hvor effekten er ved at aftage og resultatet pludselig ikke er så pænt og skinnende længere.

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre i jagten på tandpastasmilet, kan du eventuelt opsøge en tandlæge som eksempelvis denne tandlæge Østerbro, der kan fortælle præcis, hvordan man kommer de gule tænder til livs.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑