TEST: Bedste svømmevinger 2018

Sommeren har ramt os, solen stråler og stranden kalder på os. Men i farten skal vi ikke forglemme hverken de små i familien eller sikkerheden. Begge dele skal det derfor handle om i denne test, hvor vi har testet de tre mest populære svømmevinger på det danske marked

Så kan du formentligt vælge det bedste par, så den lille kan være i trygge hænder uden du behøver at være bekymret når babyen/barnet løber rundt i vandkanten på ferien.

De tre testede svømmevinger er:

  1. Speedo svømmevinger til børn

Man siger normalt at svømmevinger skal være så synlige som overhovedet muligt, så hvis den lille kommer ud af ens synsfelt, så kan man hurtigt finde barnet igen. Ligepræcis det løser denne Speedo armvinge til fulde. Den er nemlig i en skrigende orange, så undgår man ihvertfald ubehagelige episoder.

I forhold til pasformen på barnet, så sidder den overraskende behageligt. Da der netop findes forskellige størrelser i selve vingen, så kan man nemt vælge den der passer bedst til ens eget barn.

Dog er denne fra Speedo ret svær at puste op. Det er som om luften siver næsten lige så hurtigt ud, som man puster det ind, og det gør det ret besværligt at få pustet op. Min mand var simpelthen nødt til at gøre det, da jeg ikke selv var i stand til det.

Men når den først er klar til brug, så virker det til at den lille slet ikke bemærker at han har disse badevinger på. De sidder der bare og generer ham ikke rigtigt. Også gør de jo et eller andet rigtigt.

  1. Beco svømmevinger

Nummer to i testen var disse svømmevinger fra Beco, og de bliver stadig i den her orange farve. Dog ikke helt så skrigende, men stadig så man kan finde den lille, hvis han bliver væk blandt de mange mennesker på stranden eller ved poolen.

Til forskel fra armvingerne fra Speedo, så er de her faktisk overraskende nemme at puste op. Det tog vel ikke mere end 2 minutter stykket. Som en ekstra feature, så sidder selve tutten inde i vingen istedet for uden på. Dermed er der betydeligt mindre mulighed for at den lille skærer sig på vingen.

Disse Beco svømmevinger sidder også rigtig godt på armen. Måske lige lidt til den stramme side, men så er man jo så også på den sikre side. Hvilket jo i og for sig er det vigtiste.

Men alt i alt en dejlig armvinge, som fungerer som den skal. Igen er der mulighed for at vælge en størrelse der passer ens barn.

  1. Malmsten svømmevinger

Nok en klassiker for mange forældre, da det var disse man svømmede med dengang for 20-30 år siden. Og sjovt de stadig er på markedet.

Og ligesom dengang, så fungerer de altså også stadig ganske udemærket som svømmevinge.

De er i en knap så pang-farve i form af gul og rød, men igen stadig muligt at se på afstand.

Disse skal man dog ikke puste op, da de istedet er lavet med velcro og derfor bare skal sættes på barnets arm. Dette kan dog også være en ulempe når turen går sydpå, da de dermed fylder en hel del. Det er lidt ærgeligt.

Det ser heller ikke ud til at de sidder ligeså behageligt på barnet, som de to første armvinger. Det ser faktisk ud til at de irreterer lidt, og heller ikke sidder særligt stramt. De kan næsten køre en tur rundt om armen, hvilket jo bestemt ikke er meningen.

Bedste svømmevinge / vinderen af testen: Speedo Svømmevinger til børn

Ikke nok med at de faktisk også er billigst til under 100 kr., så er det bare dem der fungerer bedst, giver mest synlighed og jeg som mor føler mig mest sikker ved at man søn har på. Et rigtig godt valg til enhver gang turen går mod stranden.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑