En sandkasse i haven er noget, som ethvert barn bør have. Hvis du tager et kig i den eller de sandkasser, der er at finde i den børnehave, hvor dit barn eller dine børn har sin daglige gang, så kan du også være helt sikker på, at du vil opleve, at der sidder et væld af børn og leger i den respektive sandkasse, fordi de synes det er morsomt at lege med sand, bygge sandslotte og meget, meget andet.

Du kan være helt og aldeles sikker på, at dit barn eller dine børn også synes det er uhyre morsomt at lege i en sandkasse, hvorfor det bestemt er noget, som du bør overveje at investere i til derhjemme, da det vil skabe stor glæde og det vil desuden også motivere dit barn eller dine børn til at være mere udenfor og lege i sandkassen i stedet for at sidde indenfor foran sin PC eller PlayStation.

Der findes et væld af forskellige former for sandkasser, så derfor finder du med garanti også en sandkasse, der er passende for både dit og barnets vedkommende. Det er selvfølgelig vigtigt, at det er en sandkasse, der passer godt til dit barn, men det skal samtidig også være noget, som du synes er udholdeligt at se på, da det trods alt er noget, der skal stå i din have.

Endvidere, så skal det også nævnes, at det er en rigtig god idé at vælge en sandkasse med låg, da det har en række fordele, som både du og barnet bliver glade for med tiden.

Et låg på sandkassen vil desuden være fantastisk til at holde blade og andet snavs ude af sandkassen, men hvad det især er godt til er, at holde katte ude af sandkassen, så du dermed ikke skal frygte, at katte ender med at besørge i sandet.

LÆS OGSÅ: Klapvogn test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Nordic Play sandkasse 120 x 120 cm inkl. låg, net og 240 kg sand

 

Nordic Play sandkasse 120 x 120Som det også nævnes tidligere, så findes der et bredt spektrum af forskellige sandkasser, hvorfor du med garanti også kan finde en passende sandkasse.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du ikke finder mange sandkasser, der kan måle sig med denne Nordic Play sandkasse, da den har et smart låg, som også kan bruges som bænk, når du har åbnet for låget. Det betyder bl.a. at forældrene, der gerne vil overvåge børnenes leg, har mulighed for at sidde behageligt på bænken.

Det er desuden særdeles nemt at lægge låget over, når sandkassen ikke er i brug, og det beskytter blandt andet mod både vejr, nedfaldne blade og vildfarne katte, der ønsker at besørge i det bløde sand.

Sandkassen er fremstillet af trykimprægneret fyrretræ, hvilket selvfølgelig sikrer dig, at det er af høj kvalitet. Træet er desuden yderst modstandsdygtigt overfor både vind og vejr, og det er også derfor, at det netop er denne form for træ, der vælges til sandkassen. Sandkassen er trykimprægneret uden chrome og arsen for længere levetid.

Det betyder også, at du ikke skal forvente, at træet på din sandkasse skal have særlig pleje for at holde sig pænt og robust i mange år.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Plum Træ Sand Børne Bord/Bænke sæt

 

plum-trae-sand-bord-baenke-saetMed dette møbel-sæt får du både et picnic-bord og en sandkasse på en og samme gang.

Få plads til det hele

Det kan være du ikke har så meget plads i din have, eller det kan være, du kun har en terrasse, og derfor mangler plads, når børnene skal lege i sandkassen.

Uanset hvilke grunde du måtte have, så er dette kombinerede picnic-bord med indbygget sandkasse fra Plum® lige noget for dig, der gerne vil have en sandkasse, der ikke fylder for meget.

Let at bruge

Børnene kan tegne, spille spil eller spise udendørs ved picnic-bordet, og når du så får lyst, kan du meget nemt fjerne træpanelet i midten – og vupti! Så har du en dejlig sandkasse, der vil give børnene timevis af dejlig leg.

Miljøvenlig sandkasse

Det engelske familiefirma Plum har fremstillet kvalitetsprodukter i mere end 23 år, og har lige fra starten bekymret sig om miljøet.

Firmaet er derfor registreret hos FSC (Forest Stewardship Counsel), der arbejder på at beskytte skovene i hele verden.

Alle Plums træmøbler er derfor naturligvis FSC-certificerede som sikkerhed for, at de er fremstillet med hensyn til verdens skove.

Fine fordele

Med dette møbel, sparer du plads med et kvalitetsprodukt, der er fremstillet med afrundede hjørner for øget sikkerhed.

Og så tager det kun en time at samle det hele.

Du skal bruge 15 – 30 kg sand, og den maksimale personvægt er på 50 kg.

Bordet anbefales til børn fra 18 måneder og opefter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

6-kantet sandkasse

Sandkasse, 6-kantetDer skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at sandkasser kan fås i et væld af forskellige størrelser, former og meget andet, så derfor kan du med garanti også finde frem til en sandkasse – med eller uden låg – der passer til dine og naturligvis også dit barns krav og behov.

Hvis du ønsker at skille dig lidt ud og ikke blot have en firkantet sandkasse stående, så bør du tage et nærmere kig på en 6-kantet sandkasse som denne, der har en samlet diameter, der lyder på 165 cm. og en højde, der lyder på godt og vel 18 cm.

Den har derfor også en rigtig god størrelse til at stå i baghaven og du kan samtidig også lade dit barn eller dine børn bruge den på egen hånd, uden at du skal frygte noget.

På lige fod med stort set alle andre sandkasser, så er denne selvfølgelig også fremstillet af trykimprægneret træ, hvilket blandt andet er med til at sikre dig, at du ikke skal tænke synderligt meget på vedligeholdelse, da den er meget modstandsdygtig overfor alle former for vind og vejr.

Det står dig selvfølgelig også frit for, hvorvidt du ønsker at male den eller blot lade træet have dens naturlige farve.

Endvidere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at denne sandkasse kan fås med et dertilhørende låg, men det er dog ikke noget, der følger med, når du køber sandkassen – det skal derimod købes ved siden af, og det er bestemt en god idé at gøre dette, da det blandt andet kan holde blade, katte og andet ude af sandkassen.

Derfor skal du købe en sandkasse til dit barn eller dine børn

Der er mange gode grunde til, at du skal ud og investere i en sandkasse til dit barn eller dine børn, men det handler dog i høj grad om, at en sandkasse vil kunne underholde dit barn eller dine børn i mange timer i streg, da det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge en sandkasse til.

Der er rigtig mange børn, der godt kan lide at bruge sandet i sandkassen til at bygge diverse former for sandslotte, men på den anden side, så er der også rigtig mange børn, der bare godt kan lide at sidde og lege lidt rundt med sandet uden at have et egentligt formål med det, men hvad begge dog har til fælles er, at de har det sjovt, når de sidder og leger i sandkassen og det er selvfølgelig dét, der er det klart vigtigste.

Det skal dog heller ikke være nogen hemmelighed, at det ikke kun er det underholdende aspekt af en sandkasse, der er noget værd for både dig og dit barn, for på lige fod med, når dit barn eller dine børn sidder og leger med LEGO, så bruger de deres kreativitet og det er kun sundt for deres hjerne, at de bruger deres kreativitet så meget som overhovedet muligt.

Endvidere, så vil langt de fleste børn også kunne få deres motorik styrket af, at lege med sand og bygge sandslotte o.lign.

Som du kan se, så er der rigtig mange gode grunde til, at du skal ud og købe en sandkasse, som dit barn eller dine børn kan have glæde af, og som de kan lege med i baghaven – eller i forvejen, alt afhængigt af, hvor der er bedst plads til at have en sandkasse stående.

i samarbejde med PriceRunner

LÆS OGSÅ: Slush ice maskine

Vælg en sandkasse med låg

Der findes mange forskellige former for sandkasser, men der ses – desværre – en kedelig tendens til at mange vælger at investere i en sandkasse, der ikke er udstyret med et låg.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er en beslutning, som de meget hurtigt ender med at fortryde, når de finder ud af, at deres barns sandkasse bliver ved med at blive fyldt med både blade og andet skidt såvel som katteekskrementer.

Derfor gør du klogt i, at vælge en sandkasse med låg – du skal dog være klar over, at det ikke er alle sandkasser med låg, hvor der rent faktisk medfølger et låg som standard, hvorfor det er noget, der skal købes ved siden af.

Det koster ganske vist lidt ekstra, men du vil hurtigt finde ud af, at de penge er rigtig godt givet ud.

Denne side er anmeldt af: Nina S. Søndergaard 10/10

Forfatter