Sådan indretter du en børnevenlig have

Er der en lille energibombe i familien, eller er der en på vej? Uanset hvad er det vigtigt, at der er de rigtige forhold i hjemmet, som sikrer, at den lille kan komme ud med alt sin energi på en sjov og sikker måde

Nu hvor vi befinder os i de varme sommermåneder, er det oplagt, at der bliver gjort noget ud af haven, så det bliver en sjov legeplads for barnet, og her i artiklen kan du få nogle råd omkring, hvordan du gør din have sjov og børnevenlig.

Gynger er et sikkert hit

Børn elsker gynger, og derfor er det bare et must-have i enhver lille børnefamilie. En gyngetur er noget, vi alle har oplevet som barn, og det er noget, der kan blive brugt meget tid på alene, men at gynge sammen med sit barn er også en unik og sjov oplevelse.

Vi har alle oplevet, at far eller mor har givet os en gyngetur med masser af fart og grin, og det samme skal dit barn da også opleve. Måske er der allerede en gynge i haven, men er det ikke tilfældet, skal det ordnes hurtigst muligt, da dit barn ikke skal snydes for de oplevelser.

Hos www.sansegynge.dk finder du et stort udvalg, og der skal nok være lige den gynge, som passer til jeres have og jeres barn.

Få anskaffet et klatrestativ og en sandkasse

Børn har uendelig meget energi, og det skal naturligvis brændes af på den ene eller den anden måde. Når gyngen er i hus, kan du rykke videre til de næste områder, som er sandkassen og klatrestativet.

Sandkassen er stedet, hvor dit barn kan udvise sine kreative sider, men samtidig kan der blive brugt rigtig meget krudt her, når de små skulpturer, efterfølgende får besøg af en kæmpe, som med garanti ødelægger det hele.

Dette er en glæde hos ethvert barn, og dit skal da selvfølgelig også have sin egen sandkasse. Det tager ikke lang tid at bygge, og selv hvis du har 10 tommelfingre, vil det være muligt at klare.

I haven skal der også være et klatrestativ, hvor barnet kan lege. Klatrestativet vil nemlig helt sikkert være et hit, når dit barn skal lege på egen hånd, men ligeledes når der kommer venner på besøg, vil den helt sikkert danne rammerne for mange timers leg.

Du kan naturligvis også selv bygge et klatrestativ, men det kræver lidt mere teknisk snilde. Så bliver det en for stor udfordring, kan det altid købes i diverse butikker.

Er din have børnevenlig? Ellers er det med at få ovenstående dele ind i haven, så dit barn har sin egen private legeplads.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑