En god madras til lift kan hurtigt betyde om barnet sover godt, eller om barnet sover knap så godt. Når du tager dit barn ned i liften er det ofte ikke der, hvor barnet er vant til at sove. En god madras kan dog hurtigt få barnet til at glemme den følelse af utryghed, som mange små babyer har.

Derudover kan en god madras også gøre underværker for barnets ryg. Hvis barnet sover trygt og godt på en god madras, vil det kunne hjælpe barnets udvikling senere når barnet skal begynde at bruge ryggen noget mere i hverdagen.

Børn elsker ligeledes at være umulige når de er trætte – for at sige det mildt, har de brug for en god nattesøvn for at det er muligt at holde dem ud.

En god madras til lift kan hurtigt lade babyerne sove et par timer ekstra, uanset om det er i liften i barnevognen eller om det er en madras som du gerne vil investere i til vuggen og tremmesengen.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Liftmadras Anglamark 30x75x3 cm – Allergivenlig og vaskbar

liftmadras-anglamark-30x75x3-cmDenne liftmadras er blevet lavet af hør og uld.

Det gør at du har mulighed for at vende madrassen, hvor den vil være ligeså blød på den ene side, som den anden.

Madrassen holder rigtig godt på varmen, og sikrer at dit barn ikke er udsat for fugt, da den har ventilationshuller.

Om vinteren er det en god idé at bruge uldsiden, da den varmer mere end hørsiden.

Derimod vil hørsiden være mere ventilerende og derfor være god om sommeren, når barnet ofte har det varmt og kun ligger med en lille stofble over sig.

Kernen i denne madras er lavet af skum, hvilket mange babyer synes er behageligt at lige i.

SE OGSÅ: Baby jogger city elite

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
269,95 269,95 Til butik »

 

Comfort liftmadras 29×75

comfort-liftmadras-29x75En dejlig comfort liftmadras I størrelsen 29×75.

Det er en klassisk liftmadras, som er blevet lavet af god kvalitet.

Ligesom mange af de andre madrasser er denne liftmadras allergivenlig og antibakteriel.

Betrækket på denne madras er vaskbart, men selve madrassen skal du ikke vaske i en maskine.

Dette skyldes at madrassen er blevet lavet af koldskum, som samler sig i små klumper hvis den blev vasket i en maskine.

Du kan dog i nødstilfælde vaske den i hånden.

LÆS OGSÅ: Løbevogn test

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
BabyTorvet 249,95 249,95 Til butik »

 

Classic Basic Liftmadras

 

classic-basic-liftmadrasEn af de rigtig gode liftmadrasser fra Dreamland.

Her har du muligheden for at få en liftmadras som ikke giver dit barn allergi, og er meget venlig overfor børn der allerede har fået allergi.

Den er antibakteriel, hvilket betyder at den beskytter dit barn mod onde bakterier.

Har du ofte et sygt barn kan det være en rigtig god idé at skifte til en liftmadras der er antibakteriel.

Denne madras er også lavet af koldskum og har desuden et betræk du kan vaske i ægte medicott bomuld.

Bomulden sikrer at der ikke er nogle støvmider der lever i betrækket, og som vi alle ved kan støvmider i få tilfælde være farlige for små børn.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
BabyTorvet 299,95 299,95 Til butik »

Air Safe liftmadras

 

air-safe-liftmadrasAir Safe er en af de bedre liftmadrasser fra Dreamland.

Med Air Lift får du en af de bedste komfortable liftmadrasser som er lavet af den bedste kvalitet du kan finde på det danske marked.

Den har en 3D ventilationskerne, og er desuden af et multifunktionelt stof fra Sleep Safety.

 

LÆS OGSÅ: Løbecykel test

 

 

Dunlopillo liftmadras 30×75 cm

 

dunlopillo-liftmadras-30x75-cmDu skal huske på at dit barn skal sove meget når det lige er blevet født.

Denne madras er 30×75 cm, hvilket gør at dit barn har meget plads at sove på i løbet af den tid, som barnet befinder sig i liften.

Madrassen her er desuden en af de få madrasser hvor der er tænkt på det hele.

Madrassen er nemlig både bæredygtig, hvilket betyder at naturen ikke er blevet overbelastet da denne liftmadras skulle fremstilles, mens den også er allergivenligt.

Du skal ikke være bange for at dit barn får udviklet en allergi, hvis du benytter dig af denne liftmadras.

Antibakteriel behandling af madras til lift er en nødvendighed

Hvis du vil have en god liftmadras til din baby kan det godt betale sig at lede efter en madras, som har fået en antibakteriel behandling.

Der er mange af de lidt ældre generationer som vil vove at påstå, at dette slet ikke er nødvendigt, men det er blevet bevist at børn som sover på en antibakteriel madras også er mindre syge end de børn som ikke gør det.

Da en liftmadras ofte bliver udsat for mange fremmede bakterier er det vigtigt at gøre det umuligt for bakterierne at leve når du ikke bruger madrassen sammen med dit barn.

Hvis du hurtigt søger på hvor mange bakterier du og dit barn bliver udsat for, når i går nede på strøget vil du hurtigt tænke at det er en meget god idé at investere i den rigtige liftmadras.

Betal mere for en god liftmadras

Det kan sagtens betale sig at bruge lidt ekstra på en liftmadras som gør at dit barn ligger godt. Jo mere du betaler, jo bedre liftmadras vil du som udgangspunkt også få. Det kan dog hurtigt blive svært at finde ud af hvad det er der gør en liftmadras god for dig, og her skal du i gang med at undersøge hvordan dit barn ligger.

Bevæger dig barn sig meget når han eller hun sover, kan det godt være en idé at investere i en skummadras som giver barnet mulighed for at bevæge sig – og hvis barnet vågner af at bevæge sig meget om natten, kan du måske investere i en liftmadras som lukker mere af for barnets bevægelser, og derfor sørger for at barnet sover mere når barnet skal sove.

Køb en liftmadras med de rigtige mål

En af de andre ting du skal være meget opmærksom på, når du køber en liftmadras er at sikre at madrassen er af de helt rigtige mål. Hvis du køber en madras der er for stor vil du have svært ved at få plads til den nede i liften, mens at madrassen vil gøre det svært for dit barn at få en god nattelur, hvis den er for lille.

Da du købte liften har du helt sikkert fået nogle mål på hvilken madras der kan passe dernede.

Hvis ikke, kan du altid bare tage et målbånd for at finde frem til de bedste mål. Selvom at målene ikke helt passer med den liftmadras du gerne vil investere i, kan det godt betale sig at gøre købet alligevel.

I mange tilfælde kan det nemlig være muligt at presse madrassen ned på en bestemt måde, som gør at den alligevel kan bruges selvom den er for stor.

Send madrassen retur hvis den ikke får dit barn til at sove godt

De fleste virksomheder der sælger madrasser, og generelt bare ting der skal få dig eller en du har nær til at sove godt tilbyder en form for tilfredshedsgaranti på 30 dage.

Ligeså snart du har modtaget din madras skal du derfor teste den for at se om den virker som den skal, og hvis du kan se at dit barn ikke sover ret godt på den madras du lige har købt, kan du hurtigt sende den tilbage – ofte uden nogen form for omkostninger for dig.

En god idé er dog lige at få læst alle virksomhedens returpolitikker inden at du sender den retur.

Nogle virksomheder er nemlig så smarte at tage et beløb for at få produktet returneret, og det kan betyde at du ikke kan få alle dine penge igen. Hvis du presser virksomheden med en dårlig anmeldelse og medieomtale kan du dog ofte få et gavekort svarende til det beløb.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Læs også: Projektor test – Vi har fundet den bedste!

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.