Læs med hos disse spændende blogs

Antallet af blogs i Danmark er stigende, og dette er der en grund til. Det er nemlig blevet superpopulært at læse diverse blogs på internettet, og dette betyder, at flere og flere vælger at springe ud i livet som blogger.

Det, der gør blogs til noget helt specielt, er, at der findes en blog til enhver smag. Du kan finde blogs om mad, træning, babyer, gør-det-selv-projekter, personlige blogs, tanker omkring sorg, sunde livsstile, mode osv.

Faktisk er listen uendelig lang, og dette giver læsere rig mulighed for at finde blogs, som passer præcis til deres præferencer. Hvis du elsker at læse blogs, kan du i denne artikel finde inspiration til nye og spændende blogs.

LÆS OGSÅ:  Madras til lift – Lad barnet sove godt

Babyblogger – Meyermor, Stephanie Geggo og Baby Spire

Er du gravid, mor eller far, så er det klart, at dine interesser er inde for børn. Her kan det være yderst givende at læse om andre forældres oplevelser og tanker omkring livet som forældre. På denne måde kan man blive bekræftet i ens egne oplevelser, få inspiration til aktiviteter med børnene og føle sig mindre alene.

Der findes et væld af bloggere, som fungerer som en babyblogger. Du kan blandt andet læse med hos de populære blogs Meyermor og Stephanie Geggo.

Her får man et unikt indblik i disse kvinders oplevelser som mor. Er du derimod mere interesseret i at læse om mere ”almindelige” mødre, hvis liv ikke består af glamour og tusindvis af læsere, kan du i stedet ty til Baby Spire. Her deler helt ordinære mødre og fædre deres oplevelser og tanker.

Ud over at læse disse ting, kan du også selv oprette din egen blog og dele dine egne tanker. Du kan også deltage i de mange diskussioner, som siden byder på, hvor du uden tvivl vil kunne få gode råd eller give andre tips og tricks.

Mad – The Food Club, Anne au Chocolat og Food Fanatic

Ønsker man i stedet at få gode idéer til madlavningen i hjemmet, er madblogs fantastiske. Uanset om man ønsker at leve en sund livsstil, har børn i hjemmet eller har en sød tand, vil der være en blog omkring det. Herved kan man få øjnene op for nye opskrifter, som man kan forkæle familie og venner med.

Det gode ved madblogs frem for kogebøger er, at de er fyldt med smukke billeder, har en udførlig guide til madlavningen samt har et kommentarfelt. I disse forskellige former for kommentarfelt har andre mulighed for at komme med deres inputs.

Gode tilføjelser til retten eller meninger og oplevelser omkring den konkrete ret kan skrives. Dette er en genial indikator for, om retten er en succes at lave, eller om man blot bør prøve en anden ret i stedet. Populære blogs er The Food Club, Anne au Chocolat og Food Fanatic.

Som du kan se, findes der en masse forskellige former for blogs – og i de forskellige kategorier findes der igen et væld af forskellige variationer. Derfor har man rig mulighed for at finde netop den blog, som bedst fanger ens interesse.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑