Derfor har dit barn brug for en BRIO gåvogn

Gåvognen fra BRIO er en klassiker og blevet fast inventar hos mange børnefamilier. Den er perfekt for barnet, der øver sig i at gå. Men hvad er det, der gør den så uundværlig?

Mange børnefamilier ønsker sig BRIO gåvognen i dåbsgave eller navngivningsgave, fordi de ved, at der kommer en tid, hvor den er helt uundværlig for barnet. Der er mange fordele forbundet med BRIO gåvognen, som har eksisteret på markedet i mange år. Det er ikke unormalt, at den går i arv.

Vores erfaringer er, at den har en stor betydning for barnets gang. Den er med til at støtte og udvikle barnet i en tid, hvor barnet er usikker og har brug for hjælp til at blive tryg på benene.

4 grunde til, at dit barn ikke kan undvære gåvognen:

  1. Perfekt for barnets udvikling

BRIO gåvognen er en rigtig god støtte til barnet, hvis gang er usikker. Den kan bruges af børn, fra de er 9 måneder og hjælper dem med at lære at gå. Håndtaget kan justeres i to indstillinger: Den ene måde er god til barnet, der skal lære at gå, og når barnet er mere sikker på benene, kan håndtaget justeres til den anden indstilling. Gåvognen stimulerer barnets grovmotorik og balancesans.

Når babyer begynder at øve sig på sin gang med gåvognen, puttes der ofte tunge bøger i vognen, så den ikke flytter sig så nemt, når barnet begynder at gå. Bremsefunktionen kan ligeledes strammes og justeres efter behov.

  1. Solid gåvogn fremstillet i træ

Gåvognen er fremstillet i træ og er derfor meget solid. Der er en grund til, at BRIO gåvognen er så populær, som den er. Den kan bruges i mange år og kan arves fra generation til generation. Det er en rigtig god investering, fordi den er allerede testet af mange børn, så den er effektiv. Der er taget højde for de nødvendige funktioner i gåvognen, så den kan det hele. Gåvognen er også designet klassisk og holdt i fine farver, så den pynter i alle hjem og fungerer til forskellige stilarter.

  1. Den kan følge barnet i mange år

Barnet får en tidlig tilknytning til gåvognen, fordi den kommer til at være flittigt brugt af barnet det første stykke tid, når barnet øver sig i at gå. I takt med, at barnet bliver mere tryg på sin gang, vil barnet begynde at se gåvognens andre muligheder. Mange børn synes, at det er sjovt at transportere ting rundt med gåvognen. Når barnet først kommer i gang, finder det hurtigt ud af, at gåvognen kan indeholde ret meget legetøj. Den vil derfor være et sjovt stykke legetøj for barnet i mange år.

  1. God pris for et legetøj med mange funktioner

BRIO gåvognen er en rigtig god investering, fordi den kan bruges af barnet i en tidlig alder og er stadig relevant for barnet i årene efter. BRIO er et populært mærke og repræsenterer godt trælegetøj. Det er et produkt, som er blevet gennemtestet af mange børn gennem årene, så du er sikker på, at dit barn vil have stor glæde og gavn af BRIO gåvognen.

BRIO gåvogn fås i både i sort og rød og har en vejledende pris på 399,-

 


Comments are closed.

Back to Top ↑