Den bedste foldbare trækvogn

Foråret og sommeren nærmer sig med langsomme skridt, men når den endelig rammer, er det med at være klar. Med det samme at Danmark mærker bare en lille smule varme, er danskerne udendørs

Turen går til forlystelsesparker, zoologiske haver, strande, parker og mange andre steder, der betyder, at man kan være sammen som familie eller en vennegruppe i det gode vejr. Når man tager på sådanne udflugter, skal der ofte pakkes lidt af hvert.

Mange laver madpakker hjemmefra for at spare lidt penge, hvis turen f.eks. går til Zoologisk Have eller en forlystelsespark, men man må bare indrømme, at det er utrolig træls at gå rundt med disse sager i en rygsæk, eftersom sådan en hurtigt bliver meget tung, og det kan ødelægge en hel dag. Derfor bør man overveje at investere i en foldbar trækvogn.

I denne artikel giver vi dig en beskrivelse af den bedste foldbare trækvogn, så du kan få en skøn dag i familiens eller vennernes selskab.

SE OGSÅ: Løbevogn test – Find den perfekte løbevogn!

De helt rigtige egenskaber

Trækvogne er ofte sat lig med børn, hvilket betyder, at den vigtigste egenskab, som en trækvogn kan have, er at være bygget til, at et barn kan sidde oppe i den. Hertil følger selvfølgelig, at trækvognen skal være i en utrolig god kvalitet, der ikke går i stykker i løbet af kort tid eller ved den mindste belastning.

Ud over en god kvalitet skal en foldbar trækvogn selvfølgelig kunne foldes sammen, men når den er foldet sammen, skal den også helst ende med at blive betydeligt mindre, så der er plads til den overalt.

Hjulene skal også være i top på sådan en trækvogn. Der er ikke noget mere irriterende, hvis de hjul der sidder på, ikke kan finde ud af at dreje ordentligt. Hvis dette er tilfældet, kan man virkelig få sin dag ødelagt.

Hvis du vil vide mere om, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge den bedste foldbare trækvogn, kan du læse denne store guide.

Vælg Small Foots foldbare trækvogn

Nu ved du, hvilke egenskaber du skal kigge efter, når du leder en trækvogn, der kan foldes sammen, men du ved endnu ikke, hvilken foldbar trækvogn der er den bedste. Det kan vi heldigvis afsløre for dig, at det er den foldbare trækvogn fra Small Foot.

Small Foot har formået at udvikle en trækvogn, der kan det hele. For det første har den en utrolig høj og robust kvalitet, der giver den muligheden for at fragte alt fra tæpper og mad til et barn, da den kan klare op til 90 kilo. Denne model kan bruges både uden- og indendørs, og den begrænser derfor ikke din færden.

En anden ting, der er med til at gøre din færden med denne trækvogn nemmere, er, at alle fire hjul på den kan drejes 360 grader, og så er de tilmed punkterfri. Håndtaget kan også justeres, så det passer til den enkelte, der trækker den. Denne funktion forebygger desuden ondt i ryggen.

Vognen måler 93x51x57 cm udfoldet, og der er derfor masser af plads i den. Foran er der monteret netlommer, der giver yderligere plads. Sammenfoldet måler den 54x20x75 cm, og den er derfor til at have i ethvert bagagerum.

Alt dette i én vogn får du for kun 1.299kr. Du kan finde den her.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑