3 ting, du skal have, når du venter en baby

For langt de fleste forældre er glæden ved at få et barn det største, man I sit liv får lov at opleve. Og I den forbindelse skal alt være perfekt – fra valg af bleer til indskrivning I vuggestue

Men hvad mange ikke ved er, at valgene faktisk ikke er helt så nemme, som man lige skulle gå og tro, og i flere tilfælde kan det være svært at vide, hvor man skal gå hen for at få den helt rette og mest kyndige rådgivning. Og sådan skal det selvfølgelig ikke være, når man er et sted i sit liv, hvor alting skal overskygges af lykke og begejstring.

I artiklen her har vi fokus på, hvordan du som forældre kan forberede dig på, at det nye lille familiemedlem træder ind af døren. Vi skitserer her tre ting, du skal have investeret i, inden du ligger med veer på fødestuen.

LÆS OGSÅ: Indendørs gynge – 10 forskellige gynger til sjov og læring for dine børn

Pusletaske

En pusletaske er muligvis den genstand, man bliver gladest for, når man har fået en lille baby. For uanset hvor meget man overbeviser sig selv om, at man kan have babytingene I sin normale taske, bliver man med garanti overrasket, når man finder ud af, hvor mange forskellige komponenter og remedier, der kræves ved bleskift og lignende.

Men en pusletaske er ikke bare en pusletaske, og selvom man skulle tro, at man i virkeligheden bare kunne skifte den ud med en almindelig sportstaske, er det nok alligevel ikke helt tilfældet. For en pusletaske er noget helt særligt – det er et arkitektonisk vidunder. Og der er tænkt over hver en detalje i forhold til, hvordan man begår sig, når man skal skifte ble på en lille baby, der ikke på nogen måde kan tage vare på sig selv.

Du kan læse meget mere i denne test af pusletasker.

Masser af sutteflasker

En ting, man ikke kan få nok af som nybagte forældre, er sutteflasker. For selvom man selv har faste madvaner, er det sjældent ligeså med en lille baby.

De spiser, når det er vågne og i flere intervaller, end et voksent menneske gør, hvorfor man hele tiden skal have en sutteflaske klar med frisk og varm mælk. Og man kan faktisk ikke få for mange – for selvom man tror, man har købt rigeligt, bliver man altid overrasker over det behov, en lille baby kan have.

Rigeligt med sutteklude

Udover at spise en masse, kommer der også rigeligt ud i den anden ende, og i forbindelse med både gylp, sved, savl og afføring er der en ting, der altid fungerer som en hjælpende hånd.  Og det er suttekluden. For en baby sviner nemlig mere, end man lige skulle forvente, og hvis ikke man har købt heftigt ind af sutteklude, ender man med garanti med at skulle bruge sit tøj eller lignende. Hvilket nok ikke er så vildt lækkert.

Husk disse tre ting, inden du står helt overrasket efter fødslen. Resten kan man anskaffe sig løbende, men hvis man har glemt disse, kan det godt blive en ubehagelig overraskelse.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑