Vil du være den velorganiseret handyman?

Det er enhver mands ønske om at få sit eget sted. Om man er særlig handy eller ej, spiller ikke den store rolle. Manden vil have et ordentligt mandeværksted i garagen

En rigtig handyman har al slags værktøj, selv det værktøj, som aldrig bliver brugt, men som bare er smart at have som mand, hvis nu.. Men ikke alle har mulighed for at have flere hundrede kvadratmeter til rådighed for at velorganiseret værksted eller garage. Så selvom du ikke har meget plads at gøre godt på, så har du stadig muligheden for at få et pænt og ryddeligt manderum.

Vi kender alle det med at have en del ting, – mænd kender det med sit værktøj, kvinder kender det med sit tøj – Men vi formår altid at lede i alt for lang tid efter noget bestemt. For det er ikke altid nemt at finde en nål i en høstak. Men man kan gøre sig selv en tjeneste og få styr på rodet.

I stedet for diverse kasser på gulvet, som fylder det hele, så kan man bygge op af, i form af reoler. Med stålreoler kan man få et meget bedre overblik over tingende man ejer. Man kan sågar lave faste pladsnumre, så man ved at lige nøjagtig hammeren ligger på reol 2, hylde 3.

Firmaer der sælger stålreoler har set en stigende efterspørgsel af stålreoler og møbler igennem de seneste år, og det er fordi at det er gået hen og blevet moderne. Det er blevet moderne, at have et snorelige og velorganiseret værksted/garage. Det sender også nogle gode signaler, som mand, at man har styr på sine ting. For hvis man har styr på sit værktøj, hvad har man så ellers ikke styr på?

Du skal have styr på tingene

Som kvinde, er der er ikke noget mere mandigt og sexet, at have en mand der har 100% styr på sit værktøj. Der vil fra konens side, blive sat stor pris på at der er ordentligt og rydeligt, når der kommer gæster til middag. Og når det nu er så nemt, og ikke mindst billigt, hvorfor så ikke få helt styr på al det værktøj, som ligger og flyder ovenpå hinanden i skufferne lige nu?

Man kan få hængt diverse værktøj op på væggen, som skruetrækker, svensknøgler osv. Det er mest af alt for at få styr på tingene og få et overblik, men også så det bliver som en slags pynt i lokalet. Få styr på diverse maskiner, søm, og andet småting i kasser og sorteret på stålreoler. Så vil du altid kunne finde lige netop det stykke værktøj, som du har brug for.

Med stålreoler kan du netop få styr på det hele. Dette gælder ikke kun i garagen, det kan også anvendes i skuret, carporten eller andre steder på matriklen. Reoler giver et bedre overblik over sine ting, og man sparer plads ved at få tingene op.

Du kan få reoler med nøjagtig så mange hylder du har brug for, med den afstand som du skal bruge. Så lige meget hvad stålreolerne skal bruges til, kan du tilpasse det til lige det du står og mangler og blive den velorganiseret handyman du altid har drømt om.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑